Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 157651 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #510 dnia: 22 Stycznia 2010, 14:53 »
 :o :o :o

Mnie też nie urzekła żadna z tych sukienek...Nie martw się,na pewno niebawem znajdziesz "Swoją"suknię ;D

Tak jak mówi Agulek spróbuj na Warzywnej u nas w Stargardzie-też słyszałam dobre opinie o tym salonie.

Na Al.Żołnierza(również)w Stargardzie otworzyli nowy salon,podobno mają duży wybór więc może też tam :-*

Główka do Góry :-* :-* :-* :przytul:

Troszkę mnie zmartwiłaś z tym Lordem,nadzieję pokładam w fakcie że może jakoś się ogarną do czasu mojego wesele bo jak nie... :'(

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #511 dnia: 22 Stycznia 2010, 14:56 »
tak jak Agulek polecam Agnes  :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #512 dnia: 22 Stycznia 2010, 15:17 »
radze Ci jeszcze polatać po salonach bo te suknie nie sa zaciekawe :||
tak jak napisała Aga salon na warzywnej tez warto zahaczyć miła obsługa naprawdę doradzą
 i wbrew opinia maja naprawde dośc spory wybór sukien
[/url]
[/url]

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #513 dnia: 22 Stycznia 2010, 15:54 »
Faktycznie kiecki nie dla Ciebie... Szukaj dalej :) Trzymam kciuki za te jedyną ;D Też widzę Cię bardziej w sukni, rybie bądż hiszpance - ale już Ci to mówiłam, więc sie nie powtarzam... jakoś Cię tak przyćmiły te suknie... wydają mi się takie "nie Twoje"...  i widać, że nie masz radości z ich mierzenia... No, ale nic się nie martw... wkrótce coś znajdziesz  :-* :-* :-*

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #514 dnia: 22 Stycznia 2010, 16:39 »
Patrząc na zdjęcia to najbardziej podobasz mi się w 4 ;) szukaj nadal i się nie poddawaj  :) Jak przymierzysz suknie tą jedyną, to poczujesz że to ta i żadna inna ;)
Popieram Mysikróliczka ;) Przymierzałaś może jakąś suknie typu rybka lub z obniżonym stanem, ale nie z gładkim dołem np. z jakimiś ozdobami czy falbankami? Czasem to co Nam się nie podoba w katalogu i na wieszaku leży na nas idealnie, wiem po sobie  ;) Więc mierz wszystko.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #515 dnia: 22 Stycznia 2010, 17:06 »
No i mnie nie urzekła żadna z sukni! Żadna do Ciebie nie pasuje, może ewentualnie 3, chociaż widać że jest za duża, to z tych wszystkich tutaj to ona jest jedyną ewentualnością wg mnie.
Szukaj dalej, na pewno coś znajdziesz! :) Ja też pierwszy duży wypad za sukniami uznałam za mega nieudany ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #516 dnia: 22 Stycznia 2010, 18:17 »
Niom..... faktycznie, te suknie które przymierzyłaś są bez wyrazu, takie smutne, nie widzę Cie w żadnej z nich. Jak dla mnie to ''HISZPANKA'' ;D ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
« Odpowiedź #517 dnia: 22 Stycznia 2010, 18:36 »
Agatko, faktycznie żadna suknia nie wpada w oko.
Szukaj dalej. Mysia wkleiła fajną sukienusie, co? Mi też się wydaje że do Ciebie by pasowała :D
Napewno znajdziesz tą swoją jedyną ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #518 dnia: 22 Stycznia 2010, 21:09 »
Niestety Kochana nie wiem jak się ten nazywa na piłsudskiego, ale jak idziesz na plac grunwaldzki od rodła to on jest po lewej stronie...

Żadna suknia mnie nie powaliła, myślę, że wyglądałabyś rewelacyjnie w jakieś rybkowej albo hiszpance, szukaj szukaj, na pewno coś znajdziesz:) Trzymam kciuki :))
Buziakuję  :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #519 dnia: 22 Stycznia 2010, 21:35 »
Aagatka zgadzam się z Forumkami na tę jedyną jeszcze chyba nie trafiłaś.. trzymam kciuki i  życzę powodzenia  :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #520 dnia: 22 Stycznia 2010, 21:41 »
Witam wieczorkiem :-*

Spotkanie z projektantką przesunięte na poniedziałek :-\
Po pracy pojechaliśmy więc do galaxy na małe zakupki, abym poprawiła sobie humorek... ;D
Byliśmy również dzisiaj u naszego fotografa - Este bo... właśnie! zapomniałam Wam o tym wcześniej opowiedzieć!!
Ale by było! Posłuchajcie... czytałam sobie wszystkie umowy, aby poodejmować zaliczki już wpłacone i ile pozostało nam do zapłaty...
Czytm, czytam tą umowę z este, liczę, dodaję i... wychodzi 2200 ??? hmm a przecież miało wyjść równo 3 tys.!? nawet u góry umowy napisane ołówkiem 3 tys...
O co chodzi, myślę sobie?! no tak... nie ma godzinnej sesji w studiu... a przecież zamawialiśmy!! :mdleje:
Szybko chwytam za telefon, ale bez nadziei, że rok po podpisaniu umowy, oni mają jeszcze wolny nasz termin na sesję! zwłaszcza w takim gorącym okresie!! :tak_smutne:
Dodzwoniłam się... tłumaczę... pani szuka umowy... mówi, że też tam nie ma nic zaznaczone :-\ mówi, że nie wie jak to się mogło stać?! no to ja proszę, aby sprawdziła, czy mają jeszcze wolną naszą godzinę (bo nam tylko na 14 pasuje, ale i tak dzisiaj zmieniliśmy na 13.30, bo baliśmy się, że nie zdążymy do kościoła :P)... jest wolny! :jupi: uuuff! na szczęście! no bo jak to bez sesji?! chyba bym się załamała, gdyby termin był zajęty!
Ale mamy zapłon co!? ;D ale dzięki temu mamy tą sesję tańszą o stówke! ;D :P
No bo niestety, ale ceny podskoczyły w este, na każdej sesji, czyli teraz zapłacilibyśmy o 300 lub 400zł więcej (bo nie wiem, czy podnieśli też cenę albumu?)
Dobrze więc na tym wyszliśmy, że rok temu podpisywaliśmy wszystkie umowy ;)

No! to teraz wracamy do kiecek:
ela no właśnie!! też tak uważam! :D poszukuję właśnie takiej super extra kiecki! ;D

Mysia ja też żałuję, że nie mam wszystkich fotek, chociaż i tak żadna mnie nie urzekła ;) no ale...
Co do obrączek, to zamówiliśmy!! :jupi: 20% zaliczki musieliśmy wpłacić... Super, że moja Mama zdążyła przyjechać, to zabraliśmy ją do salonu Terpiłowskich i miała okazję zobaczyć nasze obrączki :)
No i posłuchałam się rady mojej Mamy i nie robiłam mojej całej błyszczącej. Mama stwierdziłą, że będzie bardziej podobna do męskiej, bo obrączki muszą tworzyć parę, tak jak my ;)
No więc będą żółciutkie i błyszcząco-matowe! :brawo: moja 11, Kiciusia 19... Musimy się jeszcze tylko zastanowić nad grawerwem i dać im znać ;) Obrączki przyjdą za miesiąc ;D
Kochana i panosz się jak tylko Ci się podoba!! bo bardzo mi pomagasz, za co ślicznie dziękuję!! :-* :przytul:
Sukienka jest boska!! gdzie ją Mysiu znalazłaś? co to za kolekcja? w Szczecinie i tak pewnie jej nie ma... :-\

Paooolka w Novi już byłam, zdjęć nie mam bo tam nie można cykać... jak do tej pory, to właśnie tam mierzyłam najwięcej ciekawych kiecek, w moim typie, no i tam jest, jak narazie suknia, która "mogłaby być", ale to dla mnie za mało... Do świdwina właśnie się wybieram, chociaż na stronie nic ciekawego nie mają... w Madonnie byłam w Warszawie, suknie piękne, ale jak sobie myślę, że mam jedźić na przymiarki do Poznania... to mi się odechciewa ;) jeszcze dam szansę naszemu miastu, a jak nie to zrobię tak jak mówisz ;)
m_lena hmm dziwne, może jakieś inne babki wtedy były ???

Agulek wielkie dzięki! :-* no żartowałam już sobie, bo co mi pozostało ;) :P ale jak dzisiaj zobaczyłam foty... to się załamałam! :'(
Właśnie Mama mówiła mi, że ruszamy na Stargard! ;D może jeszcze w tym mieście nadzieja! ;)
Do Agnes już się umówiłam i powiem Ci, że już miałam to odkręcać, ale dzięki Tobie, zostawiłam ten termin ;) dam im szansę. No i dzięki za info! :-* Bo stronę to mają straszną! ::)
Co do spotkanka, to bardzo mi przykro, ale przyszła szwagierka wyprawia imieniny (niespowiewanie :-\) więc musimy być... Udanego spotkanka dziewczynki! :-*
mka dokładnie! nic na siłę! w Nowii byłam kochana! jak mnie podczytujesz??! :biczowanie: właśnie tam, jak do tej pory, najbardziej podobały mi się suknie...
No i dzięki za cynk z tym salonem niedaleko turzynu! :-* nie słyszałam o nim...

Patrycja4r dziękuję za info! niebawem ruszam na Stargard! ;D właśnie dzisiaj mi Mama mówiła, że słyszała, że jakiś nowy salon otworzyli! może akurat tam!? ;)
Co do Lorda, to się nie martw! :-* wesele było bardzo udane. Może podpowiedz menadżerowi, że słyszałaś, że jedzenie ludziom nie smakuje, aby może nad tym trochę popracowali ;)
andżelika dzięki :-* na pewno się wybiorę! :)
justys dziękuję kochana, podniosłaś mnie trochę na duchu! :przytul: Zgadzam się! jednak hiszpanka pasuje mi najlepiej! ;)
Cherry tak właśnie! muszę to poczuć! przymierzałam kochana hiszpanki, ale w salonie gdzie nie można robić zdjęć, więc niestety mi nie doradzicie :(
madzia_n szukam dalej! :D jeszcze zostało mi parę salonów ;) :P
Izabela hiszpanka no nie?! ;D też tak myślę! :-* a te suknie racja, jakieś takie smutne...
kaamila no mam taką nadzieję ;) :-* a ta suknia Mysi fajna no... bardzo chciałabym ją przymierzyć... ale pewnie jest w jakimś salonie daleko w Polsce :-\
Anjuszka kochana! ale te ostatnie suknie, wg pań z salonu to właśnie rybki! :( myślę, że w hiszpance wyglądam najepiej! postaram się Wam w niej zrobić gdzieś fotkę ;)
Kivi dziękuję kochana! :-* trzymaj mocno! ;) :D

Na pocieszenie kupiłam sobie mnóóóstwo czpisów!! ;D niestety uwielbiam takie niezdrowe przekąski! :P  :Mcdonalds:
Uciekam więc wcinać! :D :D :p

Hmmm przepraszam, ale ostanio strasznie długaśne te moje bazgroły wychodzą! :P

Ok! Miłego piątkowego wieczorku dziewuszki!

Aaa i dziękuję za Wasze opinie!! :-* :-* :-* :przytul: :przytul: :przytul:
Kolorowych! :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #521 dnia: 22 Stycznia 2010, 21:57 »
Powiedz tym paniom, że są głupie :D :D

Miłego wieczoru, całuski  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #522 dnia: 22 Stycznia 2010, 21:58 »
Suknia to Maggie Sottero :) jenny zdaje się...

Piękne tam są suknie... po prostu boskie! :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #523 dnia: 22 Stycznia 2010, 22:07 »
Też bym Cię widziała w tej sukni Mysikróliczka  :) śliczna jest  :Serduszka:

Ale się Wam udało z tą sesją  ;D   Gratuluję zakupu obrączek  :-*

:-* zostawiam

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #524 dnia: 22 Stycznia 2010, 22:13 »
Jestem tu jeszcze, bo zostałam specjalnie, aby zobaczyć Mysi zaporszenia! :P
Widzisz jakie poświęcenie! ;) :D

Anjuszka hehehehehhe!! dobra! ;D ;D
Dziękuuuuję!! :-* całuski! :-*

Mysia ooo tak! Maggie ma piękne suknie! ale ja mam do nich najbliżej 350 km... :-\

Aneczq dziękuję! bardzo się cieszę i już nie mogę się ich doczekać! :hopsa:
suknia śliczna! no a z sesją to mieliśmy farta! ;)

Ściskam mocno!! buziaki! :uscisk: :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #525 dnia: 22 Stycznia 2010, 22:27 »
Ojojojjjj no to się wam pofarciło z Este,SUPER ;D

Gratuluję obrączek :brawo_2: :brawo_2:,szkoda że jeszcze tyle trzeba czekac aby zobaczyc je na waszych paluszkach ;) :D

Właściwie to chyba najważniejsze sprawy macie juz załatwione co? :D

Jestem pewnie,że niebawem zobaczymy tu foteczki pt:"Ja w mojej wymarzonej sukni"  :taktak: :taktak: :taktak:

Dzięki za radę-właśnie w przyszły piątek chyba tam podejdziemy pogadac z właścicielką i myślę,że dokładnie tak jej powiemy ;D ;D ;D

Miłego wieczorku  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #526 dnia: 22 Stycznia 2010, 22:28 »
Miałaś farta fuksiaro z tą sesją  ;D ;)

Miłego wieczorku  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #527 dnia: 22 Stycznia 2010, 22:46 »
suknie faktycznie nie dla Ciebie....  na pewno coś jeszcze znajdziesz :)
no i pofarciło Wam się z tą sesją :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #528 dnia: 22 Stycznia 2010, 22:56 »
Kochana, tyle tych wątków, że człowiekowi czacha dymi... O0 Wentylator nie chłodzi i procesor "ma cięcia" :D ;) ;) ;) Mhmm...macie też sesję studyjną?Przed ślubem dobrze zrozumiałam? ::) ::)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #529 dnia: 23 Stycznia 2010, 00:16 »
Aagatkaa wydaje mi sie ze jestes nietuzinkowa dziewczyna i potrzebujesz "innej" sukienki...

Moze cos bardziej oryginalnego...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #530 dnia: 23 Stycznia 2010, 14:06 »
Witam dziewuszki w ten piękny, słoneczny dzionek! ;D

Dopiero co wstałam! :P Mój biedny Kiciuś w szkole jeszcze siedzi, a ja się obijam...  :luzak:
No nareszcie!! no ostatnio tylko praca i szkoła! nawet nie miałam kiedy się wyspać! :-\
To dzisiaj poszalałam! ;D :P

Zaraz uciekam troszkę ogarnąć tą naszą melinkę ;) :D i chyba choinkę już sprzątnę...
A potem do nauki :mdleje:

Jeszcze śniadania nie jadłam, ale czekam, aż Kiciuś wróci i mi zrobi... hihihi ;D :P
Nieee, no nie myślcie, że jestem takim leniuszkiem! Po prostu goście przyjechali do teściów, więc nie chce mi się tam schodzić, takiej nieogarniętej :P

Oleandro kochana!! :oops: :oops: :oops: dziękuję! :-* no pani w salonie Novia, powiedziała to samo ;D
Ta pierwsza suknia jest rewelacyjna!!! :o powiedz kochana, gdzie ją wytrzasnęłaś?! z jakiej to kolekcji?
Po Twoich słowach, i tej sukni, pomyślałam sobie, że chcę właśnie coś takiego szałowego! ;D :przytul:

Bo tak jak już zdążyłyście zauważyć, takie proste, grzeczne suknie do mnie jakoś nie pasują... do mnie i mojego charakteru ;)

mka tak, tak, mamy godzinną sesję w studiu, w dzień ślubu, reportaż i sesję plenerową ;)
I już się tak nie tłumacz!! ;) :D :P

Wiśniowa,   Justyś,   Patrycja4r  no fartnęło nam się, a jak!! ;D

Patrycja_4r hehe obym niebawem właśnie tak napisała! :przytul:
Dziękuję! :-* obrączki może będą wcześniej! bo pani dzisiaj dzwoniła do Kiciusia, że producent potwiedził jej, że kolorek będzie żółto-złoty, a termin to max 4 tygodnie, więc mogą być wcześniej! :jupi:
No i tak, dużo mamy już załatwione, ale jeszcze dużo takich drobnych spraw pozostało. Teraz na tapecie są zaproszenia i księga gości :)
Co do Twojej sali, to trzymam kciuki kochana!! :ok: po małej sugestii, menadżer może będzie chciał poprawić opinię lokalu i zaczną robić super jedzonko! ;) ;D

Hihihi Kiciulek wrócił! :jupi: i... poszedł robić mi jajeczka :hahahaha: kochany chłopiec! :Zakochany:
Uciekam na śniadanko!
Miłego dzionka dziewczynki!! :-* :-* :-*

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #531 dnia: 23 Stycznia 2010, 15:01 »
Smacznego :D :Mcdonalds:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #532 dnia: 23 Stycznia 2010, 15:23 »
Oj, tak ta pierwsza suknia, szałowa  :o  ;)
I właśnie w takiej Cię widzę  ;D ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #533 dnia: 23 Stycznia 2010, 15:37 »
A mi się nie podobają takie szałowe suknie :P Pierwsza w ogóle odpada, a druga jeszcze taaaka sobie ;) Ale ja już wybory mam za sobą :P Więc trzymam kciuki byś znalazła tą jedyną! :) :) :)
Noo i nie ma to jak poleniuchować sobie ;D Nie martw się, ja też uwielbiam czasem dopieścić swojego wewnętrznego leniuszka! ;)

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #534 dnia: 23 Stycznia 2010, 15:44 »
agatka ja Ciebie tez widze w czyms takim "oryginalnym" ...
Nie znamy sie , ale jakos Cie nie widze w standarowej sukni , mysle ze warto przymierzyc cos takiego moze to akurat bezie to !  :skacza: :cancan:

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #535 dnia: 23 Stycznia 2010, 17:57 »
Agatko, w tym sezonie w agnes jest średniawo, bo powróciła klasyka, jak mi powiedziała pani w salonie. Sukienki są śliczne, ale proste, mało ozdobione, mało oryginalne... Ale nie odklepuj terminu, bo naprawdę Agnes jest the best (powiedziałam ja, bo oczywiście mam stamtąd kieckę hihi). Może Ci coś tam wpadnie w oczko :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #536 dnia: 23 Stycznia 2010, 19:39 »
Zajrzyj do wspomnianego nowego salonu na Al. Żołnierza (koło księgarni Calineczki), panie było bardzo miłe, teraz pod koniec stycznia mają mieć dostawę, w ofercie będą prócz sukien dodatki, np bielizna, buty. I powiedziały mi, że można zamówić buty/bieliznę w swoim rozmiarze, a jakby były niedobre, to nie ma przymusu kupienia, bo jak nie ja to ktoś inny kupi ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline kivi_23

• uzależniony
« Odpowiedź #537 dnia: 23 Stycznia 2010, 20:43 »
M_lena a możesz mi wytłumaczyć gdzie ten salon się mieści, bo nic mi to nie mówi :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #538 dnia: 23 Stycznia 2010, 21:06 »
hmm uwaga tłumaczę ;)
jak wjeżdżasz do Stargardu ze Szczecina, to za rondem tuż przed pierwszymi światłami skręcasz w prawo i jedziesz do końca ulicy. Skręcasz w lewo (jesteś już na Al. Żołnierza), po prawej będziesz mijać: jednostkę, potem przystanek autobusowy i jadąc dalej prosto będą najpierw skrzyżowanie, potem kiosk ruchu i zaraz koło niego nowy salon ślubny  ;D w takim domku piętrowym :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline kivi_23

• uzależniony
« Odpowiedź #539 dnia: 23 Stycznia 2010, 21:23 »
aa i wszystko jasne to jest w Stargardzie :)