Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152325 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #1230 dnia: 25 Lutego 2010, 08:17 »
Kochana koniecznie napisz jak u księdza.Czy coś wymyślał czy był znośny  ;) ;D

I jak najszybciej pisz o podróży poślubnej  ;D :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #1231 dnia: 25 Lutego 2010, 09:19 »
Ej super ten komplet! Tak się zastanawiam, czy on by mi do kiecy nie pasował przypadkiem, wezmę to pod uwagę :)

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #1232 dnia: 25 Lutego 2010, 09:45 »
biżuteria śliczna :D
W końcu udało mi się tu wejść więc szybko wszystko nadrabiam
i czekamy na ciebie :tupot:

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #1233 dnia: 25 Lutego 2010, 09:48 »
Kochana ja sukieneczke widze jest jedno zdjecie a dwa pozostale sa niedostepne.
Milego dzionka i czekamy tu na Ciebie  :tupot:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1234 dnia: 25 Lutego 2010, 12:30 »
agatko nie mialam zamiaru w zaden sposob cie urazic swoja wypowiedzia, ani pytaniem o klotnie, poprostu jestes tak pozytywna osoba, a twoj narzeczony z tego co piszesz rowniez, ze nie wyobrazam sobie was klocacych sie, ale wiadomo, ze nie zawsze jest kolorowo a pieniadze to nie wszystko.  :-*
bizuteria piekna, a do slubu jakas planujesz?

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #1235 dnia: 25 Lutego 2010, 17:36 »
Piękna biżuteria :) Ma coś w sobie, delikatna a zarazem bardzo bogata ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1236 dnia: 25 Lutego 2010, 18:40 »
Ładna biżuteria :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #1237 dnia: 25 Lutego 2010, 22:15 »
Gdzie jesteś?  :'( :'( :'(

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #1238 dnia: 25 Lutego 2010, 22:21 »
Łer ar juuuuuu? :D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1239 dnia: 25 Lutego 2010, 22:24 »
Nie ma tu agatki  ???

Eh , a bylam ciekawa co dzisiaj napisze  ;).

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #1240 dnia: 25 Lutego 2010, 23:30 »
Standard;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1241 dnia: 26 Lutego 2010, 11:38 »
Hej kochane! Już jestem! ;D :-*
Zabiegani byliśmy ostatnio, że ho ho! :urwanie_glowy:
Nie miałam nawet czasu na forum wejść! Wyobrażacie to sobie??!!! :o :P ;D

Cieszę się, że podoba Wam się mój komplecik! ;D

Byłam przedwczoraj na pazurkach, kolorek zrobiłam sobie mocno czerwony, taki wpadający trochę w pomarańcz, więc rzucający się w oczy :P
A potem pomyślałam sobie, że przecież idziemy do księdza wieczorem!! :glupek:
No trudno...przez kolor paznokci, chyba nas nie wyrzuci!!? :D :P

Najpierw pojechaliśmy do mojej Rodzinki na naleśniczki! :hopsa:
Mama z Babcią podpowiedziały nam co mamy powiedzieć i żebyśmy się wrogo nie nastawiali, bo przecież ksiądz nas zna i lubi.
Wie, że chodziłam do kościoła, moja Rodzina chodzi często również, więc wszystko będzie ok ;)
No i pojechaliśmy...wystraszeni jak nie wiem co... :tak_smutne:
Zadzwoniliśmy domofonem, weszliśmy. Stoimy i czekamy. Co chwilę gaśnie lampka, bo jest na foto-komórkę.
Krzyczę na Kiciusia, aby stanął bliżej, bo jak będziemy stać w ciemnościach to ksiądz się nas wystraszy!! :D :P
Stoimy w tym korytarzu... Są drzwi na prawo i na lewo. Nie wiemy czy wchodzić, czy czekać?! :P no ale czekamy... ;)
Słyszymy po 5 minutach, że ktoś człapie! ;D ksiądz wreszcie zszedł... otworzył drzwi i weszliśmy do jego biura.
No i ja mówię, że my w sprawie ślubu... A on: a kiedy chcecie?! My, że 10 lipca. On, na którą godzinę? Ja: na 17 jeśli można... ;D
Poszperał po wszystkich zeszytach i powiedział powolnie: Noo... wolne... Nauki macie?!
My mówimy, że mamy... Kazał podać nazwiska... no i tak siedzimy w ciszy... niezręcznie trochę ::) :P no i wreszcie Kiciuś mówi, że czy nie ma problemu, jeśli ślubu udzielałby zaprzyjaźniony ksiądz? A on, że nie ma najmniejszego problemu! Ale się zdziwiłam, bo jak do tej pory jak flegmatyk, to teraz to tak żywo powiedział! :o :P No i super!! Zapytaliśmy się jeszcze tylko kiedy teraz najlepiej przyjść protokół spisać, no to nam wyjaśnił i poszliśmy! Ufff ;D Aaaa! wychodząc, ze stresu zapomniałam co się mówi, "na dowidzenia" księdzu!!? :D no i palnęłam, to co się mówi "na dzień doby" hahaha  no i dooobra tam! ;) :P
My jeszcze bez kasy przyjechaliśmy, więc nawet nie mieliśmy śmiałości mówić mu o innej oprawie muzycznej i dekoratorce :P cieszę się więc, że o to teraz nie zapytał ;)
No i tyle ze środy...
Czwartek również zalatany strasznie!! Przjechaliśmy tylko na chwilę do pracy, a potem do dekoratorki!! :hopsa:
Pani Dominika zrobiła już taką wstępną wizualizację w 3D, więc widzieliśmy już, jak będzie wyglądał parter!! :brawo:
Dziewczynki mówię Wam jak pięknie!! Cieszę się bardzo!! bo babka czasami nas wkurza, ale robotę dobrą odwaliła, jak narazie... ;)
Za tydzień ma nam to przesłać w pdfie na meila, więc jak dam radę, to Wam pokażę!! ;)
Pojechaliśmy potem jeszcze za tymi kaflami, bo przecież jeszcze żadnych na 100% nie wybraliśmy, oprócz Zienia na tą górną łazienkę :P

Następnie pojechaliśmy na obiadek... tym razem do SFINXA! dawno już nie byliśmy :P
A potem jeszcze na solkę... :D

Następnie pojechaliśmy do biura TUI... i niemiła niespodzianka! :-\ wszystkie miejsca w samolocie już zajęte oprócz 12 października...!!! :mdleje:
Czyli wyjazd byłby od 12 do 26.10 a 23 mieliśmy iść na wesele do mojego kuzyna!! :(
Ale lipa... do tego nasze extra-pokoje już zajęte!!! :mdleje: No masakra jakaś!! w ciągu tygodnia, ludzie powykupywali już tyle miejsc!!! :Kwasny:
Pani zrobiła nam wstępną rezerwację "na zapytanie" bo oni z TUI wszystkie już sprzedali, ale czy hotel jeszcze posiada...
No i jestem troszeczkę załamana, bo pokoju, który sobie wymarzyliśmy już może nie być, a jak będzie, to nie będziemy na weselu...
A było to jedyne wesele, na które chciałam iść... bo ja ogólnie za weselami to nie przepadam ;) :P
No i czekamy na tel. od Pani z biura podróży...
Dziewczyny, wybierajcie więc szybko wycieczki, bo wbrew pozorom, zostało już na to mało czasu!! :P
Zaczęłam się już nawet zastanawiać, czy nie przełożyć naszej podróży poślubnej, na grudzień, czy styczeń... ale kolejny problem- to jest już oferta zimowa, i rezerwacje można dopiero robić w czerwcu!! :Kwasny:
Zostaje więc nam tylko ten 12 październik, z lepszym bądź gorszym pokojem...
No ale i tak się cieszę!!! :jupi: ;D zdradzę Wam miejsce i pokój, jak już wszystko będzie jasne, więc cierpliwości kochane ;) :-*

Potem pojechaliśmy do Selgrosa, na małe zakupy (czyt. kalmary w cieście, oliwki i alkohol... ;D) co było zabójczą decyzją, bo myślałam, że nogi mi odpadną!! :Blee:
Do tego moi Rodzice przyjechali do Szczecina, więc musieliśmy się spotkać! ;D ale tylko na chwilkę, na kawkę...
Po powrocie do domku, Kiciuś chciał mi się zrekompensować, za małą kłótnię i przyszykował kąpiel... ;D Muszę dodać, że to z takiej okazji, że teściów nie ma do soboty, a my mamy tylko prysznic u siebie, a wielka wanna stoi na górze, nieużywana przez nikogo, ale jak są rodzice w domu, to nam jakoś głupio się tam kąpać... ::) jeszcze ktoś wpadnie przez przypadek! ;) :D
No! Wzięliśmy więc szybki prysznic, Kiciek przyszykował talerz serów, otworzył winko i wskoczyliśmy do wanny się moczyć!! :wanna:
Ach jak było miło!!!! taki mega relaks... super odprężająca jest taka kąpiel!! Dlatego już się nie możemy doczekać tego naszego, własnego, wielkiego jakuzzy!!! ;D
Co drugi dzieć będziemy się chyba tak moczyć!! :P :D :D :D

Dzisiaj już spokój w pracy, więc nadrobię Wasze wątki! Nareszcie!! :Daje_kwiatka:
Po pracy jedziemy do Galaxy!! po moje butki!!!
Zamówiłam sobie buty w Kazarze - czerwone szpile :brewki:
Najmniejszy rozmiar mieli 36, ale na mnie za duży ofkors :P więc poprosiłam aby Pani sprawdziła czy są mniejsze. Są, więc mi zamówiła... mają być na dziś! :hopsa:
Mam nadzieje, że będą na mnie dobre!!? ach ta mała sura noo! ::)
Aaaa no i muszę się Wam pochwilić, że kupiłam sobie też kozaczki w Kazarze!! z wyprzedaży! z prawie 600zł na niecałe 300! :skacza:
Bardzo mi się podobają! zwłaszcza, że drapnęłam je dużo taniej! :P ;D
I tak są drogie, ale będę miała nowiutkie na następną zimę! hihi ;D

Dzisiaj znowu przyjeżdża do nas moja Siostra, więc zapowiada się wesoły wieczorek!! :pijaki:
Szkoda tylko, że jutro szkoła... :-\

Ooo matko!!! Jaki post!!!  :o :o :o Przepraszam Was dziewczynki!! noo aaale zaległooości!!! ;) :D :D :D
Zaraz Wam poodpisuję!! :Daje_kwiatka:
A tym czasem buziaki! :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #1242 dnia: 26 Lutego 2010, 11:49 »
Dawaj fotki butów!!! ;D ;D ;D ;D
Oj u mnie w ten weekend też szkoła, więc znam ten ból...jeszcze jakieś zaliczenie się szykuje, a ja oczywiście na forum :D :D :D :D

Czyli ksiądz nie taki straszny! ;D Teraz kolejne podejście dekoracja kościoła ;) ;) ;) ;)  :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #1243 dnia: 26 Lutego 2010, 11:52 »
O czerwone szpilki :) uwielbiam szpilki!!!

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #1244 dnia: 26 Lutego 2010, 12:33 »
Ja też jadę jutro do szkoły, muszę wstać o 4 rano :(
Dobrze, że się trochę zrelaksowałaś.
Ja właśnie planuję rezerwacje wycieczki jakoś w kwietniu, ale teraz nie wiem czy to nie za późno...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1245 dnia: 26 Lutego 2010, 13:00 »
Dobra, to teraz czas Wam poodpisywać, moje drogie! ;D :-*

Justyś a co, stęskniłaś się za Agatką?! :D ;)  :przytul:

Agulek po 1. no gust ma!! bo zawsze trafi w mój!! :D , po 2. z Jana nie! ślub nie będzie w stargardzie kochana, tylko w małej miejscowości Warnice! po 3. na brewki chodzę do Ewci na ul.Emilii Plater, do salonu Beauty Room ;)

mka hehehe już fotę?! w pracy jestem! wieczorkiem mogę ewentualnie wrzucić! :P noo a z księdzem będzie dopiero teraz przeprawa! no ale racja! nie było aż tak źle! pierwsze koty za płoty! :D

Patrycja dzięki za kciuki! ;D :-* jak widzisz, nie było tak źle, ale to dopiero początki! ;) o podróży jeszcze nie piszę, bo zapeszę! ;) :P ;D

Nemezis dzięki :-* na innego księdza zgodził się bez niczego, więc mam nadzieję, że dalej też będzie dobrze ;)

Kivi a dziękuję Ci bardzo! :-*

Anjuszka ajm hiiiir!! :uscisk:  ;D

Ciriness ach dziękuję Ci kochana!! a teraz mi się buźka ucieszyła, jak przeczytałam takie miłe rzeczy!! super coś takiego usłyszeć! dziękuję Ci bardzo!! :-*  :przytul:

agulla nie wiem, czy Cię tu u mnie już witałam!? ale jak nie to łap buziaka! :-* księdza bardzo się boję, bo już słyszałam o jego akcjach! a co do świeczek, to rzeczywiście ryzyko!!hahaha! ;) pozdrawiam :-*

JulkaKulka no to obydwie mamy super narzeczonych!! ;D :-*

misiagesia święte słowa!! co do "gwiazdy" to raczej średnio, bo czasami bywało ciężko ;) dziękuję kochana i za Twoje przygotowania również trzymam kciuki! :-*

Madziulka no właśnie u nas jest podobnie! i mam nadzieję, że i podobnie się skończy jak i u Was! ;) dziękuję i pozdrawiam :-*

JolaŁukasz hehehe no to się cieszę!! :D niby skromna, a jednak ma coś w sobie nie?! ;)

Pusia hahaha no to możemy wspólnie wypasać nasze sadełka!! :D :D :D ale dopiero po ślubie!! teraz trzeba się tego pozbyć!! :P ;D buziaki kochana :-*

paooolka dzięki :-*

kaamila hehehe skąpiradło mówisz?! no to trzeba to zmienić!! powiedz swojemu PM, że ja coś dostałam ładnego, to może sam się domyśli i też poleci do apartu! ;) ;D

marta_b a dziękuję :-* dzięki za info o sukni! ;)

malavi mi się wydaje za "mało ślubny" niestety... to raczej taki na co dzień komplecik... ale jak uważasz ;) ja również uwielbiam szpilki!!! :Serduszka:

mariposa dzięki kochana :-* już jestem, ale znowu znikam na cały weekend, właśnie przez szkołę :( No a wycieczkę radzę już rezerwować! abyście mieli to co chcecie, a nie to co zostało! ;)

Pamelko kochana! ja absolutnie nie poczułam się urażona!! wręcz przeciwnie!! :przytul: dzięki za miłe słowa! :-* i to prawda, pieniądze to nie wszystko... Co do biżuterii, to właśnie muszę zacząć się rozglądać, ale myślę, że na dekolt jakiś malutkie, delikatne świecidełko, ale na uszy już coś bardziej ekstra! ;D

Cherry zgadzam się z Tobą kochana!! dokłądnie tak jak napisałaś! ;)

madzia_n a dziękuję! ;)

Lolaaa fosolaaa!! :terefere:

Uff, to już wszystko! ;)
Pani zadzwoniła z kazara, że butki już przyszły, więc po pracy jedziemy mierzyć!! :jupi:
Trzymajcie kciuki aby były dobre!! ;) :D

Dziewczyny... nie wiem jak Wy... ale ja już czuję WIOOOOSNĘ!!!! :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Fotograf: :okularnik:  ;D
Miłego, słonecznego dzionka kochane!! no i udanego weekendu!!! Ja niestety spędzę go w szkole >:(
Buziam Was wszystkie!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1246 dnia: 26 Lutego 2010, 13:25 »
Ale mile zaskocznie!Jak sie rozpisalas  :D ale to dobrze!
Ja tez sie swjego ksiedza boje :-\.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #1247 dnia: 26 Lutego 2010, 13:26 »
Nowe szpile, kozaki, ale masz fajnie :) chyba sama wybiorę się na jakieś zakupki :)

A z księdzem wiedziałam, że nie będzie tak źle, to w końcu też człowiek :P

Udanego dnia i weekendu!!  :-* :-* :-*

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #1248 dnia: 26 Lutego 2010, 13:35 »
Świetnie Agatko, że Wam się udało z tym księdzem i że termin i godzina były wolne.
Pokaż nam zdjątka tych nowych butków. Buziaki  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #1249 dnia: 26 Lutego 2010, 14:01 »
Justyś a co, stęskniłaś się za Agatką?! :D ;)  :przytul:
No jakże by inaczej  :-* :-* :-* :-* :-*

Post faktycznie długachny, ale byłam spragniona nowych wieści, więc przeczytałam jednym tchem  ;D ;D ;D
Dobrze, że ksiądz nie robił problemów i udało Wam się zarezerwować godzinę  :)
Szkoda tylko, że podróż poślubna pokrywa Wam się z weselem na które chciałaś iść...
Ja tam bym sobie chyba jednak przełożyła podróż, skoro to wesele jest dla Ciebie ważne. I zarezerowała późniejszy termin... W końcu to podróż poślubna - jedyna taka w życiu, więc wszystko powinno być super zorganizowane... a skoro już brak wymarzonego pokoju, to już tak super nie jest...
No, ale to Wasza decyzja, także trzymam kciuki, żeby w październiku było miejsce i wszystko wypaliło  ;)
p.s pokaż kozaczki  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1250 dnia: 26 Lutego 2010, 14:14 »
Ale Ci się udało z tymi butami :)
Wklejaj fotki! :) :) :)
Dobrze, że ksiądz nie robił problemów i że wszystko gładko poszło ;)
Jeśli chodzi o podróż, ja bym ją przełożyła gdyby w tym czasie wyskoczyło nam jakieś ważne wesele... Wolałabym jechać zimą już. No i wtedy na 100% mielibyście wymarzony pokój...

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1251 dnia: 26 Lutego 2010, 14:33 »
No to super, ze tak bezproblemowo poszło z księdzem! A na przyszłośc księdzu na "do widzenia" mówi sie:" z Panem Bogiem!"...sama sie dowiadywałam bo nie wiedziałam! ;D
..szpileczki i do tego czerwone...UUUU dla mnie - maniaczki butów - to jak czerowne ferrari dla faceta!! Koniecznie musze je zobaczyc - fotka obowiązkowa!! ;D ;D
..dzieki za namiary do salonu urody! :-*

..buziolki dla Krejzolki! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1252 dnia: 26 Lutego 2010, 15:06 »
Tak,tak fota bucików koniecznie musi się dzisiaj pojawic  ;D Najlepiej jeszcze gdy Ciebie będzie widac  :brewki:

Słuchaj no  :los: a nie możecie skorzystac z innego biura podróży?  :-*

A posta czytało się baaardzo przyjemnie  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1253 dnia: 26 Lutego 2010, 16:21 »
A tak w ogóle to mam swoje typy odnośnie waszej podróży  ;D

Obstawiam Kube,Meksyk albo Floryde  ;D ;D oooo i jeszcze dorzuciłabym Barbados  ;D

Jak już będziesz chciała nam napisac to zobaczymy czy w dobrym kierunku "szłam"  ;D

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #1254 dnia: 26 Lutego 2010, 18:27 »
Czesc kochana!!
Jak dobrze jest dowiedziec sie co u Ciebie slychowac i jak zwykle zalatana :)
Ja nie wiem co Ci ksieza maja w sobie ze tak wiele ludzi sie ich boi a zwlaszcza kiedy przychodzi do zalatwiania slubu.Ja tak samo mam treme jak mam sie spotkac z ksiedzem.Ale ciesze sie ze Wasze spotkanie poszlo bezbolesnie i udalo sie wszystko zalatwic.
Przykro mi ze nie poszlo Wam z ta podroza ale mysle ze pewnie da sie cos wymyslec i spedzicie ten czas w wymarzonym miejscu.Czekam z niecierpliwoscia na ujawnienia tego miejsca i trzymam kciuki aby wszystko udalo zalatwic sie pomyslnie.
Czekamy na fotki Twoich bucikow.Fajnie jest sobie takimi rzeczami poprawic humorek ;D
Co do naszego pasania sie to jestesmy umowione a teraz musimy wziasc sie za siebie bo na slubie musimy wygladac najpiekniej ;)P.S Ty sie chyba o to martwic nie musisz :)
Milego weekendu i czekamy na Ciebie.Moc  :-*zostawiam.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1255 dnia: 26 Lutego 2010, 18:35 »
No to super, ze tak bezproblemowo poszło z księdzem! A na przyszłośc księdzu na "do widzenia" mówi sie:" z Panem Bogiem!"...sama sie dowiadywałam bo nie wiedziałam! ;D

albo "Bog zaplac" (bo ja nie mam czym)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #1256 dnia: 26 Lutego 2010, 21:10 »

[/quote]

albo "Bog zaplac" (bo ja nie mam czym)
[/quote]

dobre :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #1257 dnia: 26 Lutego 2010, 23:00 »
zdjęcia butków koniecznie:D i tych czerwonych i kozaczków:)
my też troszkę boimy się swojego księdza, a może czujemy taki respekt co wypada powiedzieć, jak się odezwać i tylko, żeby nie palnąć jakieś gafy...jak na spotkaniu zaczęłam mówić, ze chcielibyśmy, żeby ksiądz Nam odprawił mszę, a ona to jaki ksiądz a ja mówię no pan ;D a to był  w ogóle proboszcz:D
ja  to lubię czytać długie posty fajnie napisane:P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1258 dnia: 27 Lutego 2010, 01:26 »
Agaaaaaatko kochana  ;D ale było czytaaania! No, ale nadrobiłam trochę i ogarnęłam  ;D

Przede wszystkim trzymam kciuki za wycieczkę! Oby były jeszcze miejsca! Ciekawa jestem gdzie się wybieracie :D My tak szybko się zdecydowaliśmy właśnie żeby mieć pokój taki jaki chcieliśmy i termin też dogodny  :P

Biżuteria prześliczna, bardzo mi się podoba, Ł. dawno mi takiego kompleciku nie kupił, zaraz mu tam powiem do słuchu  ;D ;D ;D

Czekam na fotę szpilek i kozaków, koniecznie!  :D  :-* :-* :-*

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #1259 dnia: 27 Lutego 2010, 09:20 »
Aagatko a gdzie macie slub, jaka parafia? Bo ten nasz ksiądz jakiś podobny do waszego ;D