Lodówka side by side napewno samsung, z tym że mąz chce miec szybki dostep do lodówki czyli z tym mini otwarciem (oczywiscie chodzi o szybki dostep do piwa

), ale jeszcze nie wybralismy modelu, powiem wam ze sie zdecydować nie mozemy.
Narazie mąz montuje dzis klime w salonie

co by nam dupka w zimie nie zmarzła (chodz będą 2 kominki, elektryczny i zwykly)

, noi latem co by sie dochladzac, ale to juz zboczenie zawodowe mojego męza

Dzis do mnie pani z kuchni zadzwonila ze od 2 tyg nie mogą nigdzie zdobyć naszego laminatu (popszedni przyszedł porysowany i dzwonili do Niemiec i nie ma nigdzie, mozemy zmienic na inny odcien, ale to bedzie się roznic z blatem naszym, bo to ma byc zamontowane nad blatem roboczym, ochronnie na calej dlugosci sciany ok 20-25 cm

) noi mamy propozycje zrobienia szkla i jakies fototapety czyli to co chcialam na poczatku lecz babka mi odradzila ze wzgledu na to iż niby szło moze pęknąc od ciepła (czyli plyty), kurcze i teraz nie wiem co zrobic.
W ogole nie wiem jakie kolory dac w kuchni, chyba zrobimy jakies jasne, choc nie powiem mamy dosc jasno w kuchni i salonie, ale zaś wszystko na biało to nie bardzo mi sie widzi.
Dzis mialam taki zapiepsz w pracy ze nawet wypic herbatki czasu nie mialam, gardlo mnie znowu boli, normalnie mam dosc juz tej zminy , ciągle choruje jak nigdy