Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 122146 razy)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
No proszę jaka szalona  ;D
Ale zakupy najlepsza rzecz na świecie  :P

No a babie w pośrednictwie żal dupkę ściskał bo taka Patrycja przyszła  ;D  ;D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Patrycja, wyczytałam gdzieś  ::) , że wybieracie się do kościoła zmienić godzinę. Czyli jednak? Którą w końcu chcecie?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No nie dziewczyny,jesteście NIEMOŻLIWE!!!! Ja wcale nie jestem taka pikna jak wam się wydaje...
Ok.zadzwoniła ta babka z randstadu i jutro o 10 mam rozmowę z tym vice co to do mnie dzwonił,także wiecie co macie robić ?  :brewki: :calus:
Powiem wam,że się stresuję już...coś ostatnio na takich rozmowach mam tendencję do gaf  :mdleje:
Zresztą zalezy mi aby dostać teraz robotę-bo rok do ślubu itp itd - same wiecie o co kaman  ;D
Także na bank coś palnę i lipa będzie...No nic,trzeba próbować.

Ze spraw ślubnych na razie stoimy tak jak staliśmy.Myśle,że może w przyszłym tyg.wybierzemy się lub ja się wybiorę do parafii mojej-aby wykreślić się tam z kalendarza,i jak się uda to chciałabym wybrać się do parafii w której mamy ślub aby spróbować zmienić godzinę na 17sta-zobaczymy.

W najbliższym czasie chciałabym zamówić zaproszenia.Przyznam,że przeszła mi przez głowę myśl aby zrobić samej zaproszenia (a racze z pomocą Loli  :-* )ale stwierdziłam,ze z moim zapałem to będzie katastrofa.
I tak myślę,że gdy już będziemy wiedzieć czy ślub będzie o 18stej czy może jednak o 17stej to wtedy zamówimy zaproszenia  ;D ;D ;D Problem w tym,że podobają mi się takie za 6 zyka   :mdleje:
A może wy macie jakieś fajne namiary na zaproszenia????Tylko nie chodzi mi o all bo tam nic mi się nie podoba  :mdleje:

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
No to ladnie, skoro sie odezwali to musialas wczoraj dobrze wypasc... A jutro pojdzie jeszcze lepiej i praca bedzie Twoja  ;D
A powiedz Pati - jutro tez zamierzasz wyskoczyc bez cyckonosza?  :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jutro to w stroju kąpielowym!  :D ;) :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nie,nie nie!!! Chciałybyście  :terefere: :terefere: :terefere:
Jutro  nawet rajty będą  :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Jutro strój kąpielowy - koniecznie :D

A zaproszenia zdążysz zrobić - masz prawie rok :D i te co Ci się podobają za 6 zeta, zrobisz za 2 :) warto spróbować - ja na pewno będę robić :)

Offline Roksana

• entuzjasta
Co do zaproszen, to mi tez sie podobaja takie za 5,30... ale wiem, ze sama takich nie zrobie - beztalencie ze mnie, wiec chyba sie na nie zdecyduje  ;D
A co tam, raz wychodze za maz wiec przezyje ta sume  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ja tez jestem beztalencie i to mega!!!I znając mój słomiany zapał kupiłabym materiały i i tak lipa by wyszła   ;D
Niby ludzie do zaproszeń nie przywiązuja wagi,ale jednak  nie chciałabym dać gościom szitu.
Chciałabym aby zaproszenia były takim wstępem do naszej imprezy  ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
Ja tam przywiazuje wage do zaproszen, zreszta jak do kazdej innej ''pierdolki'', dlatego musza byc wyjatkowe, no a niestety to kosztuje  :-\
Poza tym, tez tak uwazam, ze piekne zaproszenia maja byc poczatkiem super wesela  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Kto jak kto ale ja Cię rozumiem :) Ja przejrzałam wszystkie zaproszenia wszędzie możliwie gdzie są zanim się zdecydowałam (http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php) i jeszcze sobie wzór pomieszałam i oni nie zrozumieli i była jatka, ale ogólnie jak przyszły byłam zachwycona i ludzie którym dawałam też, mówili że nigdy tak cudownych zaproszeń nie widzieli...także warto wydać te 6zł za jakość, za papier, sposób drukowania, laser itp.

U mnie też by na robieniu samodzielnym na zapale się skończyło :brewki: sami wkładki robiliśmy i już mieliśmy dość :)

Wyjeżdzam więc trzymam kciuki za jutro, super że się dalej dostałaś :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
He he jutro będzie z cyckonoszem ale bez majtek  :P tak dla równowagi :P

No ale jak vice zadzwonił do Ciebie i teraz z nim rozmowa to myślę że praca będzie Twoja  ;D

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
 :brawo: :brawo: :brawo: to już połowa sukcesu GRATULACJE  :-*
no i tzymam kciuki  ;D
 :-*

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
no to ja też trzymam kciuki:) powodzenia :-*

hehe mi też podobają się te zaproszenia od 5 w górę:/
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Ja też trzymam kciukasy  ;D ;D ;D ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
i ja  ;D ciekawe jak jej tam idzie  :D

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Chyba już po, czekamy na wieści Pati, wersja bez majtek całkiem :ok:  ;D ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Pati, gratuluję przejścia 1 etapu ;D
Ciekawa jestem jak z 2 etapem, mam nadzieję,że pozytywnie ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati, jak poszło?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Witojcie !  ;D :-* :-* :-* :-*

Dzisiaj było zdecydowanie przyjemniej na rozmowie niż w tym całym randstadzie!!!
Vice bardzo sympatyczny (a może stwarzał tylko takie pozory  ::) ) życiowy,nie przeszkadzało mu że akurat na takim stanowisku nie mam doświadczenia bo jak sam stwierdził-każda praca niesie coś przydatnego i nowego.
Nie wiem czy odpowidałam na jego pytania tak jakby sobie tego życzył,ale mówiłam to co uważam...Najgorsze jest to,że zestresowałam się na części angielskiej  ::) ::) ::) ::) Umiem,potrafię a normalnie się zestresowałam...Odpowiedziałam,ale musiałam się znaczną chwilę zastanowic-a to chyba nie za dobrze  :mdleje: No nic,trzeba próbowac...Nie wiem czemu na rozmowie byłam jako pierwsza a z następnymi kandydatami zamierzają rozmawiac dopiero w przyszłym tyg. Także możliwe,że dopiero 12.07 będę wiedziałą czy ich zainteresowałam  :brewki:

Offline lolalola

• Chuck Norris
Pierwsza dama :hahaha:

Pożyjemy zobaczymy. A co powiedział na koniec??

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nie pamiętam,ale chyba starndardowe pożegnanie...

Jeszcze chciałam wam napisać,że dzisiaj na rozmowę jechałam z kolegą-"naszym"ślubnym autem  :brewki:
Powiem wam dziewczyny,że kopara mi trochę opadła jak zobaczyłam tego fordzika a micha sama się cieszyła  ;D
Na żywo jest zdecydowanie piękniejszy niż na zdjęciu-taki typowy amerykański samochód  ;D ;D ;D
Wysoki,duży i nie jest BIAŁY  ;D W środku skóra w kolorze ecru-tak więc zdjecia jak jesteśmy w aucie będą cudnie jaśniutkie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline lolalola

• Chuck Norris
Elegancja Francja ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Wysoki,duży i nie jest BIAŁY 

O Matko porąbało mi się coś!!!Jest biały-jest bielutki jak nie wiem co  ;D[/color]

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Kurcze, chwilę mnie nie było, a Ty już prawie pracę masz  ;D ;D ;D Trzymam kciuki, by właśnie Ciebie wybrali  ;D zresztą nie ma innej opcji, nie?  :brewki:
Pati, apropo angielskiego i stresu, kiedyś przeżyłam coś takiego, tylko znacznie znacznie gorszego...na studiach mieliśmy taki fakultet po ang., całkiem ciekawy był, wpis w indeksie stawiał prof. ale nie ten prowadzący, tylko kiero katedry, z którą związany był fakultet, no i wszytskim dawał normalnie wpisy, ja do niego poszłam, tirli tirli, a on nagle do mnie po ang. abym mu w kilku zdaniach powiedziała czego się dowiedziałam na tych wykładach... :mdleje: :mdleje: :mdleje: mnie po prostu zamurowało, nie mogłam wykrztusić z siebie ani JEDNEGO słowa...powiedziałam po polsku, dał mi jakoś ten wpis, ale wstydu, jaki tam wówczas przeżyłam, nie zapomnę do końca życia, jeszcze nigdy nie chciałam się zapaść pod ziemię tak bardzo...no może poza jeszcze paroma sytuacjami, ale to już inne historie  :P

No no, to niezłe auto  ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Pati ja wierzę, że dasz radę:) 3mam dalej kciuki:):) a z autkiem supeer:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Szkoda,że nie zrobiłam zdjęcia tego auta na żywo ale szybko chciałam schodzić i jechać na tą rozmowę  ;D
Pewnie jeszcze nie raz będzie okazja,więc w sumie nic straconego  ;D ;D ;D

Aga mi pewnie się nie uda-ja mam naprawdę ostatnio takie szczęście...kiedyś mi aż tak bardzo nie zależało,szłam na żywioł podczas takich rozmów,zero stresu itp.
Jednak teraz,po skończonych studiach,przed zbliżającym się ślubem bardzo mi zalezy aby znaleźć coś fajnego.W rezultacie tego bardzo się stresuję na rozmowach i nie mogę w pełni zaprezentować swojej osoby  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

A wracając do wpisów...na 1wszym roku mieliśmy fizykę-z taką nawiedzoną babą!!!Moja koleżanka zdawła na 4.
W wyznaczonym terminie poszła do babki po wpis...a babka do niej:"ja Pani postawilam 4?To niemożliwe!Co to jest prędkość ?"  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Na szczęścia koleżanka pamiętała z egzaminów bo się troche uczyła,ale szczerze ja to na bank w takim momencie bym nic nie powiedziała  ::)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Pati 3mam kciuki i wierzę w to,że wybiorą Ciebie

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati trzymam kciuki!  :ok:
Jestem pewna, że wywarłaś na nim DUŻE wrażenie  ;D ;D ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris