Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 156309 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #450 dnia: 19 Stycznia 2010, 16:56 »
i gaadam i gaddam [/size] :glupek: :glupek:  :Szczerbaty: :Nie_powiem:

A nie mówiłam że gaduła...to się oburzała ::) ::) :D :D :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #451 dnia: 19 Stycznia 2010, 16:58 »
 :-* Witam w ten mroźny dzionek :D :-*

Co do wyjścia  z kościoła to tez zastanawiała mnie ta kwestia-jakoś dziwnie się czuję myślac,że gdy wyjdziemy z kościoła nikt nie będzie na nas czekał ::)

Byłam na ślubie w kościele,do którego sa dwa wejścia.Nikt ani przed ślubem,anie w trakcie ślubu ani nawet pod koniec ceremoni nie uprzedził gości którym wyjsciem mamy wychodzic ???
No i w każdym razie doszło do troche zabawnej sytuacji-częśc gości wyszła jednym wyjściem a częśc gości wraz z młodymi i świadkami drugim...no i co ???i skończyło się tak,że jedna częśc rzucała pieniążkami podczas gdy druga "tura"jak stała i czekała na młodych tak stała i czekała dalej heheheh

Niby błacha i oczywista sprawa a jednak o wszystkim trzeba pomyślec i wszystkiego dopilnowac :o :o :o :drapanie:

Oczywiście,że miło gdy nie wychodzimy z pustego kościoła ale czy da sie to wszystko jakoś pogodzic? ??? ??? ??? ;)

Co do bukietu to mi podoba się 2 i 4,ale kwestia gustu ;D :-*

Oczywiście nie trzeba mówic,że czekamy na relację z wyprawy po obrączki :tupot: :tupot: :tupot: :brawo_2: :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
« Odpowiedź #452 dnia: 19 Stycznia 2010, 18:34 »
A mi się wydaje, że te drugie kwiaty do dekoracji kościoła to mieczyki są :) Przynajmniej u nas na działce takie rosły i rodzice tak na nie mówili :) Dla mnie dekoracja sali zbyt strojna. Za dużo kwiatów i zielonego. Zbyt wielki przepych. Ławek w kościele też bym nie zastawiała. Bardziej mi się podoba to, jak szarfa na ziemii leży...

Co do wyjścia z kościoła to tak jak dziewczyny chcę, żeby goście na nas czekali... Bo jak to taj wychodzić i stać samemu przed kościołem i na gości czekać... Co to to nie :)

Natomiast bukiecik mi się piąty podoba najbardziej z tych co wkleiłaś... Tylko czy nie za wiele bieli?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #453 dnia: 19 Stycznia 2010, 18:39 »
Buuu nic nie załatwiliśmyyy! :-\
Nie było pani kierowniczki tylko jakaś pani na zastępstwo, która od razu powiedziała, że nie mają obrączek z tej kolekcji... :???:
A ja pokazuję jej karteczkę z numerami naszych obrączek i mówię, że to niemożliwe bo oglądaliśmy właśnie w TYM punkcie obrączki, które nas interesują
No to ona, że acha... na dodatek musieliśmy pokazywać jej, gdzie leżały jak byliśmy ostatni raz! :nerwus:!
No ale jak zobaczyła, że chcemy wziąć dość drogie obrączki to od razu zmieniła do nas stosunek! co za ludzie... :nie:

Załatwiliśmy tylko tyle, że pani spisała na karteczce tel. do nas i miała przekazać pani kierowniczce, która jutro wraca z chorobowego nasze pytania:
1. Czy da się zamówić te obrączki w żółtym, słonecznym kolorze (bo te w salonie wpadają w lekki róż, a takie nam się nie podobją...)
2. Czy można zrobić moją całą błyszczącą, bo połowa jest matowa, a mi się to nie podoba. U Kiciusia raczej zostawimy, bo u niego to w sumie dodaje uroku, a i tak zejdzie za jakiś czas ;) :P
3. Mają dowiedzieć się, czy wejdzie 21-literowy grawer ;D Wymyśliliśmy sobie napis "Dziś i na zawsze...10.07.2010r."

Niestety muszą pytać o to wszystko włoskiego producenta, drogą meilową... więc jutro dopiero napiszą, potem trzeba czekać aż on odpisze i dopiero do nas zadzwonią z odpowiedzią...
Jak wszystkie będą twierdzące, to zamawiamy! ;D
Mam nadzieje, że dadzą nam jakiś rabacik :brewki:
Założymy przy kupnie Kartę VIP ;D więc 7 % mamy gwarantowane, ale to i tak trochę maaałooo ;) :P

Byliśmy jeszcze w Kruku, aby mieć pewność, że tamte najładniejsze i nigdzie nie znaleźliśmy czegoś fajniejszego ;)
No i nie znaleźliśmy... czekamy więc na odpowiedź...
Aaa! przecież Wy nie wiecie jak wyglądają te nasze obrączki!
Niestety nie mogę nigdzie znaleźć ich fotki, ale znalazłam na necie coś podobnego... tak żebyście miały ogóle rozeznanie ;)
Damska podobna jest do tej, tylko, że moja ma 3 kamienie, a na tej jest ich aż 5:

Są to obrączki z serii Yakimoto...

Co do bukietów, to mi najbardziej podoba się 1 i 4, chociaż ta 4 wydaje mi się trochę za wielka i za długa...
Poza tym nie wiem, czy wybrać kalie na ślub... :drapanie:
Wachlarzyki ciekawe, inne, ale troszkę dla mnie za ekstrawaganckie ;)

A co do wyjścia z kościoła, to pozostawimy to chyba losowi ;)
Nie będziemy nikomu nic narzucać... Niech goście zachowają się naturalnie - kto wyjdzie przed nami ten wydzie ;)

Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę miłego wieczorku!! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #454 dnia: 19 Stycznia 2010, 18:46 »
Hm... a kiedyś pokazywałaś takie zupełnie inne, brylanciki dookoła były  :drapanie:
Zmieniliście zdanie?

A drogo to znaczy ile będą kosztowały obrączki jeśli można zapytać? :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #455 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:11 »
Mysia nie wiem, czy mogę mówić, bo nas okradną!! ;) ;D

Moja 7 tys. a Ł. - 2500zł...
I proszę nas nie krytykować!! ;) To wymysł mojego Kiciusia! jak dla mnie za drogie...
Ale on twierdzi, że to na całe życie, i że również chce mieć ładną obroczkę, wtedy z chęcią będzie ją nosił... ;)
No więc, to poważne argumenty :D
Ja się tam cieszę, bo to w sumie moja jest droższa, więc co mi tam! :P ;D no więc poszłam na kompromis, aby on też mógł mieć taką, która mu się podoba.
Chociaż nigdy nie będzie miał wymówki, że obrączka mu nie odpowiada! :brewki:

A tamte obrączki Mysiu, baaardzo mi się podobały i do tego były tańsze, ale mojemu Ł. męska nie pasowała... :(
Dla przypomnienia:

Chociaż z drugiej strony, ta damska wcale nie wygląda jak obrączka, tylko jak pierścionek... więc to też przemawiało na korzyść tych droższych... ;)

Okej uciekam do Kićka!
Miłego wieczorku dziwczęta!! baaaj :uscisk:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #456 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:23 »
Agatko, a jak teraz będzie męska wyglądała? Poookaaa!!  :)

Kochana nikt tu nie będzie nikogo krytykować, no coś Ty! Ale mi trochę lepiej, że Wy też nie kierowaliście się ceną w wyborze obrączek. Grunt, że możecie sobie na nie pozwolić no i a popieram Twojego PMa, obrączki na całe życie przecież są także się w ogóle nie przejmuj :)

Buziam!  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #457 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:33 »
Mysia przykro mi, ale no nigdzie nie ma tych obrączek!! :(
Przesiedziałam ostatnio z 3 godziny na necie, bo pani mi dała ich numerację i też lipa! :-\
Niestety dopiero jak dostaniemy je do rączek, to fotkę wkleję... ;)

Super, dzięki Mysia! :przytul:
Też mi teraz trochę lepiej... :)

Buziam mocno!! :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #458 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:33 »
 Dokładnie:-*:-*też jestem tego zdania,baaaaa Twoja na pewno jest tego warta bo jest śliczna i zdecydowanie bardziej mi się podoba niż ta

poprzednia.Jak tylko będziesz miała męską to dawaj od razu ;D ;D ;D :-*

Achhhhhhhhhhhhhhhh co to będzie za ślub! :disco: :skacza:

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #459 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:43 »
Wachlarzyki naprawdę ładnie wyglądają :) koleżanka na swoim ślubie miała i naprawdę fajnie i ładnie to wyglądało :)

Co do obrączek to cena duża ale jak szaleć to szaleć w końcu ślub raz w życiu  ;D

:-* zostawiam

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #460 dnia: 19 Stycznia 2010, 20:03 »
bede trzymac kciuki, zeby mail byl szybko i pozytywny :)!
i na bank nie bede krytykowac! tylko sie z Toba cieszyc  :hopsa: :hopsa:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #461 dnia: 19 Stycznia 2010, 20:19 »
ja dopasowałabym elementy deko lokalu do bukietu :) koscioł sam w sobie wymaga tego zebysmy za bardzo nie szalały z dekoracja i kolorami :)  jezeli jakis element z bukietu bedzie w deko dworku to bedzie pieknie :)
jesli chodzi o lilie - przed ulozeniem kompozycji usuwamy preciki z pyłkiem :) wtedy nie brudza i przede wszystkim zachowuja dłuzej swiezosc :)
poogladaj sobie kompozycje na necie z dodatkiem lilii - sa przepiekne :) kwiat sie cudnie wybija :)

co do bukiety - zaczekaj az bedziesz miała wybrana suknie :)
z tych co wstawiłas 2,4,5 sa sliczne :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #462 dnia: 19 Stycznia 2010, 21:46 »
Aagatkaa jakiej proby beda Wasze obraczki? i jesli moge zapytac jak dlugo bedziecie czekac. Bo my bedziemy mieli mozliwosc zamowienia obraczek dopiero na dwa miesiace przed slubem i boje sie czy to nie za pozno....

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #463 dnia: 19 Stycznia 2010, 21:50 »
Hmmmm ja też krytykować nie będę za cenę-a Twoja pewnie tak dużo droższa przez brylanciki? :D :D Aczkolwiek obie wklejone obrączki są totalnie nie w moim guście ;) ;) Ale super,że Wy wybraliście to co Wam odpowiada ;) ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #464 dnia: 20 Stycznia 2010, 08:43 »
Obrączki śliczne, zwłaszcze ta, na którą zdecydowałaś się teraz.
Cena faktycznie spora, ale jak kogoś stać, to czemu nie...  ;D Życie jest jedno, czasem warto poszaleć  ;)
My będziemy mieć klasyczne obrączki, bez diamencików, brylancików itd., pewnie będą wyglądać dość skromnie, ale takie najbardziej nam odpwiadają, więc wcale się tym nie przejmuje   :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #465 dnia: 20 Stycznia 2010, 08:48 »
Cena jak cena jesli was stać to czemu nie  :)

Mi osobiście wszelkie brylanty czy też inne kamyki w obrączkach się nie podobają bo przypominają wtedy pierścionki a nie obrączki

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #466 dnia: 20 Stycznia 2010, 10:25 »
Również się cieszę i gratuluję wyboru obrączek  :) Czasem ciężko znaleźć coś odpowiedniego, mimo że wybór jest ogromny ;) Te które wybraliście również nie w moim stylu, ale przecież najważniejsze żebyście Wy z dumą nosili je przez całe życie :) Cena wysoka bardzo, ale jak  napisała justys0101 jak kogoś stać to czemu nie wybrać takich :)

Ja jeśli chodzi o obrączki to chciałam proste i najważniejsze było dla mnie żeby były identyczne :) Powinno być widać wg mnie że to mąż i żona :) Dlatego nie bardzo jestem za takimi że męska jest całkiem inna od damskiej, mój by się na to nie zgodził  :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #467 dnia: 20 Stycznia 2010, 12:50 »
Agatko - cena obrączek - powalająca...ale skoro was stac to "why not"?!  ;) ;D.. Ja wolę klasyczne obrączki - gładkie bez kamyczków czy zewnętrznych grawerów..ale każdy ma swój gust - grunt, zeby wam sie podobały bo bedziecie je nosic. Jestem tylko ciekawa czy takie drogi obraczki sie też tak rysują jak te "tańsze"..będę musiała za rok ciebie podpytac o to!!  ;D

Bukiety podobają mi sie 2,4 tylko bez tego "zwisu" i 5. wachlarze jakoś mi sie nie widzą...I osobiście uważam, zę można miec wszędzie teki same kwiaty: bukiet, kościół i sala. Ja tak miałam. Najpierw wybrałam bukiet - a wnim różę "talea" - a pod to pozostałe dekoracje..włacznie z dekroacją na samochodzie. ;D

A jeśli chodzi o wychodzenie z koscioła to zauważyłam, zę zawsze jest troszkę zamieszania. My zrobiliśmy tak, że najpierw dłużej klęczeliśmy przy ołtarzu a potem powolutku wychodzliśmy dając czas naszym gością na wyjscie przed nami...

Buziolki :-*

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
« Odpowiedź #468 dnia: 20 Stycznia 2010, 17:26 »
cooo :o prawie 10 tys za obraczki ?????? tyle to my na wesele wydamy :D
tylko pozazdroscic wam kochani ! zgadzam sie z patrucja_4r ah co to bedzie za slub !!! :brawo:
juz nie moge doczekac sie relacji i fotek :o

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #469 dnia: 20 Stycznia 2010, 17:55 »
Gratuluję wyboru obrączek! Ślub będzie napewno piękny i bajkowy, już teraz nie możemy doczekać się foteczek ;D pozdarwiam

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #470 dnia: 20 Stycznia 2010, 21:23 »
Dobry wieczór! :-*
Cały dzień się nie odzywałam, bo jakoś nie miałam o czym pisać... Wolałam ponadrabiać Wasze wątki ;)
Dzień jak dzień, nic szczególnego się nie działo, no oprócz tego, że zadzwoniłam do jubilera...
Zadzwioniłam aby przypomnieć/zapytać czy wysłały tego meila do producenta... okazało się, że nie... :-\
No to już mi ciśnienie podskoczyło! >:( ;D ale pani oddała słuchawkę, jakieś bardziej zorientowanej i tamta mówi,
że ona jest na 99% pewna, że zrobią nam ten obrączki w żółtym kolorze i moja będzie błyszcząca.
Ale chyba słyszała, że ja tak pomrukiwałam ;D więc dodała, że dla mojego spokoju napisze jeszcze tego meila, abym miała 100% pewność...
No tak! bo jak przyjdą nie takie, to co?! mam nosić brzydkie obrączki i jeszcze tyle kasy wydać?! o co to ,to nie!! :nerwus:
Mamy czekać na telefon... Zmartwiła mnie do tego, bo nie będziemy mogli wygrawerować naszego napisu, ponieważ moja będzie malutka - rozmiar 11 - no i ma brylanty...
Mówi, że moooże zmieści się imię i data! i to nie pełna! tylko 10.07.10 ... :-\  To ja już chyba wolę, aby było np. A&Ł 10.07.2010r.

Mój Kiciuś jak usłyszał, że ona pewna, że przyjdą takie jakie chcemy, dawaj chce jechać do salonu zamawiać! a ja, że nie możemy! czekamy na telefon...! wkurzył się troszkę, bo on chciał już i teraz! :D
No i nie potrzebnie go powstrzymałam, bo jak jedliśmy w domku obiadek, pani zadzwoniła, że producent odpisał na meila i wszystko jest ok :P
No więc, JUTRO JEDZIEMY ZAMAWIAĆ OBRĄCZKI! :jupi:

Tylko troszkę jestem zła, bo rozmawiałam jeszcze z panią, że przy kupnie obrączek założymy sobie tą kartę VIP, a ona na to "tak, tak i uwzględnimy ten rabacik..."
No właśnie, dobrze powiedziała - RABACIK! bo to tylko 7%... :-\
Wkurzona jestem, bo czasami większe promocje robią ot tak sobie, a tu przy takim zakupie TYLKO 7%? :nerwus:
A np. u Mysi ile było rabatu!! ;) ;D :P noo...
Ale moja Mama podpowiedziała mi dobry pomysł... zadzwonię jeszcze jutro i zapytam, czy ponowanie wystawiają się na targach 31 stycznia (u nas będą jeszcze drugie targi ;D :P)
Bo na tych ostatnich, podczas targów mieli rabat 5%, więc zapytam czy rabaty się sumują i jeśli tak, to kupimy na targach! :brewki:
12% to już troszkę lepiej! ;) chociaż mój Kiciuś macha na to ręką, i chce już... no zobaczymy ;)

W pracy podrukowałam sobie suknie jakie chciałabym jutro mierzyć.
A no właśnie! wybieram się jutro na przymiarki! :hopsa:
Idziemy z Mamą do Centrum Mody Ślubnej, potem dołącza do nas moja Siostrzyczka i idziemy do Scarlett na godzinkę zobaczyć co tam w ogóle mają, bo chyba zrezygnowali ze strony www i nie wiem jakie tam są suknie.
No i na końcu do Pretty Woman, bo dowiadywałam się, pracują do 19! :hopsa:
Więc po godzince, ale będę miała ogólną orientację, gdzie wracać, a gdzie sobie odpuścić ;)
A po przymiarkach lecimy do mojej Babci!! :przytul: na amoniaczki!  :jupi: specjalnie dla mnie upiekła! :brewki:

Cherry, Olucha my również, nie chcieliśmy rozkompletowywać obrączek, bo tak nam podpowiadano w salonie, chcieliśmy aby były do pary...
No i zgodzę się, że niektóre obrączki wyglądają jak pierścionki, a my chcemy aby było widać, że to OBRĄCZKA, dlatego więc zrezygnowaliśmy właśnie m.in. z tych gdzie na damskiej są 2 rzędy brylancików...
Na mojej są tylko 3 kamienie, a nie jak na tej co wklejałam 5, i moja jest jeszcze szersza, więc na pewno wygląda jak obrączka ;) spoko loko ;D
Oleandro szczerze mówiąc to nie wiem jaka próba! ??? normalna chyba, ta twardsza, ale zapytam... a na obrączki czeka się 4 tygodnie, więc zdążycie! :przytul:

Dzięki dziewczyny za zrozumienie ;) to nie jest żaden snobizm, czy szpan, po prostu mojemu Ł. podobały się najbardziej TE, więc ma pecha, że tyle kosztują! ;) :D

Okej laski, uciekam!
uuu znowu się rozpisałam! :mdleje: wybaczcie! ;) :-*
Kolorowych snów!! paa :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #471 dnia: 20 Stycznia 2010, 21:30 »
widze ze rundka po salonach sie szykuje :) janjutrro smigam z kolezanka :) szkoda ze mnie to juz nie dotyczy  :D choc kto wie  ;) ;) ;)
niestety w szcz jest b.mało godnych uwagi wiec nawet jutro sie porzadnie nie zmeczymy :)

całkiem nowa JA

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #472 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:09 »
Paooolka kochana! to może mi coś polecisz, tak po cichutku?! ;) :D
Powiedz, gdzie warto iść? :blagam:

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #473 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:25 »
Weź aparta na tą wyprawę..!!!Bo jak nie.... :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: ::) ::) :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #474 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:31 »
dla mnie? arvena, novia :)

całkiem nowa JA

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #475 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:31 »
Tak, tak koniecznie zabierz aparat  ;D
Moja ciekawość nie zna granic  ;)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #476 dnia: 20 Stycznia 2010, 23:15 »
Aagatkaa na wszelki wypadek sprawdzcie probe, chociaz uwazam ze przy takiej cenie to bedzie to ta jedna z najlepszych czyli 750 lub 585.

Aparat zabierz koniecznie, chociaz w wiekszosci salonow nie mozna robic zdjec  :(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #477 dnia: 21 Stycznia 2010, 00:06 »
powodzenia w szukaniu sukni no i mam nadzieję, że porobisz fotki dla nas :) obrączki całkiem ładne chociaż cena powala ale skoro możecie sobie na nie pozwolić i Wam się podobają to czemu nie :) w końcu to biżuteria na całe życie :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #478 dnia: 21 Stycznia 2010, 09:17 »
Mi z bukietów podoba się 2 i 4, ale bez tych koralików byłby ładniejszy ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #479 dnia: 21 Stycznia 2010, 10:20 »
Cześć dziewczyny :-*

Aparat na pewno wezmę!
Już dzwoniłam do Pretty Woman i  Scarlett - tam można na pewno pstrykać fotki! :jupi:
Nie wiem jak w CMS, ale i tak się cieszę, że chociaż trochę porobię zdjęć, bo to fajna pamiątka ;D :Fotograf:

Oleandro coś mi się kojarzy, że można zamówić w jednej i drugiej próbie, jadnak pani poleca tą 585, gdyż jest mocniejsza, 750 jej zdaniem jest zbyt miękka i podatna na odkształcenia...

Dziewczyny zakochałam się w tym bukiecie!!:
1.

Tylko, że wolałabym abt był bardziej kulisty ;)
No i przede wszystki pasuje tylko do określonego typu sukienki - takiej zwiewnej, lekkiej, a'la rzymianka ;) Tak mi się wydaje...
Paooolka proszę podpowiedz, co to za kwiatuszki?! są urocze!!  :Serduszka:

Ten bukiet również mi się podoba:
2.

Ale jak widać na zdjęciu, mało co odznacza się od sukni... :-\
Śliczne są te drobne kwiatuszki poprzeplatane z kaliami :)

Okej uciekam dalej drukować kiece! ;D
Buziam! :-*