..to niezłe ciuszkowe polowane miałaś!! i powiem tobie, ze spodnie dresowe z NYra są NAJLEPSZE!! i najwygodniejsze!

..Agatko - cos sie zapytam. Od razu napisze, ze
nie zamierzam ingerowac w twoje życia i upodobania...ale chce zapytac o solarium. często chodzisz chyba, co?kiedyś oglądałam program na TVN style - Gok Wan i te sprawy. I on w tamtym odcinku robił testy skórne Laską które sie smaża na solce i te które unikają UV. Chodziło o test na wiek skóry. I okazało sie że te Laski co chodziły na solkę to do ich wieku za każdym razem trzeba było dodac +8lat czyli jak Laska miałą 22 lata to jej skóra już miała 30 lat...Także wystarczy sobie pomyślec jak Laska miała 32 lata to jej skóra ma juz 40-che - te straszne zmarszczki!! ate któe nie chodzą na solkę i unikają UV to od odejmowało sie -6lat. Czyli Laska która się nie opala i ma 24 lata to jej skóra ma 18 lat!!
..zawsze mnie zastanawiało dlaczego te opalone Laski tak poważnie wyglądają..teraz już wiem. Mają starą skórę!!
..Dbaj o nią kochana. Solka już nie jest trendy! A młoda, gładka skóra - tak! Jesteś tak śliczną dziewczyną, że powinnaś jak najdłużej sie cieszyc urodą.

Andżelika - wybieramy się Kabareton (Kabaret Pod Wyrwigroszem i Babeczki z rodzynkiem)