Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243054 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
Marta hahahaha text spod drzewa boski!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
 :D :D :D :D :D :D galaretka dobrze pisze-narazie się nie przyznawaj do forum  ;D
Wiedziałąm,że będzie dobrze w pracy a podejrzwam że z każdym dniem będzie jeszcze lepiej  ;D ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Uuuu łaaaa ale pościora strzeliłaś!! :D :D :D
Czyli nie taki diabeł straszny...co? ;) Cieszę się, że w pracy Ci się podoba (bo z postu tak wyczułam ;))
Oby tylko było lepiej!
Szkoda, że ząbków sobie nie zrobisz, ale do ślubu zostało jeszcze trochę czasu, więc a nóż widelec...?! ;D ;)

Życzę miłego wieczorku :-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja tam się nie nadaję do żadnych diet, bo zawsze jak pójdę na zakupy to a to mi się loda zachce, to batonika, albo deser jakiś. I też nie lubię kanapki bez mokrego  :glupek: ;D Co prawda raz mi się udało być na diecie, ale to lato było, gorąco, to i jeść się mniej chciało, cały czas się gdzieś latało, no i kolacji nie jadłam. W 3 miesiące 8kg zrzuciłam  :Najlepszy: I od tego czasu już nie przytyłam, ewentualnie tak 2kg ale to tak spada i przybywa ciągle...

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Mka - Dukan jest spoko - ja tez uwieln=biam czekolade i dalam rade z reszta jak bedziesz chciala to mam przepis na czekoladki Dukanowe  :D

Składam protest - mka dawno Cie nie bylo w moim wateczku  :-\

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Ciesze sie kochana ze w pracy wszystko oki :) Co do diety masz jeszcze czas :)

Ja tez kupilam ta ksiazke i zaczynam od jutra jakie beda efekty napewno nappisze  :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Mka Twoje posty są rewelacyjne. :)
Super, że w pracy wszystko OK, wiedziałam że będzie dobrze. ;D ;D ;D
Nasz synek:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Post gigant zaliczony  ;D Cieszę się że Cię tak miło przyjeli w pracy  ;D Co do dukana to sama sie zastanawiam szczerze powiedziawszy, podczytuje ten wątek co wiśniowa założyła o diecie i mam taki sam dylemat jak Ty chodzi o owoce i warzywa ja też uwielbiam jeść "mokre" kanapeczki  ;D Słodycze jak słodycze jak chce się troche zrzucić na wadze to i tak trzeba je odstawić no ale te owoce...... ::) ::) ::)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Da się przeżyć bez owoców. Trzeba je odstawić ze względu na fruktozę którą zawierają. Ta dieta jest bezcukrowa. Ale w III fazie już można owoce.

Offline ada1988

• Chuck Norris
też bym chciała skorzystac z Dukana ale to pewnie też nie dla mnie się okaże :P

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
A ja od dziś zaczynam jeść swojego ulubionego arbuza, pyszota dietowa, jak dla mnie, kiedyś pomógł mi schudnąć.

Wszystkie wiedziałyśmy ,że sobie poradzisz! Sądzę,że Ty też tak myślałaś w głębi, ale panikę musiałaś zasiać :hahahaha:No i zobacz, masz już nawet koleżankę "ślubną" i będzie o czym na stołówce gadać  :hopsa:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No Mka, w pracy nie mogło być inaczej jak dobrze  :) tylko znajdź koniecznie te spinacze!  :hahaha: boska jesteś  ;D

Myślę że dziewczę świadka przy Was szybko poczuje się jak w rodzinie  ;) jeśli nadąży za Waszym poczuciem humoru  :Uu:

Apropo znacznej utraty wielkości cyca po odstawieniu tabsów to znam ten ból...wspominam swój biust z sentymentem, a mój PM z łezką w oku  ;)

Jak dla mnie najbezpieczniejszą drogą utraty wagi jest sport! Owszem, przy okazji można ograniczyć słodycze (choć całkowite wykluczenie, jak się je kocha nie ma sensu), jakieś dietetyczne kolacyjki wprowadzić, ale najlepiej dużo się ruszać! Wtedy efekt trwalszy, lepsze samopoczucie (patrz np. Agatka  :D ), jędrne ciałko  :brewki: sama wiesz zresztą, bo już to przerabiałaś. Teraz idzie wiosna, to samoistnie nabiera się ochoty do ruchu, no a jaką formę będziesz miała na wesele!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Noo, to dopiero pościor gigancior ;D
Zanim dobiegłam do końca, zapomniałam co miałam napisać na początku i w połowie ;D ;D ;D
Co do Dukana to może sobie odpuść, skoro masz tyle "przeciw" ?
Fajnie, że w pracy wszystko oki :)
Z wydatkami już tak jest - czasem pewne sprawy trzeba odłożyć na potem :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
haha Marta  ;D ;D jak zwykle musiałaś z czym dowalić heh dobre dobre

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
ale najlepiej dużo się ruszać! Wtedy efekt trwalszy, lepsze samopoczucie (patrz np. Agatka  :D )

Hahaha, Agulec ja mam lepsze samopoczucie, bo wiosna przyszła i ze słodyczy nie zrezygnowałam!! :razz: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hopsa: 
;) :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
 :hello:
..jak nadrobie wszystko  ::)  ;)  to bede mogla dolaczyc do Twojego odliczanka?? :blagam: :blagam:
..no i sle buziaki  :-* by moja prosba zostala pozytywnie rozpatrzona  :P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Każdy dietetyk mówi, że trzeba 5 razy dziennie jeść warzywa i owoce. Więc dieta która twierdzi, że nie można, jest dietą złą!

Poza tym dziewczyny jak chcecie się odchudzać idzie do lekarza, żaden was nie wyśmieje, a będziecie pod kontrolą i nie będzie efektu jojo!

Skończyłam się wymądrzać!

The end.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
jesli moge cos dodac.. to troszke nie zgadzam sie z  mkarolinka..studiuje zywienie czlowieka wiec jakies podstawy zdrowego odzywiania znam i moge stwierdzic ze "opychanie sie"5 razy dziennie owocami nie jest najlepszym rozwiazaniem, szczegolnie jesli chcemy zrzucic pare kg..wg dietetykow max 3 razy dziennie mozna spozywac owoce i to nie w postaci np. kg winogron to jeden  raz pozniej pol kg bananow to drugi raz i trzeci to 5 jablek ..jedna porcja to np garsc winogron, druga porcja to pol pomaranczy a trzecia to 1 jablko..owoce zawieraja duzo cukrow prostych-fruktoza ktora nie spalona odklada nam sie na bioderkach..jesli chodzi o warzywa to zgadzam sie..
..okey ja tez juz sie nie wymadrzam  ::)  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

To ja, to ja, to ja!!! :skacza:

alinka692 bez nadrabiania jesteś już  „dołączona” :hello: :hello: :hello: :hello:

No, dzisiaj sobie posiedziałam do końca w robocie ::) ..miałam trochę papierków i jeszcze sporo przede mną ale wiadomo, ktoś musi zrobić brudną robotę  :D :D :D :D

Takie chmurzyska idą od północnego zachodu, że kto wie czy burzy nie będzie! :drapanie:
Dopisane teraz-burzy nie ma ale leje deszcz!

Robertos ma już aparat na zębach...tak śmiesznie wygląda bo te zamki poprzyklejane na krzywe zęby też są krzywe  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: ...i ten drucik co biegnie między zamkami faluje na całej długości...ale nareszcie Roberto ma to co nam oboju sen spędzało z powiek :D :D :D

A wy czekacie na fotkę co? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oj macie macie...tylko coś światło w łazience spłatało figla i dziwnie na pysku się maluje i nos wielki mi wyszedł..a mam malutki ::) :P :P :P :P

Aż takiego pudla już nie mam :hopsa: :hopsa:...bo ja trochę inaczej układam sobie włosy jak moja koleżanka-fryzjerka ;D ;D ;D ;D

Tu zrobiłam fotkę mojego ostatniego zakupu ..ale kurde zdjęcie nie oddaje uroku tej bluzki! :mdleje: :mdleje:
I paseczki są takie brązowo/beżowe, a nie siwe jak na fotce  ::) ::) ::)

Spodni nie wklejam bo są u krawcowej na skróceniu, a poza tym klasyczne czarne, proste na kant ;D
Pasek do spodni też czarny klasyczny z jajowatą „srebrną” klamrą ::) ::) ::)

Ale mam coś obok czego PM nie mógł przejść obojętnie :hopsa: :p

Haha jak mijaliśmy wystawę z tymi pończochami to Robertos stwierdził, że absolutnie musi mi je kupić :D :D :D

No a teraz kupuję kaloszki...i mam małą dylemkę...zaraz zrobię sondę 8) 8) 8)
1.

2.

3. Te najmniej mi się podobają, ale kolorek boski

Czekam na głosy :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:

i sie nie wygadaj z forum u kolezanki 2010 zbyt szybko, bo Cie szybciej pozna lepiej, niz Ty ja :P hihi pa :D

A koleżanka z pracy ma ślub już 8 maja..ale nie jest to Agulec_102. :D :D :D
Sama mnie zagadała ślubnym tematem bo jak tłumaczyła mi coś to zapytała czy to zaręczynowy pierścionek?
No co będę ściemniać ;D ;D ;D
Oczywiście, że zaręczynowy! :hopsa:
No ale nie było za bardzo czasu gadać, na bank jeszcze rozwiniemy temat :D :D :D

Co do sukienki, to może jak już Ci ja zmniejszą to będziesz miała motywację, żeby nie tyć?

Hahaha, no może i motywacja by była..ale cholera wie jakby „mocno” zareagował mój organizm na stare nawyki żywieniowe. I ja podobnie jak ty mam mieszane uczucia co do tej diety ::) ::) ::) ::)

no ej, ja tez trzymalam kciuki, non stop od rana, bo wstalam, jak zaczynalas. ale podem zjadly
mnie listy gosci i sie zrobila 16  :mdleje: ale super, ze jest okej :D.. pa :D

W takim radzie tobie również dziękuję  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* :-*

Mka - Dukan jest spoko - ja tez uwieln=biam czekolade i dalam rade z reszta jak bedziesz chciala to mam przepis na czekoladki Dukanowe  :D

Ja już mam ten przepis! ;D Ale czekolada jest najlepsza w postaci czekolady a nie ciastek..za ciastkami nie mam aż takiej wścieklizny macicy, aczkolwiek na Dukanowym poście każda postać czekolady musi smakować wybornie :hahahaha: :hahahaha:

zaczynam od jutra jakie beda efekty napewno nappisze  :-*

3 mam kciuki za ciebie  :ok: aczkolwiek ty i tak jesteś dla mnie zuch dziewczyna bo już raz sobie dobrze poradziłaś :brawo: :brawo: :brawo:

Mka Twoje posty są rewelacyjne. :)

Cieszę się ..haha mi też sprawiają przyjemność :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

no ale te owoce...... ::) ::) ::)

No właśnie tym bardziej, że zaraz sezon się zacznie na truskawki, czereśnie, śliweczki, malinki...i dalej pisać nie mogę bo klawiatura nie wytrzyma takiego zaślinienia.. :luzak:
A ja od dziś zaczynam jeść swojego ulubionego arbuza,

Oooo i arbuziki... :jupi: :jupi:

tylko znajdź koniecznie te spinacze!  :hahaha: boska jesteś  ;D

Już wiem gdzie są!! :Najlepszy:

haha Marta  ;D ;D jak zwykle musiałaś z czym dowalić heh dobre dobre

?? :drapanie:
Każdy dietetyk mówi, że trzeba 5 razy dziennie jeść warzywa i owoce. Więc dieta która twierdzi, że nie można, jest dietą złą!
Poza tym dziewczyny jak chcecie się odchudzać idzie do lekarza, żaden was nie wyśmieje, a będziecie pod kontrolą i nie będzie efektu jojo!
Skończyłam się wymądrzać!
The end.

Ooo a ciebie co ugryzło! ;)
Niekoniecznie dieta bez owoców jest zła, a w dukanowej jak maggie-80 pisze można jeść owoce ale dopiero w 3 fazie...i nie ulega wątpliwości, że dukanowa dieta jest hitem wśród diet.. co do lekarza..hmm.. znam dosłownie jedną osobę, która była zadowolona z diety przygotowanej przez lekarza (dieta na której się jadło i chudło)... reszta.... :dno: :dno: :dno: :dno:

alinka692
zgadzam się z Tobą...co z a dużo to też nie zdrowo jeśli chodzi o owoce :D :D :D :D

No dobra my ty gadu, gadu, a seriale się w tv zaczynają... ::) ::) ::)

Buziaki :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Kalosze 1 !!!
2 głosy, bo to moja opinia i mojego PM :P

Offline alinka692

• Chuck Norris
ja tez jestem za 1 !!!!!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Kurka wodna  :D Myślałam,że pierwsza odp na Twego posta i będę orydżinal a tu zonk...  :D W każdym razie mi najbardziej się podobają te 1wsze-też podobne gdzieś widziałam  ;D ;D ;D
Marta no już nie przesadzaj,nawet ładnie wyjszłaś na zdjęciu  :D :uscisk: :uscisk: :brewki:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
nawet ładnie wyjszłaś na zdjęciu  :D :uscisk: :uscisk: :brewki:

patrycja_4r no to komplementem "pojechałaś" :hahaha: :hahaha: :hahaha:
A co nie spodziewałaś się?  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:  :przytul:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
"opychanie sie"5 razy dziennie owocami nie jest najlepszym rozwiazaniem, szczegolnie jesli chcemy zrzucic pare kg..wg dietetykow max 3 razy dziennie mozna spozywac owoce i to nie w postaci np. kg winogron to jeden  raz pozniej pol kg bananow to drugi raz i trzeci to 5 jablek ..jedna porcja to np garsc winogron, druga porcja to pol pomaranczy a trzecia to 1 jablko..owoce zawieraja duzo cukrow prostych-fruktoza ktora nie spalona odklada nam sie na bioderkach..jesli chodzi o warzywa

O to mi chodziło :). Nie twierdzę, że owoce trzeba jeść pięć razy dziennie, ale mają to być warzywa i owoce ;) I mają to być porcję ;P Dogadały się ;D hahahha

Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu :) A kalosze zdecydowanie czarne :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

A co nie spodziewałaś się?  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:  :przytul:
:Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: Cała przyjemnosc po mojej stronie  :los: :brewki:
A poważnie to wyglądasz na tym zdjęciu jak niewinna nimfa  :Szczerbaty: :Swiety: :Swiety: :Swiety: :brewki:

Offline alinka692

• Chuck Norris
oo to przepraszam mkarolinka myslalam ze 5 tego i 5 tego  :glupek: :glupek:  zle zrozumialam  :drapanie:  ale juz wszystko jasne  :Szczerbaty:
..fajnie Ci sie wloski zakrecily?  O0  .. mialas juz wczesniej robiona trwala czy teraz byl ten pierwszy raz?  :brewki:
..ja jakis rok temu tez sobie zrobilam   O0 ..niestety chyba za dlugie wloski mialam bo pod ich ciezarem juz po pierwszym myciu byly takie jakies- proste  :mdleje:  :nerwus: ..jedynie zaraz po umyciu jako tako sie krecily ale jak tylko wyschly znow druty  >:( ..jedynym plusem tego wszystkiego bylo to ze nie przetluszczaly mi sie tak bardzo jak przeed ..

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
o la la ale długaśnego posta strzeliłaś  ;D ;D ;D w trakcie czytania już zapomniałam co miałam napisać  ;)

a co do kaloszy to wszystkie ładne ale najbardziej mi się widzą chyba te drugie ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
OMG co za długość posta  :mdleje:  ;) W sumie jak zawsze  ;D :P

Agata znowu rolką się nakręci  :D :D :D ;)

Trwała pierwsza klasa - pudel jest!  ;D
Ładnie wyglądasz  :-*

Obstawiam kalosze nr 1, później 2  :)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
..i mi sie podobają "kaloszki" numer 1 ;D w kffiotki ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
a ja nie lubie kaloszy i nie obstawiam  :terefere: ale ok ok wyjatek dla marty obstawiam kalosze nr 1