Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 153786 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
oj tez bym sobie taj odpoczęła ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Aagatkoo, normalnie takie słownictwo i jawne opowieści intymne??Wy się robicie coraz gorsze :skacza:
Co te forum robi z porządnymi obywatelkami ;D ;D ;D

A tak serio, to tez kiedyś pomyślę nad takim SPA, na prezent rocznicowy, urodzinowy, super może być prezencik ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Moje pierwsze zetknięcie z papierowymi gatkami było podobne do Twojego  ;D

Często w gabinetach takie dają przed depilacją woskiem okolic intymnych, gaciorki sumo  ;)

Fajne takie popołudnie w SPA  :)

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
ymm... jak się tak czyta to można się rozmarzyć ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Ale jeden minus - woda była tak gorąca, że się pociliśmy normalnie!! :D Kazałam Kiciusiowi coś z tym zrobić, bo już nie dawałam rady! :P no i coś pokombinował, i zaczęła lecieć zimna woda...aaale ulga! ;D 45 minut kąpieli i out :P woda zaczęła sama się spuszczać, więc to znak, że już trzeba spadać :(

To tak Roberto miał...taką gorącą wodę, że wysiedzieć nie mógł :D :D :D

no tak, Kiciuś się położył, ja go ładnie przykryłam, bo mu jajka było widać z tych strinów :P :hahaha:

Hahaha...no ładnie..Panie specjalnie dały mu stringi bo liczyły, że popatrzą na te jajka..a Ty tak wzięłaś i zakryłaś.... :D :D :D

Miłego  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
..no i umarłam z tekstu o jajkach wychodzących twemu ze stringów!! :hahaha: :hahaha:
Ja też umarłam  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ale Wam dobrze, my w tamten weekend się wymasowaliśmy, ale znowu bym chciała :P

Offline pusia24
  • uzależniony
Agatko ale mnie rozsmieszylas tymi jajakami :brawo:
Ale dziewczyny zobaczcie jak broni to co jej nawet nie dala popatrzec tylko odrazu zakryla a sama tak sie poswiecila i wypiela pupke.Agatko dostajesz  :Najlepszy:za takie poswiecenia ;)
Agatko jak mozesz mi napisac ile kosztuje taki wypad dla dwojga do takiego SPA?Ale tam pieknie w tym SPA az milo sobie posiedziec i sie zrelaksowac.
Jak juz mi polecilas i mowisz ze MAKI sa takie dobre to pewnie je sprobuje przy najblizszej okzaji :-*
Ela dla mnie te botki wygraly sa super, wlasnie do rurek by super wygladaly.
Milego dzionka :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
WELLNESS DLA DWOJGA!
Dwie godziny w samym sercu SPA.To koszt  59,90 zł
[/url]
[/url]

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Agata butki oczywisćie allegro :)  przesle na Pw namiary

Ja też kupuję butki na bucikowo i deezee .
Fajne i niespotykane fasony ma Anna Michelle
np takie

Dwa lata temu kupiłam takie ale przypłynęły do mnie pod koniec września wiec za zimno a w zeszłe lato byłam w ciąży...wiec może chociaz raz dla spokoju założe je w tym roku ;) ...mąż powiedział że mnie ludzie wygonią z miasta w takich butach ;) heh
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hejka!! :terefere:

Wróciliśmy właśnie do domku...
Po drodze byliśmy jeszcze u mnie na uniwerku. Zdobyłam ostatni wpis i mogę złożyć indeks w dziekanacie! :Najlepszy:

Zaraz mykam na drzemkę, bo coś główka mnie rozbolała... tylko Wam poodpisuję! ;D

andzelika a gdzie taka cena jest? w Baltice? bo ja tu patrzę na cennik i jest cena 46 zł za osobę ???
A co za pakiet miałaś kochana? bo widziałam tam jeszcze pakiet "dla NARZECZONEJ"... może się wybiorę przed ślubem na mały relaks ;) ;D

Pusia haha no pewnie, że bronię!! mojego nabiału!!! :ckm:  :D :P A taki pakiet "Reaks dla dwojga" w Baltic Spa kosztuje 295zł za 3 h 40 minut, za dwie osoby ;)
A maki spróbuj koniecznie! ;D może kiedyś razem się wybierzemy! ;) :-*

Anjuszka ooo proszę! no to Wam też dobrze!! :P ;D a gdzie byliście robaczki? też w baltice?

Justyś noo cooo?!!! :razz: :razz: :mrgreen:

mka hehehe no ciekawe czy Ty byś pozwoliła na Twojego PMa kulki patrzeć?!!! :P :P ;D

Cherry musisz koniecznie spróbować! :-*

Mysia no to czego mnie nie uprzedziłaś??!!! >:( ;) ;D :-*

lola69 to wszystko Wasza wina!! udziela mi się!! :mrgreen: :razz:
Co do SPA, to na prezent jak najbardziej!! następnym razem spraw taką niespodziankę swojemu PMowi! ;)

marta_b21 no to nie ma na co czekać! sam podbyt w strefie wellness nie jest taki drogi! 2h dla 2osób to koszt ok 80zł ;)

Agulek no to zaciągnij go koniecznie!! na pewno będziecie bardzo zadowoleni! ;)
co do jajek... hmm no trzeba dbać o swój nabiał nie?! :D :D :D :P

malavi no to kiedy lecimy?! ;D

ela jesteś bezbłędna z tymi butami!!! :D a jaka odważna!! :o
Hmm no ale jak zamawiasz butki przez neta? nie boisz się, że rozmiar nie ten przyjdzie? ja mam tak małą syrkę, że pewnie za duże by były... :-\

No dobra! namówiłyście mnie! :D
Pokażę Wam jeszcze, zanim ucieknę do wyrka, co zamówiłam wczoraj w nocy dla Kiciusia (w sumie dla nas ;)) na naszą 2 rocznicę, która wypada w piątek...
Nie wiem czy to dobry pomysł, ale zrobiłam to pod wpływem impulsu, a że pora była już b. późna, to też tak w pośpiechu i bez zastanowienia... :P
Bo musi przyjść do piątku, więc nie miałam zbytnio wyjścia, a czasu wcześniej też nie znalazłam, aby coś na spokojnie poszukać... :-\

Erotyczny masaż :brewki:      

i personalizowana ramka na zdjęcie

Sama pomaluję i ozdobię rameczkę! o! :razz: :mrgreen:
I co o tych prezentach myślicie dziewczynki?! ;D

Uciekam na drzemkę! miłego wieczorku!! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Bardzo fajne prezenty uważam i takie oryginalne ;D ;D ;D a przede wszystkim ekonomiczne bo jeżeli chodzi o gre to do wielokrotnego

użytku  ;D ;D ;D

Aaaaa jak mi się marzy taki wypadzik do SPA-no nic trzeba będzie coś zorganizowac  ;D ;D ;D

A buciki Elu BOSKIE-narobiłaś mi ochotki  :brewki: na nową parkę  :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
My byliśmy  na wyspie tropikalnej pod Berlinem, więc zahaczyliśmy strefę wellness :)

Prezenty bardzo fajne, jestem ciekawa tego masażu erotycznego, musisz nam koniecznie o tym opowiedzieć :D :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No no, masażyk tym razem sami sobie zrobicie, świetny pomysł :D

A co do sushi to w Poznaniu tyle tego jest że hoho, ja też lubię maki i futomaki ale raczej grillowane, choć moja siostra w weekend pierwszy raz sama sushi zrobiła ale było pychotka :D
Podziwiam że zjadłaś nigri ja tego nie ruszę :D

Historia ze SPA super, jadę pociągiem w tej chwili pociągiem i zaczęłam się śmiać do komputera jak głupia a ludzie się dziwnie na mnie patrzą :D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Witam
Agatka i Ella super buty wkleilyscie..!
Uwielbiam takie...
Juz nie moge sie doczekac az bede mogla takie ubrac!!

Agatka gdzie te Spa...Koniecznie po porodzie musze sie tam wybrac..Moze akurat na 1 rocznice slubu!!!

Offline ela

• Chuck Norris
Ilona1985 tak poza tematem ...w szoku jestem że Ty już na końcówce ciąży  :o Ja byłam pewna że jesteś ok 25 tygodnia ! SZOK !
Zobaczcie jeszcze TU jakie mają super butki  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Agatko ale się uśmiałam z twoich opowiesci hehe tez bym chetnie poszla na takie cos tylko ciekawa jestem ile kosztuje taka przyjemnosc zdradzisz mi?

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Łooo Aguś, ta gra erotyczna - świetny prezent  ;D ;D ;D
Że też nigdy nie pomyślałam...  ;)
Może przy najbliższej okazji się skuszę i zamówię, połącze przyjemne z pożytecznym  :D ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Elu pokazywanie taaakich butów  :o na forum powinno byc zabronione  ;D ;D ;D

Zamawiałaś już coś z tej stronki?Jestem ciekawa czy to solidna firma bo chyba sobię sprawię jakąś parkę  ;D ;D

Offline ela

• Chuck Norris
No jeszcze nie .
Dzisiaj ją odkryłam :)
Z tego bucikowa  buty mi szły kiedyś z 2 miesiące  :P Szły ze Stanów statkiem...zaginęły ..ale jakoś dotarły ...wtedy właśnie kupiłam 4 pary butów na lato które doszły pod koniec września...
deezee ok , bardzo fajna właścicielka tego sklepu
A czy się boję zamawiac przez net ? Zawsze się boję o rozmiar  :P
Teraz myślę nad rozmiarem tych czerwonych...jak będa za duże to będą klapały bo sa wycięte z boku...jak za małe to mi palce zsinieją bo będą się wciskać w tą dziurkę z przodu  :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Butki wklejone przez elę - bardzo ładne, ale dla mnie zbyt odważne - choć nie wszystkie  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Agatko super te prezenty... ten zestaw do masażu genialny.... gdzie go kupiłaś?

co do spa to zazdroszczę... musiało być super.... jednorazowe gatki też mnie rozbawiają, nigdy nie zapomnę mojego męża w tych papierowych stringach.... wyglądał bosko  :D :D :D

czerwone szpile cudne.... pięknie wyprofilowane  :Zakochany:

Offline pusia24
  • uzależniony
No Agatko te prezenty rewelacyjne!!To teraz bedziecie sie sami masowac i o jajeczka sie martwic nie bedziesz musiala.Jeszcze sie wymasujecie tu i tam :brewki:
To Wy sweitujecie w ten piatek a my w nastepny.
Co do wspolnego obaidku to jestesmy umowieni tylko teraz musimy zaplanowac dokladnie kiedy :Daje_kwiatka:
Spijcie sobir dobrze :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Agatuś - jak dla mnie to bombowe prezenty!! :brawo_2: A szczególnie ten erotyczny masaż..!!  ;D Twój Ł na pewno zwariuje na maxa!!  ;D

Co do sklepów z butami to ja tez zamawiam i w DeeZee i bucikowo. Tylko fakt, na buty z bucikowa czekałam 1,5 miesiaca..(bo nie nadaja na paczkę lotnicza tylko statkiem..niestety ::)...) Fajny sklep tez to: fantasy-shoes, luuluu, i buty z saltandpepper...Wszystkie strony polecam!

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Ile tu się u Ciebie dzieje. Świetne prezenty. Z takimi nie można się nudzić.

Tak z ciekawości ile par butów masz w domu? Naprawdę z czystej ciekawości i bez złych intencji :P

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
aagatkaa chyba muszę poszuka jakieś spa w naszej okolicy i popatrzę  jakie są ceny i namówię mojego M. bo tak się odprężyć fajna sprawa ;D

prezenty fajne, mi najbardziej spodobał się erotyczny masaż, oj będzie się działoooo :serce:
a buty piękne tu wklejacie, też jestem maniaczka butów, ale na takie brakuje mi odwagi jednak ::) i też wzrost za duży...
ale uważam i tak też robię, ze wolę kupić buty lub torebkę niż jakąś bluzkę czy spodnie:) poprostu jestem wyznania, że te rzeczy dodają uroku kobiecie bardziej niż jakiś szałowy ciuch :mrgreen: buty mają by widoczne ;D
oczywiście są wyjątki np.  ślub:) gdzie raczej suknia jest ważniejsza od butów ;D
zostawiam :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Mnie się podoba bardzo prezent z masażem, ramka tez ma swój klimacik ;D
Ja miałam taka grę do zabawy we dwoje :brewki: :taktak: :taktak: i to bardzo fajna zabawa , coś innego niż to na co dzień. Także na pewno rocznica się uda;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mhmmm co za prezencik  :brewki: :brewki: :brewki:

Kochana, jeszcze domów papierowe gatki i poczuje się jak w SPA  ;D :urodziny:

:-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Agatko tak w baltica znalazłam takie cosik  ;D ;D

od poniedziałku do piątku od 9:00 do 18:00
2 godz. pobytu w Strefie Wellness
za jedyne 33 zł!

Weekend dla Dwojga to trafiona propozycja, jak spędzić wolne dni. Najbardziej wykwintna i luksusowa przestrzeń wellness - w sobotę i w niedzielę w specjalnej promocji:
STREFA 59,90 zł
WELLNESS DLA DWOJGA!
Dwie godziny w samym sercu SPA.
[/url]
[/url]

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
andzelika a to są ceny od osoby?