Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152383 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Co do welonu to nie pamiętam dokładnej długości, ale tak do tyłka mi sięgał ;)
Śliczne kwiaty :) i ten barek - rewelacja! :)
Ale Ci dobrze z tym Twoim Kiciusiem! Mój tak często do kuchni nie zagląda ;)
Kochana, nie ma co się stresować! Sama tak przeżywałam, ale nie ma co się martwić - każde wesele jest wspaniałe i wyjątkowe! :) Z pewnością wszystko będzie dobrze! :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Masz wszystko tak dopracowane, że nie ma innej opcji... Musi się udać! Będzię cudnie!!!  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj tak,dzień bez forum jest jakiś taki...dziwny  ::) ::) ::)

Agatko czy mi się wydaje czy Ty dzisiaj masz egzamin?Mam nadzieje,ze tak bo trzymam kciuki  ;D nie będzie to łatwe bo sama mam dzisiaj ale

jakoś dam radę  ;D ;D ;D

Wracając do ślubu to wstępnie mamy w Janie (zobaczymy czy przy tym zostaniemy),orkiestra ze Stargardu - PRESTO i fotograf

też ze stargardu - P.Dzik.

Podejrzewam,ze się nie znamy...tzn.ja stwierdziłam że Cie nie kojarze po obejrzeniu zdjęc,ale różnie to bywa  8) ;D

Może później wrzuce jakąś fotkę,ale muszę poszukac  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aguś a jak wygląda sprawa Walentynek?
Zdecydowaliście się w końcu na ten rejs?

Jak pisałaś, to sorki - mogę mieć zaćmę  ;D ;)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Fajowski ten barek :) Zdrówka życzę!

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
UUU tak to jest  , ze choroba czlowieka dopadnie w najmniej odpowiednim momencie ,jesli w ogole jest jakis odpowiedni moment na chorobe :D :P

pozdrawiam :*

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
Ojj dużo nadrabiania miałam, ja wspólczuję bo właśnie też mnie wirus dopadł po sobotniej imprezie, takżwe może lepiej się wyleżeć. Buziaczki :-*
ślicznie wyglądacie :D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Szkoda, ze impreza nie wypaliła :(
Życzę zdrówka :przytul:
A barek świetny, i świetny pomysł na prezent ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witam poniedziałkowo :-*

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka :-* Niby pomogło, ale dzisiaj rano jakoś źle się poczułam, w sumie słabo i Kiciuś kazał mi zostać w domku ;D
I pospałam sobie do 12 prawie! hihi :D

Teraz jest już okej... zjadłam śniadanko, napiłam się herbatki, wciągnęłam 4 ciastka, więc jest nieźle :P ;)

Kaamila dziękuję :-* a barek rewelacja! na prezent jak znalazł ;)

mariposa hehe no dziewczyny piszą jak oszalałe ;) :D no widzisz, Ty chociaż na imprezie byłaś! ;) i dziękujemy za komplement :-*

kaasiex zgadza się, jednak planowałam tą imprezkę, a tu masz :-\ jakbym w pracy chorowała to pół biedy, a to mnie na weekend wzięło no! >:( również pozdrawiam :-*

malavi dziękuję ślicznie :-*

Justyś hehe a sama nie wiem czy pisałam, czy nie! :P :D w rejs się nie wybieramy! co to to nie!! ;D w taką pogodę odpada ;)
Chcialiśmy wynająć Apartament Hetmański z jacuzzy w Dworku Hetmańskim, jednak za późno się obudziliśmy i jak wiadomo, już wszystko zarezerwowane :-\
Planów jako takich więc nie mamy, ale cały czas mamy do wykorzystania nasz pakiet dla zakochanych w Baltic SPA, więc na pewno będzie milutko ;)

Patrycja Taaak dzisiaj mam egzamin! Trzymajcie kciuki dziewczyny!! ;D na 16 jadę :P
No to ja za Ciebie również trzymam mocno kciuki!! :-* damy rade! ;) a gdzie studiujesz kochana? w ZST? czy w ZS? ;D
Co do ślubu, to sama się zastanawiałam czy w Janie nie robić, bo bardzo lubię ten kościół a scholę mają rewelacyjną!
o Presto słyszałam same dobre opinie, więc super wybór! :)
Co do fotki, to możesz wrzucić ją nawet tutaj! ;D miło będzie poznać Was "bliżej" :D
A tak w ogóle, to w jakim jesteś wieku? wyglądasz też na rocznik 86 ;) :D

madzia_n no mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze! :P ;) a mój Kiciuś to obiecał mi, że to on się obiadkami będzie zajmował, więc ja do kuchni się nie dotykam, na razie ;) ;D
A kwiatek brzydki! ;) tfu tfu! ;) :D

lolalola6969 pewnie, że można!! zapraszam! :-*

Mysia no właśnie, jest jeszcze trochę czasu na stresy! ;D a przed samym wesele dopiero jak będę pierdasować!! :D :D :D

Wczoraj troszkę się wystraszyłam, czy i u nas wszystko wypali!
Ale już się nie stresuję ;) dzisiaj stresuję się czymś innym!
Jak kochana Patrycja zauważyła, dzisiaj mam ostatni egzamin!! :o
Trzymajcie więc kciukersy dziewczynki, abym już wszystko miała z głowy i mogła zająć się przygotowaniami do ślubu! ;)

Po egzaminie idę na kawkę i ploty z moją kumpelą, więc szykuje się miły wieczorek ;) ;D

A teraz uciekam się douczyć :D

Miłego dzionka kochane! :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kciukersy zaciśnięte  :ok: :ok: :ok:

Trzymajcie więc kciukersy dziewczynki, abym już wszystko miała z głowy i mogła zająć się przygotowaniami do ślubu! ;)

Kochana, a czy jest jeszcze coś czego nie masz zoragnizowanego?? :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ponawiam pytanie Marty  ;D ;)

Trzymam kciuki  :-* :-* :-*

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
trzymam kciuki ;)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
ja jak zwykle tez :)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No i jak może być inaczej... JA TEŻ TRZYMAM!  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ja już jestem po-była masakra,no ale trudno się mówi i żyje się dalej... :P W końcu jakaś poprawka musi byc bo nie byłabym sobą  8)

Teraz spokojnie mogę trzymac kciuki za Ciebie  :ok: :ok: :ok:

Ja studiuję w ZS na Zucie  :-\

wyglądasz też na rocznik  86

:hopsa: :hopsa: :hopsa: to chyba dlatego,że zdjęcie jest malutkie i słabo widac  :p Ja jestem 84' niestety  :Placz_1:  ;D

Też słyszałam,że mają fajną scholę ale podejście księdza co najmniej zaskakujące.Także zobaczymy czy zostaniemy przy Janie

czy może stanie na Duchu...no jeszcze troszkę czasu więc "wyjdzie w praniu".  ;D ;D ;D

Jak tylko znajde jakaś fotkę do wrzucę.Ogólnie mamy problem ze wspólnymi zdjęciami (tzn ze jestem ja i PM)

bo to zazwyczaj mój R. robi wszystkim  :Fotograf: :Fotograf: :Fotograf:

Wszyskim tzn.wszystkim oprócz mnie  :drapanie: :Placz_1: :Szczerbaty:

No dobra bo zaśmiecam Ci wątek,jeszcze raz trzymam kciuki i powodzenia   :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
tez trzymam kciuki
tez studiowałam na Zucie a raczej wtedy na AR  ;D
[/url]
[/url]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Ja też na zucie ;D ;D Nie przepraszam..4 lata na AR i ostani na ZUT :D :D :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
4 lata na AR i ostani na ZUT

To tak jak ja  ;D ;D ;)

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
 :ok: :ok: :ok:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
a ja 5 na ZUT :P na szczęście już po  ;)

Offline mka

• Chuck Norris
a ja 5 na ZUT :P na szczęście już po  ;)

:drapanie: :drapanie: :drapanie: No to jest interesujące ;) ;)

Offline m_lena

• uzależniony
przepraszam, nie jestem w stanie nadrobić :(
też trzymam kciuki!
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Ostatnio mam bardzo dużo spraw na głowie tak w pracy jak i po i nie mam czasu na forum, ale dzisiaj musiałam zobaczyć co u Ciebie słychać, bo Ty i Twój narzeczony śniliście mi się dzisiaj. To taki przyjemny sen, że spotkaliśmy się w jakiejś knajpie, tak przypadkiem i przelotnie. Więc tak sobie myślę, że to moje sumienie się odzywa, że zaniedbuję Cię na forum :) No i oczywiście spóźniona gratuluję Ci serdecznie sukni i jestem pewna, że wszystko będzie szło po waszej myśli. I dołączam się do życzeń zdrówka :Pielegniarka:
Pozdrawiam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
I jak, jak po egzaminie? :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No i już jestem! :-*
Egzamin trwał aż 1,5 godziny! ::)
Potem pojechałam sobie z kumpelą na małe zakupki i poszłyśmy na pizze...
A własnie! Paooolka nie byłaś dzisiaj przypadkiem z mężem w Pizzy Hut?! ;D

Zabawex heheh no to może proroczy sen!! :D możemy na kawkę gdzies skoczyć! czemu nie?! ;) i dziękuje ślicznie :-*
m_lena no coś Ty! nie musisz! dziękuje bardzo :-*
Patrycja 4r a możesz zaśmiecać ile chcesz! :-* chętnie poczytam! ;) i zdjęć też wrzucaj ile chcesz! chetnie pooglądam ;) :D
A co tam ksiądz z Jana odwala?
Ps. mój Ł. też studiuje na ZUT ostatni rok :P
mka, ela, Mysia, kasieex, m_lena, Justyś, kasia22, Galaretka, Patrycja4r, andżelika, dziękuje baaardzo za kciuki!!! :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
Ma madzieję, że pomogą!! ;) :D :-* :-* :-*

Niby miły wieczorek, a skończyl się mało przyjemnie, bo pokłóciłam się z Ł...
Wiem, wiem, zaraz i od Was oberwę, no aaaale tak strasznie mi się nie chceeee... :-[
Mój Kiciuś wymyslił niespodziankę na Walentynki...
Potem się zdradził, że na caly weekend, że będziemy miec romantyczną kąpiel i zabiegi na ciałko gorącymi kamieniami :D i masaże...
No i ja myślałam, że to gdzieś blisko, najwyżej nad morzem... no i strzeliłam, że w Gdańsku!?
On się zaśmiał i przyznał, że prawie zgadłam - do Sopotu...
No i niby się ucieszyłam, a potem zaczęłam marudzić.... :Maruda:
Że to za daleko, że ja tam chciałam jechac ale wiosną lub latem, że przecież nigdzie nie mieliśmy jechać, że jestem nieopalona, przed fryzjerem... że myślałam, że tylko będzie kąpiel, a tu się okazało, że te zabiegi, a ja nie lubię...itd. :D no i Kicius sie wkurzył... :P
I to wynajął jeszcze pokój w Sheratonie, a ja nie lubię takich snobistycznych miejsc...
Jestem teraz chora i naprawdę nie chce mi się nigdzie jechać noo...
Muszę coś do jutra wymyślić, albo się zgodzić :P
Już sama nie wiem, bo widać biedulkowi smutno się zrobiło, chodzi niby nieobrażony, ale przecież widzę, że się na mnie gniewa... :(
Co można tak na szybkiego zorganizować, aby Kiciuś był zadowolony i ja?! :P ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Kochana, ja myślę, że powinnaś się zgodzić i Ł. przeprosić, wymyśl burzę hormonów  ;D

Będzie na pewno BOSKO. Jedź, zobacz sobie ten Sheraton, zdaj nam relację, a na wiosnę będziesz już więcej wiedzieć czy chcesz tam jechać czy nie.

Zobaczysz, że jest tam CUDOWNIE  :) Naprawdę warto!  :) Myślę, że jeszcze będziesz chciała tam wrócić!  :-*

Offline mka

• Chuck Norris
Napiszę tak....OSZALAŁA? :glupek: :glupek: :glupek:

Jak to co zrobić? Zgodzić się :D :D :D

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Wiesz ...jak Ty nie chcesz jechać to na pewno znajdzie się jakaś chętna  ;D
Głupol jesteś !
Wiesz ...powinnaś doceniać to jakiego masz dobrego mężczyznę przy boku !
Tak dla oświecenia  ;D porównaj sobie go np z jakimś byłym który nawet w 1/4 nie dorównywał do Twojego Ł !
Takiego to ze świecą szukać !
No i mi się zdaję ze chyba mu się przykro zrobiło  :-[ Chłopak nagimnastykował sie i zorganizował weekend a ty pokręciłaś nosem  :-[
ZGÓDŹ SIE !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
O taaaaaakkkkk !!! ;D ;D ;D

Daj mu przeprosinowego buziaka takiego wiesz  :przytul: :przytul: :brewki: i zgadzaj się jak najprędzej bo jeszcze się chłopak rozmyśli  :P

Szalej maleńka bo później przyjdą dzieci,pies,ogród i dopiero będziesz miała problem  :glupek: :glupek: :glupek:  ;D

Koniecznie oczywiście weź ze sobą aparat-żbyśmy mogły chociaz na fotkach Sheraton zobaczyc  ;D

Chyba nie znajdziesz w nas w tej sprawie sojuszniczek  :hahahaha: :hahahaha: Jedziesz i Basta -już postanowione  :P ;D :-*

Ps.1,5h egzamin?  :o :o :o :o :o