Autor Wątek: Hotel Zacisze - Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 56201 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline M...
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2012
Odp: Hotel Zacisze - Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #180 dnia: 11 Lipca 2011, 20:33 »
Skalniak robi wrażenie - nawet na zdjęciach, mimo że jeszcze niedokończony to już wygląda świetnie :)
M.

Offline sophisticated

• bywalec
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #181 dnia: 12 Lipca 2011, 11:16 »
madziaw jak miło czytąć takie opinie :)

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #182 dnia: 14 Lipca 2011, 11:47 »
Skalniak super!!!Jestem pod wrazeniem.

Offline sophisticated

• bywalec
« Odpowiedź #183 dnia: 14 Lipca 2011, 14:41 »
Fakt, zdjęcia skalniaczka robią wrażenie :) Ślicznie

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #184 dnia: 14 Lipca 2011, 23:52 »
Macie rację :)
Skalniak już teraz wygląda fantastycznie... aż nie mogę się doczekać efektu końcowego :)
wygląda trochę jak z amerykańskich filmów ;)) ale w tym wypadku jest to na plus.

Offline M...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #185 dnia: 26 Lipca 2011, 09:25 »
Organizował ktoś poprawiny w Zaciszu ? :)
M.

Offline agati87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #186 dnia: 27 Lipca 2011, 10:25 »
ja osobiście polecam sale Kamerdyner w Będzinie, sala jest nowa, duża, nowoczesna, wesela robią już od 140zł od osoby :) byłam gościem weselnym u znajomych i mogę powiedzieć że sama z chęcią wyprawię tam swoje wesele.  Jedzenie pyszne, ładny wystrój sali, spełniająe wszystkie życzenia pary młodej, nie trzeba kupowac od nich alkoholu, można go kupić samemu, tak samo jest z sokami i z ciastem, zastawa robi wrażenie :) polecam

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #187 dnia: 29 Lipca 2011, 09:35 »
agati chyba nie ten wątek...

M...wydaje mi się,ze mało osób decyduje się na poprawiny, gdyż to są ogromne koszty...z tego co wiem- na te wesela co już sie odbyły i co dopiero maja być nie słyszałam o nikim kto miał w zaciszu poprawiny, ale na pewno są jakieś pary, które się na to decydują.

ale tu nie chodzi tylko o Zacisze- ogólnie można powiedzieć, ze co raz więcej par nie robi poprawin....

Offline M...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #188 dnia: 29 Lipca 2011, 09:44 »
My mamy prawie wszystkich gości z daleka więc noclegi i coś w niedziele musimy zorganizować. Albo poprawiny albo chociaż obiad ... i szukam opinii właśnie na ten temat.

Delta .. a widziałaś ten odcień zieleni??
M.

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #189 dnia: 2 Sierpnia 2011, 10:30 »
nie wiem o co chodzi? o kolor przewodni?

Offline M...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #190 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:41 »
no ja również zastanawiam sie nad zielonym. . .  ale najpierw muszę zobaczyć jego odcień ;)

ehhh jeszcze ponad 2 miesiące. . .  męczące jest to oczekiwanie ;)

Tak :)
M.

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #191 dnia: 3 Sierpnia 2011, 13:01 »
nie, jeszcze nie

Offline piotreksa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.12
« Odpowiedź #192 dnia: 6 Sierpnia 2011, 10:12 »
Cytat: madziaw link=topic=21693. msg1545701#msg1545701 date=1309765479
Moje wesele odbyło się z Zaciszu.  Jestem z tego powodu przeszczęsliwaLEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM Chciałam uspokoić wszystkie pary które martwią się wódką.  Ja miałam wesele na 80osób, mieliśmy własny alkohol i płaciliśmy korkowe 300zł, wyszło na to samo, ale chcieliśmy mieć swój.  Korkowe jest kwotą stałą bez względu na ilość.  Mieliśmy też dużo kolorowych alkoholi na osobnym stole więc bardziej opłacało się mieć swój alkohol.   Dzień przed weselem przywieźliśmy go do restauracji, gdzie dostaje się kluczyk do pomieszczenia na alkohol, wkłada się go od razu do chłodni!! Alkohol roznosi albo kelner, albo ktoś z rodziny - Wasz wybór, u nas roznosił kelner. 
Z właścicielami na prawdę można się w wielu kwestiach dogadać, są bardzo otwarci i nie robią problemów.
Sala jest cudowna, goście byli zachwyceni, świetne efekty światła.  Do tego rewelacyjny zespół który sprawił że nie było osoby niebawiącej się.  Poprowadzili wesele fantastycznie.
A teraz jedzonko.  Dziewczyny: NIE DA SIĘ TEGO WSZYSTKIEGO ZJEŚĆ.  Jedzenia jest mnóstwo, co prawda ja z emocji prawie nic nie mogłam przełknąć  :) ale goście byli bardzo zadowoleni.  Zostało mnóstwo jedzenia które rano spakowaliśmy do domku.  Oczywiście zabiera się mięska, ciasta, pieczenie, roladki, babeczki z kawiorem, owoce, oczywiście jajek czy sałatek nie zabieraliśmy.  Na prawdę nie było z tym problemu żadnego
Płonący udziec był świetny, na prawdę super efekt.  Również tort wyglądał pięknie, na takim wielkim sercu z naturalnymi kwiatami. 
Nie wiem co jeszcze mam Wam pisać.  Obsługa kelnerska rewelacja, spisali się świetnie, ciągle nas pytali czy czegoś nam nie brakuje, czy czegoś nam nie donieść, czy nie mamy na coś ochoty.  Na prawdę ŚWIETNA ekipa.  Jestem pod ogromnym wrażeniem porannym porządków.  Posprzątali salę w tempie ekspresowym, w ciągu pół godz sala wyglądała jakby żadnego wesele nie było.  Jesteście niesamowici. 
Nie wiem która była nawet godzina zanim poszliśmy na górę spać, ale zanim tam trafiliśmy Pani Agatka kazała memu mężowi kochanemu mnie tam zanieść no i chłopak musiał zebrać resztki sił i wnieść swą ukochaną żonkę na 2 piętro, co Pani Agatka uwieczniła na zdjęciach.
Powiem Wam, że jeśli macie jakiekolwiek obawy, na prawdę nie warto ich mieć.  Goście jeszcze wczoraj zachwycali się świetnym weselem.  Super atmosfera, cudowny klimat a jednocześnie pełen profesjonalizm. 
Z CAŁEGO SERCA SZCZERZE POLECAM, sprawili że nasze wesele zawsze będziemy cudownie i z uśmiechem wspominać.  Szkoda że ta noc tak szybko zleciała.  JESZCZE RAZ BARDZO BARDZO BARDZO GORĄCO POLECAM I POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!!!
Ps.  Przepraszam że tak trochę chaotycznie to opisałam ale jeszcze trochę emocje mnie trzymają  ;)

Zaczynałem ten wątek więc wszedłem dziś żeby podsumować, ale widzę że ktoś mnie wyręczył.  Jako facet tak ładnie na pewno bym tego nie ujął w słowa, ale mogę potwierdzić każde słowo madziw, no z wycięciem tego fragmentu o wnoszeniu na górę.  Polecam salę wszystkim, zresztą nasi goście także :).  Z tego miejsca pozostaje pozdrowić Właścicieli.  Tak oni też to czytają i liczą się z waszym zdaniem.  Słuchajcie trzeba rozmawiać, my przed weselem czytając niektóre informacje tutaj, dodatkowo słysząc zewsząd dochodzące opinie byliśmy przerażeni i zastanawialiśmy się czy to na pewno dobry wybór.  Teraz to już wiemy i polecamy.  Pozdrowienia

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #193 dnia: 8 Sierpnia 2011, 11:28 »
A ile dopłaca się za ciasta i tort??
Przy podpisywaniu umowy mówili, że cena ma zejść do 10zł za osobę.

Offline Delta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #194 dnia: 14 Sierpnia 2011, 01:42 »
Ja słyszałam o 15- 12 zł

Offline monisia:):)

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #195 dnia: 23 Sierpnia 2011, 10:09 »
Dokładnie tak.
KOCHAM CIĘ :*

Offline Monika P
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #196 dnia: 11 Października 2011, 16:31 »
WITAM   ;D

10. 09. 2011 WESELE MOJE I MOJEGO MĘŻA :P ODBYŁO SIĘ W HOTELU ZACISZE.  ZA CZYSTYM SUMIENIE POLECAM TEN LOKAL !!! JEDZENIE PYSZNE A ILOŚĆ NIE DO PRZEJEDZENIA.  OBSŁUGA MEGA PROFESJONALNA, KLIMAT NIEPOWTARZALNY A ORGANIZACJA WESELA MINUTA PO MINUCIE ZAPLANOWANA.  ORGANIZATORZY PODCHODZĄ DO KAŻDEGO WESELA BARDZO INDYWIDUALNIE.  

POLECAM PŁONĄCY UDZIEC ==>  ROBI NAPRAWDĘ DUŻE WRAŻENIE  A SMAKUJE JESZCZE LEPIEJ.

KSIĘGA GOŚCI O KTÓRĄ RÓWNIEŻ ZADBALI ORGANIZATORZY BYŁA NIESAMOWITĄ NIESPODZIANKĄ, ALE WIĘCEJ NIESPODZIANEK NIE ZDRADZAM ŻEBY NIE PODPOWIADAĆ ICH KONKURENCJI  :D :D

JAKO JEDNI Z NIE WIELU W TYM ROKU ORGANIZOWALIŚMY POPRAWINY RÓWNIEŻ W ZACISZU.  ANI JEDNO DANIE SIĘ NIE POWTÓRZYŁO, NAWET WYSTRÓJ SALI BYŁ INNY :) JA SIĘ TYLKO ZASTANAWIAM KIEDY ONI ZDĄŻYLI TO ZROBIĆ :)

JEŚLI KTOŚ JESZCZE SIĘ ZASTANAWIA TO NAPRAWDĘ NIE MA NAD CZYM. . .  W RAZIE PYTAĆ LUB WĄTPLIWOŚCI SŁUŻĘ POMOCĄ monika_piasecka@interia. eu :):)

Pani Agato jeszcze raz dziękujemy  ;)

Pozdrawiam
Monika Piórkowska  :)
« Ostatnia zmiana: 12 Października 2011, 12:16 wysłana przez Sylvi »

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #197 dnia: 28 Listopada 2011, 17:01 »
Czy wiecie cos na temat domku letniskowego, który miał być budowany??

Offline M...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #198 dnia: 8 Grudnia 2011, 17:32 »
Czy ktoś miał inny kolor wystroju sali niż ten na zdjęciach (czyli inny niż pomarańcz, bordo, fiolet) ?? :)

M.

Offline Monika P
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #199 dnia: 30 Grudnia 2011, 19:40 »
Cytat: M. . .  link=topic=21693. msg1628725#msg1628725 date=1323361959
Czy ktoś miał inny kolor wystroju sali niż ten na zdjęciach (czyli inny niż pomarańcz, bordo, fiolet) ?? :)

Na poprawinach mieliśmy zielono-biały.  Piękny :)

Offline Monika P
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #200 dnia: 30 Grudnia 2011, 19:44 »
Cytat: omosia link=topic=21693. msg1622983#msg1622983 date=1322496087
Czy wiecie cos na temat domku letniskowego, który miał być budowany??

Zależy co masz na myśli bo jest domek z pokojami (moi goście tam spali) z łazienką, ale jest też drewniany gdzie jest piękny taras i mejsce na grila :)

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #201 dnia: 30 Grudnia 2011, 22:26 »
Chodzi mi własnie o domek, w którym są pokoje do spania. Ile tam się mieści osób no i ile kosztuje wynajęcie takiego domku??

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #202 dnia: 14 Kwietnia 2012, 15:36 »
Sezonślubny się rozpoczął więc mam nadzieję, że będzie tu większy ruch:P

Offline sophisticated

• bywalec
« Odpowiedź #203 dnia: 17 Kwietnia 2012, 10:01 »
Omosia kiedy wy ślubujecie?

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #204 dnia: 17 Kwietnia 2012, 11:02 »
czerwiec:)

Offline sophisticated

• bywalec
« Odpowiedź #205 dnia: 8 Maja 2012, 08:21 »
który? Bo nie wiem czy przede mną czy po mnie :P :)

Offline M...
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #206 dnia: 15 Maja 2012, 19:36 »
Prawie dwa miesiące do ślubu :)

Jestem bardzo mile zaskoczona pomocą Pań z Zacisza przy przygotowaniu całej imprezy, bardzo chętne do współpracy, odpowiadają na każdego meila i ogólnie bardzo miły kontakt w tych "stresujacych chwilach" ::)
Do tego podpowiadają ciekawe pomysły ;)

M.

Offline angeldg

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20/09/2014
« Odpowiedź #207 dnia: 26 Maja 2012, 17:23 »
bardzo poważnie zastanawiamy się nad tą salą. 
Jedyna do której weszliśmy i oboje poczuliśmy, że to jest to. . . . tylko cena nas przeraża   :-\
Piszcie więc więcej, każda opinia na wagę złota - dosłownie :D

Offline omosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #208 dnia: 27 Maja 2012, 20:16 »
Zgadzam sie w zupełności z M...
Nie jest się samym w przygotowaniach. Jak narazię polecam to miejsce:)

Offline nowożeńcy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.05.2012
« Odpowiedź #209 dnia: 28 Maja 2012, 22:53 »
Witamy!
Dwa dni temu odbyło się nasze wesele, naturalnie w "Zaciszu".  Innej opcji nie braliśmy pod uwagę. . dlaczego??
otóż na terenie Zagłębia nie ma sali tak doskonałej pod tyloma względami.  Skąd to wiem?? otóż miałam przyjemność poznać Zacisze nie tylko na podstawie zdjęć i opinii innych ale również"od zaplecza" mam tutaj na myśli pracę kelnerki dzięki której poznałam wielu genialnych ludzi pracujących w Zaciszu największe wrażenie zrobili na mnie kucharze, którzy oprócz tego, że wkładają całe serce w swoją pracę to swoim stylem bycia i poczuciem humoru potrafią doprowadzić do łez.  Szkoda tylko, iż jedynym momentem kiedy można ich zobaczyć na sali jest pokaz z płonącym udźcem, który robi piorunujące wrażenie na wszystkich gościach a jego smaku po prostu nie da się zapomnieć.  Choć sala prosperuje stosunkowo niedługo to organizację tego najważniejszego dnia mają opanowaną do perfekcji.  Następnym aspektem, który warto podkreślić jest praca kelnerów, którzy oprócz tego, że są bardzo pracowici są również zawsze życzliwi i pomocni.  Trudno nie  zwrócić uwagi na wyjątkowo gustowny wystój całego obiektu zarówno wewnątrz jak i zewnątrz budynku wyjątkowo przydatny jest drewniany grill bar wraz z całą swoją oprawą (skalniak i drewniany mostek) znajdujący się obok sali.
Podsumowując chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania dla nas tak wspaniałej imprezy a w szczególności kierowniczkom pani Agacie i Marlenie:)