No to wypowiem się i ja...choć to trudne, bo temat zaproszeń dotyczy mnie baaardzo, a nie chciałabym swoimi subiektywnymi odczuciami sprawiać, że poczujecie sie namawiane lub zaatakujecie mnie zareklamowanie;)
NemezisDziękuję za te miłe słowa, to dla mnie największa radość, gdy Młodzi a przede wszystkim ich goście wyrażają swój zachwyt, bo wtedy własnie Młodzi są szczegolnie zadowoleni. To co napisałas oddaje w pełni to co chciałam przekazać forumkom.
Nigdy nie będę konkurencyjna pod względem ceny w stosunku do allegro, bo zupełnie nie rozumiem jak zaproszenie z dobrych materiałów, ręcznie robione może kosztować złotówkę, ale moja pracownia ma jedną bardzo ważną przewagę..jestesmy tu - na miejscu. Zawsze można do nas przyjść, coś poprawić, wyrazić swoje niezadowolenie, domówić brakujące sztuki praktycznie na zaraz.
Takiego aspektu się nie docenia, dopóki nie znajdzie sie w takiej sytuacji, ale z całą pewnością mogę potwierdzić, że ok. 90% par, które korzystały z naszej pracowni domawiały coś na szybko...niestety goście bywają nieprzewidywalni, czasem też nasza pamięć zawodzi i okazuje się, że na liście nie ujęliśmy kogoś bardzo ważnego

Gdybyście chciały wiedzieć coś więcej służę radą i pomocą na forum.
Oczywiście zapraszam też na naszą stronę i bloga oraz do pracowni

.
Pozdrawiam