Nie chcę nikogo zniechecać ani zachęcać, nie w tym mój cel. Niech sami zapracują na swoją opinie. Ja sama mam za rok weslele w Zaciszu. To co napisałam usłyszałam po jednym z wesel tam organizowanych. Ale proszę sie tym nie sugerować, bo wiadomo, że ile ludzi tyle opinii, każdy ma swoje zdanie na dany temat i swój wybór. To co słyszałam to same ogólniki, że młodzi przyjechali i nie mogli wejść bo sala była niegotowa (mam nadzieję że to tylko taka jednorazowa sytuacja). Poza tym, że nie ma zbyt dużo jedzenia (to pojęcie też względne, dla każdego moze co innego oznaczać) i że rano była jakas niemiła sytuacja z zabraniem jedzenia które zostało niezjedzone, że niby zostało zmielone, a nie zostało. Acha, no i jest zakaz wejścia na kuchnie, może dla jednych istotne, dla innych nie, pewnie ze względów sanitarnych. W sumie dobrze, że pojawiają się też takie opinie, bo same pozytywne to też niedobrze, a wiadomo, ze jeszcze sie taki nie urodził co by każdemu dogodził. Każdy ma swoje zdanie ale pamiętajcie żeby nie dać sie zwariować.