Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 110691 razy)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No to się musicie grubo zastanowić! ::) ::) ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Czyli nie jest tak,że jestem głupia i wymyślam?

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ojej, to rzeczywiście coś nie halo z tą ceną! Ja Ci nie powiem, bo wiesz że u nas przygotowania trwały krótko  ;) ale generalnie, to właśnie po to m.in. się rezerwuje salę wcześniej, żeby mieć tą lepszą cenę! Absolutnie muszą być takie zmiany w aneksie ustalone, o ile max. cena może wzrosnąć, przecież nie możecie mieć takiej niepewności.

Ciekawa jestem o co jeszcze chodzi, ale rzeczywiście musicie się dobrze zastanowić, skoro takie siupy wychodzą.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Niektóre lokale które zwiedzaliśmy od razu mówiły, że cena może wzrosnąć o 5 lub 10% ale zawsze mówiły i miało to być w umowie!Nigdy nie podpisuje umowy jak nie mam gwarancji ceny!!Podobnie było z zespołem.video/foto ;) ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
My miejsce mamy po znajomości także żadnych umów nie będzie bo znamy się z kierowniczką od wielu lat, ale rzeczywiście nad tym trzeba się zastanowić bo cena powinna być sztywno określona (np. że dopuszcza się zmianę ceny o 10% i tyle)

Pati i Lenka ja wam wszystko napiszę, podeślę wam też kochane zdjęcia, z tego co ja byłam w styczniu, a byłam świadkową także sobie pomyślicie :)

Offline m_lena

• uzależniony
ciriness to bardzo proszę  :-*
a babka z Lorda jest dziwna  8)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Patrycja, dziwie się troszkę Tobie.
To Wasze wesele i musicie mieć pewność ,że wszystko gra jak należy.
Ja mam w umowie,że 60 os, za cenę"X".
W następnym paragrafie mam,że CENA NIE ULEGNIE ZMIENIA i do zapłaty jest tyle i tyle.
Wybrałam( mam nadzieję porządną firmę :P) taka salę, gdzie wchodzę,płace i o nic się nie martwię.
A co to sal mało koło Stargardu??
Ja bym zmieniła!
Poza tym coraz ciekawe są opcje( tak jak ja mam),że tort, ciasta, wina, wódka, wystrój sali, szampan na przywitanie są w cenie.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A niemasz jeszcze umowy ?

U mnie w umowie jest napisane ze ceny moga sie zmienic w nowym roku , i tak sie stalo ... tylko 10 zl , ale zawsze cos  :).

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
my mamy w umowie, że cena może wzrosnąć jeśli inflacja będzie większa niż 3 % i niestety na początku roku sprawdzałam i wzrosła  :-\

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
nam jak zamawialismy sale i podpisywalismy umowe (w kwietniu 2009 r) babeczka powiedziala ze cena w 2010r na pewno wzrosnie, ale zapewnila ze nie duzo,max pare zloty..i faktycznie duzej roznicy nie bylo..   ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No właśnie powiem wam dziewczyny,że jak teraz czytam tą umowę to jest taka hmmm....strasznie lipna!Właściwie właścicielka pozostawiłą sobie tam sporą furtkę... Wiem, to nasza wina bo jakoś chyba z tego podekscytowania nie zastanowiliśmy się głębiej a teraz mamy.
Wszystko napiszę wam jutro bo teraz jestem padnięta z nerwów,obdzwaniania innych sal a do tego jeszcze przyjechałą moja koleżanka u której będę świadkową w sierpniu-także cały dzień poza domem  :mdleje:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Jestem strasznie padnięta,ale jeszcze chciałabym wam napisac tzn.dla dziewczyn z 2011r że w wspominanych przeze mnie Chwalęcicach są wyprzedaże kolekcji 2009,2008 itp.Wszystkich kolekcji...Także jakby któraś była zainteresowana to kierunek Gorzów i jedziemy z koksem  :D

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Można jeszcze4 dołączyć??

Offline pusia24
  • uzależniony
Nie moglo mnie tu zabraknac.
Czy mozna jeszcze do Ciebie dolaczyc kochana??? :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Witajcie dziewczyny Paula____ i Pusia  :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:  :-* :-* :-* :-* :-*

Dobrze,że foty zostawiłam to chociaż sobie jeszcze nas pooglądacie  :D :D (jakby było co  :P )

Pusia mam nadzieję,że relacja już rozpoczęta  ;D Pewnie strzaskałaś się na machoń w tym Meksico Citi  :D :D :D :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nie ogarniam już tego forum-nie było mnie jeden dzień a tu tyle do nadrabiania  :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga:

Tak,więc plan na dzień dzisiejszy to pojechac do lokalu do którego prawdopodobnie przeniesiemy swoje wesele.Porozmawiac z właścicielem,zobaczyc menu i zarezerwowac.Na razie nie wiąrze się to z jakimiś kosztami,także będzie nam to na rękę.Do Listopada będziemy mieli czas aby odzyskac zaliczkę z lokalu nr1  ;D ;D ;D ;D
Mam nadzieję,że wszystko pójdzie po naszej myśli.W tym nowym lokalu byliśmy już na weselu i było naprawdę ok.dobra obsługa,normalny właściciel.Co do jedzenia nie wiem bo mój PM mnie wtedy tak spił,że nie miałam czasu skosztowac  :D :D :D :D :D ale on twierdzi,że było ok  ;D
No i cena to 150zł z poprawinami-w dzień poprawin mam urodziny,także miałabym super imprezę  ;D No zobaczymy  ::)

Później jedziemy nad morze bo mój R.będzie cykał fotki parze w plenerze.A jutro jedziemy nad morze i aż do poniedziałku będziemy smażyc tyłki na plaży  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Aaaaa wspominałam,że najpierw muszę wysprżatac całą chałupe? Nieeeee? To już mówię:muszę wysprzątac całą chałupę  :mdleje:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Aleeeee zazdroszczę morza - cudnie macie  ;)
Smażcie tyłki ile się da  :D ;)
A cena za nową salę - szok... Super malutko  ;D
I sprawdzona... także bez obaw możecie zmienić 'miejscówkę'  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Pati a dostałaś maila ?

Ale macie fajnie z tym morzem, takie upały więc tylko ziuuu powdychać bryzy :)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
150 zeta za 2 dni? :o :o
Ja place za jeden dzien 170zl i jak dla mnie to cena nawet ok, bo jak porownywalam z innymi lokalami to chcieli nawet 200 i to z mniejsza iloscia jedzenia...
w ogole zauwazylam, ze na polnocy ceny ogolnie sa nizsze niz na poludniu (jesli chodzi wlasnie o sprawy slubno-weselne)  ???

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
no jak za 2 dni to mega tanio...:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline lolalola

• Chuck Norris
w ogole zauwazylam, ze na polnocy ceny ogolnie sa nizsze niz na poludniu (jesli chodzi wlasnie o sprawy slubno-weselne)  ???

No nie wiem, ja płacę ponad 200zł bez poprawin i jest takich knajpek tutaj troszkę, co chcą jeszcze więcej.

Patrycja powodzenia dziś, oby udało się pozałatwiać i obyć była zadowolona.

Offline Roksana

• entuzjasta
lolalola - ale z tego co gdzies wyczytalam, Ty masz w cenie tez tort, ciasta, wodke, wina... ja tego nie mam i watpie zeby w 30zl na osobe te wszystkie rzeczy sie zmiescily... takze cos za cos

Offline lolalola

• Chuck Norris
Oszem, zawsze coś za coś, niestety ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ja płacę 170 zł, bez tortu, ciast, owoców, soków i alkoholu  ;)

Offline Roksana

• entuzjasta
Ja w tych 170zl mam tort, jakies drobne cukierki i owoce.... ale tych drozszych rzeczy (czyli glownie wodki, win i ciast) nie mam...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziewczyny ceny zależą od lokali...chociaż faktycznie te 150 z poprawinami to mało.Na pewno wchodzi tu tort soki i napoje tylu:Pepsi,Sprite i inne jakies firmówki.
No zobaczymy co nam powie jak pojedziemy tam.
Lecę kochane bo mam mało czasu a mnóstwo spraw do załatwienia  ::) :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
My też mamy taką cenę za dwa dni ale do tego mamy dołożyć alkohol, napoje i ciasta :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
150 zł to malutko  ;D ;D ;D
Jejku ale wam zazdroszczę tego morza ja jeszcze muszę czekać cały miesiąc.....  ::) ::) ::) ::)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pati, a co to za nowy lokal? Życzę byście byli zadowoleni z rozmowy i zakończyła się sukcesem i potem podpisaniem umowy  ;D Cena rzeczywiście atrakcyjna.

Pati, to jak już sprzątasz, to wpadnij i do mnie, też muszę wysprzątać całą chatę, okna by się przydało umyć... :mdleje:

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Pati, to jak już sprzątasz, to wpadnij i do mnie, też muszę wysprzątać całą chatę, okna by się przydało umyć... :mdleje:
Jak się już tak rozpędzisz, to do mnie też możesz wpaść ;D ;)
U mnie jeszcze pranie przydałoby się nastawić ;)