Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
tak mi przykro z pracą :przytul: teraz wszędzie się tłumaczą, że mniejszy obrót, kryzys :nerwus:
uuu jakie pikni zakochańce  ;D
ja też lubię, żeby zawsze był po mojemu ;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Tak z ta praca to teraz tragedia...ja tez niewiem ile bede jeszcze pracowala,moja szefowa w tej chwili praktycznie w ogolnie nie zarabia i kto wie czy dociagniemy do  konca wakacji...,mialam jeszcze jedna prace ale niestety juz jej nie mam, kryzys zrobil swoje...a za mieszkanie placic 3ba..

swietny prezent  ze strony PMa,widac ze sesja udala sie perfekcyjnie,sliczne zdjecie,tacy zakochani i szczesliwi ;D ;D
:*:*:*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Super zdjęcie, bardzo do siebie pasujecie :)

Pati przykro mi z pracą, mam nadzieje ze szybko znajdziesz coś innego  :przytul:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ojej Pati, to szkoda... :( popatrz od razu gdzieś za ogłoszeniami, chociaż na jakąś sezonową - teraz mnóstwo takich ofert, może akurat coś złapiesz!! Trzymam kciuki!!  :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ty awanturnico ;D
Kochana  :-*
Może popracujemy razem w wakacje??

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Wiecie dziewczyny,ja cały czas szukałam i składałam CV-nawet pracując tam.Dlatego wiem,że będzie ciężko...Lipa jest na rynku pracy  :'(
Dziękuję za słowa wsparcia  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
patrycja musisz wierzyć, że się uda, życie jest nieprzewidywalne ;)
trzymam kciuki  i wysyłam dobre fluidy:)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Przykro mi że się tak potoczyły sprawy z pracą :(
A zdjęcie prześliczne :D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Pati przykro mi z powodu pracy:( mam nadzieję, że problem szybko się rozwiąże i nie będziesz musiała nigdzie wyjeżdżać... a tak w ogóle to ja Ci na to nie pozwole!:P bo ja chcę tu czytać Twoje opowieści:):):)
Super historia zaręczyn i piękniutki zdjęcie:)

Co do "sprawdzania stanu cywilnego innych" to ja też...  zawsze patrzę klientom na dłonie:P takie o zboczenie hehe :)

Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Tylko jedno zdjecie ?Eeee pszalej troszke !!!!

A tak na serio , sliczne te zdjecie !!!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa!  :-* :-* :-* Najpierw mój R.miał szansę na awans i LIPA a teraz to...  ::)
Agulla ja nie bardzo mam z czym szalec bo na prawdę mamy bardzo,ale to bardzo mało zdjęc razem  ::) BARDZO  :(
Może nad morzem to troszkę nadrobimy  ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
eh, może mało, ale za to JAKIE ;D
w ogóle to pierwsze zdjęcie sprzed paru lat - b e z c e n n e  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati życzę nowej - lepszej pracy!  :-*
Zdjęcie cudne. Ślicznie razem wyglądacie.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
eh, może mało, ale za to JAKIE ;D
w ogóle to pierwsze zdjęcie sprzed paru lat - b e z c e n n e  ;D
Miło mi,że to doceniłaś  :D :D :D :D Miałam jeszcze lepsiejsze,ale coś go znaleźc nie mogę  :D Może to i dobrze  :brewki: :drapanie:
A tak w ogóle witaj u mnie  ;D :Daje_kwiatka: Bo Ciebie chyba jeszcze nie przywitałam  :-*

Dziękuję Justynko  :-* :-* :-*
Z tymi zdjęciami to chyba  musimy zacząc nadrabiac bo aż wstyd...gdybym chciała zrobic jakąś 10minutową prezentację to zwyczajnie nie miałabym z czego...  ::)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Tak , bardzo sliczne !
To my sobie zaczekamy na foteczki z nad morza! ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dobra dziewczynki to teraz wkleję wam coś na czasie .

Zdjęcie pt."Patrycja szuka pracy "  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ślicznota  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jakie zajeb .... zdjecie !!!Jeju , kto Ci robil ta fotke ?!
Po tych fotkach , juz widze jakie cudne bedziecie miec fotki ze slubu !!!

• Chuck Norris
ale fajowe zdjecie ;D ;D
 hmmm jak ty w tym polu internet lapiesz?? :hmmm: :hmmm:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Przykro mi z powodu pracy... Ja też na rok przed ślubem szukałam pracy bardzo intensywnie (bo chciałam zarobić na ślub) i tylko wpadałam w depresję, kiedy po kolejnych rozmowach rekrutacyjnych słyszałam to samo (albo nic nie słyszałam...) :-\ W końcu odpuściłam i zajęłam sie przygotowaniami do ślubu. Kasy o dziwo wystarczyło :razz: Teraz po ślubie znów zacznę szukać, zobaczymy co z tego wyniknie :P

Wiesz co, może to będzie trochę pesymistyczne, co teraz napiszę, ale czasem odnoszę wrażenie, że ludziom albo układa się w życiu prywatnym, albo w zawodowym... Poważnie - nie znam zbyt wielu osób, które byłyby zadowolone zarówno ze związku jak i z pracy. A jak są zadowolone i z tego i z tego, to mają np. problemy ze zdrowiem albo z czymś innym... :-[ Widać, nie można mieć zbyt wiele szczęścia na raz... Może to głupie, ale czasem mam takie obawy, czy jak znajdę pracę swoich marzeń, to los nie odbierze mi w zamian czegoś innego... :-\

Nie sugeruję oczywiście, żebyś odpuściła sobie szukanie pracy, ale żebyś doceniała to, co teraz jest w Twoim życiu dobre i nie dała się zdołować trudną sytuacja na rynku pracy, tak jak ja rok temu ;)

• Chuck Norris
a mowia ze bezrobocie....ja wysylam tez cv i mam wrazenie ze albo rozplywaja sie w powietrzu,albo serwer mi nie dziala i tak naprawde zostaje  cv u mnie w skrzynce...

Dobrze powiedziane Nemezis wlasnie takie jest  nasze zycie,albo ci sie uklada jedno albo drugie,pozdrowienia poniedzialkowe:)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
 :przytul: przykro mi z powodu pracy. Ja od pół roku szukam czegoś na stałe, bo niestety moja obecna praca lektora to tylko umowa zlecenie :'(

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
no to masakra z tą pracą  >:( ale teraz wszedzie tak jest tak ciezko z robota ze szok  :-\ zycze Ci abys ty jednak znalazła pracusie jak najszybciej.....
no a zdjecia boskie

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati życzę Ci żebyś szybko znalazła nową pracę lepiej płatną niż poprzednią  ;) ;)
Fota zejeb.......  ;D ;D ;D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
o jaaa Pati... dwa dni mnie nie było na forum, a tu aż tyle nadrabiania  :)

Faktycznie Wasza historia trochę zagmatwana, ale okazuje się, ze miłość i tak zwycięża. Po takich przejściach jesteście przynajmniej bardziej pewni Waszego uczucia. Nawet Ci tego troszkę zazdroszczę, takie przejścia są naprawdę romantyczne.  :Serduszka:

Zaręczyny bardzo fajne ;D Podoba mi się taka spontaniczność  ;D No i przynajmniej to miejsce się Wam teraz tak dobrze kojarzy.

Przykro mi z powodu pracy, ale wydaje mi się, że taka osoba, jak Ty, nie będzie miała problemów ze znalezieniem nowej. Przynajmniej tego Ci życzę  ;D A gdzie pracowałaś (jeszcze właściwie pracujesz  :) ), jeśli można wiedzieć?

Co do zdjęć, to są naprawdę super. Niezła laseczka z Ciebie  :hopsa:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Historia zaręczyn.... urocza  ;D
Co do pracy, to nie martw się. Dziewczyny dobrze mówią, ze można sezonowej pracy poszukać. A powiedz mi czym Ty się zajmujesz zawodowo? Może gdzieś coś się obije o uszy, że ktoś szuka do pracy to dałabym Ci znać.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dzięki dziewczyny za te słowa  :-* :-* :-* Na prawdę milej na sercu się robi  :-* :-* :-*

Tak jak napisałam wcześniej,nie byłą to praca ambitna i pozwalająca rozwijac się w jakikolwiek sposób a już na pewno nie miała nic wspólnego z moim wykształceniem.Jednak zawsze parę groszy mogłam zarobic,coś odłożyc.Tak naprawdę pracy szukałam od jakiś 2 lat i co?i nic.Tylko tam udało mi się zachaczyc...no nic-trzeba szukac dalej.

Pytałyście gdzie pracowałam-w wideotece  ;D ;D ;D czyli wypożyczałam filmy  ;D Wiecie nie dołuję się tym,że akurat tam nie będę pracowała.Dołuję się raczej tym,że nigdzie nie będę pracowała.
Z wykształcenia jestem inż.towaroznawstwa i właśnie w tym kierunku szukam pracy.Tzn.labolatorium,kontrola jakości...ale jest MASAKRA!
Jednak,gdyby teraz znalazło się cokolwiek to też bym brała  ;D

Nem-coś w tym jest co napisałaś. Ostatnio los nas ciężko doświadcza jeżeli chodzi o sprawy finansowe,zawsze coś...no,ale nic mamy siebie i mam nadzieję,że damy radę  ;D Jutro jedziemy w parę miejsc zostawic CV .

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Moze nie bedzie tak zle z praca , moze cos znajdziesz!

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
Kurcze nie było mnie przez weekend i już musiałam nadrobić kilka stron :o
Pati foteczki śliczne, nieważne że jest ich mało, ważne że są wyjkątkowe  ;D
a co do pracy to się nie przejmuj, wiem że teraz jest ciężko, ale napewno dasz rade :)

za to zaręczyny :) super   :D taka niespodzianka zawsze jest wyjątkowa, że utrzymał to w tajemnicy przed tobą  to sukces ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Już Ci mówiłam,że foto zajefajne, cudne ;D

Mam nadzieje,że się ułoży z pracą.
Zobacz, ja tez miałam 3 miesiące niepewności z pracą PM'a, tuż przed ślubem, gdzie kasa najbardziej potrzebna. :-\
Ach...
Zastanawiałam się wtedy dlaczego tak jest?
Pomyślałam,że to może taki test na to czy damy radę przejść przez problemy wspólnie.
I daliśmy radę.
Także, tak jak napisałaś, najważniejsze,że macie siebie :-*
Dacie radę.