Autor Wątek: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!  (Przeczytany 36369 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Odp: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!
« Odpowiedź #240 dnia: 23 Kwietnia 2010, 11:46 »
Moj glos na C) a co do świadków to nie wiem - my robimy kubeczki

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #241 dnia: 23 Kwietnia 2010, 11:50 »
Juz dziewuszki zmykam sie myc i spac.Najsmieszniejsze jest to ze chcialam isc na cwiczenia przed spaniem ale raczej odloze to na popoludnie jak wstane.Walsnie opcja d) wpadla mi jako ostatnia i tez bardzo mi sie podoba, duzo jest tago wszystkiego i ciezko jest cokolwiek wybrac.Dziekuje Wam za glosy.Wieczorkiem sie odezwe :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Mielgo dzionka kochane :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #242 dnia: 23 Kwietnia 2010, 11:57 »
Pusiu kochana! podziękowania rewelacyjne!!!
Mogę zgapić jedno?! :D ;)
Jak wstaniesz to dasz mi namiary na niektóre z nich? :blagam: :blagam: :blagam:
Śpij smacznie serduszko i do zobaczenia wieczorkiem! :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #243 dnia: 23 Kwietnia 2010, 12:01 »
W d ja bym zmieniła tylko kolor róż, bo jakoś tak żółtawo jest i to mi się nie podoba, a ogólnie uważam,że ciekawe podziękowania.
A dla świadków, może faktycznie coś nietypowego. Może coś w stylu tych kubków, które chce Maggi. Wiesz co, w Niemczech są w sprzedaży takie śmieszne ,z czapeczką, słodkie wódeczki, może coś  tym stylu( w sensie alko w fajnej buteleczce)?? Dla świadków koszulki z napisami np." super świadek"to też dobry pomysł. Może jakieś pucharki? Ktoś gdzieś na forum pisał o statuetkach oskarowych.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #244 dnia: 23 Kwietnia 2010, 12:09 »
Mi się też najbardziej podoba D  :ok: jest subtelne, pasuje do każdego pomieszczenia, aż tyle kurzu nie zbiera  ;) Ale jak napisała Lola, zdecydowanie inny kolor tych różyczek! Te żółte jakieś takie...

Dla świadków, również powtórzę za Lolą, koszulki z napisem super świadek, może plus zabawny tekst z tyłu koszulki?

Dla Babci ramka fajny pomysł, później włoży tam Wasze ślubne zdjęcie  :D Może niekoniecznie akurat ta (nie mój typ), ale to Tobie ma się podobać  :-*

Śpij spokojnie, my tu poczekamy,  :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #245 dnia: 23 Kwietnia 2010, 15:28 »
Dla rodziców C, a dla świadków te pierwsze ruloniki.

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #246 dnia: 23 Kwietnia 2010, 16:30 »
Najbardziej podobają mi się D :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #247 dnia: 23 Kwietnia 2010, 21:16 »
Czesc Wam dziewczynki.
Jak sie miewacie?Jak Wam minal dzionek?
Ja wstalam i odrazu polcialam na cwiczenia, bylo ciezko nawet troszke gorzej mi poszlo dzisiaj niz przez ostatnie dwa razy ale tlumacze to tym ze bylam zmeczona.Potem pworot, zjedzenie obiadku i znowu walka z internetem, ale udalo mi sie mam nadzieje ze bedzie chodzil sprawnie.Moj Misiu poszedl spac a ja sobie z Wami posiedze.
Kochane dziekuje bardzo za glosowanie i wlasnie ten ostatni tym dla rodzicow mi sie njabradziej podoba tak jak i Wam.Jest taki inny i nietypowy, jak juz zdecyduje sie na wszystko to razem zamowie to co mi jest potrzebne.
Agatko napisz mi sloneczko na jakie rzeczy chcesz namiary i odrazu Ci przesle, a jezeli chcesz sobie posprawdzac inne propozycje to swoje bralam wszystkie z allegro.Pospalam sobie 5 godzinek i czuje sie nienajgorzej :-* :-* :-* :-*
Lolalola masz racje musze poszperac i moze uda mi sie cos innego znalesc dla swiadkow, cos bardziej orginalnego i smiesznego.Dziekuje kochana za pomoc :-* :-* :-* :-*
Agulec ta ramka mi tez sie za bardzo nie podoba ale cos w takim stylu chcialabym babci podarowac, jak juz bede zamawiac to wtedy dokladnie sobie poszperam na allegro i wybiore takie by ladnie sie prezentowaly, potem wysle zdjatko z naszego slubu i bedzie mogla sobie wlozyc w ramke od nas i miec nas na pamiatke. :-* :-*
Malavi taki rulonik dla swiadka dostalam ja jak bylam swiadkowa w pazdzierniku i jest to bardzi fajny pomysl, taki elegancki, zobacze jeszcze cos poszukam jak nie znajde to bedzie to.Dziekuje za Twoje zdanie :-* :-* :-*
Paula dziekuje kochana to byla propozycja ktora jako ostatnia wpadla mi w oko i pomyslalam ze wrzuce tez abyscie powiedzialy mi co sadzicie. :-* :-* :-* :-*
Wiec z Waszego glosowania
I miejsce zajmuje propzycja d)
II miejsce propozycja c)
III na tym samymy miejscu propozycja a) i b)
Jezeli chodzi o podziekowania dla swiadkow to poszukam cos jeszcze ale w ostatecznosci zostana te ruloniki.
Kochane jeszcze raz Wam dziekuje, jestescie niezastapione i baaaardzo sie ciesze ze jestem tu na forum i moge Was sie radzic i sluchac Waszych opinii bo jak wiecie jestem daleko od domu i tak za bardzo nie ma kto mi pomoc w takich sytuacjach a na Was zawsze moge liczyc :-* :-* :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #248 dnia: 23 Kwietnia 2010, 23:01 »
Ale miałam nadrabiania.... oj dzieje się  tu dzieje :) dobrze, że choć parę fot mi pozostało :P

Buziaki!!!  :-* :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #249 dnia: 23 Kwietnia 2010, 23:25 »
Anjuszka widzisz kochan udalo Ci sie zalaplac na pare fotek :brawo_2:Wlasnie zastanawiam sie nad swoim bukietem, w sumie mam juz typ i ksztalt jaki mi sie podoba ale nie mam pojecia jakie kwiaty, gdyz nie znam sie na nich :drapanie:Moze mi doradzicie.
Spijcie dobrze robaczki :-* :-* :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #250 dnia: 23 Kwietnia 2010, 23:31 »
no może ja ci napisze, jakie mi sie kwiatki podobają, tak w ogóle w żadnym konkretnym połączeniu to je sobie wgooglujesz:
-Cantedeskia (Kalla, Kalia, Kalijka)
-orchidee (storczyki)
- eustomy
- piwonie (peonie)
- chryzantemy, goździki, ale to tylko niektóre odmiany :)
-konwalie, tylko to mocno sezonowe

miłego oglądania  :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #251 dnia: 24 Kwietnia 2010, 00:00 »
Pusia, Lola Ci z pewnością coś fajnego doradzi :) Buziaki weekendowe  :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #252 dnia: 24 Kwietnia 2010, 00:53 »
Pusia, te rulony dla świadków są uroczę, ale....
Świadkowie zazwyczaj to młodzi, weseli ludzie. Dlatego pomyślałam,że może takie wesołe prezenty bardziej się spodobają świadkom, niż rulony z podziękowaniami.
Zresztą , a może "wash and go"?? :P
Może rulon plus np. koszulka??

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #253 dnia: 24 Kwietnia 2010, 11:41 »
Czesc Wam kochane :hello:
Jak sie miewacie dzisiaj?Jakies plany na weekend?
Ja jak wstalam to wzielam sie za ogarniecie mieszkanka bo nastepne wolne mam w czwartek.
Malavi zaraz wpisze Twoje propozycje w google i zobacze.
Agulec dziekuje zaraz zmolestuje Lole zeby mi cos poradzila :brewki:Buziaczki :-* :-* :-*
Lolalola masz racje co do podziekowan dla swiadkow, wyrobilam sie ze wszystkim dzisiaj wiec moge sobie pozwolic na spedzenie wiecej czasu na poszukiwanie ;DKochana bede miala do Ciebie pytanko, pewnie widzialas moja suknie (mam nadzieje ze nie zapomnialas jak wyglada) i jakie kwiaty bys poradzila ???
Oczywiscie mi chodza roze po glowie ale w takim miesiacu jak w czerwcu jest wiele pieknych kwiatow ze moze nie ma co sie upierac i powinnam zastanowic sie nad innymi kwiatami, a moze roze w polaczeniu z inna odmiana kwiatow ???
Jezeli chodzi o ksztal bukietu to chcalabym cos takiego:
ZBYT DUŻY ROZMIAR ZDJĘCIA
a kolorystyka z tego wzgledu ze moim kolorem przewodnim ma byc losos lub pomarancz:

tylko ze w tym ostatnim bukiecie wolalabym aby ten kolor pomaranczowy byl bardzije stonowany (moze bardziej losos) i nie chce by bukiet tylko caly pomaraczowy ale pomieszany np z bialymi kwiatami
I co myslicie dziewczynki na temat tych bukiecikow??
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 1 Maja 2010, 21:48 wysłana przez KAHA »

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #254 dnia: 24 Kwietnia 2010, 14:11 »
Nic niestety nie widzę co napisałaś, oby dwa bukieciki są super. Ten pierwszy sobie od razu zapisuje, bo właśnie w takiej kolorystyce czegoś będę szukała :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #255 dnia: 24 Kwietnia 2010, 14:19 »
Dobrze to jeszcze raz wkleje wiadomosc ;D
Czesc Wam kochane Hello
Jak sie miewacie dzisiaj?Jakies plany na weekend?
Ja jak wstalam to wzielam sie za ogarniecie mieszkanka bo nastepne wolne mam w czwartek.
Malavi zaraz wpisze Twoje propozycje w google i zobacze.
Agulec dziekuje zaraz zmolestuje Lole zeby mi cos poradzila :brewki:Buziaczki Kiss Kiss Kiss
Lolalola masz racje co do podziekowan dla swiadkow, wyrobilam sie ze wszystkim dzisiaj wiec moge sobie pozwolic na spedzenie wiecej czasu na poszukiwanie ;DKochana bede miala do Ciebie pytanko, pewnie widzialas moja suknie (mam nadzieje ze nie zapomnialas jak wyglada) i jakie kwiaty bys poradzila Huh?
Oczywiscie mi chodza roze po glowie ale w takim miesiacu jak w czerwcu jest wiele pieknych kwiatow ze moze nie ma co sie upierac i powinnam zastanowic sie nad innymi kwiatami, a moze roze w polaczeniu z inna odmiana kwiatow Huh?
tylko ze w tym ostatnim bukiecie wolalabym aby ten kolor pomaranczowy byl bardziej stonowany (moze bardziej losos) i nie chce by bukiet tylko caly pomaraczowy ale pomieszany np z bialymi kwiatami
I co myslicie dziewczynki na temat tych bukiecikow??
 Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #256 dnia: 24 Kwietnia 2010, 14:22 »
Moja Droga,
przyznaje się bez bicia,że nie pamiętam Twojej sukienki.  :-\

Kształt tego 1 bukietu ciekawy. Troszkę  trawy robi taki efekt zwiewności, podoba mi się .

Kolor. Hmmmm, :drapanie: , jeśli chodzi o moje zdanie to absolutnie nie polecam całkowicie białych bukietów! Zresztą biel jest jakaś taka jakby przereklamowana, nieładna. Nie lubię jej.
Polecam z 2, góra 3 odcienie tego samego,bądź pokrewnego koloru.
Np. Blady róż, jasny róż i żywy róż.
Albo pomarańcz herbaciana, jasny żółty, może seredynowy.
Albo fiolet i róż.

Kwiaty?
Skoro lubisz róże to muszą być koniecznie. :hopsa:
Do róż fajnie pasuje eustoma, storczyk.
Storczyk jest tak elastyczny,że może się chować w bukiecie, być jego wypełnieniem, jego tłem, lub fajowo lekko zwisać.
Eustoma przypomina rozwinięta różę więć dobrze się razem komponują.

W tym 1 bukiecie jest eustoma właśnie (biała) i o ile mnie oczy nie mylą hippeastrum( te zielonkawe).
Ja bym w tym bukiecie tylko zmieniła tyle,że połączyłabym róże z eustomą no i można by dodać delikatnie storczyka albo nawet frezje.

Najważniejsze jest to byc miała kwiaty, które uwielbiasz, kolory, które Ci pasują do koloru sukni, buzi,kształt, który Ci się podoba i nie będzie się ani zlewał z suknią, ani za bardzo jej przytłamszał.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #257 dnia: 24 Kwietnia 2010, 14:23 »
Dziękuję Słoneczko :)
Ja leżę, wczoraj nogę skręciłam, a wieczorem moja ciocia ma imprezę niespodziankę - robimy dla niej 75. urodziny :) będzie orkiestra i w ogóle huczny bal, ale chyba się nie zabawię, ze względu na nogę... :(

Lola się na kwiatach zna i Ci na pewno doradzi :) a na temat bukiecików już się wypowiedziałam :)

Miłej soboty!!!  :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 24 Kwietnia 2010, 14:34 »
Anjuszka , bidulka :przytul:

Dziewczyny pamiętajcie,że to co ja piszę czy ktokolwiek inny ( florysta, czy tez zupełny laik), to tylko tej danej osoby wizja.
Nie musimy się z nią utożsamiać wcale.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #259 dnia: 24 Kwietnia 2010, 14:43 »
Anjuszka o w morde ale Ci sie narobilo :przytul:, lez kochana i odpoczywaj.Jak cos to chociaz potuptasz sobie sprawna nozka.Uwazaj na sebie.Milej imprezki :-* :-*
Lolalola wlasnie czekalam na Ciebie az mi doradzisz, zaraz wpisze w google te wszystkie dziwne nazw kwiatow, ktore mi podalas i sobie poogladam.Wlasnie ja chce miec w bukiecie akcent pomaranczu lub kolor herbaciany lub jakis odcien lososia i do tego polaczenie jeszcze jakiegos innego koloru by bukiet nie byl w takiej samej tonacji.Ten ksztalt bukiecikow ktore pakazalm mi sie podobaja, kolor sukni mam bialy, a jezeli chodzi o kolor lososiowy-pomarancz to jest bardzo twarzowym kolorkiem.Dziekuje Ci za wszystkie wskazowki, jestes kochana, a to dla Ciebie :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* :-* :-* :-*
Jeszcze mam jedno pytanko do Was dziewczynki, te ktore pamietaja moja suknie (opis: gorset z lekko obnizonym stanem,nie za duzo ozdob, a dol w falbankach), widzicie w moim watku bizuterie jaka mam a takze ozdoby we wlosy i teraz czy w bukiecie lepiej zyby byly tylko kwiaty czy tez jak to teraz jest modne i czesto spotykane jakies kamyczki w paczkach kwiatow czy jakies zwisajace ozdoby?Co sadzicie??
Wiem ze Was mecze ale jak bede zamawiac bukiet to chce miec jasna wizje a wiecie jak to jest idac do kwiaciarni, Panie nie majace pojecie o wygladzie sukni beda chcialy zasugerowac cos takiego.
:-* :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #260 dnia: 24 Kwietnia 2010, 15:00 »
Lola, Pusia :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Masz przepiękną biżuterię, zapomniałam wczoraj napisać jak nadrobiłam :)
Co do kamyczków w bukiecie, nie wypowiem się, bo mnie się to po prostu wcale nie podoba :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #261 dnia: 24 Kwietnia 2010, 15:04 »
Anjuszka dzikeuje za Twoje zdanko ja nie mam na ten temat opini ale jak mi powiecie co mysliscie to bede wiedziala co jest dobre a co nie. :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #262 dnia: 24 Kwietnia 2010, 15:18 »
Mnie też się w kwiatach kamyki nie podobają.
Jedyne co ja akceptuję i używałam do bukietów to srebrny drucik.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #263 dnia: 24 Kwietnia 2010, 15:25 »
Lolalola jaki srebrny drucik??Wyszukalam wszystkie rodzaje kwitkow ktore mi podalas i wszystkie mi sie podobaja, uwielbiam frezje sa takie delikatne i pieknie pachna.Jeszcze z doswiadczenia mojej przyjaciolki i kolzeanki poprosze by lodygi kwiatow owinely mi jakas wstazka bo po wyciagnieciu z wody lodygi puszczaja "sok" :P i sukienka sie farbuje na zielono :(

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 24 Kwietnia 2010, 15:45 »
Drucik florystyczny, to taki cienki drucik, do zrobienia. Np. do podstawy bukietu, do wypełnienia,  do owinięcia w okół wstążeczki.
Wejdź u mnie na stronę 11 i tam jest ten drucik w kształcie łezki a na nim opiera się bukiet.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #265 dnia: 24 Kwietnia 2010, 21:19 »
Witaj Kochana! :-*
Bardzo ładny ten drugi bukiecik! b. ciekawy kolorek!
Ja jestem za ozdóbkami w kwiatach! ;D
podobają mi się takie małe świecidełka przyklejone na płatkach, bądź wpięte w środek kwiatka ;)
Życzę miłego wieczorku!! Buziaki słoneczko! :-* :-* :-*

Anjuszka ojojooooj! to się narobiło!! Szybko wracaj do zdrówka!! :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #266 dnia: 25 Kwietnia 2010, 00:41 »
Hmm dawno się nie udzielałam z baraku czasu, ale widziałam Twoją ślubną fryzurkę..jak dla mnie trochę za bardzo na "avatara" ale jak wiesz wyjątek potwierdza regułę, a z tego co wyczytałam to innym się bardzo podobałaś ;) ;) ;) Odnośnie kształtu bukietów to zdecydowanie ten drugi..tylko ja bym zrobiła go troche mniejszego bo ten jakiś duży się wydaje ale to może tylko takie ujęcie ;) ;) ;)

:-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #267 dnia: 25 Kwietnia 2010, 02:05 »
Czesc dziewoszki.
Lolalola juz wchodze i zaraz zobacze ten drucik bo nie mam zielonego pojecia co to jest :P :-*
Agatko wiesz kochan takie ozdobki dodaja bukietowi inny wyglad, musze sie nad tym zastanowic i wlasnie Ty kochana pewnie dobrze pamietasz moja suknie i wiesz jakie mam dodatki i Twoim zdaniem by pasowaly takie ozdobki do bukietu w mojej sytuacji?
Mka wlasnie dawno do mnie nie zagladalas juz myslalam ze bede musiala Tobie o sobie przypomniec :PKochana co to znaczy na "avatara" nie za bardzo rozumiem tego pojecia :P ???To moze zdjecie tak powiekszylo ten bukiecik ale ja tez chce miec nie za duzy bo takie mniejsze bardzo mi sie podobaja.Ciesze sie ze wpadlas do mnie :-* :-* :-* :-*
Dobrze kochane lece wziasc prysznic i lulu :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #268 dnia: 25 Kwietnia 2010, 08:28 »
Kurcze, dwa dni i tyle nadrabiania... jak Wy to robicie? Niedzielne zostawiam  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #269 dnia: 25 Kwietnia 2010, 09:21 »
Późno, bo późo, ale jestem i ja  :hello:

Mam nadzieję, że jeszcze można  ;D
Nie załapałam się na żadne zdjęcia przyszłej pary młodej, ale poczekam na następne  ;)