Hey ;***
Jeśli chodzi i zaproszenia, to pierwszą stronę już mam, ale nie do końca, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie jak kupię papier...
Co do tabletek, to nadal zastanawiam się co zrobić, a mój PM stwierdził, że nie chce, żebym je brała, bo znowu będę się źle czuć... No ale ja przecież brałam tylko dwa różne rodzaje, a jest jeszcze wiele innych.. Boję się tylko, że przytyję przez nie, a tego bardzo nie chce...
Poza tym zastanawiam się co zrobić... Dzisiaj zadzwoniła do mnie koleżanka, która pracuje tam, gdzie pracowałam ostatnio, skąd wywalili mnie po dwóch tygodniach, stwierdzając nagle, że za dużo mają osób... Ze są przyjęcia.. Ale tak: tam są trzy działy: jeden tam co robiłam, strasznie nerwowo i nie mogłam się doczekać końca sierpnia, bo mnie mieli przenieść na inny dział, gdzie jest dużo lepiej, a oni mnie akurat wtedy wywalili... Więc praca nie jest tam za fajna, płaca też, bo najniższa krajowa, tylko nocki, i do tego umowa zlecenie, a skąd ja wezmę sobie ubezpieczenie.? I co tu teraz zrobić??