Dziękuje Wam bardzo

Wstałam ze spuchniętymi oczami, wczoraj nerwy i napięcie, stres dał sobie upust

Teraz biorę się do roboty, do 16 mam full pracy przed kompem, a potem spotkanie "biznesowe"

i w końcu wieczorkiem spotkanie z kumpelą, z którą tez się dawno nie widziałam, no i trzeba się nagadać,bo kumpeli nie zobaczę do września ( pani nauczycielka ma wakacje

).
Także tańce, hulanki dziś odpadają, ale za seteczkę myślę,że może z 2 pifffka wypijemy.
A jutro taki sam dzień zalatany jak dziś.
Muszę na dniach wymienić dowód, ale zdjęcie dam stare, bo nie opłaca mi się robić nowych, skoro dowód na 3,5 miesiąca tylko będzie.
Wiem,że w sumie po co w ogóle robić na 3,5 miecha dowód, ale ja chcę.
W końcu to była, chyba słuszna decyzja

Ponieważ od dziś zostało tylko
STO DNI!!!! to zrobię podsumowanie.
MAMY JUŻ:* Sala-"Ceremonia" z szampanem i chlebem na powitanie, tortem, ciastami, wódką Finlandią, wystrojem sali,
* Dj,Wodzirej- Andrzej Ulhurski,
* Kościół pamiętający średniowiecze na Krzekowie, nie martwimy się organistą jest na miejscu i niedrogo,do tego zrobione bierzmowanie PM'a, umówiony wstępny termin na spisanie protokołu,wstępnie umówione nauki i poradnię,
* Obrączki,
* Zaproszenia,
* Sukienka ślubna,
* Pomysł na bukiet, butonierkę i dekorację auta-wszystko robię sama,
* Wstępnie wystrój kościoła ( panie, które zajmują się tym od lat), kwestia dogadania się z parą ślubującą przed nami co do szczegółów,
* Fotografa ( kolega),
* Wstępnie dziewczynę do makijażu.
BRAKUJE NAM:* KASY

,
* Załatwienia do końca spraw kościelnych i urzędowych,ale to dopiero w sierpniu,
* Stroju dla PM'a, garnitur 2-częściowy( nie chcemy kamizelki), koszula, krawat, buty,bielizna,
* Dodatków dla mnie, buty,bielizna, coś na zakrycie rękawów w kościele,
* Auto( albo wypożyczymy, albo ktoś ze znajomych nas zawiezie),
* Fryzjera, wciąż szukam jak i inspiracji na fryzurkę,
* Winietki, mam pomysł i zrobię w wolnych chwilach,
* Księga gości, na 90% gazetka ślubna,
* Prezenty dla gości i rodziców, winka oraz kosze okolicznościowe,
* Dogadanie szczegółów z dj'em i właścicielami sali.
To tak z grubsza, bez większych szczegółów.
Myślicie,że jestem na dobrej drodze