Autor Wątek: ...ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze:)  (Przeczytany 33513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Dobre pytanie! Chyba zwykłym, ale... No nie wiem, zastrzeliłaś mnie ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hmm no właśnie!! my chyba jednak poleconym... ;)
A ja bym napisała tak:
"Kochani Goście!
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli... 
Prosimy więc, abyście nie kupowali kwiatów, a pieniążki przeznaczone na ten cel wrzucili do puszki, która zostanie przekazana stowarzyszeniu NAZWA i strona www..."

Pozdrawiam! :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
A ja bym priorytetem wysłała.

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
kurcze właśnie sobie skasowałam posta :nerwus:

hm, ja chyba wyślę poleconym zwykłym, bo jest potwierdzenie, więc można reklamować, priorytet to chyba jeszcze droższy ???
aagatko podobają mi sie te trzy kropki ;Dniby tak nie wiele, a tak wiele zmienia, także dziękuję ;D

dziś jakoś mnie rozpiera energia, nie wiem czemu, ale mam nadzieję, że ten stan zostanie na dłużej :hopsa: :hopsa:

aa, mam jeszcze pytanie, myślicie, że wkładka do zaproszeń może być zadrukowana z obu stron, bo na jednej nam wychodzi ten tekst o kwiatach a na drugiej hotel, bo chyba bez sensu dwie wkładki, jak myslicie?

Offline madziatko

• Chuck Norris
Wg mnie lepiej na dwóch stronach zadrukować niż dwie osobne wkładki dawać.

Priorytet to chyba mniej więcej połowa ceny listu więcej. (ale mi masło maślane wyszło)

Offline elemelka

• Chuck Norris
madziatko ale wiem o co chodzi mniej więcej ;)muszę się zorientować, które są za potwierdzeniem, bo nie tyle mi chodzi o czas ale o sam fakt dotarcia
tzn. czas też jest ważny no bo jak się słyszy o listach co po paru latach dopiero doszły ::)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
też bym wydrukowała na dwóch stronach:D

Offline Nemezis

• maniak
Może być na 2 stronach, czemu nie? Rzeczywiście, jak już dopłacać do listu, to lepiej wybrać list polecony niż priorytetowy, chyba że ktoś wysyła zaproszenia na ostatnią chwilę ;)

Offline madziatko

• Chuck Norris
Mnie jeszcze nigdy priorytet nie zawiódł. Ale kwitek nadania tylko przy poleconym dostaniesz :) Możesz nawet zażyczyć sobie, aby po odbiorze listu poczta odesłała do Ciebie potwierdzenie z podpisem osoby odbierającej (tak wysyłałam dokumenty do mojego byłego pracodawcy). 

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ufff, nadrobiłam :D

Szczerze powiem, że nie wiem jak będę zaproszenia wysyłać... hm  ???

Chyba się szarpnę na polecony, bo jednak lepiej mieć pewność... sama nie wiem ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Enter mi się wcisnął a jeszcze chciałam powiedzieć, że zaproszenia PRZEŚLICZNE! :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ja również napisałabym na jednej wkładce!
A co tam dzisiaj u Ciebie słychać?!
pozdrawiam :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
eh, dzisiejszy dzień to jakaś katastrofa:(
wizyta u dentysty i tata mi jeszcze tak podniósł ciśnienie, że szkoda gadać >:(
niewyspana nieziemsko, zmęczona i znięchecona do całego świata :(
idę spaćku
a dla Was buziaczki :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Główka do góry, jutro będzie na 100% lepiej!!

Buziam, karmelkowych snów  :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Uszy do góry kochana!! Wiosna idzie!!! :D :-*

Offline marta_b21

• zapaleniec
to pewnie przez to, że znowu zimno na dworku, wiosna mogłaby już przyjść, bo jak w ostatnie dni troszkę słoneczko poświeciło to aż człowiekowi chciało się żyć ;D
 :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
Zdecydowanie żądamy wiosny. Już... Teraz....

Offline elemelka

• Chuck Norris
witam wieczornie :-*

Dziewczyny dzisiaj humorek znacznie lepszy ;D b
 - bo nie musiałam gotować, tylko sobie poszliśmy sobie wszamać mięsko :Obiad: i wiecie co, oboje zamawialiśmy jakieś zawijańce i rezultat był taki, że ja jadłam jego schabowego a R. moją roladę, bo nam się pomerdało :glupek:
 - bo jest piątek i można się zrelaksować na różne sposoby : :chat: :drinkuje: :Mcdonalds: :cancan: :Ganja: :Pielegniarka: :bicz:
do wyboru, do koloru, co kto lubi ;D
 - zaczynam się martwić tymi zaproszeniami, bo ciągle nas wstrzymuje brak hotelu, mieliśmy jutro pojeździć trochę, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo w sobotę to my lubimy odespać cały tydzień :luzak:
a czeka się ok. 4 tygodni, więc będziemy je mieć, jak dobrze pójdzie w połowie kwietnia
-  w domu nazbierało się trochę roboty, R. jak ostatnio wszedł do łazienki i zobaczył górę prania, które czeka na swoją kolej to rzekł jedno:
"Tu są chyba wszystkie nasze ciuchy" :cegly:
kompletnie nie wiem jak to się stało :?:
- wszamałam sobie łososia z cytrynką pyszka, R. się dziwi, że po takim obiedzie to coś jestem w stanie zjeść, ale przecież ja nie jem
ja tylko przekąszam ;D
no i jak mu wytłumaczyć, że przed @ to ma się zachcianki jedzeniowe ???najgorsze, że po takim kilkudniowym obżarstwie to potem :waga:

anjuszka sny były tak karmelkowe, że omało nie zaspałam do pracy :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehe widać, widać, że humorek lepszy!! :D :-*
Taaak, to prawda! przed @ chce się jeść strasznie! po teeeeż... ;) :P ;D
Miłego weekendu kochana!! :-*

Offline Nemezis

• maniak
Super, że nastrój się poprawił :-*

A powiedz mi, co to za ustawa dzisiaj weszła? Chodzi o to, co napisałaś o paleniu w moim wątku... Bo ja tv prawie nie oglądam, więc nie jestem na bieżąco... :oops:

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczyny mój Rafał to powtarza, że ja to ciąglę jestem przed @, co bym nie zrobiła, nie zjadła to jestem przed ;)
ale coś w tym jest, dziewczyny ja w tym tygodniu w przypływie, nagłego niekontrolowanego przypływu szału zespułam swoje słuchawki do telefonu, porwałam je a potem wyrzuciłam do kosza  :oops:nie wiem co się stało, jak sobie siadłam w autobusie to tak mi się wstyd zrobiło, i żal, że nie mam teraz na czym słuchać muzyczki. A powód był błachy, jedna słuchawka mi wypadała ciągle z ucha i tak to mnie za ntym razem wku..., że już nie wytrzymałam :'(

nemezis ta ustawa jeszcze nie weszła, dopiero ją w sejmie głosowali, miała zaostrzyć przepisy dot. zakazu palenia, ale jak zwykle wyszło inaczej i się okazało, że jakieś tam przepisy złagodzili i teraz w szpitalu  będzie mogła być legalna palarnia ::)

dziewczyny zerkam na kin-konga, śmieszny ten film, wolałam te stare wersje, tam mnie przynajmniej wzruszał ten małpiszon :'(

Offline elemelka

• Chuck Norris
o fuuuuuuj, okropny ten film, bleee, nie patrzcie

Offline marta_b21

• zapaleniec
ale to jest dobre wytłumaczenie na wszystko :D
ja Ci mówię, że to wszystko przez zimę :) przyjdzie wiosna to się troszkę  ogarniesz :hopsa:
nie martw się kochana każdy ma takie złe dni, więc nie jesteś sama ;D

Offline madziatko

• Chuck Norris
Spoko, słuchawki rzecz nabyta. Kupi się nowe. Nie ma co rozpaczać :) A Tobie lepiej było zapewne, choć przez chwilę :P

Offline Nemezis

• maniak
jedna słuchawka mi wypadała ciągle z ucha i tak to mnie za ntym razem wku..., że już nie wytrzymałam :'(

Oj tak, rzeczy martwe bywają nieraz bardzo złośliwe... ;) Ja też nie lubię tych słuchawek punktowych, bo ciągle mi z uszu wypadają :razz:

Offline elemelka

• Chuck Norris
marta, madziatko, nemezis   - dziękuję :-* Rafał w ogóle nie zrozumiał jak mu opowiedziałam ;)

dziewczyny udało nam się dziś załatwić nocleg :jupi: :jupi:
zdecydowaliśmy się na apartamenty do wynajmu, jak mi Rafciu pierwszy raz to pokazał to go oczywiście okrzyczałam, że co on tu wymyśla, że to drogo i  w ogóle :Kill:  ale jak to przemyślałam i przeliczyłam to okazało się, że wychodzi o wiele taniej niż w hotelu, który mieliśmy na oku :glupek:, a standard po prostu nieporównywalny, po prostu super ;D na dodatek prawdopodobnie stamtąd będziemy wychodzić, i będzie cycuś glancuś bo połowa gości będzie na miejscu. taka jestem zadowolona, chyba opatrznośc nad nami czuwała, że tak zwlekaliśmy z tym noclegiem i się w końcu na to natknęliśmy ;D np. apartament 93 m2 w którym jest 8 miejsc do spania za dobę 300 zł, a wszystko nowiutkie, czyste, ze smakiem urządzone ;Dsupcio :los:

mam nadzieję, że teraz ruszymy z zaproszeniami 8)

byliśmy dziś też u mojej przyjaciółki, która w poniedziałek urodziła synka, wcześniaczka - ale wszytko w porządku :)ale co przeżyła to jej :(a dla dziewczn ze Śląska - klinika na Łubinowej NIE POLECA :nie: :nie:

Offline madziatko

• Chuck Norris
I wszystko dobrze się konczy.

A to z hotelu chcecie wychodzić? Nie chcecie z domu?

ja do listy szpitali, w których nie rodzimy dodam jeszcze Zabrze. Zdecydowanie odradzam :/

Offline elemelka

• Chuck Norris
madziatko nie chcemy z domu bo mieszkamy w kawalerce i byłoby nam ciężko się zorganizować, jeszcze z dwoma kotami na głowie. Poza tym ja chętnie zanocuję poza domem bo nasze koty latem naprawdę wcześnie wstają a chciałabym się trochę wyspać i nie zrywać się bladym świtem, jeśli nie będę musiała ;)a tam spokojnie ja w jednym pokoju się wystroję, Rafciu w drugim i nie będziemy sobie na głowę wchodzić bo tam duuuża przestrzeń jest. Babka fajna, mówi, że w ogóle nie ma problemu :D

ta moja koleżanka wylądowała w końcu w szptalu klinicznym na Ligocie i jest tak zadowolona, że mówi, że ewentualne drugie to też:)

Offline elemelka

• Chuck Norris
aaa, zapomniałam napisać, że moje butki są do odbioru więc w tygodniu sobie po nie podjadę ;D ;D ;D

Offline madziatko

• Chuck Norris
Zam ból kawalerki. Niestety. Chciałoby się coś większego.

My będziemy u siebie spać (nie mamy kotów, a psa będziemy musieli na kolonie wysłać). Rano pojedziemy do rodziców natomiast. Ja do swojej mamy, a Paweł do swojej. I stamtąd będziemy wychodzić.

Pochwalisz się butami, prawda?