Autor Wątek: ...ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze:)  (Przeczytany 33275 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A rzucił się na mnie pewien kot, nieźle mnie pocharatał... :( :( Później miałam przez to kocie koszmary, ciągle mi się to śniło i teraz jak jakiegoś widzę, to spylam gdzie pieprz rośnie :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Tylko te porcelanowe to się chyba kładzie na swoją płytkę paznokcia, a nie przedłuża, hm? Czy jak?  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Zawsze możesz poprosić jakąś koleżankę, żeby wpadała zajrzeć do kotów...no ale jak koty wolą po rozrabiać teściom  ::) ::) ::) ::) :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
A koleżanka z pracy to rzeczywiście jakaś dziwnie non stop chora ::) ::) ::)
Buźka :-* :-* :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
eh, dziewczyny  ja dziś zamiast złapać za miotłę w domu pojechałam do mamy na pogaduchy i winko :drinkuje:
i teraz mi wesoło :skacza:
poszłabym na jakąś imprezkę :disco:
teraz zerkam sobie na Lejdis ;)
jutro dzień pod znakiem lekarzy
najpierw mój masażysta a potem pan G
a potem imprezka wieczorem ;)
kiedy ja posprzątam ???katastrofa :P
a Rafałka nie ma  :( gra sobie w Brennej w piłę ::)
buźki na szalony weekend :-*

pipa pipa... :skacza:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Faktycznie masz niezły humorek ;) Tylko pozazdrościć :)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
no ja też zerkam na Lejdis  ;D i winka tez bym się napiła  ;D
buziaki weekendowe :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
No właśnie grutn to się nie przejmować zaproszeniami  ;) ja to swoje dawno dostałam, a jeszcze z 10 czeka na rozdanie :D

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Olej sprzątanie. Są ważniejsze i przyjemniejsze rzeczy na tym świecie. A posprzątać zawsze się zdaży. W końcu w brudzie nie mieszkasz, a artystyczny nieład wskazany jest.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochane, już Wam piszę o co chodzi z tymi porcelanowymi pazurkami! ;D
Porcelanę lub żel kładzie się na swoje paznokcie. Jeżeli któraś ma za krótkie, to kosmetyczka bierze taki specjalny papierek, przykłada pod paznokcia i przeciąga porcelanę/żel również po tym papierku... gdy to wyschnie, odrywa papierek i zostaje piękny, długi paznokieć ;)
Następnie nakłada kolorek badź robi frencza ;) jak kto woli...
No i oto w taki sposób, powstają śliczne, w miarę nauralne paznokietki! ;D
Polecam każdej dziewczynie! ;)

Koszt położenia/przedłużania to coś ok 90zł. Ja chodzę co 2 tygodnie na odnowę i płacę 55zł

Może wkleję foto - tu akurat sylwestrowo! ;D ale jak dla mnie i tak wciąż naturalnie ;)

Pozdrawiam! :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
faktycznie paznokietki śa bardzo ladne i wygladaja na naturalne
[/url]
[/url]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A gdzie Agatko robisz paznokcie? I trzeba co dwa tygodnie? Nie można rzadziej?

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja sobie kiedyś utwardzałam paznokcie żelem i zdecydowanie lepsze to jest niż tipsy :)
Zastanawiam się trochę że może na ślub się jednak zdecyduję choć się zarzekałam, ale agatko ten Twój kolor odważny :D

Anjuszka można rzadziej ale wiesz paznokcie rosną i robią się paznokciowe odrosty a to ładnie nie wygląda dlatego trzeba uzupełniać :P

Offline elemelka

• Chuck Norris
o rany, w końcu dotarłam ;)

taa, piątek był całkiem przyjemny, z mamą się nagadałam, dawno już sobie tak nie plotkowałyśmy :D

sobota to był dzień lekarzy
rano masaż, mmmmm ....bardzo przyjemny ;D już chyba nie umiem żyć bez tego 8) choć oczywiściw wolałabym tego nie potrzebować :(
a na 13 do G, siedziałam do 20 :mdleje: przynajmnie sobie testy na prawko porozwiązywałam ;)

o 21.30 dotarliśmy na imprezkę do kuzyna ale byłam taka zmęczona, że o 2 R. odprowadził mnie do domu, sam wrócił o 4, więc wesoło było ;D
wstaliśmy o 12 ;)
oczywiście pierwsze co chciałam zrobić to wejśc na forum, ale zafundowało przymusowy odwyk >:(
a potem cały dzień to już był taki senny...

Anjuszka z tym kotem to nie za wesoło, moje niestety też czasami maja takie odchyły, więc jest wrzask i zgrzytanie zębami :Kill:

byłam dziś w jeszcze jednym salonie się pytać o próbny, ale tam nie robią paznokci porcelanowych, tylko żel :-\
za to próbny jest tańszy o jakieś 40 zł, pan mi powiedział 70 zł, w moim gdzie się zapisałam 110 ::)i trochę dużo mi się to wydaje ::)
muszę się dowiedzieć czy w tym moim robią tą porcelankę i czy jakieś rabaciki bym dostała ;)zwłaszcza, że przed ślubem będę chciała jakiś delikatny, minimalnyy kolorek bo mi siwuski wychodzą :oops: więc trochę kasy bym tam zostawiła,
powinny być w ogóle pakiety ślubne w takich salonach :taktak:

aagatko a te Twoje paznokcie to po prostu cudo :brawo: :brawo:

muszę jeszcze ten nieszczęsny cyckonosz kupić na sobotę bo to pierwsza przymiarka :jupi: :jupi:
rok po tym jak byliśmy oglądać salę i się w zasadzie zdecydowaliśmy na ślub ;D
w sumie to jeszcze nie opowiedziałam jak to było, ale to już nie dziś, zmykam spaćku

dobranoc dziewczyny :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
pakiety ślubne to byłoby to. Podpisuję się pod pomysłem rękami i nogami :)

Też w sobotę mam pierwszą przymiarkę :)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
pochwal się koleżance z Sosnowca gdzie to się zapisałaś na próbny makijaż  :) bo ja nie mam pojęcia gdzie tu się wybrać...

rok po tym jak byliśmy oglądać salę i się w zasadzie zdecydowaliśmy na ślub ;D
w sumie to jeszcze nie opowiedziałam jak to było, ale to już nie dziś, zmykam spaćku

koniecznie Nam tutaj pisz jak było ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Elemelko! dziękuję bardzo :-*

Ale żet to praktycznie to samo co porcelana, więc nie rezygnuj!!
A może i nawet, żebyś spróbowała żel, bo porcelany niektóre dziewczyny nie mogą nosić, bo je uczula :P

Ja też kurczę muszę rozglądać się za cyckonoszem! ::)
Miłego dzionka :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
witam :-*

eh, dziewczyny dziś to w ogóle myślałam, że umrę bo Rafał zadzwonił do tej babeczki od zaproszeń i jak usłyszałam, że....

...ona się tym zajmie dopiero po 5 kwietnia to dostałam zawału :shock: :mdleje:

moja pierwsza realcja to rezygnujemy i bierzemy to zaporszenie i idziemy do tej drukarni, co tam byłam, ale mnie uspokoił, że babka nas potraktuje trochę "ulgowo" i nam to zrobi, tak, żeby do końca kwietnia się z tym wyrobić :zdziwko:

w ogóle to się wkurzyłam, bo jak się pojawiła ta informacja, że zamówienia składane po 1 marca będą realizowane po 5 kwietnia, to ja się jej pytałam czy tu chodzi właśnie o to, że zajmie się tym dopiero po świętach, czy chodzi już o sam fakt dostawy, i powiedziała, że to drugie :evil:
najgorsze, że my chcemy zamówić tam jeszcze plan stołów bo nam się spodobał i normalnie się złoszczę sama na Nas, żeśmy tyle z tym zwlekali :biczowanie:
dobrze że Rafał dziś zadzwonił i że myśmy w ogóle u niej tam byli i nas pamiętała, bo tak to na żadne ulgi raczej byśmy nie mogli liczyć ::)

pojawiła się dzis opcja na wódkę, polecają nam ją Ci barmani, nazywa się Nemiroff
któraś z Was może słyszała, albo piła :drinkuje: to proszę bardzo o głos w tej sprawie ;)
my będziemy ją testować w sobotę u znajomych
w tesco kosztowała 28 zł, oni mogą nam załatwić z hurtowni za 20,50 plus 11 gratis
zobaczymy 8)

aagatko to zabiłaś mi teraz ćwieka tym żelem, bo ja to jakoś utożsamiałam z tipsami :oops:a ich nie chcę
rany mam teraz mętlik w głowie :Olaboga:

madziatko no to fajnie, że w tym samym czasie będziemy miały przymiarkę ;D
ja zabieram mamę i teściową bo na razie sukienkę widziały tylko na zdjęciach, a muszę się zastanowić co z welonem, rękawiczkami i terenem i w ogóle cała resztą ;)

marta ja na razie mam taką opcję, że pomaluje mnie moja siostra przyrodnia, która mieszka w Niemczech i pracuje w Douglasie i maluje tam dziewczyny na ślub ;D ;Dmam tylko nadzieję, że będzie mogła przyjechać, bo ma małe problemy z urlopem :(
tak to nie mam żadnego pomysłu, patrzyłaś w wątku regionalnym, może tam kogoś polecają ???

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Idz kochana zobaczyć na żel!! ;D ;) nie ma co się zastanawiać ;)

A o takiej wódce, to nie słyszałam... ??? :P
Buziam :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja taką wódkę na pewno widziałam, ale nic na temat smaku nie mogę powiedzieć, bo albo nie pamiętam albo nie piłam jej ;) Jedno z dwóch ;D

A jeśli chodzi o pazurki to ja się już zdecydowałam, będę kłaść na swoje jak mi trochę podrosną (ścięłam je zupełnie na króciutko) i będę kładła właśnie żel a nie porcelankę. Więc jak się wahasz to poczekaj aż ja sobie zrobię - na pewno foty będą.... ale to za jakieś 2-3 tygodnie :)

Buźka  :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja też niestety takiej wódki nie znam, ale zdasz relację z soboty :)

Offline madziatko

• Chuck Norris
Super z tą przymiarką. Zdjęcia porób koniecznie :)

Z wódką nie pomogę. Kompletnie nie piję, ani ja ani Paweł, także przykro mi.

No a z zaproszeniami, nic chyba nie zrobicie jeśli tamte chcecie. Trzeba czekać. Żeby tylko później szybko je zrobili :)

Offline kivi_23

• uzależniony
To się tu dzieje ;)  o wódeczce nie słyszałam niestety  :P a zaproszeniami.. nic tylko czekać :-\ i tylko je szybko rozdać ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Wódke gdzieś widziałam,ale za chiny niem mogę sobie przypomnieć gdzie  ::)ale na bank nie piłam,więc nie pomogę  ;)
Co do paznokci to również  robilam sobie kilka razy tj.przedłużanie metodą żalową/porcelanową.
Paznokcie wyglądają zdecydowanie bardziej naturalnie niż w przypadku tipsów,no i są o wiele łatwiejsze w usunięciu  ;D
Miłego wieczorku życzę  ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
hej :-*

dziewczyny ale miałam dziś dzień w pracy, przyszłam do domu i się poryczałam :beczy:
dziś się zgadałam z M.(ona jest ze mną w dziale i w razie nieobecności to ma za mnie zastępstwo), że w piątek przed świętami biorę wolne
na to ona że to ona w grafiku ma urolp w czwartek i piątek
ja beztrosko że pani P. może zostać sama, bo to przed świętami i ludzi dużo nie będzie, zresztą wstępnie tam jej powiedziałyśmy i wyraziłą zgodę :taktak:
o 14.30 dzwoni moja szefowa(ale inna niż ta o której pisałam ostatnio), że tak nie może być z tym urlopem  :klotnia:
ja, że mam już zrezerwowany prom,
ona, że jak  ja bez zgody coś tam sobie rezerwuję, że tak nie może być i mam się dogadać z M. :obrazony:
dzwonię do M. i jej proponuję weź wolne w środę i czwartek, ona bunt, że jej chłopak sobie już wolne wziął na piątek i w jakiej sytuacji ja ją stawiam :?:
tu ma niby rację, tylko dziewczyny, podobna sytuacja miała miejsce przed Bożym Narodzeniem, miałam urlop w Sylwestra, ale nasza pani P. się pochorowałą i któraś z nas musiałą zostać i to byłam ja, bo M. powiedziała, że jedzie do Wiednia, więc jej poszłam na rękę :taktak:
Nie mówiąc o tym, że ledwo we wtorek wróciła z L4, a urlopu na żądanie to już chyba nie ma bo wszystko wykorzystała ::)
Powiem Wam tak mi przykro, tak się człowiek stara, haruje a potem o jeden dzień jest afera  bo ja miałam wypisany urlop od 6 kwietnia(wtorek).
Tak się cieszyłam na ten wyjazd, to naz pierwszy dłuższy urlop od dłuższego czasu, w lato nie wypaliło bo zaczęłam tam pracować na zastępstwo, a w zimę to już Wam pisałam jak było, nie było szans :nie:
jutro muszę iść do pani W. i z nią pogadać, bo ma wrażenie, że M. przedstawiła to baaaaardzo jednostronnie :tak_smutne:
w ogóle co to za laska co ze wszystkim leci się skarżyć :hmmm:

i przez tą cała sytuację to nie kupiłam dziś staniczka bo nie miałam do tego kompletnie głowy :urwanie_glowy:

dalej gdzieś to we mnie siedzi i nie daje mi spokoju :cegly:

Offline madziatko

• Chuck Norris
Oj współczuje. Co za ludzie? Jak można być dorosłym i tak sprawy załatwiać. Nienawidzę jak ktoś do szefostwa leci, zamiast pogadać z Tobą normalnie. Aż się nóż w kieszeni otwiera.

Ja pogadałabym najpierw z tą dziewczyną. Powiedziała jej o sytuacji w okolicach Sylwestra. Może okaże się jednak człowiekiem. A jak nie to wtedy wyżej uderzać dopiero.

A swoją drogą to ludzie coraz mniej życzliwi są. Większość myśli tylko jak drugiemu dokopać i zaszkodzić. I oczywiście jak przy tym na swoje wyjść.

Offline kivi_23

• uzależniony
ehh no są ludzie i ludziska.. mozę faktycznie dobrym pomysłem jest przypomnienie o sytuacji z Sylwestra.. no i może się opamięta.. :P

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczyny, laska się nie opamięta, już mi tyle numerów wywinęła, że nie chce mi się tego łagodzić ani wyjaśniać :nie:
będą ją po prostu ignorowała i będę lodowato uprzejma ;)
urlop i tak biorę, pani P. załagodziła sytuacje, że ona zostanie, a jeśli będzie problem z podpisaniem urlopu na piątek to po prostu biorę  na żądanie, my w piatek o 13 mamy być w Dunkierce, a reszta mnie nie obchodzi :p

z wieści weselnych, to pani się sprężyła i zrobiła projekt zaporszeń, już je zaakceptowaliśmy i kaskę przelaliśmy, więc mam nadzieję, że jak wrócimy to będą :)

idę oglądać YCD ;D

proszę trzymajcie jutro kciuki :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
I dobrze. Jak ona nie po ludzku to najlepiej działa właśnie ignorancja. Sama to przetestowałam (niestety).

Super, że zaproszenia już są. Może do świąt zdążą sie zrobić i przybyć do Was :)

Kciuki będę trzymać. Tak mocno mocno.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Niestety ale tak już jest, że w pracy spotykamy potworów...:( ale trzymam dziś kciuki!!

Miłego dnia  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Właśnie miałam proponować urlop na żądanie i po sprawie ;)

A z M. to powinnaś pogadać i sytuacje z Sylwestra Jej przypomnieć...  ::)