Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152391 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #330 dnia: 13 Stycznia 2010, 22:03 »
cudne weselisko będzie :)
My koledze z pracy zrobiliśmy właśnie taką niespodziankę z balonami.
Kupiliśmy mu prezent, wpakowaliśmy do wielgaśnego pudła i z racji że pracuję w firmie zajmującej się gazami technicznymi napełniliśmy balony helem i włożyliśmy do pudła. Do tego kokarda i fru pod kościół :)
Pod kościołem od razu otworzył z żonką prezent i wszystkie poleciały :D
Zaskoczony i  uradowany był, a jaką dzieciaczki miały radadochę  ;D

:-* zostawiam

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #331 dnia: 13 Stycznia 2010, 23:04 »
oleandro kochana, no witam!! :-*
Sukni jeszcze nie mam wybranej, ani nawet upatrzonej... :-\
Jestem lekko załamana, bo jak na razie nic mi się nie podoba! :(
No ale za tydzień znowu zaczynam rajd po salonach ;D

madzia_n no właśnie największy w tym problem, że w tym kościele nie ma takiej stałej sprzątającej osoby, jak np. kościelny, tylko co tydzień jakaś inna rodzina sprząta...
więc jedynym rozwiązaniem jest opłacić kogoś, może jakiegoś chłopakaczka, który chce sobie stówkę zarobić ;)

Anjuszka no mamy nadzieję, że goście zwariują!! hehehe ;) ;D będzie szaaał! :zdziwko:  ;) :D buziaki kochana :-*

galaretko hehehe no musimy uważać na paparazzich!! 8) :D a mój Kiciuś jeszcze nie wie co chce, ale mówi, że będzie mierzył wszystko! ;D
O dziwo podobają mu się smokingi, bo mają te jedwabne pasy! :mdleje: moim zdaniem może Go to skrócić... :-\ ale obadamy jeszcze ;)

Aneczq mamy nadzieję, że weselicho będzie cudne ;) :-* a dzieciaczki na pewno cieszą się z takich gadżetów najbardziej :D

A tak apropo tych balonów...
zapomniałam, że siostra mojego Ł. na swoim ślubie dostała właśnie takie pudło balonów jako prezent pod kościołem!! ::)
więc lepiej jak my mielibyśmy coś innego! :P
i dogadałam się z Mysią, że ja biorę konfetti, żebyśmy obie miały coś innego! ;) :D

No i powiem Wam wreszcie, co ten mój Kiciek wymyślił na Walentynki...!
Weekendowy "Romantyczny rejs dla zakochanych" promem z Unity Line ze Świnoujścia do Ystad! :mdleje:
Niby wszystko ładnie, pięknie, bo i drink powitalny i romantyczna kolacja, i wykwintne śniadanie, i ciacha, i nawet slepy i rozrywka na żywo... i nawet kabinę de lux załatwił (bo w normalnych łóżka były piętrowe :mdleje:) ale...
No właśnie jest jedno ale...! ja się boję!!! :buu: nasz kolega marynarz nastraszył mnie, że w styczniu i w lutym są najgorsze wiatry i może kołysać, można źle się czuć itp...
Co prawda płynęłam nie raz promem, jednak nigdy nie spałam! i tego boję się najbardziej :Olaboga: i od razu widzę scenę z Tytanica!  :boje_sie:
No... :bredzisz: już Ł. zarezerwował, ale na szczęście jeszcze zaliczki nie wpłacał :D więc może zrezygnujemy...?
Biedny myślał, że mi niespodziankę zrobi, że się ucieszę, więc już tak strasznie mu nie gderam, że nie chcę...
Może wymyślę coś fajniejszego, to odejdzie od tego pomysłu :razz:
No chyba, że cały rejs będę leciała na wspomagaczu :popija:  ;D ;D ;D

A Wy kochane, myślałyście już coś o tym dniu?
Może któraś podsunie mi jakiś pomysł, albo niecny plan?! :brewki:
Czekam na Wasze propozycje i sygestie :)

Uciekam :prysznic: &  :uscisk:  ;D ;D ;D
Kolorowych!! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #332 dnia: 13 Stycznia 2010, 23:13 »
My chyba do Krakowa na weekend sobie pojedziemy :) ale to jeszcze nic pewnego :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #333 dnia: 13 Stycznia 2010, 23:13 »
Szykują Wam się mega cudne Walentynki  :Serduszka:
Ja też ma strach przed taką wodą, ale chyba dla takiego rejsu przeżyłabym wszystko  ;)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #334 dnia: 14 Stycznia 2010, 06:32 »
Tez bym się chyba bała.....
A my na Walentynki, narazie nie mam pomysłu :(
Może mój G cos juz wymyslił, ale nie wiem :D  Tzn na pewno wybieramy się na targi, bo u nas właśnie 14 lutego - romantycznie :P

Zostawiam  :-*

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #335 dnia: 14 Stycznia 2010, 08:33 »
Ja spałam na promie i nic strasznego.  Trochę buja, ale bez przesady. Co prawda ja płynęłam latem.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #336 dnia: 14 Stycznia 2010, 08:48 »
Kochana spoko luz...ja płynełam 3 razy (raz w listopadzie i 2 w grudniu i to dalej niz do Ystad :D :D :D
Raz bujało tak że na baletach raz w jedną stonę sali nas rzucało raz w drugą  :cancan: :cancan: :cancan: ale co to była za noc....hihi ostro serio ;D ;D
No ale podstawowa kwestia ja nie mam choroby morskiej ;) Jedna z koleżanek to cierpiała cały czas... :-X
A pamiętaj, że jak napradę, naprawdę będzie ostro bujac to prom poprostu nie wypłynie. Więc tutaj nie wymyślaj historii i płyń :D :D
No ale jak chcesz alternatywe to my jedziemy do spa... :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #337 dnia: 14 Stycznia 2010, 09:13 »
Chociaż propozycja spa, którą podpowiada Marta jest również super sprawą, to ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na ten rejs. mka ma rację, jeśli nie będzie bezpiecznych warunków na morzu prom nie wypłynie. To co najbardziej do mnie przemawia, to to, że Łukasz chciał dla Was jak najlepiej. Chłopak wpadł na jakiś pomysł, myślał, że Cię tym uszczęśliwi, że sprawi Ci wielką przyjmność, wszystko zorganizował, nie warto zatem rezygnować. Zaciśnij zęby i płyyyyńńńńńńń  ;D Napewno będzie bossssko....  :skacza:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #338 dnia: 14 Stycznia 2010, 09:42 »
Kochana, ja bym się nawet nie zastanawiała. Uwielbiam morze, rejsy i wszystko co z tym związane. Co do choroby morskiej, to jeśli nie mdli Cię w wesołym miasteczku to rejs tez przeżyjesz. Ale jeśli się bardzo boisz to może lepiej zamieńcie to na coś innego, bo w końcu ma być to dla Ciebie przyjemność a nie stres. Tak a propos rejsów to dziś rocznica zatonięcia promu Heweliusz. Nie piszę tego, żeby Cię nastraszyć. Od tamtego czasu wiele się zmieniło w przepisach dotyczących bezpieczeństwa i konstrukcji promów. Mówię Ci o tym jako fachowiec  ;) W końcu skończyłam projektowanie i budowę okrętów  ;D Ale zazdroszczę Ci - ja bym z wielką przyjemnością popłynęła :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #339 dnia: 14 Stycznia 2010, 11:40 »
My też jedziemy do spa, ale jakby mój K. wymyślił taki rejs, to bym to spa kopnęła głęboko w zad... :) także się nie zastanawiaj, będzie przygoda... :) :P

Miłego dnia Kochana  :-*

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #340 dnia: 14 Stycznia 2010, 11:51 »
Spa jest super pomysłem a ten rejs cuuudo gdyby moj Ł mi taka niespodzianke zrobil chyba bym sie poplakala ze wzruszenia...My to niestety zabardzo nie planujemy bo mamy dzieci i pewnie zjemy jakas kolacyjke w domu

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
« Odpowiedź #341 dnia: 14 Stycznia 2010, 11:58 »
Super pomysł z tym rejsem. Nie bój się i jedź, ja na twoim miejscu bym pojechała.
My nie myśleliśmy jeszcze o walentynkach, ale wypadało by żeby te walentynki były niezapomniane, w końcu to będą ostatnie walentynki niemałżeńskie ;D ;D
Pozdrawiam :D
Tzn. PŁYŃ ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #342 dnia: 14 Stycznia 2010, 13:34 »
Hehehe dziewczyny jesteście niemożliwe!! :bicz: ;D
Miałyście mi doradzić, co by tu coś innego wymyślić, zamiast tego rejsu, a Te mnie tu namawiają!! :Maruda:
A Wy tylko "płyyyń i płyyyyyń!!" :nie:   hehe ;) :D

No i nie wiem już teraz sama!? ???
Co do SPA, to mamy jeszcze prezent gwiazdkowy od siostry Ł. - romantyczna wizyta w SPA :brewki:
więc myślałam, że to wykorzystamy na Walentynki!! ::)
Ale ten mój Kocur nie chce... woli coś innego! mówi, że do spa pojdziemy sobie w zwykły dzień, aby się zrelaksować :P
Albo uczcić nasze pierwsze spotkanie...

Ale i tak Wam wszystkim dziękuję za tyle odpowiedzi!!
Kamilko
Jolu
Anjuszko
Zabawex
Justyś
mka Martuś
maggi
Aneczko1987
Mysiu

WIELKIE DZIĘKI KOCHANE!!! Za to każda dostanie buziaka  ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
W sumie to Kiciuś powinien Wam podziękować, bo dzięki Wam chyba zgodzę się na ten rejs...! :P

Dzisiaj idę na pazurki, a potem na małe zakupki :hopsa:
Planuję zakup spodni i jeansów, bo ostatnio jakoś same spódnice mi w ręce wpadają ;)

Lecę zobaczyć co u Was i uciekam popracować :D
Miłego popołudnia! :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #343 dnia: 14 Stycznia 2010, 13:41 »
Dzisiaj idę na pazurki,

Zgapiocha  :P :P :P Ja byłam pierwsza ;) :D :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #344 dnia: 14 Stycznia 2010, 13:57 »
..Agatko ja też płynełam do szewcji i spałam na promie..Też lekko byłam na poczatku zestresowana..ale prawie w ogóle nie czułam bujania..tylko raz jak myłam zęby..to jakoś tak mnie na jedną stronę przegieło - ale na prawde lekko - i wtedy zdałam sobie sprawde, ze płyniemy..a tak..nic kompletnie. Wg mnie też powinnas sie zdecydowac na ten rejs... ;D

..a my nawet jeszcze nie myslimy o walentynkach...hmmm...dzien przed idziemy na kabarety ...wiec moze to podepniemy jako walentynki?? W sumie my jakos normalnie obchodzimy ten dzien. Kiedys za małolata to sie szalało: kwiatki, czekoladki, misie i kartki..teraz staramy sie co jakis czas wzajemnie robic sobie drobne niespodzianki - i wcale "walentynki" do tego nie są nam potrzebne. My sie kochamy cały rok.  ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #345 dnia: 14 Stycznia 2010, 15:07 »
Aga a mozna wiedziec na jakie kabarety sie wybieracie
[/url]
[/url]

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #346 dnia: 14 Stycznia 2010, 16:43 »
To koniecznie wklej zdjęcie pazurków  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #347 dnia: 14 Stycznia 2010, 16:46 »
Reeeety, ale ten Twój PM jest romantyczny no! Taka wyprawa, ja bym się zgodziła bez żadnego namawiania, od razu bym zaczęła planować co i jak :skacza: ;) My pewnie nic ciekawego nie będziemy robili, A pewnie będzie miał pracę ::)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #348 dnia: 14 Stycznia 2010, 19:16 »
Aagatka ja plynelam Polonia kilak raz dokladnie na tej samej trasie i tylko raz mielismy zla pogode i troszke bujalo, ale nie bylo to mocno klopotliwe. Jak jestes na tak duzym promie to w ogole nie czuc ze jest sie na wodzie  ;D

Weekend na takim promie to swietna zabawa, bary, dyskoteka itp naprawde polecam!!!!

A co do sukienki to skoro nic Ci sie nie podoba to moze pomysl o szyciu lub pojechaniu do innego miasta: Poznan, Gorzow.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #349 dnia: 14 Stycznia 2010, 19:42 »

więc jedynym rozwiązaniem jest opłacić kogoś, może jakiegoś chłopakaczka, który chce sobie stówkę zarobić ;)

ja bym jedna dziewczynke polecala ;)

a co do walentynek, to plyn koniecznie. ja tam niejedna mile morska mam za soba i to na pokladach od 13 metrow ;) wiec nic innego ode mnie nie uslyszysz;). a fale sa w tym wsz. najfajniejsze ;), ale na promie nie powinno ich byc az tak czuc. a poza tym: zaopatrz sie w aviomarin ( na wszelki wypadek) i juz :)
do odwaznych swiat nalezy. to tylko chwila, przezyjesz. jak bedzie klapa, to juz bedziesz o tym wiedziec, a jak nie, to sie nowy swiat otworzy przed Wami :) no...
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #350 dnia: 14 Stycznia 2010, 22:47 »
No i jestem! ;D
Wiem, wiem, już macie mnie dosyć! ;) :P ale no muuuszę wejść i zobaczyć co tu się wyprawia! ;) ;D

Byłam na pazurkach, zwykły frencz, oczywiście z cyrkoniami, bo jakże by inaczej ;)
ale i tak nie ma co pokazywać Justyś :P

Byłam i na zakupkach, no i na szczęście łowy udane! ;)
3 pary spodni i super dopasowany, czarny dresik (jakby coś mnie wzięło i zachciałoby mi się pójść na siłkę, czy vacu :D)
Spodnie niestety nie wyprzedażowe, więc nietanie, ale dresik za to jaki fart! ;D Co prawda jakość taka sobie, ale na tyle co ja gdzieś chodzę to wystarczy! ::)
Zapłaciłam 49zł za bluzę i 49zł za spodnie (obydwie rzeczy przecenione z 99zł), więc stówka za komplet! a jaki ładniutki! w New Yorkerze kupiłam i sama dobrałam górę i dół :P
Dresiwo musi być superanckie, bo tak to może chęci znajdę na ćwiczenia, a w brzydkim to nigdzie człowiekowi nie chce się pokazywać ;)
Dobrze mówię dziewczyny?! nawet na siłce trzeba wyglądać! hehehe ;) :D
A spodnie to 2 pary jeansów, mega rórki, które uwielbiam, czarne i niebieskie, super dopasowane, bo z laykrą, więc można powiedzieć, że leginsowate ;)
A trzecie spodnie, to już eleganskie, proste, chociaż też lekko zwężane, na mały kancik, z podwyższonym stanem - siwe! nie wiedziałam, czy brać, bo w siwych nie chodziłam nigdy :P
Ale wzięłam, bo mam już takie jedne czarne i jestem bardzo zadowolona!
No to by było na tyle, z mojego zabieganego dnia :)
Aaa! byłam jeszcze na solarce i tak się zjarałam okropnie! :o dupka pieczeee :'(
mam za swoje! ;) :P

A teraz którkie posty do Was:
mka sama jesteś zgapiocha!! :P :P :P ;D
Agulek może i się zdecyduję. W sumie dzięki Wam ;)
O proszę, jaka miłość! brawo! :brawo: tak trzymajcie! :-*
Justyś jak wyżej, zwykły frencz z brylancikami na serdecznych ;)
madzia_n noo cholera romantyczna czasami potrafi być!! ;D i właśnie kocham Go za to :Serduszka:
Oleandro no właśnie te dyskoteki i sklepy mnie kuszą :D
A sukni jak nie znajdę w Szczecinie ciekawej, to wyruszamy z Mamą w Polskę! ;D właśnie Poznań jest naszym pierwszym celem ;) :D
Galaretko ale dlaczego nie może być chłopiec?! :drapanie: jakiś feminizm przez Ciebie przemawia?! :Co_jest:  ;D
Aviomarin wezmę na pewno! ;) Dzięki za troskę :-*

W ogóle dzięki dziewczynki za rady!! jesteście kochane! :-*
Ok, uciekam na małe przytulaski z Kićkiem :uscisk: ;D
Buźka! :-*

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 14 Stycznia 2010, 22:55 »
Wiesz..ja to się obrażę..żadnej foty? Ani pzaurków, ani spodni, ani dresiku...siku,siku :D :D :D

No powiedzmy, że Ci wybaczam ::)

Miłego  :uscisk: smyrkania (nie smarkania ;) :D ) :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #352 dnia: 15 Stycznia 2010, 08:42 »
No ja to nie wiem czy Ci wybacze  ::) ::) ::)
Nie ma zdjęcia   :o :'(
Ehhh, no niech będzie, ten ostatni raz jakoś przeżyję bez oglądania  ;D ;)

A co siwych spodni, to kupiłam sobie również w grudniu siwe spodnie na kant i muszę Ci powiedzieć, że fajna odmiana i całkiem je polubiłam  :D Więc może Tobie też przypadną do gustu  :D

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #353 dnia: 15 Stycznia 2010, 09:32 »
Co do rejsu, to dasz rade, dwa aviomariny i nawet nie zauważysz ze jesteś na statku (tylko nie aviomariny a coś innego, lepiej lokomotiv, bo tak nie zamula! Wierz mi jestem specjalistką :) Ja moją kiece nabyłam w Poznaniu (tu mieszkam), szukałam Poznań/Szczecin (tu mieszkają moi rodzice), jest dużo tych salonów całe mnóstwo, ale rzadko cos innego się trafia.
Co do walentynek, to my ich nie uznajemy, w sumie uznajemy, ale zawsze sobie przesówamy, bo wychodzenie na miasto tego dnia to prawie jak iść do galaxy dzień przed wigilią ;)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #354 dnia: 15 Stycznia 2010, 10:44 »
..to niezłe ciuszkowe polowane miałaś!! i powiem tobie, ze spodnie dresowe z NYra są NAJLEPSZE!!  i najwygodniejsze! ;D
..Agatko - cos sie zapytam. Od razu napisze, ze nie zamierzam ingerowac w twoje życia i upodobania...ale chce zapytac o solarium. często chodzisz chyba, co?kiedyś oglądałam program na TVN style - Gok Wan i te sprawy. I on w tamtym odcinku robił testy skórne Laską które sie smaża na solce i te które unikają UV. Chodziło o test na wiek skóry. I okazało sie że te Laski co chodziły na solkę to do ich wieku za każdym razem trzeba było dodac +8lat czyli jak Laska miałą 22 lata to jej skóra już miała 30 lat...Także wystarczy sobie pomyślec jak Laska miała 32 lata to jej skóra ma juz 40-che - te straszne zmarszczki!! ate któe nie chodzą na solkę i unikają UV to od odejmowało sie -6lat.  Czyli Laska która się nie opala i ma 24 lata to jej skóra ma 18 lat!!
..zawsze mnie zastanawiało dlaczego te opalone Laski tak poważnie wyglądają..teraz już wiem. Mają starą skórę!!
..Dbaj o nią kochana. Solka już nie jest trendy! A młoda, gładka skóra - tak! Jesteś tak śliczną dziewczyną, że powinnaś jak najdłużej sie cieszyc urodą. ;D  :-*

Andżelika - wybieramy się Kabareton (Kabaret Pod Wyrwigroszem i Babeczki z rodzynkiem)   ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #355 dnia: 15 Stycznia 2010, 11:09 »
Witam tuż przed weekendem! ;) :-*

Chociaż weekend dla mnie nie zapowiada się ciekawie... bo 4 zaliczenia! ale i tak się cieszę! :P

mka aaa tam! już i tak zawaliłam Was fotkami, więc na razie wystarczy! ;)

Justys nooo weeź noo! wyybacz! :blagam:  ;D
Co do spodni, wczoraj je tak mierzyłam i chyba właśnie się z nimi polubiłam! ;D troszkę urozmaicą moją czarną garderobę ;)

malavi noo tak tak, coś wziąć muszę! obowiązkowo! chociaż nie mam choroby lokomocyjnej, jednak pierwszą pomoc trzeba mieć! ;)
A o dużej ilości salonów to piszesz kochana o Poznaniu, czy Szczecinie?!
A walentynki w Szczecinie, to się zgodzę, że jak okres przedświąteczny w galaxy!! ;D :mdleje:

Agulek również oglądałam ten program!! straszne, wiem! ale teraz już tak nie latam, jak kiedy byłam gówniarą ;) :P
Chociaż przyznam, że lubię być opalona, bo z natury jestem straszny bladzioch, więc mi się nie podoba jasna karnacja... :(
Ale dziękuję Ci bardzo za troskę!! :-*
Powiedz mi jeszcze proszę, kiedy będą te kabarety? bo my z moim Kiciulkiem uwielbiamy!! ;D
********************************************************************************

Mysia i reszta dziewcząt, które nie wiedziały jak wygląda to konfetti!
Przeglądałam aparat i o dziwo mój Kiciuś zrobił fotkę, jak na gali ślubnej, na pokazie sukien z Novi, wystrzelili to konfetti!
I jest jakaś tam fotka, efektu co prawda tu nie widać, ale wklejem, aby jakieś ogóle pojęcie było ;)

Okej uciekam do nauki... :-\ Miłego dzionka życzę! :-*

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #356 dnia: 15 Stycznia 2010, 12:26 »
ja tego nie polecam, robi dużo hałasu przy wystrzeliwaniu, jakby ciszej te maszyny działały to super, ale z tym dzwiękiem to dziękuję ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #357 dnia: 15 Stycznia 2010, 12:39 »
wygląda super... tylko kto to potem posprząta?  ;)

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #358 dnia: 15 Stycznia 2010, 13:09 »
Agulek również oglądałam ten program!! straszne, wiem! ale teraz już tak nie latam, jak kiedy byłam gówniarą ;) :P
Chociaż przyznam, że lubię być opalona, bo z natury jestem straszny bladzioch, więc mi się nie podoba jasna karnacja... :(

Nie opalaj sie tak bo skwarką będziesz :D ;D ;D

Hihihi, no ja wiem...też lubię być opalona..a w te wakacje wcale, a wcale nie mogłam, wręcz musiałam unikać słońca...I wyobraź sobie...że dałam radę i nie było tak źle :D :D
Ja to ja, już się podleczyłam i myślę, że tego lata będę mogła wylegiwać się na plaży..ale moja Sis ma taką chorobę i bierze takie lekarstwa, że nie może...i wyobraź sobie jakie to nieszęście dla młodej kobiety!!Oczywiście lekko łamie zakaz, ale już nigdy nigy nie będzie mogla zjarać się na brąz..ehh. Cieszmy się tym co mamy :D ;D ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #359 dnia: 15 Stycznia 2010, 14:22 »
Justys nooo weeź noo! wyybacz! :blagam:  ;D

No niech Ci będzie, wybaczam  ;D ;)
Ale kolejne fotki muszą być  :D