sporo tych duperelków naliczyłaś
co do koszyczków to lepiej przyozdobić jakiś domowy zamiast kupować.. ja obkleiłam ładnym papierem pudełka i w nich stały zestawy z cukierkami i rożki z płatkami kwiatów... jakoś mi się takie rozwiązanie bardziej podobało.. poza tym koszyka byłoby mi szkoda gdyby się gdzieś zagubił po weselu
u nas ryżu nie było (bałam się, że pobrudzi garnitur) tylko płatki kwiatów... rożki zrobiłam sama... wyszły za pół darmo i bardzo ładnie wyglądały
bardzo fajna ramka dla rodziców tylko nie wiem czy nie powinno się wziąć pod uwagę kolorystyki w pokojach rodziców... żeby im te ramki do mebli pasowały
nasi też dostali ramki ze zdjęciem z sesji narzeczeńskiej
podziękowania w formie pisanej niespecjalnie mi się widzą ale skoro na weselu nie będzie to może faktycznie wymyślcie sami tekst i wydrukujcie
cukierki pakowałam podobnie jak Madzia... w kwiaciarniach można kupić taką fajną przezroczystą folię... mozna porobić paczuszki lub rozki i fajnie to wygląda
figurki bardzo fajne... tylko pierwsza mi się nie podoba
te droższe figurki czasem można kupić z drugiej ręki za o wiele mniejsze pieniądze... ja kupiłam od jednej forumek
warto poszukać na allegro... drugą figurkę miałam faktycznie z doye... świetne rzeczy robią... nawet ich figurki na słowackim weselu widziałam
a co to są papierowe torby z wizerunkiem Pary Młodej na bramach? chodzi o Wasze zdjęcie czy o jakiś ślubny symbol? my mieliśmy do rozdawania butelki z naszym zdjęciem ale na bramy poszły zwykłe... w końcu nie zawsze wiadomo kto tą bramę zrobi
najładniejsze pudełko nr 1 a potem 2
mi się poduszki pod obrączki średnio widzą... ale co kto lubi
dziwne, że Ci się tak paznokcie popsuły... chyba nie powinno tak się dziać... ja bym zadzwoniła do manicurzystki