Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 110692 razy)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
nam będzie koleżanka robiła zdjęcia amatorka, ale ma już małe sukcesy. Gdybym miała więcej kasiorki wzięłabym może innego, chociaż jej też mi się bardzo podobają ;)
Pati czy salon w Chwalęcicach ma swoją stronę internetową, bo nie mogłam znaleźć :drapanie: jak możesz po podeślij mi na priva ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja się dokładnie z Agulcem zgadzam.
My płacimy kosmicznie dużo za kamerzystę ale wiemy za co płacimy - za 2 kamery, za HD , za steadycam który sam kosztuje 15 tys i ja rozumiem że taki sprzęt to wydatek, troszkę się natomiast targowaliśmy bo dla nas to bardzo duża kwota ale w granicach rozsądku :)
Ale ja już zauważyłam że to jest też trochę tak, że jak taki nasz pierwotny kamerzysta obskakuje w jeden weekend 5 ślubów to potem wszystko wrzuca w szablon ale też może wziąć za to tysiąc złoty, a taki jak nasz ostateczny to bierze dwa - trzy zlecenia na miesiąc, bo siedzi i każdy film niepowtarzalnie montuje itd.

Wy pati chcieliście super zdjęcia  a dla nas był ważniejszy film więc was doskonale rozumiem :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Słuchajcie to jest tak,że każdy szuka czego innego.Zarówno w fotografii,w wideofilmowaniu czy nawet w orkiestrze...i bardzo dobrze bo w przeciwnym wypadku każdy miałby to samo  :P Ile osób,tyle opinii i bardzo dobrze !  ;D

Widzisz m_lena, ja mam inne zdanie na jego temat-mogłabym pisać i pisać ale nie będe tego robiła bo wyjdzie,ze zachwalam swoje ::) Co do jednego na pewno masz rację-mianowicie że cenę podniósł znacznie i to z roku na rok  ::) ale co zrobić...ja jestem pewna że będziemy mieli cudna pamiątkę i dla mnie jest to najważniejsze  ;D ;D ;D ;D

Fajnie tak sobie podyskutować,ale lecę robić kolacyjkę dla nas  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
Buziaki kochane,miłego wieczoru  :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
Przeczytałam....Lecę zrobić kolacyjkę dla was  ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

Chciałybyście  :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :Szczerbaty:

Offline matrix0007
  • maniak
dzięki za linka :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
smacznej kolacji i udanego wieczoru :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline matrix0007
  • maniak
co upichciłaś?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mi siorka też podeślij linka :)

Offline ciriness

• Chuck Norris

Chciałybyście  :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :terefere: :Szczerbaty:

a pewnie :P jak coś dobrego  ::) ;D

A co za linki sobie kobietki przesyłacie bo mi umknęło :) ?

Offline Asiste

• uzależniony
Pati podesłała nam linki do zaproszeń bo jej smęciłyśmy:P

hmm... no właśnie co dobrego było na kolacyjkę?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dzień dobry  ;D ;D ;D ;D

Anjuszka a jakiego mam Ci linka podesłac?Bo do zaproszeń masz,pogubiłam się trochę  :D :D :D :D

A kolacyjka była skromna-były zapiekane ziemniaczki,brokuł,sosik czosnkowy i białe wino  ;D ;D ;D ;D Skromnie,ale pysznie a R.jaki zadowolony  ;D ;D ;D ;D

Ale dzisiaj paskudna pogoda co?Kurde muszę zobaczyc kiedy kancelaria jest otwarta i wybrac się w celu zmieny godziny na 17stą-mam nadzieję,że będzie wolna  ::) ::) :-* :-* :-* :-*[/color]

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Uff nadrobiłam wszystko...  ;D
Pati mnie też się suknie z Pronovias, La Sposa i San Patrick ale te ceny  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: masakra jakaś.
Czekam na wyprzedaż może pod koniec roku będzie jakaś heheh
Z tego co pamiętam w tamtym roku u nas w Katowicach była wyprzedaż 50% na wszystkie modele  ;D ;D ;D ( znaczy tak na ich stronie pisało  ::) )

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Oj to mnie pocieszyłaś,bo ceny są kosmiczne ! W takim razie odmówię chyba tę wizytę w Novi-nie wiem jak myślicie?  :drapanie: Jest sens,żeby tam isc skoro i tak wiem że teraz na bank nie kupię  :drapanie: Boję się,że jak mi się jakaś spodoba to będzie kaplica  :pogrzeb:

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Pati, ale kuchareczka z Ciebie  :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kurde muszę zobaczyc kiedy kancelaria jest otwarta i wybrac się w celu zmieny godziny na 17stą-mam nadzieję,że będzie wolna  ::) ::) :-* :-* :-* :-*[/color]
To u Ciebie była ta dyskusja odnośnie godziny ślubu? ::) ::) ::) To ty chciałaś późno?Zmieniłaś zdanie? :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :terefere:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ta,taaa to u mnie-u mnie dyskusji pod dostatkiem  :D :D :D :D
Szczerze dalej się zastanawiam,ale pomyślałam że mamy fajną orkiestrę,będą nasi bliscy i znajomi i tak trochę szkoda mi się zrobiło że może szybko minąc.Tak więc,pójdę się dowiedziec czy 17sta jest wolna i jeżeli tak-to na 17stą przeniosę  ;D ;D ;D ;D

Dziękuję dziewczyny bo w sumie to przez wasze sugestie zaczęłam się nad tym bardziej zastanawiac  :-* :-* :-* :-*
ale nie myślcie,że zawsze będę taka uległa  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :terefere: :mrgreen:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Pati o tych sukniach w Chwalęcicach :)

Zmień godzinę,  zmień :) na pewno będziesz zadowolona  ;)

Offline m_lena

• uzależniony
a na którą macie teraz?
dla mnie godz. 16,17, 18 są najlepsze :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Chciałam napisać jeszcze,że oszczędzamy bądź nie oszczędzamy na tym na czym chcemy i nie ma w tym nic złego.
Ja oszczędzam na kamerzyście, fotografie, ale za to nie oszczędzam na sali.

Ty sobie pozwalasz na komfort posiadania super zdjęć i świetnie ;D

No widzę,że zaczęłaś ostro myśleć o sukni ,zaproszeniach... Fajnie.
A winietki robimy razem??

Offline Asiste

• uzależniony
Pati to mykaj szybciutko zmieniać godzinę:)

a kolacja - supeeer:) chyba też dzisiaj coś zrobię:)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Noo to dobrze, że chcecie zmieć godzinę...myślę, że nie będziesz żałować ;D ;D ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Zalowac na pewno nie bedzie... zobaczycie, ze jeszcze bedzie nam dziekowac  ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Lola winietki jak najbardziej możemy zrobic razem  ;D Na tym akurat mogę oszczędzic  :D :D :D

Anjuszka  już na priva wysyłam Ci adres.Chociaż powiem,że strona to jedno ale wybór jaki tam mają to jakiś kosmos!!!A te laski co tam pracują-SZOK!Jak skaczą nad klientką  ;D
Tak,więc chciałabym tam pojechac.

Właśnie zaraz sprawdzę czy dzisiaj zastanę księdza i się przejdę-ale myślicie że wypada,żebym sama poszła?Bo mój R.pracuje do 18stej i na bank ni dy rydy  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ja sama byłam zaklepać datę ślubu. I nie było problemu.
Przecież taka się zdarza,że nie zawsze można wszystko załatwić razem.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
I tak też zrobię,bo zanim doczekam się mojego R.to już na bank wszystko będzie zaklepane  ;D

A jeszcze mam jedno pytanie do was:mianowicie jak robicie z zaproszeniami?Tzn.chodzi mi o to jak dzielicie się kosztami za nie?
Mój R.wymyślił sobie,że on zapłaci za zaproszenia dla swoich gosci a ja za swoich -szybko mu jednak wybiłam to z głowy  :ckm: :Szczerbaty:
A wy jak robicie?

Offline mka

• Chuck Norris
 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Jejkuś co za pomysł miał Twój PM :bredzisz:...płacimy wspólnie :D :D :D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
my za wszystko płacimy po połowie i nie ma problemu  :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
:mdleje: :mdleje: :mdleje: Jejkuś co za pomysł miał Twój PM :bredzisz:...płacimy wspólnie :D :D :D
E dzięki bo już zgłupiałam  :D :D :D No miał taki przebłysk-stwierdził,że przecież każde z nas płaci za swoich gości to i za zaproszenia tak samo.
Jednak na szczęście to był tylko przebłysk jego geniuszu  :mdleje: :los:
Teraz już nie narzeka i będziemy zamawiac zaproszenia te które ja wybrałam,sam mnie nawet dopytuje kiedy zamówimy i pogania żeby już to zrobic...ale przebłysk był  :D
Dlatego tak się pytam.Może któraś z was też ma takiego pomysłowego PMa  ?  :D :D :D :D[/color]

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Zaproszenia to nie jest znowuz taki duzy wydatek zeby dzielic sie kosztami... moj PM tez ma wiecej gosci (to i wiecej zaproszen), ale w tym przypadku placimy razem  ;)