Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118169 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
eee przepraszam muszę obronić tu naszą Pati że było powiadomienie i nawet link wkleiła  ;D ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Hmmm, zależy gdzie wklejała...

Ale po nadrobieniu wątku, jest wspaniałomyślnie przez mnie rozgrzeszona  ;D ;D ;D Kochana, po pierwsze strasznie się cieszę, że masz odliczanko, teraz już nam nigdzie nie uciekniesz... :brewki: :brewki:

Po drugie, jesteś stworzona do pisania, czyta się Ciebie wspaniale, genialne poczucie humoru  ;D, w końcu inaczej bym nie czytała  :P
Po trzecie itd. historia niesamowita, fakt zawiła, choć po Twych zapowiedziach spodziewałam się się że rozpiszesz ją co najmniej na 10 stron...więc nie było tak źle  :D i masz rację, też uważam że czasami takie przeszkody są potrzebne, by lepiej zrozumieć siebie, partnera, docenić co się mogło stracić itp.
Co do godziny w kościele, to przyłączam się do tych, które zalecały Ci wcześniejszą, zaprawdę powiadam Ci, ten dzień minie jak z bicza strzelił, szkoda skracać cudowne chwile na weselu, czas spędzony w sukni  :Szczerbaty:, z mężem, gośćmi...nie mówiąc już o biednych, wygłodniałych gościach  ;D
Zaręczyny - mimo że bez tzw. fajerwerków, to wyjątkowe, świetne PM wybrał miejsce...jakie symboliczne znaczenie, nie podejrzewałam facetów o taką filozofię  :P :P :P
Apropo Waszej historii, to znalazłam kilka wspólnych rzeczy, np. gdy moja miłość z obecnym mężem rozkwitała, też akurat pracowałam w kebabie ;D także też po mnie przychodził, jak czytałam od razu wspomnienia odżyły  :D

Przykro mi z powodu pracy, trzymam kciuki za nową, wierzę że się uda, forumkowe kciuki już nie jednej PM pomogły  :D I bardzo dobre kroki podjęłaś  :ok:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Aha i szkoda ze macie mało zdjęć razem, bo śliczna z Was parka, jak się tego nie pilnuje, to tak potem jest, wiem o co chodzi...

No i oboje zmieniliście się wizualnie przez te lata, zwłaszcza Twój PM... :brewki: :brewki: ale już nic R. nie mów, co by chłopak nie popadł z samouwielbienie  :P

No i albo przeoczyłam, albo nie odpowiedziałaś, czyjego autorstwa jest do zdjęcie Ciebie na kanapie? Czyżby p.Dzika?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Aga no w końcu jesteś!!!Ileż można czekac!  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: Powiem Ci szczerze,że nie raz miałam ochotę Ci napisac,że odliczanie czeka na Ciebie...jednak ciekawa byłąm kiedy sama się zjarniesz  :D :D :D :D

Kacha dziękuję Ci za obronę.Ta nasza Aga to oślepła chyba już z tej miłości do małża swego  :D :D :D :D

Wiecie co wam powiem-nie uwierzycie!!!  :D Już dzisiaj miałam 1wszy tel.w sprawie pracy-jutro mam rozmowę  ;D ;D ;D
Zabawne to bo mega szybko gościu do mnie zadzwonił  :brewki: W sumie nie wiedziałam,że tam kogoś szukałam ale jak tak jeździliśmy dzisiaj kilka godzin to i tam wypadało zajechac  ;D ;D ;D Problem tylko w tym,że facet wcześniej rozpoczął poszukiwania pracownika przez randstad (czy jakoś tak)...W każdym r5azie podał namiary do babki z którą miałam się skontaktowac i powołac na niego.Tak też zrobiłam i takim sposobem jutro mam rozmowę  ;D ;D ;D Tak więc dziewczynki jutro o 12stej trzymajcie kciuki,aby dobrze mi poszło  :D Chociaż nie rozumiem dlaczego przed kimś z pośrednictwa pracy mam się uzewnętrzniac  :drapanie: no,ale skoro tak ma byc to niech będzie  8) :-* :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Aga kochana,chyba naprawdę jesteśmy sisterkami  ;D ;D ;D Tylke wspólnego i ten kebab -no kto by pomyślał  :D :D :-*

Nie informowanie Ciebie o wątku było swego rodzaju testem,który prawie oblałaś  :biczowanie: :beczy: :bicz: no,ale na szczęście ogarnęłaś się w odpowiednim momencie  :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Aaaaaa zapomniałabym,zdjęcie na ławce robił mój narzeczony  ;D

Aga,ale masz pamięc  :uscisk: :uscisk: :uscisk: P.Dzik robił nam to 1wsze i 3cie zdjęcie  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
A bo tak po cichaczu żeś ten wątek założyła...a że ślepa jestem, toż to rodzinne u nas.. :P :P :P

Już jutro rozmowa  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: super, i tu właśnie widać, jak to warto pokazać się osobiście pracodawcy...dobrze trafiłaś, no widzisz, zlecił szukanie pośrednikowi i trza gadać z Randstad  ::) szkoda, bo różnie z tymi paniami z pośredników jest, ale trzymam kciuki, powalisz wszystkich na kolana  ;D
A ty dalej milczysz odnośnie zdjęcia... ;D czy to jakiś test na wytrzymałość? A może to Twój Radek zrobił? Pisałaś ze robi foty, więc?  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Kochana, gratuluje serdecznie. Będę trzymać kciuki. A zdradzisz nam chociaż na jakie stanowisko aplikujesz? Wiesz, że my ciekawskie bestie  :tupot: :tupot: :tupot:
Co do pośrednictwa, to wiele firm z tego teraz korzysta. Po prostu nie maja czasu na rozmowy z nie wiadomo jaką ilością kandydatów, więc to zlecają. Sama kiedyś byłam na takiej rozmowie. Nawet przeszłam dalej i miałam się spotkać już z moim potencjalnym pracodawcą, ale znalazłam sobie w międzyczasie prace i zrezygnowałam z tego. Ale to nic strasznego taka rozmowa. Powodzenia  :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Fuck, wysłało mi się, a Ty odpowiedziałaś  ;D No właśnie między P. a R. się zastawiałam  ;D Boskie zdjęcie, czemu się nie chwaliłaś że Twój Radek taki zdolny? Matko gdybym wiedziała, to może byśmy się jakoś dogadali na mój ślub...a Dzik też jest świetny, tylko trochę drogi, myślałam o nim...To już od dawna Wam foty strzela, czy to Wasz znajomy? Bo pierwsze zdjęcie to było które, cholera, jednak krótką mam pamięć, bo jeśli te z dawna (co niby miałaś balerony-na to wychodzi że ja mam takowe  :Szczerbaty:), to czyli to Wasz friend  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Aaaaaa zapomniałabym,zdjęcie na ławce robił mój narzeczony  ;D

Aga,ale masz pamięc  :uscisk: :uscisk: :uscisk: P.Dzik robił nam to 1wsze i 3cie zdjęcie  ;D

Ślepotka  :frajer: ślepotka  ;D  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Pierwsza fotka czyli ta co widac nas z daleka i się całujemy  :brewki: Oooo nie wiedziałam,że znasz P.Dzika  ;D On właśnie będzie naszym fotografem ślubnym.Jest jakimś tam znajomym Radka ze starych czasów,ale żadnym bliskim.Kiedyś zrobiła Radkowi zdjęcia,później nam i wtedy stwierdziłam,że jak będziemy brali ślub to on właśnie musi byc "NASZ"  :D :D :D Przyznam,że tani nie jest ale wiecie jak kto jest jak się baba uprze  :D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
kciuki za rozmowę zaciśnięte  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Koniecznie nam napisz, co to za stanowisko.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Nie ślepotka, tylko niemal w tym samym momencie wysłałyśmy posta  :P

Osobiście go nie znam, ale gdy szukałam fotografa innego niż R.Ogłaza, studio Este itd., to się natknęłam m.in. na niego...zakochałam się w jego fotach, niestety choć miał wolny termin, było już za późno by temperować małża o niego...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati, trzymam kciuki  :ok:
Daj znać co to za praca ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Oj sister, trzymam kciuki z całej siły!!! Wierzę, że się uda z nową pracą!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

p.s. nie mogę za Wami nadążyć....  :'( :'( :'(

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ty lepiej powiedz, czemu chowałaś talent swojego R. przed światem?

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
No to super z tą rozmową, trzymam kciuki! Nie ma to jak pozytywne myślenie  :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Anjuszka, wiem co przeżywasz, bo jak nadrabiałam wątek Pati, to wg jej zaleceń, z popcornem, colą itd.  :P :P tyle tego, Widzisz, mówiłam Ci Patrycja, że jak założysz wątek to będziesz rozchwytywana, a to dopiero początek  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Aga - nie chowała, muszę ją obronić :P już dawno się utalentowanym Narzeczonym chwaliła  ;D pytała nawet kto chce gratisowe foty :D ja się zgłosiłam, ale za późno mam ślub  :'(
A co do zakładania wątku, to ja nie zakładam, bo wtedy, to chyba z domu bym nie wychodziła, tylko ciągle na forum siedziała  ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Aga - nie chowała, muszę ją obronić :P już dawno się utalentowanym Narzeczonym chwaliła  ;D pytała nawet kto chce gratisowe foty :D ja się zgłosiłam, ale za późno mam ślub  :'(
A co do zakładania wątku, to ja nie zakładam, bo wtedy, to chyba z domu bym nie wychodziła, tylko ciągle na forum siedziała  ;D ;D

To prawda!!!Ja już od czasu zarejestrowania sucesywnie zwiększałam liczbę godzin z forum  :D :D :D :D ale teraz to już przesada!
Swój własny osobisty wątek to niezły pożeracz czasu!!!  :D :D :D

Aga mogłaś nie wiedziec o Radku robiącym zdjęcia bo w sumie pisałam o tym w wątu 11stek a i tak jakoś głupio mi zachwalac mojego...
On się uczy,ale już w lipcu podejrzewam że stronka będzie  :brewki: Aaaa i robił fotki Pusi w kościele i Kasi z forum też będzie robił-tak akurat się złożyło,że szybko brały ślub i całkiem na spontanie im zaproponowałam.On będzie dzięki temu miał więcej materiału na strone a one mam nadzieję zdjęcia z których będą zadowolone  :)[/color]

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
No ja raptem gdzieś raz czytałam, że jak któraś chce, to ma się do Pati na priv zgłosić...no ale Wy jesteście w milionach wątków, więc pewnie dlatego mnie te wiadomości ominęły  :( szkoda wielka  :(
Anjuszka, a po co masz z domu wychodzić?  :P ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Kurde, Pati, znowu mnie ubiegłaś... ;D

No widzisz, trudno, a swoim R. powinnaś się chwalić, bo ma super oko  ;D A może pokażesz choć jedną Pusi fotę z kościoła, przecież zanim ta kobieta wróci z tych "wczasów", dojdzie do siebie i zrobi relację to umrę z niecierpliwości!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Aha, to jak R. będzie gotowy, to liczę na adres stronki, będę polecać dalej  ;D co prawda ślubów u mnie w rodzinie dramatycznie mało się planuje, póki co raptem może słynna kuzynka, ale to w nieokreślonej przyszłości...ale zawsze coś  :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Pati z pracą będzie ok, mój PM stracił 3 miesiące przed ślubem a nim mu się skończył okres wypowiedzenia kumpel wciągnął go do swojej firmy i też wcale nie jakas spełniająca nasze oczekiwania bo tylko kierowca-magazynier, ale zawsze ta druga wypłata to inaczej. A w dzisiejszych czasach żadna praca nie hańbi :)
Co do zdjęć wspólnych razem to też mamy ociupinkę, większość to jakieś "grupowe"  ;)
A Twój Radzio widać talent ma :) jak już będzie rozchwytywanym fotografem z przepełnionym kalendarzem imprez to ty nie będziesz musiała pracować   :D :D
Trzymam kciukasy jutro o 12, a tymczasem nie piszcie tyle bo faktycznie człowieka nie ma chwilkę tylko i tyle nadrabiania  ::)
Aaa no i fota pierścionka jeszcze nam się należy  :p

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Dobra, ja uciekam z pracy, to już teraz piszę, kciuki zaciśnięte! Bądź sobą, a wszystko będzie dobrze  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Wolałabym być Jessiką Albą-większe prawdopodobieństwo dostania ciepłej posadki  :D :D :D

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Zmien kolor włosków to może Cię za nią wezmą  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
buahahaha nawet to mi nie pomoże  :D :D :D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
no to super jutro trzymam kciuki ;D ;D
zdjęcia cudne, ale to przecież rozumie się samo przez się ;)
aa, też pracowałam kiedyś w wideotece, najgorsze, że była czynna do 23 ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Elemelko   nasza wcześniej była czynna do 22,a teraz jest czynna do 21  ;D Fajna praca  ;D ;D ;Dale cóż trzeba iść do przodu  ::)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
O jak fajnie, trzymam kciuki za tą rozmowę!!!
Ale o ile dobrze kojarze to randstad to jest właśnie agencja pracy!!!