Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 140079 razy)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #660 dnia: 28 Stycznia 2010, 17:48 »
Kolejny poprawiający humor wątek ;) ;) ;)
Co do zaproszeń to dużo ich :P Z tych Twoich najbardziej mi się spodobały 7, 9 i 16. A z tych które wkleiła Mka, to 3 :)

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #661 dnia: 28 Stycznia 2010, 18:20 »
aagatko zgłaszam się ;) mam nadzieję że mozna ;D

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #662 dnia: 28 Stycznia 2010, 18:26 »
malavi dziękuję ślicznie! :-*
justys no nie?!
Dzięki wielkie za kciuki! :-* będą potrzebne! a znać na pewno dam! ;)
mariposa nie wierzę!! :o mój woli klasycznie - w kopercie ;D
No właśnie u nas też chce, aby rodzimy biznes napędzać ;) ale my się nie damy!
Dziękuję bardzo za kciuki! :przytul:
Agulek dziękuję Ci kochana za odpowiedź i przepisanie tego tekstu!! :-* :przytul:
A więc, księga jest taka jakiej szukam ;) jak nie znajdę jakieś super-extra, to zdecyduję się na komplet z jdStyle ;)
Paooolka nie strasz! ;) :P
madzia_n hehehe miło słyszeć! :-* a gdzie Ty się tyle podziewałaś?!
kinia8900 widaj serdecznie w mych skromnych progach!! ;D :-* :przytul: Pewnie, że można!  ;D

Dziewczyny wiecie coo!! cały dzień przesiedziałam na pewnej stronce z zakupami ślubnymi ;) i nie wierze!
ile jeszcze duperelów trzeba zakupić!! :mdleje:

Oto moja lista:
-koszyczek na woreczki z cukierkami, płatkami róż itp.
-podzękowania dla Rodziców x2 (a Wy co będziecie dawać?) znalazłam takie ładne "coś":

-ramka na weselene zdjęcie jako prezent dla Rodziców x2 (narazie mam taki zamiar, ale moze znajdę coś ciekawszego)
Fajna, czy nie fajna?

-pudełka na ciasto
-czerwone płatki róż
-rożki na ryż (chociaż muszę się dowiedzieć, czy można, ale raczej tak, bo u nas gołębi nie ma ;D ;))
-duże woreczki z organzy na cukierki dla dzieci, które mogą zrobić bramę...
-figurka na tort. Wszystkie są świetne, jednak cena figurki nr 3 jest powalająca, więc odpada ;) :
1. 2. 3.

-tablice rejestracyjne "Para Młoda"
-lampiony serca x 2 (zastanawiam się nad tym... może to będzie fajne rozpoczęcie pokazu sztucznych ognii... co o tym myślicie?)

-papierowe torebki z wizerunkiem pary młodej na wódkę na bramach...
-pudełeczka na migdały (to będą nasze prezenciki dla gości)
-1 kg migdałów w czekoladzie
-wstążka 25m do tych pudełeczek...

Szybka sonda! które pudełeczko najładniejsze?! ;D
1. 2. 3.

No i koszt wyszedł ponad 500 zł... :mdleje:
A jeszcze nie wliczałam poduszki na obrączki, bo wciąż nie wiemy czy u mnie w kościele można... :-\ a poza tym nie wiem czy ją chcę :P
Pewnie znajdzie się jeszcze trochę tych drobiazgów, ale to wyjdzie w praniu...
A tym czasem zmykam do wyrka, do mojego Kociaczka :uscisk:  :p :brewki:  :razz:
Buźka! :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #663 dnia: 28 Stycznia 2010, 18:38 »
Zajmowałam się wczoraj chorym mężem, a przed wczoraj straciłam gdzieś dzień, uciekł mi skubany :P ;) ;) ;)
O kurcze, ale jest tych pierdół! :)
Koszyczek na cukierki itd wzięliśmy z domu(polecam kupić na targu czy coś, bo pewnie w sklepie ślubnym wyższa cena jest) i sama przystrajałam go wstążką :)

Podziękowania tak średnio mi się widzą :) My dawaliśmy rodzicom księgi takie pamiątkowe, bo wiem że im się podobały :)
Ramka bardzo fajna! :) Sama bym sobie taką kupiła :P

Cukierki dla dzieci wkładałam w zwykłe woreczki i stroiłam wstążką :) koszt niewielki, efekt fajny :)
Figurka podoba mi się najbardziej 1 :)

Lampiony to super pomysł na początek tego pokazu! :)

Papierowe torebki na wódkę ja w ogóle zastanawiam się po co takowe :P ;) Ale oczywiście jeśli macie takie życzenie... :) :) :)

Pudełeczko jakoś najbardziej spodobało mi się 2 :)

Poduszeczkę pod obrączki polecam :) My mieliśmy z wyszywanymi imionami i datą slubu, potem to fajny dodatek na sesję :)

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #664 dnia: 28 Stycznia 2010, 19:55 »
Woreczki na wódkę bym sobie darowała ;) Pudełeczko również podoba mi się drugie ;) Jeśli chodzi o cukierki to u mnie się daje czekolady.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #665 dnia: 28 Stycznia 2010, 21:23 »
A ile kosztuje figurka nr 3? Super jest  :)

Pudełeczka.. hm nr 1 lub 2  :)

Podziękowania śliczne, a co do ramki się waham, bo obawiam się jakoś, że na żywo gorzej będzie wyglądała, sama nie wiem czemu, jakieś przeczucie ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #666 dnia: 28 Stycznia 2010, 21:31 »
tutaj sa fajne figurki http     ://  sklep.fajnewesele.pl/3-figurki?gclid=CN7_ooT2x58CFYKCzAodeR_0ew
fakt cena dosyc wysoka ale sa swietnie zrobione
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #667 dnia: 28 Stycznia 2010, 22:01 »
Jak dla mnie na migdałki najładniejsze są pudełeczka 1 i 2. To 3 jest takie hmmm nieciekawe
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #668 dnia: 28 Stycznia 2010, 22:28 »
Oto moja lista:
-koszyczek na woreczki z cukierkami, płatkami róż itp.
-podzękowania dla Rodziców x2 (a Wy co będziecie dawać?) znalazłam takie ładne "coś"
-ramka na weselene zdjęcie jako prezent dla Rodziców x2 (narazie mam taki zamiar, ale moze znajdę coś ciekawszego)
-pudełka na ciasto
-czerwone płatki róż
-rożki na ryż (chociaż muszę się dowiedzieć, czy można, ale raczej tak, bo u nas gołębi nie ma ;D ;))
-duże woreczki z organzy na cukierki dla dzieci, które mogą zrobić bramę...
-figurka na tort. Wszystkie są świetne, jednak cena figurki nr 3 jest powalająca, więc odpada ;)
-tablice rejestracyjne "Para Młoda"
-lampiony serca x 2 (zastanawiam się nad tym... może to będzie fajne rozpoczęcie pokazu sztucznych ognii... co o tym myślicie?)
-papierowe torebki z wizerunkiem pary młodej na wódkę na bramach...
-pudełeczka na migdały (to będą nasze prezenciki dla gości)
-1 kg migdałów w czekoladzie
-wstążka 25m do tych pudełeczek...
A jeszcze nie wliczałam poduszki na obrączki, bo wciąż nie wiemy czy u mnie w kościele można... :-\ a poza tym nie wiem czy ją chcę :P

Maj opinion ;D ;D :

-koszyczek..mh..ja wezmę coś "domowego" i ozdobię..jak nie masz to oczywiście kup :D
-podziękowania...mhm..no ładne..ale kupne...my chcemy się postarac i spróbowac coś samemu od serca ułożyć-zobaczymy jak wyjdzie  ::) ::)
-ramka..tez mam wrażenie, że na żywca może nie być taka ładna :D
-pudełka na ciasto..żeby rozdać po weselu tak?Zapytaj może dworek Ci zapewnia ;)
-płatki róż..noo trzeba kupić ;)
-rozki na ryż?Kochana ryż jest passé...podobno brudzi garnitury i we włosach laduje co wygląda...no jak łupież :D I gołębie się rzucają...a jak Ci taki we włosy wleci?? Gołębi nie ma...one są wszędzie :D :D
-woreczki na cukierki?? Eh..no..koszyk wystarczy a dzieciaki wezmą tyle ile złapią w łapki ::)
-figurki.......mi się po prostu figurki na tortach nie podobają :P :P
-tablice jak najbardziej ;D
-lampiony...u nas każdy z gości bedzie miał swój ale my nie planujemy sztucznych ognii, więc jasne czemu nie :D
-papierowe torebki na wódkę.. ::) ::) mhm..dla mnie przesada :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
- podełeczka nr 2, migdały, wstążka jak najbardziej :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #669 dnia: 28 Stycznia 2010, 22:46 »
Dzięki dziewczyny ze opnie :-*
Paooolka świetna ta stronka! muszę tylko porównać ceny, gdzie bardziej się opłaca ;)
Mysia no właśnie ja też mam takie odczucie, że ramka nie koniecznie będzie fajna na żywo... tylko, że teraz jest w promocji, to się zastanawiałam ;) :P
A cena figurki, to na stronie od Paooolki 130zł, na tamtej mojej, jest troszkę tańsza, bo niecałe 100zł...
Cherry i madza_n moja Mama chciałaby te torebeczki na wódkę, bo mówi, że tak nieładnie dawać komuś wódkę do ręki... ;)
mka hehe nie znam się na ryżu! :P jak dla mnie może go i nie być ;D dzięki za cynk! :-*
Podziękowania chcemy kupić, bo rodzice Ł. nie chcą podziękowań na weselu, więc chociaż takie im wciśniemy ;)
Woreczki na cukierki ładnie wyglądają, a koszyk przyda się na różne gadżety, i kosztuje tylko 12zł więc wiesz ;)
Pudełka na ciasto- właśnie też sobie o tym pomyślałam... muszę zadzwonić do Dworku! może rzeczywiście dają...  :-*

Dziewczyny ale się wkurzyłam!! :-x
Wstałam, patrzę na moje pazurki (dzisiaj byłam na paznokciach) a tam fale dunaju!!! :Mdleje_1:
Po tej mojej nieszczęsnej drzemce, widocznie odcisnęła mi się poduszka czy coś!? :mdleje:
Ale, że to ciemny kolorek, to aż tak mocno nie widać, ale jednak! a mnie to straaasznie denerwuje!
Na szczęście miałam resztkę przezroczystego lakieru i ponaprawiałam te dziurki... :roll:
I oto taką miałam historię ;) :D
A teraz Kiciuś przyniósł mi miseczkę pełną lodów czekoladowych z kawałkami czekolady i chociaż jest już późna pora, to nie mogę sobie tych pyszności odmówić, więc muszę Was opuścić kochanieńkie... :P ;D
Kolorowych snów! :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #670 dnia: 28 Stycznia 2010, 23:10 »
Z tego co mi się wydaje, to nie powinno się tak dziać z paznokciami ::) Ja jak wychodziłam ze zrobionymi pazurkami to od razu były twarde i nie było mowy o odkształceniach.
Kolejna niedobra forumka kusi jedzeniem o takiej porze no! ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #671 dnia: 28 Stycznia 2010, 23:20 »
O w mordę...a malowałaś czy żelowałaś pazurki?? ;) ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #672 dnia: 28 Stycznia 2010, 23:47 »
mka porcelanowałam :D

madzia_n no wiem właśnie!! nigdy mi się coś takiego nie działo... dziwna sprawa... ;)

Buziaki Robaki!! :D :-* :-* :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #673 dnia: 29 Stycznia 2010, 00:13 »
Aagatkaa z tego co p. Hania mowila, po weselu Dworek cale jedzenie w tym ciasta pakuje w opakowania papierowe. Rozumiem ze chcesz kupic specjalne pudelka na ciasta dla gosci, ale nie jestem pewna czy po weselu i poprawinach zostanie az tyle ciasta zeby starczylo na wynos dla wszystkich gosci, no chyba ze rozmawialas na ten temat w Dworku.

U mnie w rodzinie nie ma takiego zwyczaju ze gosciom po weselu daje sie ciasto, wiec my po prostu wezmiemy jedzenie w takiej formie jakiej zapakuje Dworek.

Ja uwielbiam lody czekoladowe z kawalkami czekolady  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #674 dnia: 29 Stycznia 2010, 09:01 »
Łooo matkooo, ale "żeś" pierdół znalazła  ;D ;)

Jeśli chodzi o pudełko to najbradziej podoba mi się drugie.
Ramka dla rodziców... hmmm... w sumie dobry pomysł, ale ta do mnie jakoś nie przemawia... Ale mną się nie sugeruj ;) U mnie pewnie standardowo mamom kwiaty, a tatuśkom dobry alkohol. Kiedyś też myślałam nad ramkami cyfrowymi. Chcieliśmy zgrać aktualne i archiwalne zdjęcia, nasze i rodziców... no ale zobaczymy... jeszcze czas  ;D ;) Tylko, że cyfrowe ramki kosztują trochę, więc musimy to przemyśleć.
Jesli chodzi o resztę rzeczy: pudełka na ciasta, woreki, rożki itd. no to wiadomo - mus- trzeba nabyć :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #675 dnia: 29 Stycznia 2010, 09:31 »
Agatuś - powiem ci z doświadczenia, że:

..nie zamawiaj pudełek na ciasto zbyt duzo bo ja zamówiłam mniej wiecej pudełko na parę i moze z 10 zużyłam?..reszta do tej pory lezy u mamy w szafie.. :D
...ja zamówisz zaproszenia z jdstyle to tam masz cały kpl.: zaproszenia, winietki, zawieszki, pudełka na migdały, księga gości..wiec masz to z głowy i wszystko do siebie pasuje...
...cukierki dla dzieci moga byc w ładnej torbie na prezenty - my tak zrobiliśmy...
..rożki na ryz sama mozesz zrobic. Poza tym ryż wcale nie jest passe - to jeden z symboli ślubu i zyczliwosci gości do was. Rzucając w wasza stronę ryż życzą wam zebyscie nigdy głodu nie zaznali...
..a na podziękowania dla rodziców wybraliśmy wazony grawerowane..a dla świadków koszulki ze wspólnymi zdjeciami...

:-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #676 dnia: 29 Stycznia 2010, 10:25 »
Co do figurek, to my będziemy zgapiać od wiśniowej z fimry doye, sa z modeliny i są super, można je spersonalizować i będą super pamiątką, albo wziąć standardowe i kosztują wtedy na prawdę przyzwoicie.
Z opakowań najbardziej podoba mi się to środkowe serduszko.
Ramka średnia, poza tym tak jak piszą dziewczyny, nie wiadomo jak na żywo
A co do lodów to i ja bym sobie zjadła, zwłaszcza czekoladowe :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #677 dnia: 29 Stycznia 2010, 10:26 »
:o :o :o :o ;D

Agatko mi pomysł z ramką na zdjęcia bardzo się podoba-kwiaty zwiedną,wódke wypiją,jakieś tam podziękowania na papierze postawione

będą w kąt i co?-i nic ;D a w ramke wstawią sobie np.wasze zdjęcie ślubne i zawsze będą mieli was "na oku" ;D ;D ostatecznie

można poszukac innych ramek  ;) Ogólnie jestem zdania,że w ramach podziękowań (o ile już takie są)rodzice powinni dostac coś

co im zawsze będzie przypominiało o nas. Nie przepadam za figurkami,ale z Twoich baaaaaaaardzo podoba mi się 3ka ;D ;D ;D

Buziaczki :-* :-* :-* :-* :-*

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #678 dnia: 29 Stycznia 2010, 10:28 »
Woreczki także mozesz zrobić sama kupując organze na allegro za 7-8zł i z tego zszyc woreczki--podejrzewam,ze niezle byc na tym zaoszczedzila

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #679 dnia: 29 Stycznia 2010, 11:07 »
Oczami wyobraźni już widzę Agę, jak siedzi po nocach i szyje woreczki  :hahaha:
Żartuję - rzecz jasna  ;)
Śmieję się, bo ja jestem kompletne beztalencie, więc na 100% zaproszenia, pudełka, woreczki będę kupować  ;)
Ale jak ktoś ma zdolności manualne to czemu nie  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #680 dnia: 29 Stycznia 2010, 11:40 »
Ja na pewno sama zrobię zaproszenia, winietki, nalepki na wódkę czy prezenty dla gości... Najchętniej już dziś bym zaczęła :))) uwielbiam takie robótki  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #681 dnia: 29 Stycznia 2010, 14:35 »
Ja co mogłam, zrobiłam sama :) Gdyby nie nawałnica w szkole, to z pewnością zrobiłabym też wtedy więcej rzeczy do ślubu :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #682 dnia: 29 Stycznia 2010, 14:40 »
Cześć! :przytul:

Hehehehe justys ale mnie rozbawiłaś!! ;D :brawo:
Bo rzeczywiście nie potrafię... :P również jestem anty-gospodynią domową, co mnie strasznie martwi, no aleee...
No co zrobić, nie kręci mnie gotowanie, sprzątanie, pranie itp... nie będę milusią panią domu :P
Już się umówiliśmy z Ł. że to on będzie gotował, a ja noo sprzątała ;)
Chociaż w planach i tak mam, że część pensji pójdzie na małą pomoc... :D ale ciii ;)

A więc większość zdecydowała, że pudełeczka na prezenty dla gości najfajniejsze nr 2- serduszka...
No i bardzo dobrze, bo ja też je chciałam! ;D :P tylko może zmienię kolor tasiemki...

Z tej ramki, tak jak radzicie zrezygnuję, poszukam fajniejszej ;)

Rozmyślam jeszcze nad tymi figurkami... czy wybrać nr 1, czy nr 2??? ::)

Oleandro doby pomysł! :-* zadzwonię i zapytam ;) chociaż tak jak mówisz, nie wiem czy będziemy rozdawać to ciasto, bo właśnie rozmawiałam z Mamą i powiedziała, że gości będziemy mieli z daleka, więc od razu nie wyjadą, więc ciacho się przyda...
Justys fajny pomysł z cyfrową ramką, ale moi Rodzice już mają a teściowie nie znają się na takich gadżetach... :P
Agulek wielkie dzięki za rady!! :-* fajnie mieć tu już "doświadczoną" Pannę Młodą! :D :przytul:
A pomysł z grawerowanym wazonem super! muszę poszperać na necie ;) :-*
malavi właśnie! dobrze, że mi o nich przypomniałaś! :-* tamte figurki też są świetne!!
Patrycja4r tak tak, też o tym pomyślałam! nasze zdjęcie w uroczej ramce, to moim zdaniem fajny prezent i świetna pamiątka! ;)
Figurka nr 3 czaderska nie?! ;D jest jeszcze uciekający Pan Młody, ale u nas to ja jestem ta strasząca, że ucieknie ;D ;)
JolaŁukasz serdecznie dziękuję za radę i info :przytul:, ale... tak jak napisała wyżej Justyś... nie umiem szyyyć!! :P :D
Anjuszka no to pogratulować chęci i zdolności! chociaż nie powiem, ja też mam pewne zdolności manualne, ale jakoś mi się nie chce i wolę zakupić ładniutkie, czyściutkie ;)
madzia_n również zazdroszkę zapału i chęci! ja to jestem leń patentowany! :nie: w końcu w niedzielę urodzona!! :P :taktak:

No to teraz wracam do historii moich paznokci ;) znowu zrobiły się chropowate...!! :mdleje:
ale co dziwne nie wszystkie!! ??? Nie wiem o co kaman...  i teraz będę przez 2 tygodnie się denerwować!! :nerwus:
Chociaż kolorek mi się podoba :) a mojemu Kiciusiowi nie za bardzo... a Wy co myślicie? ;D

Kolor to bordo, pomalowany 2 razy, więc wyszło bardzo ciemno, można powiedzieć, że brązowo ;)
Wklejam więc fotę z lampą ;D  
Na nim widać, że środkowy i wskazujący są matowe i chropowate... :-\ Na prawej ręce mam jeszcze bardziej szorstkie... :(

Zaraz uciekam na pocztę a potem jedziemy na zakupki, bo w planach ponownie sałatka grecka i pieczywko czosnkowe :brewki:
No i seansik Hausa! już nas wciągnął! :P :D
Miłego dzionka Dziewczęta!!! :przytul:  :piwo_2:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #683 dnia: 29 Stycznia 2010, 14:58 »
Ja tam nic chropowatego nie widzę, wymyślasz Kochana ;D

Na prezent dla Rodziców widziałam takie figurki 3d ze zdjęciem Narzeczonych, super sprawa, strasznie nam się to podobało, jeżeli byłaś na targach, to mieli swoje stanowisko, a jak nie wiesz o co kaman, to zajmuje się tym laser studioczy coś w ten deseń, pogrzeb w necie :))

My dzisiaj do kina wieczorem jedziemy na sherloka :) a więc miłego seansu i objadania się, buziole  :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #684 dnia: 29 Stycznia 2010, 15:09 »
Ja mam chyba jakąś ślepotę  :o bo też nic nie widzę   ;D

A Sherlok, podobno fajny, więc życze miłego seansu i koniecznie napisz, czy się opłacało iść, bo sie waham  :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #685 dnia: 29 Stycznia 2010, 15:20 »
..a jakbys przejechała paznokcie nabłyszczaczem albo zwykłym lakierem bezbarwnym?...  ??? ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #686 dnia: 29 Stycznia 2010, 15:31 »
sporo tych duperelków naliczyłaś :)

co do koszyczków to lepiej przyozdobić jakiś domowy zamiast kupować.. ja obkleiłam ładnym papierem pudełka i w nich stały zestawy z cukierkami i rożki z płatkami kwiatów... jakoś mi się takie rozwiązanie bardziej podobało.. poza tym koszyka byłoby mi szkoda gdyby się gdzieś zagubił po weselu  ;) u nas ryżu nie było (bałam się, że pobrudzi garnitur) tylko płatki kwiatów... rożki zrobiłam sama... wyszły za pół darmo i bardzo ładnie wyglądały  :)

bardzo fajna ramka dla rodziców tylko nie wiem czy nie powinno się wziąć pod uwagę kolorystyki w pokojach rodziców... żeby im te ramki do mebli pasowały  ::) nasi też dostali ramki ze zdjęciem z sesji narzeczeńskiej :) podziękowania w formie pisanej niespecjalnie mi się widzą ale skoro na weselu nie będzie to może faktycznie wymyślcie sami tekst i wydrukujcie  ;)

cukierki pakowałam podobnie jak Madzia... w kwiaciarniach można kupić taką fajną przezroczystą folię... mozna porobić paczuszki lub rozki i fajnie to wygląda :)

figurki bardzo fajne... tylko pierwsza mi się nie podoba ;) te droższe figurki czasem można kupić z drugiej ręki za o wiele mniejsze pieniądze... ja kupiłam od jednej forumek  ;) warto poszukać na allegro... drugą figurkę miałam faktycznie z doye... świetne rzeczy robią... nawet ich figurki na słowackim weselu widziałam :)

a co to są papierowe torby z wizerunkiem Pary Młodej na bramach? chodzi o Wasze zdjęcie czy o jakiś ślubny symbol? my mieliśmy do rozdawania butelki z naszym zdjęciem ale na bramy poszły zwykłe... w końcu nie zawsze wiadomo kto tą bramę zrobi ;)

najładniejsze pudełko nr 1 a potem 2 :)

mi się poduszki pod obrączki średnio widzą... ale co kto lubi :)

dziwne, że Ci się tak paznokcie popsuły... chyba nie powinno tak się dziać... ja bym zadzwoniła do manicurzystki  ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 29 Stycznia 2010, 15:42 »
Ja też bym zadzwoniła i reklamowała... może za słabo utwardziła?  ???

Bardzo fajnie masz zrobione pazurki i podoba mi się i kolor i pomysł :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #688 dnia: 29 Stycznia 2010, 18:35 »
Dla mnie pudełeczko nr 2 i 3. Figurka 3 na tort  najbardziej mi się podoba :).zostawiam :-* :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #689 dnia: 29 Stycznia 2010, 19:59 »
Figurka 3 jest super
co do paznokci to faktycznie strasznie ciemne są z lampa zupełnie inny kolor, ja kiedyś reklamowałam pasemka na włosach to i ty spróbuj  ;D
strasznie dużo tych pierdół, wydaje mi się że nikt się nie obrazi jak dasz gościom wódkę do ręki wcale nie musi być zapakowana
miłego weekendu
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy