Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 154173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witam dziewczynki :-*
Ale sobie drzemkę z Kiciusiem strzeliliśmy! ;D

Anjuszka chyba właśnie skłaniam się ku takiej długości jak piszesz... a znaleźć muszę! :D ;)

elemelka ach dziękuję ślicznie!! :-* naprawdę w spiętych tak dobrze? :D ja tam się wolę w rozpuszczonych :P

Cherry dzięki wielkie! tak, będą spięte włoski i krótki welon ;)

Patrycja4r hehe no najważniejsze już jest! :D a kwiatka we włosach również mogę mieć... pod welonem! ;)

andżelika och ach dziękuję Ci kochana!! :oops: to jeszcze nie jest efekt końcowy, więc tym bardziej się cieszę, że suknia się podoba! :-*

eluś hmm racja, może i na poprawinach, ale tak myślałam, że kwiat przecież może być też pod welonem! ;) czy nie za bardzo?

Pamela taaak to uczucie jest wyjątkowe! aż dech zapiera w piersiach! ;) ;D dziękuję Ci za miłe słowa :-* i racja, długi welon to za dużo...

moniq zgadza się! welon zakryłby piękny tren z falbanek ;) i dziękuję Moniś :-*

osika po pierwsze to witam Cię w moim odliczanku, bo chyba tego jeszcze nie zrobiłam :P  :przytul: fajnie, że suknia się podoba! :-* Tak, długi welon niestety odpada :(

doti29 hehe no to cieszę się, że napisałaś! witaj w moim wątku kochana! :-*  dziękuję za tyle pochwał!! :oops: :-* a Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna! ;)  :przytul:

malavi masz rację, dół trzeba pokazać! ;) :D

Dziękuję Wam kochane dziewczynki, za tyle miłych słów o mojej sukni i cieszę się, że Wam się podoba, bo to jednak dużo dla mnie znaczy... :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
Bo przecież jesteście w tym ekspertkami!! ;D :-*
Miłego wieczorku! ja uciekam myć się i spać! :P
Buźka!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj tam oj tam nie ma za co  :) samą prawdę napisałyśmy  ;D Jak teraz tak się zachwycamy to co dopiero będzie na ślubie-Twoi goście

oniemieją a Pm padnie chyba z wrażenia  ;D  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :brawo: :luzak:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Kochana, a na sali chcesz być z welonem?

Bo ja mam taki plan żeby welon był tylko do kościoła, a później won  ;D
I dlatego planuję również kwiatka we włosy :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Mysia - świetny pomysł  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Może i ostro, ale prawdziwie  ;)
Ja ogólnie nie lubię welonów u mnie na pewno będzie tylko mgiełka... Długaśna za to  ;D
Ale po kościele nie chcę z welonem być... ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Mysia no widzisz dla mnie ostro bo ja jestem straszną fanką welonów :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ja też zawsze chciałam welon. Ale jak zaczęłam chodzić po salonach z przyjaciółką (ślub ma we wrześniu), to nie wykluczam, że może jednak nie będę go mieć... Wszystko zależy od sukienki. Do niektórych po prostu welon jakoś mi nie pasował :)

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
A ja myślę że fajnie mieć welon do oczepin :) Żeby pan młody miał co odczepiać, no i to też jakiś taki symbol ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja będę rzucać bukietem (specjalnie przygotowanym na to, bo mojego nie oddam  ;D ). Nie podoba mi się rzucanie welonem...  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Relację z zakupu sukni przeczytałam jednym tchem  ;D

Prześlicznie wyglądasz :D i uśmiech masz na twarzy, promieniejesz koleżanko :D

Bedę czytać :)

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
aagatkaa troszke mnie nie było, a tu taka niespodzianka ;D No proszę suknia wybrana, i to jaka ;D
Pięknie w niej wyglądasz, naprawde idealnie do Ciebie pasuje.
A welon raczej krótki i włoski spięte :D
Ja jak wybierałam moją suknię, to tez od razu jak ją przymierzyłam czułam, że to ta i żadna inna ;D Więc wiem jakie to cudowne uczucie :P
A no i mama ze łzami w oczach ;) :D Przez moją mamę aż mi się płakać zachciało :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witam, witam dziewczynki! :Daje_kwiatka:
ciriness ooo witam serdecznie! :hello:  hehe a dziękuje bardzo! :-*
Mysia no kurczę, nie wiem... zastanawiam się... ja też o tym myślałam aby potem zdjąć welon i odsłonić kwiatka! :P co do rzucania, nie podoba mi się to, że ten welon jest później tak szarpany przez dziewczyny ;) też pomyślę o małym bukieciku, tak po amerrrrykańsku! :D :D ;) dobry pomysł kochana! :-*
cherry no dokładnie, dlatego zastanawiam się co robić... ;)
Justyś no właśnie! nie do każdej sukni pasuje welon... :-\ albo np. ciężko dobrać :P
mka o prosze! nie spodziewałam się tego po Tobie! ;) :D
Patrycja hehehe no PM musi paść z wrażenia!! nie ma innej opcji!! :D :D :D
kaamilko dziękuję :-* dokładnie tak, uczucie cudowne i życzę każdemu takiego "objawienia" ;) :D

Ale u mnie dzisiaj nuuudaaa... :czeka:
Cały dzień siedzę na kompie...:chat:  ;D
Już mnie tyłek boli :P :D no ale może troszkę się pouczę, bo w poniedziałek ostatni egzamin... ::)
Myślałam, że dzisiaj podjedzimy z Ł. zobaczyć zaproszenia i wszystkie te pierdółki na żywo, do sklepu ślubnego, ale chyba odpada, bo biedulek też ma exama w sobotę i chce się pouczyć... ::)
Będziemy dzisiaj więc, takie dwa dziobaki :gazeta:  ;D

A wiecie co, jakie te baby są głupie :D wczoraj Kiciuś zapraszał mnie do restauracji na obiadek, bo tak jakoś na "randki" niespodziewane go wzięło...
A ja, jak to baba, nakrzyczałam na niego, że czego mi cześniej nie powiedział! czy nie widzi, że włosów nie mam umytych!? że nie jestem odpowiednio ubrana?! że chociaż rano mógł mi powiedzieć! :nerwus: :obrazony:
Biedny Kiciuś... mówi do mnie, że chciał mi tylko przyjemność zrobić...:cegly: a ja nie i koniec :P
No i dopiero dzisiaj do mnie dotarło, po co ja się tak uniosłam!? :glupek: kobitkom nie dogodzisz... ;D ::)
I tak sobie o tym myśle, że te baby to jak @ dostają, to rzeczywiście im odwala! :bredzisz: hehehe
Okej, miłego dzionka Wam życzę!! Buźka :-*

Offline mka

• Chuck Norris
Buhahaha u mnie ostatnio było tak samo... :D PM z pracy pisze i proponuje wyjście na obiadek,a ja, że głowa nie umyta (widzę, że to jakaś standardowa wymówka :D :D ), że nie ogarnięta jestem i że przeciez w domu jest obiad :glupek: :glupek: :glupek:

:los:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
ale niedobre narzeczone :Kill:

oczywiście śmieje się bo i ja mam tak samo, ciężko mają z nami Ci panowie  :hopsa: ale dobrze, niech się starają bo równocześnie jest im z nami jak w niebie  :Swiety:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..heheheh...galopujący PMS??..skąd ja to znam... ::) ;D ;D

....a co do rzucania kwiatami...moja koleżanka tak zrobiła..bo nie miała welonu...to niestety bukiet upadł na ziemie..i wszystkie kawiatki rozsypały sie po całej sali... ::)

..a ja uważam że rzucanie welonem ma swój urok. Można też ten welon podarowac tej dziewczynie która złapała (jeśli ją sie lubi ofc)..na pamiatke. Ja mam takie dwa "zdobyczne" welony! ;D
..i sciąganie welonu zaraz po kosciele...Nieeee!!..ja sie czułam w welonie jak "PRAWDZIWA PANNA MŁODA"..taka "wybrana"..nie wiem jak to opisac..ale w każdym razie - czułąm sie WYJĄTKOWO!! ;D
(poza tym gdzie inndziej drugi raz w życiu ubierzesz welon? ;D)

buziaki :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
niech się starają bo równocześnie jest im z nami jak w niebie  :Swiety:

Hehehe święte słowa ciriness!!! ;D
mka A potem będziemy narzekać, że nas nigdzie zabrać nie chcą!! :D :D :los:

Agulek hmm masz rację, uwaga godna przemyślenia ;) dzięki kochana! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
....a co do rzucania kwiatami...moja koleżanka tak zrobiła..bo nie miała welonu...to niestety bukiet upadł na ziemie..i wszystkie kawiatki rozsypały sie po całej sali... ::)

..a ja uważam że rzucanie welonem ma swój urok. Można też ten welon podarowac tej dziewczynie która złapała (jeśli ją sie lubi ofc)..na pamiatke. Ja mam takie dwa "zdobyczne" welony! ;D
..i sciąganie welonu zaraz po kosciele...Nieeee!!..ja sie czułam w welonie jak "PRAWDZIWA PANNA MŁODA"..taka "wybrana"..nie wiem jak to opisac..ale w każdym razie - czułąm sie WYJĄTKOWO!! ;D
(poza tym gdzie inndziej drugi raz w życiu ubierzesz welon? ;D)

Hm, do rzucania będzie specjalnie przygotowany bukiet więc jak się rozleci to trudno, a w ogóle to słuszna uwaga, że może tak się stać więc trzeba pomyśleć jaki powinien być żeby się nie rozwalił  ;D

A zamiast welonu dziewczyna dostanie bukiet, ja bym się bardziej ucieszyła niż z welonu  ;D

No i jak to kiedy welon ubierze drugi raz??? Na sesji  :Szczerbaty:

A tak serio dziewczynki, ja po prostu nie jestem zwolenniczką welonów, ale chcę mieć jako panna młoda - więc na mszy będzie, na plenerze będzie... a na sali będzie piękny kwiat  ;D

PS. A z awantury na kolację się uśmiałam u mnie też tak czasem jest  :D

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
ja rzucałam podwiązką bo mi było szkoda i welonu i wiazanki  ;D
Wolałam zostawić sobie na pamiątkę :) ...chociaż za podwiązką też tęsknię,...taka sentymentalna jestem
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No, ja swoim bukietem nie będę rzucać, myślę o kupnie specjalnego na północ... Najpierw plan był taki, że rzucałabym bukietem świadkowej, ale chyba jej zamówię bransoletę z kwiatów więc odpada ;)

W ogóle to mam zamiar się zainteresować tym suszeniem bukietów "na zimno" żeby sobie przetrwał i się nie skruszył :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
W ogóle to mam zamiar się zainteresować tym suszeniem bukietów "na zimno" żeby sobie przetrwał i się nie skruszył :)

Uuu a cóż to jest?! pierwsze słyszę!!? :o fajny pomysł! ;D
Bo ja, tak jak ela też sentymentalna jestem! :P :D

Za to, że tak tu trochę nudno się zrobiło ;) :D wkleję Wam na "chilkę" fotki z meksykańskiej knajpki w Warszawie.
To dla Ciebie Mysia ;D przyjrzyj się czy to nie ta, do której się wybieracie! ;)
żyrandole zrobione były z butelek po Desperados, a na suficie milion fotek z gośćmi lokalu w sombrero! :gitara:
super lokal, muzyczka extra, tylko jedzonko średnio nam smakowało ;)
A fotkę z sombrero zrobią Ci tylko, jeśli zamówisz wielki kielich jakiegoś tam drinka... żałuję, że się nie skusiłam, bo bym tam dzisiaj wisiała! ;D
tylko, że ten drink podobno taki nie za bardzo, dlatego zrezygnowałam :P
A więc, "nacieszcie" oko, bo fotki niebawem znikną :p

Buźka! :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
bardzo ładne zdjęcia  ;)
[/url]
[/url]

Offline mka

• Chuck Norris
A czemu niebawem zniknął??Jakaś nowa metoda widzę? :D :D :D

A w ogóle to ja protestuje tutaj Nas katować jedzonkiem dobrym ::) ::)

No piękne mordeczki macie  :uscisk:

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
Hej !  :skacza:
Troszke mnie nie bylo a tu tyyyyyyyle nowosci !
Po pierwsze gratuluje kiecki :* to juz wielki krok na przod :D Pieknie w niej wygladasz ! ja tez w arvenie kupilam swoja i tez mialam przygody z paniami ...
Po drugie z tym welonem , to mysle podobnie jak Mysia : do Kosciola , w aucie sobie sciagne i na sale chce juz miec jedynie kwiata :)
Po trzecie zapomnialam , co jeszcze mialam pisac wiec pozdrawiam serecznie Gospodynie i reszte dziewczynek  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Bo moje pomysły Agatko są najlepsze hihihi :D :D :D

Ja uważam, że wyglądasz dużo lepiej w rozpuszczonych na codzień, jednakże do welonu i sukni, wyglądasz przepięknie w spiętych.
Co do welonu, to jestem jak najbardziej za i nie wyobrażam sobie, aby od razu po kościele go ściągać...a u mojego K. w stronach jest tak, że się nie rzuca tym welonem, tylko jak wyłączą muzykę to Panna Młoda wstaje i idzie na wprost na tę dziewczynę, która z kółka akurat na jej wysokości się zatrzymała i to wygląda tak jakby ją łapała, ale wtedy żadne inne dziewczyny się nie rzucają, więc wg mnie to jest lepsze... a i u niego nie oddaje PM swojego bukietu bądź welonu nowej pannie młodej, tylko na czas konkursu pożycza a później nowa panna młoda jej to zwraca... no ale szkoda, że bierzemy ślub tua nie tam ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ślicznie moi drodzy!  ;D

A tak pozatym to ja się nie godzę, żeby zdjęcia zniknęły  :obrazony:
Proszę nam tu nowych zasad nie wprowadzać   :terefere: ;D ;)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
jakie fajne fotki!! ;D bardzo ładna z was para- powtórzę się!! ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
No no fiu fiu jakie fotki  ;D Dobrana z was para napatrzec się nie moge jak idealnie do siebie pasujecie

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dwie ślicznoty  ;D  ;D

Suknia cuuuuuuuuudnaaaaaa!!!!!!!!  :-*
Gratuluję :)

Ja w Poznaniu w Browarze z moim G byłam w knajpce meksykańskiej, naprawdę pychotka jedzonko, no i jeszcze w Wiśle ( to dla dziewczyn z moich regionów bliżej :P)  i też pychotka  ;D

:-*  :-* czwartkowe

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
aaaaalez sie ciesze z Toba :D :D :D
suuuperowo :D
 :skacza: :skacza: :skacza:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.