Moje wesele odbyło się z Zaciszu. Jestem z tego powodu
przeszczęsliwa.
LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM Chciałam uspokoić wszystkie pary które martwią się wódką. Ja miałam wesele na 80osób, mieliśmy własny alkohol i płaciliśmy korkowe 300zł, wyszło na to samo, ale chcieliśmy mieć swój. Korkowe jest kwotą stałą bez względu na ilość. Mieliśmy też dużo kolorowych alkoholi na osobnym stole więc bardziej opłacało się mieć swój alkohol. Dzień przed weselem przywieźliśmy go do restauracji, gdzie dostaje się kluczyk do pomieszczenia na alkohol, wkłada się go od razu do chłodni!! Alkohol roznosi albo kelner, albo ktoś z rodziny - Wasz wybór, u nas roznosił kelner.
Z właścicielami na prawdę można się w wielu kwestiach dogadać, są bardzo otwarci i nie robią problemów.
Sala jest cudowna, goście byli zachwyceni, świetne efekty światła. Do tego rewelacyjny zespół który sprawił że nie było osoby niebawiącej się. Poprowadzili wesele fantastycznie.
A teraz jedzonko. Dziewczyny: NIE DA SIĘ TEGO WSZYSTKIEGO ZJEŚĆ. Jedzenia jest mnóstwo, co prawda ja z emocji prawie nic nie mogłam przełknąć

ale goście byli bardzo zadowoleni. Zostało mnóstwo jedzenia które rano spakowaliśmy do domku. Oczywiście zabiera się mięska, ciasta, pieczenie, roladki, babeczki z kawiorem, owoce, oczywiście jajek czy sałatek nie zabieraliśmy. Na prawdę nie było z tym problemu żadnego
Płonący udziec był świetny, na prawdę super efekt. Również tort wyglądał pięknie, na takim wielkim sercu z naturalnymi kwiatami.
Nie wiem co jeszcze mam Wam pisać. Obsługa kelnerska rewelacja, spisali się świetnie, ciągle nas pytali czy czegoś nam nie brakuje, czy czegoś nam nie donieść, czy nie mamy na coś ochoty. Na prawdę ŚWIETNA ekipa. Jestem pod ogromnym wrażeniem porannym porządków. Posprzątali salę w tempie ekspresowym, w ciągu pół godz sala wyglądała jakby żadnego wesele nie było. Jesteście niesamowici.
Nie wiem która była nawet godzina zanim poszliśmy na górę spać, ale zanim tam trafiliśmy Pani Agatka kazała memu mężowi kochanemu mnie tam zanieść no i chłopak musiał zebrać resztki sił i wnieść swą ukochaną żonkę na 2 piętro, co Pani Agatka uwieczniła na zdjęciach.
Powiem Wam, że jeśli macie jakiekolwiek obawy, na prawdę nie warto ich mieć. Goście jeszcze wczoraj zachwycali się świetnym weselem. Super atmosfera, cudowny klimat a jednocześnie pełen profesjonalizm.
Z CAŁEGO SERCA SZCZERZE POLECAM, sprawili że nasze wesele zawsze będziemy cudownie i z uśmiechem wspominać. Szkoda że ta noc tak szybko zleciała. JESZCZE RAZ BARDZO BARDZO BARDZO GORĄCO POLECAM I POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!!!
Ps. Przepraszam że tak trochę chaotycznie to opisałam ale jeszcze trochę emocje mnie trzymają