Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119559 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Roksana masz rację-to nie jest duży wydatek.Dlatego powiedziałam mu,że jak chce za swoje tylko zapłacic to zapraszac swoich gości też sam będzie-a co!  ;D Chyba to go przekonało  :D :D :D :D

Z resztą wydatków nie miałabym sumienia dzielic na pół.Ode mnie będzie (wstępnie) 60 osób a od R. 20 także nie miałabym sumienia narażac go na takie koszty,tym bardziej że on za wszystko płaci sam i biedny musi nieźle oszczędzac (kochani teściowie  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: )

Offline m_lena

• uzależniony
Teściowa ahhh Teściowa......  ;)

My pomimo małej różnicy w gościach wszystko lcizymy na pół
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
hmm... a u mnie to ciężko powiedzieć jak za zaproszeniami... ja pewnie zamówię, chociaż u nas z pieniążkami to już jak w małżeństwie, wydatki wszystkie wspólne heh ;) jakoś nie liczymy się "twoje-moje"... :)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Kurcze, wieczór, pół dnia i tyle nadrabiania  ;D

A te ziemniaki to zapiekasz surowe, czy podgotowane?
Też myślę, że będziesz z godziny zadowolona, ja to bym doradzała nawet 16.00, no ale już nic nie mówię  ;D

I odradzałabym wizytę w Novi...może być problem jak coś Ci wpadnie w oko...

Co do kosztów, to my też przed ślubem wszelkie wydatki razem pokrywaliśmy wspólnie, mamy oddzielne konta, ale traktujemy je jako dobro wspólne, więc raz płacę ja, raz mąż, nie ma różnicy...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
A te ziemniaki to zapiekasz surowe, czy podgotowane?.
Tez chcę wiedzieć jak ta zapiekankę ćwiczysz ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też bym doradzała na 16.00, ja też tak mam :)
Wysyłam wiadomość na prv :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
A jeszcze mam jedno pytanie do was:mianowicie jak robicie z zaproszeniami?Tzn.chodzi mi o to jak dzielicie się kosztami za nie?
Mój R.wymyślił sobie,że on zapłaci za zaproszenia dla swoich gosci a ja za swoich -szybko mu jednak wybiłam to z głowy  :ckm: :Szczerbaty:
A wy jak robicie?

U nas był wspólny budżet weselny :) Radzę Wam też jak najszybciej wrzucić wszystko "do jednego worka" i nie zaprzątać sobie głowy ustalaniem, kto za co płaci - lepiej wykorzystać ten czas na planowanie przebiegu uroczystości ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
No właśnie u nas też tak jest, to co dadzą rodzice, co każde z nas uzbiera, idzie na nasze konto i później z tego będziemy brać, co by ominąć jakieś dziwne akcje typu teraz Ty płać, ja już za dużo wydałam etc.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nem żono witaj!  ;D ;D ;D ;D
I jak było?jak jest?
Mam nadzieję,że skoro pojawiłaś się już na forum to relacyjka jest ?  :brewki:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Relacji jeszcze nie ma, ale wrzuciłam dwie fotki do wątku z gratulacjami ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
My też wszystko płacimy z jednego budżetu.

Jak zobaczyłam Nemi na forum to pobiegłam zobaczyć czy nie ma relacji ale są już pierwsze zdjęcia jupi!!! To porządna firma, od razu wiedziałam, Ania o nas pamięta i pojawiła się szybciutko :) :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati, nie nadążam czytać Twojego wątku!
Piszecie i piszecie  ;D
Ruch jak na dworcu  :D ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Eeeee ziemniaki to kupiłam w LODLU lub jak to mówi moja teściowa w LIDRZE  :D :D :D :D  :hahaha: :hahaha: :hahaha: Takie półksięzyce  ;D

Jak sama robiłam to chwile je gotowałam i później w plasterkach do piekarnika  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ja bardzo lubię te z Lidla półksiężyce ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Znaczy takie "potato wedges"? Jeśli tak, to ja uwielbiam, są takie pikantne, meksykańskie bodajże (ale to już chyba Aviko), mniam  ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
zwariowane Dziewuszki  :P  :skacza:
a co Ty Pati pisalas u Mki ze zastanawiasz sie nad zmiana sali??a co sie stalo?? moze cos przeoczylam?? tyle piszecie ze nienadazam  ::)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Eeeee ziemniaki to kupiłam w LODLU lub jak to mówi moja teściowa w LIDRZE  :D :D :D :D  :hahaha:

haha w LIDRZE  ;D ;D :skacza: :hahahaha:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
hahha haha ha ha moja mówi w LUDLI  :glupek:

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
Czyli zaproszenia z jdstyle Ci sie podobaja? My mamy Royal z jdstyle  ;D. Jestesmy bardzo zadowoleni ;D i wszyscy zaproszeni goscie  bardzo chwalili, ze eleganckie. :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pati kochana mów nam tu szybko czemu Lorda chcesz zmienić?
Ja byłam tam w styczniu na ślubie przyjaciółki i jestem tym miejscem zachwycona, jak chcesz mogę Ci kilka zdjęć podesłać :)

Offline m_lena

• uzależniony
Pominę milczeniem ten idiotyczny prelegat powyzej od użytkownika, który nie ma na tyle odwagi, by napisać to pod swoim nickiem, tylko specjalnie, by kogoś obrazić i wyśmiać loguje się ponowie  ::) Żałość aż bije po piętach!

ciriness a jak jedzenie i obsługa? Napisz proszę coś wiecej, może być u mnie na watku lub pw, moja świadkowa będzie się w Lordzie weselić i słyszymy sprzeczne opinie na ich temat, a ostatnia, którą słyszałam po porstu nas zalamała  :(

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pominę milczeniem ten idiotyczny prelegat powyzej od użytkownika, który nie ma na tyle odwagi, by napisać to pod swoim nickiem, tylko specjalnie, by kogoś obrazić i wyśmiać loguje się ponowie  ::) Żałość aż bije po piętach!
Dokładnie żałosne...  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Ale niektórym się nudzi :ban: :ban: :ban:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
"Mądrali" nie brakuje!  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

Offline m_lena

• uzależniony
Patrycja to co z tą salą? Czemu myślisz o zmianie?

justys0101 kiedy otwierasz odliczanko? :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

ciriness a jak jedzenie i obsługa? Napisz proszę coś wiecej, może być u mnie na watku lub pw, moja świadkowa będzie się w Lordzie weselić i słyszymy sprzeczne opinie na ich temat, a ostatnia, którą słyszałam po porstu nas zalamała  :(

Dokłądnie tak jak Ty ciągle dostaję sprzeczne sygnały,ale nie gdzieś wyczytane tylko od osób które były tam ew.robili tam wesele.A to co wczoraj się dowiedziałam (z pewnych źródeł)mnie po prostu kompletnie załamała...Nie chcę o tym pisac bo 100% pewności nie mam,a nie chciałabym nikogo krzywdzic...
Wiem,pewnie powiecie że jestem głupia że takie mnie wątpliwości ogarnęły bo nigdzie nie jest idealnie...ale chyba za dużo już się nazbierało.
Mój R.będzie tam pstrykał foty w sierpniu,więc oceni ale do tego czasu musimy wybrac się na kolejną rozmowę lecz tym razem z rodzicami  ::)

Ciri napisz coś ad.jedzenia i obsługi-pożesz na pirv.Jakie były wrażenia pary młodej,wiesz może? Będę Ci bardzo wdzięczna!  :-*

M_lena a kiedy będzie to wesele?[/color]

Aaaaaa i jeszcze chciałabym wiedziec jak to wygląda u was z kasą?Tzn.czy podpisując umowę właściciele waszych sal dali wam gwarancję,że cena nie wzrośnie?Lub,że jak wzrośnie to tylko o jakiś konkretny procent?

Offline justys0101
  • Chuck Norris
justys0101 kiedy otwierasz odliczanko? :D
Pewnie po wakacjach  ;D
Na razie nic się nie dzieje... Nie ma o czym pisać  :D ;)

Offline mka

• Chuck Norris
U nas cena jest gwarantowana ;) ;) Chyba, że okaże się że na weselu będzie mniej niż 50 osób (o zgrozo-załamałabym się!) to wtedy trzeba będzie dopłacić..ale tak jest wszędzie, że podaje się gwarantowaną liczbę osób ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
U nas podobnie jak u Marty :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
U nas cena wzrosła już 10zł na osobie a podejrzewam,że do przyszłego roku wzrośnie o kolejne 10...niby nie dużo,ale przy 70 gościach jest to odpowiednio 700 zł więcej na rok (2010) my braliśmy tą salę m.in ze względu na to,że cena była konkurencyjna.W takim wypadku przestaje byc konkurencyjna.Babka nie chce nam dac żadnego aneksu do umowy,który gwarantowałby że cena już nie wzrośnie...twierdzi,że musi miec zabezpieczenie...ale nie tylko o to chodzi  ::)