Autor Wątek: ...ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze:)  (Przeczytany 34174 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Przepięknie wyglądasz w tej sukni! Naprawdę!

Moim zdaniem powinnaś bardziej z kołnierza zrezygnować niż z welonu, będzie jeszcze piękniej niż jest teraz!  :)

Pokaz barmański super sprawa, mi się bardzo podoba! :)

A napisz coś więcej o tych iluminacjach  ???

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Mnie również zainteresował ten pokaz iluminacji... cóż to jest ???
No to super, że tak sprawki idądo przodu!
A pokaz barmański to na pewno super sprawa!
Pozdrawiam :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Iluminacja też mnie zaintrygowała. A powiedz co wchodzi w skład takiego pokazu barmańskiegi, ile trwa?

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
dziewczyny te iluminacje to nie pokaz tylko ozdoby świetlne, prześlę Wam stronkę na prv, choć na żywo pewnie to wygląda lepiej niż na zdjęciu, to może być dekoracja np zamiast kwiatów
ale pokaz barmański to jest to ;D powiem Wam że cena nie jest mała ale myślę że w tym przypadku to warto:)starsznie się na to napaliłam, już się piątku nie mogę doczekać ;D są różne opcje, najlepiej samemu pogadać;)a dodam, że to dwukrotni mistrzowie polski:)
w piątek to się w ogóle szykuje pracowity dzień, biorę wolne i jedziemy w sprawie zaproszeń, jeszcze rano trzeba zawieźć kota na kastracje, potem spotkanie z barmanami, a jeszcze bym chciała zahaczyć o ten sklep z butami a wieczorem przychodzą znajomi z zaproszeniami na 8 maja, hmmm jakąś sukienkę sobię będę musiała kupić, jak miło:)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
To ja też poproszę stronkę na priv :-)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dziękuję za stronki  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziękuję  :-* Właśnie sobie przeglądne  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Dzięki kochana! bardzo mi się podobają te drzewka! są świetne! ciekawe ile to kosztuje... ???

Offline elemelka

• Chuck Norris
no to cieszę się, że Wam sie podoba, tylko aagatko ten odeon to chyba z gliwic, więc trochę daleko...
a ja sobię siedzę w domku sama >:(Rafał się ostatkuje z kolegami a ja z Wami na forum :Dpopijam sobie właśnie amaretto, bo mi się cola skończyła do drinka ::) ::)nie wiedziałam, że to takie słodkie :P no i tak sobie leżę i przyszedł mi taki pomysł jak lodowy tort, tylko w necie nie mogę nic konkretnego znaleźć, ale aż mi się zachciało coś pysznie słodkiego zjeść 8)ciekawe jak to wygląda, spotkała się któraś z Was z czymś takim?bo myślałam o lodach po obiedzie, ale z tortem nie chciałabym czekać aż do północy, zresztą tort cieszy się w sumie u panów średnią popularnością, a taki lodowy w upalny dzień to musi być mniam ;D a w sumie lody po cenie jaką nam na razie podała restauracja to dodatkowe 500 zł więc w tej cenie myślę opcja lodowa się zamknie, tzn. to plus normalna cena tortu, muszę się zorientować. kurczę coraz więcej rzeczy mi przybywa do zorientowania :P
z optymistycznych wieści to moja cytologia w normie, a powiem Wam, że się martwiłam, bo już z 1,5 roku nie miałam badania :P
tak sobie myślę, może jakieś postanowienie na ten Wielki Post ???

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja mam postanowienie słodyczowe - pierwsze słodkości dopiero na Wielkanoc :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oooj szkoda... za daleko trochę :P
Co do postanowień, to jak przeczytałam o lodach, to już mi się odechciało Postowych postanowień :D
Uwielbiam słodycze i powinnam je ograniczyć...chociaż trochę... więc u mnie podobnie jak u Mysi ;)
Pozdrawiam! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
A ja tam nie mam żadnych postanowień bo i tak mi nie wychodzi dotrzymywanie ich  :drapanie:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też zaprzysięgłam - cały post bez słodyczy.... będzie MA-SA-KRA!!!!!!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
A ja tam nie mam żadnych postanowień bo i tak mi nie wychodzi dotrzymywanie ich  :drapanie:

U mnie jest identycznie! :D ale może chociaż troszeczkę je ogranicze! ;) aby w kieckę się zmieścić! :P ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
ja też żadnych postanowień nie zrobiłam... ale też pomyslę o ograniczeniu słodyczy:)

Offline madziatko

• Chuck Norris
To życzę wytrwałości w postanowieniu :) A co jak ktoś nie lubi słodyczy?

Offline elemelka

• Chuck Norris
madziatko ale jak można nie lubić słodyczy ??? ;)jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić 8)
właśnie w ramach postowych postanowień wcinamy sobie pizze :Pnie zdążyłam dziś z obiadem i tak jakoś wyszło :(
dziś dzień KOTA ;D niestety ostatnio moje koty przysparzają mi tylko samych zmartwień, ale jak mawia Rafciu zmartwienie to moje drugie imię ::)
dziewczyny ale dziś wróciłam wkurzona z pracy, myślałam, że uhhh :nerwus: małe spięcie w pracy, ciekawe co z tego jutro wyniknie, ale stwierdzam, że szkoda moich nerwów na jakieś podchody i manipulacje, ehh, ludzie to są dziwni ::) cieszę się że piątek wolny a w ogole to już się nie mogę doczekać kwietnia bo jak wszystko dobrze pójdzie to sobie wyjedziemy na tydzień w świat i troszkę odpoczniemy ;D

dziewczyny ponawiam pytanie o ten tort lodowy, któraś się spotkała?
czy Wy też oglądacie meczyk teraz >:(?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja się z tortem lodowym nie spotkałam, ale nie ryzykowałabym jednak...  ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja też kiedyś miałam genialny pomysł na tort lodowy...ale odpada :D :D :D Nie bardzo umiem to sobie wyobrazić..taki tort..nie wiem nawet czy może być piętrowy..bo jak wszystko zacznie się topić to się rozjedzie..no i zanim pokroją ten tort to niektórzy moga dostać tylko ciapkę zamiast "kawałka" tortu...jeśli koniecznie chcesz lody to można je podać jako deser o którejś tam godzinie ;) ;) ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mój brat na swoje 40 urodziny miał lodowy tort, mniaaaaaaaaaaaaaaam :D ale na wesele na pewno się takowy nie nadaje, ten nie był piętrowy i ledwo co kelnerzy zdążyli go w ogóle pokroić.... ale był pyszny :)

Offline madziatko

• Chuck Norris
Można nie lubić słodyczy. Wole coś słonego lub ostrego :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
no to szkoda z tortem, już sobie zrobiłam nadzieję ;)wymyślę coś innego:)
madziatko to Ty jesteś ostra dziewczyna ;D ;)ale masz dobrze, przynajmniej Cię nie ciągnie do zbędnych kalorii :)
a w pracy się wszystko ułożyło po mojej myśli, także dzień zaliczam do udanych ;D a jutro wolne :jupi: :jupi:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja jestem czekoholiczką... i słodyczomaniaczką  :'(

Offline agnieszkac4

• bywalec
Witam, można jeszcze dołączyć?:)

Nadrobiłam cały wątek:::) Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience:)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja też jestem słodyczomaniaczką ;p

Offline madziatko

• Chuck Norris
elemelka Ale za to lubię i to bardzo chipsy, orzeszki wszelkiego rodzaju i tym poodbne. Więc wcale nie tak dobrze :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
A ja uwielbiam i chipsy, i słodycze! :P ;D normalnie jestem uzależniona!! ::)
Miłego weekendu zyczę! :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
jakoś sobie nie wyobrażam takiego lodowego tortu na weselu... zanim zostałby pokrojony pewnie by się roztopił.. eh ale pychota  :)

ja w tym roku postanowień nie mam bo i tak jestem na diecie na której przez najbliższe miesiące nawet nie powącham słodyczy czy alkoholu.. ale w zeszłym roku właśnie z tych rzeczy zrezygnowałam w poście... ciężko było ale się udało a ja miałam świetną wymówkę do odmawiania poczęstunku gdy rozdawaliśmy zaproszenia ślubne (inaczej pewnie nie weszłabym w suknię ;))

Offline elemelka

• Chuck Norris
oh, jak dobrze móc siąść przy kompie na forum :P

agniszkac4   witaj i dziękuję bardzo ;D

madziatko ja lubię wszystko:chipsy, paluszki, słodycze, lody i kebaby od turka - także masakra >:(
ale dziś kupiłam "Nie potrafię schudnąć", zachęcona opiniami postanowiłam spróbować, więc wiśniowa pewnie niedługo zawitam do grupy wsparcia, ale muszę się nastawić najpierw odpowiednio pozytywnie ;)

byliśmy dziś w sprawie zaproszeń, bardzo jestem zadowolona, dziewczyny jak któraś jeszcze nie ma to dajcie znać prześlę na prv, bo moim zdaniem są naprawdę piękne i eleganckie. My zmieniamy kolor więc pani na poniedziałek lub wtorek ma nam zrobić próbne jak to będzie wyglądało- już się nie mogę doczekać a cieszę się jak głupia :los:

no i zamówiłam też buty - taneczne. Dzisiaj był właściciel - super facet- wszystko wytłumaczył, pomógł i  doradził:) zdecydowałam się w ogóle na buty do tańców standardowych - nie są one zbyt piękne i tak atrakcyjne jak te do wygibasów latynowskich, ale jeden model na stopie wyglądał zgrabnie, no i ma zakryte palce, bo jednak jak sobie pomyślałam ile razy zostanę podeptana to zdrowy rozsądek i wygoda wzięły górę ;) jeśli chodzi o podeszwę to stwierdził, że jeśli tylko nie będzie padać deszcz, to te parę metrów do kościoła i na salę można przejść, także wzięłam spód ten taneczny - ale teraz proszę o modły żeby słonko świeciło :mdleje:

zdecydowaliśmy się też na barmanów- wydatek to nie mały, więc mam ciężkie serce - ale myślę, że to nie będą stracone pieniądze i na płycie fajnie to wyjdzie :Fotograf:

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
słonko na pewno będzie świeciło :skacza:
grtuluję wyboru zaproszeń i butów:D jak będziesz miała fotki zaproszeń swoich to pochwal się na forum, z zdjęcia tych bucików co wybrałaś masz może?