Tak, tak laski tylko 2 miechy

Dziś byliśmy w urzędzie i... nic nie załatwiliśmy, bo PM musi ze Swindeminde przywieść akt urodzenia i dopiero za opłatą 84zł(dlaczego tyle?? skoro wszyscy płacą 22zł) pani łaskawie da nam zaświadczenie, które zanosimy do księdza.
Za to wysłaliśmy 2 zaproszenia zagramanice i parę rozdaliśmy osobiście.
Do tego PM zmienił abonenta telefonicznego i od dziś jesteśmy w najlepsiejszej na świecie telefonii komórkowej i co za tym idzie rachunki spadną o jakieś 50%-70%

Wiem bo sama byłam w innych 2 sieciach i tylko tu znalazłam ukojenie.
Oczywiście mój PM teraz bawi się nową zabaweczką, mamy HTC w domciu i przyznaje,że fajny jest

Uwielbiam dotykowe telefony, mam już od 3 lat dotykowe i jestem zadowolona i nigdy już nie chce wrócić do zwykłej klawiatury,bo to masakra jakaś

Wracając do zaproszeń, to jeszcze muszę parę rozdać, około 10

Jutro wybieram się po jakieś bajery do hurtowni do produkcji winietek, dekoracji na auto itp, jak się uda, bo codziennie latamy i coś załatwiamy, zero urlopu, jak na razie

Aagatkoo, ja nie wiem, ale normalnie myślałam,że sie obraziłaś. Tyle czasu Cię tu nie było.
W skrócie to obroniłam się i jestem Elektronikiem

Byłam 2 razy u PM'a, niby na wakacjach, a mimo to wtedy się tez uczyłam do obrony.
Rozdałam większość zaproszeń, mamy gajerek Bossa i szukamy dodatków, a na dniach chcemy podpisać protokół, ale najpierw załatwianie spraw urzędowych

Resztę obowiązkowo doczytaj