Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 98994 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Miłego dnia Justynka  :-* :-* :-*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Hej Justyś a co to za parafia w końcu/??
i myślę że 16 jest najlepsza!!!

ja chciałam na 15:00 ale już w czerwcu była zajęta ;(

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
!!! Tyle w temacie odebrania przeze mnie dyplomu !!!

:klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje:

Lecę na ploty, bo inaczej szlag mnie trafi !!!

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Raczej nieodebrania  ;)
Ale nie denerwuj sie Justys, szkoda Twoich nerwow.
Lec na ploty, moze Ci przejdzie zlosc  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
eeee z dziekanatami tak właśnie jest  ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Miya - :Daje_kwiatka:
Miło, że jesteś!  :-*

aagaa - moja parafia, to parafia pod wezwaniem Ducha Św. (Sosnowiec-Zagórze)
kacha8609 - nie padało, więc włosy faktycznie nie :afro:  :D ;) :-*
patrycja_4r - no wiem, że właśnie tak jest, ale łudziłam się, że tym razem będzie inaczej  :P
Anjuszka -   :-* :-* :-*
Roksana - ploty trochę pomogły, ale dalej jestem zła  :P p.s jutro 20 sierpnia, będzie Twoje odliczanko?  ::) ::) ::)
Anaczq1987, aganio87 - :-* :-* :-*
aagatkaa, cirines - dziękuję za gratulacje  :-* :-* :-* Jakoś się udało  :P

Dziewczyny!
No i nic nie załatwiłam... Po raz n-ty pojechałam i się wkurzałam... !!! :nerwus: :nerwus: :nerwus:
Już sama nie wiem... Chyba nie jest dane mi odebranie tego dyplomu  :mdleje:
Dziekanat był otwarty - o dziwo...  ::) ::) ::)
Ale okazało się, że nie mam jakieś potrzebnego podpisu o którym nota bene nie wiedziałam, że musi być.
No bo po co -  na karcie, gdzie mam pieczątki potwierdzające oddanie książek do biblioteki podpis promotora!?  :klnie: Nie wiem... I się nie dowiedziałam, bo oczywiście pani z dziekanatu miała zły dzień i nie była zbyt komunikatywna... Miałam wrażenie, że patrzy na mnie jak na idiotkę... A najlepiej jakbym się ewakuowała od razu po przyjściu i nie zawracała jej d.u.p.y, bo ona teraz je śniadanie  ::)
No cóż, pozostaje mi tam jechać po raz kolejny, ale teraz już sama nie wiem kiedy. Najwcześniej pewnie we wrześniu o ile uda mi się złapać promotora.  Najgorsze jest to, że dyplom potrzebny jest mi na JUŻ!  :Placz_1:  :Placz_1: :Placz_1:
Chyba muszę napisać e-meila do promotorki i spytać, czy przypadkiem nie będzie wcześniej.

Z pozytywnych rzeczy - spotkałam się z moją przyjaciółką  ;D
Wypiłyśmy caffe latte i zjadłyśmy olbrzymie lody  ;D ;D ;D
Kalorii milion piećset sto dziewięćset, ale miałam przeogromną ochotę i zero samozaparcia w sobie :P
Także ploty, ploty i jeszcze razy ploty - jak najbardziej udane  :los:
Pod koniec września jej ślub, więc w niedługim czasie szykuje się panieński :cancan:  :pijaki:
Szykuje się fajna impreza!  ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Nie ma  to jak ploty z psiapsiółą, kawka i lody :) uwielbiam takie dni...  ;)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Pani w dziekanatach to chyba wszystkie i codziennie mają złe dni  :-\ U mnie było podobnie, zawsze coś nie tak, a to czegoś brak, a to kogoś...

Offline Roksana

• entuzjasta
To super, ze ploty sie udaly i poprawily Ci choc troche humor  ;)
Co do mojego odliczanka, to raczej go nie zaloze, bo po forum buszuja tez moi znajomi-goscie, a ja chce zeby wszystko co zaplanujemy bylo dla nich niespodzianka... nie chce wiec, zeby juz wczesniej dowiedzieli sie jaka bede miec sukienke (chociaz zdjecie bede mogla Wam przeslac na maila, pewnie), jakie auto wybralismy, obraczki czy inne rzeczy...

Ale tak jak napisalam, jak wybiore juz sukienke, a Wy bedziecie chcialy ja zobaczyc - przesle zdjecie na maila  :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
Proponuje abyś poszła i po prostu zapytała.My byliśmy 10 miesięcy wcześniej  i wtedy nie miał- kazał przyjść pod koniec roku a ślub mieliśmy w kwietniu .
Na szczęście nie ma zbytnio dużo ślubów w naszej parafii  ;)

I jeszcze ja gratuluję  :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hahaha panie z dziekanatu, to chyba na każdym uniwerku takie same!!? :P :D :D :D
A dzień na plotach i lodach - to dzień udany!! ;D
Ja mam jutro takowy i już się nie mogę doczekać! ;D

Zostawiam buziaki :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Uwielbiam takie spotkania...plus kalorie, żyć nie umierać  ;D

Czemu panie z dziekanatu zawsze są opryskliwe, to jest normalnie szablon, może one tak szkolone są na jędze? ;)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Nie wiem o co wam chodzi?  ::) Moje panie z dziekanatu są do rany przyłóż  8)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Super że spotkanie z przyjaciółką się udało   ;D a masz już pomysł na wdzianko na wesele do koleżanki ?? ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
To fakt, panie z dziekanatu mają coś w sobie  :D ;)
Choć zdarzają się wyjątki  ;) Moja czasem też miewa lepsze dni  ::)

Anjuszka - ja również uwielbiam... Mogłabym tak codziennie  ;)
słodka_wanilia - czyli nie jestem sama  ;)
Roksana - szkoda, że nie będzie Twojego odliczanka  :'(
amika - znając życie pewnie jeszcze nie stworzył odpowiedniego "kajetu"  ;) Ale przejdę się do niego, to przynajmniej się zorientuję co i jak  :) p.s poważnie jest tak mało ślubów? Uuu, to sobie nie zarobi  :D :D :D ;)
aagatkaa - życzę miłego plotkowania  :-* :-* :-*
beaberry - moja jak ma lepszy dzień również  ::)
kacha8609 - wdzianko już mam  ;)

No i mamy - prawie - weekend  ;) Na szczęście zapowiada się słonecznie  ;D ;D ;D
W sumie to sama nie wiem z czego się cieszę, jak czeka mnie kolejny maraton po sklepach budowlanych...  :mdleje:
Kiedyś cieszyłam się na remont naszego mieszkania, ale teraz - szczerze mówiąc mam go już dość  :P
Może jak dojdzie do wyborów dekoracji mieszkania a nie kibelka, kaloryferów czy kupna jakiś głupich rurek, to będzie mnie to bardziej cieszyć  ;)

Buziaki kochane !!!  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hahaha na pewno!!
Ja już mam ten rurkowy etap za sobą! :P
Teraz czekają mnie przyjemności ;D
...więc cierpliwości kochana! ;)

Miłego dzionka życzę :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Justyś a do jakich sklepów będziecie uderzać?  ;D Bo może w jednym z nich spotkacie mojego PM-a  ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj tam.przeczekasz etap rurkowy i będzie git!Później to już same przyjemności  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Kasiu, pewnie do C.a.s.t.o.r.a.m.y i L.e.r.o.y M.e.r.l.i.n  ;D
Mamy najbliżej  ;)
A Twój PM pracuje w którymś z tych sklepów?
To będę go wypatrywać  :D ;)

Offline Roksana

• entuzjasta
Justys, takie moje mini odliczanko bedzie w watku dla "11" - postaram sie Wam tam cos od czasu do czasu naskrobac  ;)
Co do pan z dziekanatu, to faktycznie wiekszosc na nie narzeka, ale ja chyba narzekac nie moge... przewaznie sa mile  ;D

Jesli chodzi o remont, to nie zazdroszcze, ale jak juz bedzie po wszystkim to pewnie nie jedna z Nas pozazdrosci efektow  :)
Ja to tez juz bym sie chciala urzadzac, ale poki co nie mamy jeszcze nic na oku  :-\ Tyle ze w DE z mieszkaniem jest latwiej, no i nie trzeba wydawac tyle kasiory na nie - wplaca sie tylko kaucje ok. 1000 euro i potem tylko co miesiac czynsz (oczywiscie nie mowie o wlasnosciowym mieszkaniu)...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Roksana - skrob, skrob jak najwięcej!  :D ;) Chętnie będziemy czytać!  ;D GRATULUJĘ ROCZKU !!!  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Wczoraj zrobiliśmy mały maraton po sklepach, na dłuższy nie było czasu, bo PM późno wrócił z pracy...
Kupiliśmy kilka potrzebnych rzeczy do mieszkania, czytaj: płyty gipsowe, jakieś zaprawy i kleje. Kupa kasy na to idzie!   :mdleje: Przy okazji pooglądałam sobie płytki łazienkowe, ale nic szczególnego nie wypatrzyłam. Szczerze mówiąc nie mam pomysłu na łazienkę a najwyższa pora się decydować i zacząć działać  w tym kierunku ::) ::) ::) Szukałam też butów do sukienki na ślub, ale nie mogę nic znaleźć. Wchodzi już kolekcja jesienna i na półkach pełno zabudowanych butów, ewentualnie botki a nawet kozaki... Wprost cudownie...  :Placz_1: Na szczęście jeszcze trochę czasu mam, więc muszę na siłę coś znaleźć...  ::)

Zakupiłam za to chrześniaczkowi wyprawkę do przedszkola... Kredki, pisaki, farby, bloki i inne bajery   :hopsa: Było w czym wybierać, PM nie mógł mnie odgonić od półek  ;)
Aż sama nie mogę uwierzyć, że mój drugi najukochańszy mężczyzna na świecie idzie do 3 latków !!!  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Czas leci nieubłagalnie widać to po dzieciach  ;D
A jaka z Ciebie dobra ciocia no no super  :brawo_2:

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
no proszę, jaka kochana matka chrzestna  :D A z chrześniaka fajny słodziuch  :D :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oo jaka dobra ciotka klotka z Ciebie! ;D

A pomysłów na łazienkę jest pełno... wystarczy wejść do jakiegoś sklepu z kafelkami, a tam mają gotowe wystawki, z których można czerpać inspiracje! ;)
Miłego dzionka :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Oh jaki fajny chłopczyk ;) jak ma na imię?

Offline justys0101
  • Chuck Norris
JolaM85 - "młody" jest strasznym łobuziakiem, ale uwielbiam go  ;D Od małego jest "przy mnie", bo to syn siostry, więc traktuje go prawie jak własne  :P A po dzieciach faktycznie widać jak czas leci. Wystarczy spojrzeć na Twoje pociechy  ;) Córa to już praktycznie panna  ;) Jeszcze trochę i będzie opowiadać o swoich miłościach, no chyba, że już poderwała jakiegoś przystojniaczka w przedszkolu  ;D
ylka -  :-* :-* :-*
aagatkaa - no właśnie, że jakoś nawet te "łazienkowe inspiracje" do mnie nie przemawiają  ;) Mam wrażenie, że co lepsze pomysły to zgarnęli już znajomi, a nie chcę się powtarzać  :D ;) No, ale jak nie będę miała własnego pomysłu, to pewnie skorzystam  ;D
Anjuszka - Kuba rozpruwacz! Mój ulubieniec  :Serduszka: :D ;) :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Ale mały przystojniaczek  ;D Justyna wejdź sobie na strone dekoratorni tam laski maja super pomysły!! Może coś zgapisz  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Dzięki Kasiu :-* :-* :-* Nie znałam tej strony... Na pewno przejrzę i mam nadzieję, że coś zgapię  :P
A Twojego PM wczoraj nie widziałam  ;)  No chyba, że nie pracuje w żadnym z tych sklepów, w których akurat byliśmy  :D ;)
Zresztą byliśmy "w biegu", więc może nie rzucił mi się w oczy  ;D Nie chciałam też nachalnie wypatrywać obcego faceta, bo PM był z boku...  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Ale teraz będę już patrzeć, a co mi tam...  :los:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
hehehe ej nie wiem jak Twój ale mój jak idzie fajna laska to zawsze się patrzy  :biczowanie: :biczowanie: więc czemu my nie możemy  :brewki: :brewki: