Obserwator, skoro decyduję się napisać o czymś na forum, m in o tej jak sama ją nazwałam "wpadce" to mam 100% pewność, że miało to miejsce na prawdę, a nie, że tak mi się wydaje. Nie oczerniam nikogo, nie szargam opinii, tylko piszę o zaistniałym fakcie. Poza tym nie wyolbrzymiam tego, tylko piszę o zdarzeniu, co kto o tym myśli to już każdego indywidualna sprawa i zaznaczyłam wyraźnie, że dla jednych to mały, nieistotny szczegół a dla innych koniec świata, dla mnie osobiście to po prostu wpadka, zapewne jednorazowa ale jednak nie chciałabym takiej sytuacji na swoim weselu. Chyba nie jestem jedyna która ma takie zdanie. Wierz mi, że młodym wcale nie było do śmiechu w tej sytuacji. Zaznaczałam wyraźnie w moim poście, że nie chce nikogo ani zachęcać ani zniechęcać, sami pracują na swoją opinie, tak? Absolutnie nie pisze tego żeby komuś dowalić, oczernić - przeciwnie jak pisałam również wcześniej sama mam tam wesele. Miałam duży wybór i zdecydowałam się na tą właśnie salę i wręcz nie mogę się doczekać. A już na pewno, zapewniam Cię, nie piszę tego drogi Obserwatorze żeby jak to pięknie nazwałeś "zaistnieć chociaż na chwilę na forum" - żenada. Forum jest od tego aby wymieniać się m in wiadomościami na temat różnych firm, tak? Poza tym, że napisałam, o wpadce, pisałam również, że sala jest piękna, nowoczesna, elegancka, ma świetny parkiet, gustowne pokoje, piękny apartament dla nowożeńców, na zewnątrz altana itd itd itd - to są moje prywatne wnioski, a to, że pojawiła się ta wpadka, jest faktem który słyszałam od osób organizujących tam wesele. A z czego ona wynikała to nich mało istotne. Pisałam również, że oczywiste jest, że nie da się każdemu dogodzić i aby nie dać dać się zwariować w całym tym wirze przygotowań. Przeczytaj drogi Obserwatorze wyraźnie co jest napisane na forum zanim zaczniesz swoje filozofie, bo mam wrażenie, że piszesz to tylko po to aby poczuć się taaaakim mądrym.