Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245596 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Wiewiór haha  :hahaha: :hahaha: boski jest

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010

Poza tym nie mam zamiaru przechodzić konfrontacji intelektualnej z jego kolegami z podstawówki (dla których na tym etapie skończyła się edukacja), którym  :Ganja: :Ganja: :Ganja: :Ganja:  wyżarła mózgi...Aleeee pojechałam........... :glupek: :hahaha:

pojechałaś.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:, ale nie dziwię się Twojemu nastawieniu. Powinnaś iść, a nóż widelec z którymś pogadasz o biotechnologi? któż to wie czym się chłopcy interesują  :hopsa: może jeszcze robotę jakąś Ci nakręcą?  ;)

Wiedziałam wiedziałam że swoim zakupem powalisz na kolana... ;D zajefajna ta Wiewióra co kretem być miała w zamyśle autora.

No to walcz o NS, choć to oni powinni walczyć o Ciebie, ale cóż, tak to jest jak są za fajni  ;)

Co Wy tak z tymi teściowymi, ja tam swoją lubię  ;D ...(nie, ona nie czyta tego forum.. :D )

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Wiewiór jest za**biaszczy  :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Też mam Simsy3, ale ja tak mam, że napalę się i gram non stop przez kilka dni, potem mi się nudzi i z kilka miesięcy przerwy, a potem znowu i tak ciągle ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Ale mam sklerozę!!  :glupek: :glupek: :glupek:
Podniecam się WIEWIÓREM  :los: a zapomniałam Was zapytać o orkiestrę... ::) ::) ::)

Jak długie przerwy w trakcie wesela są optymalne? ;D

I czy lepiej konkursy rozciągnąć w czasie, a podczas oczepin tylko rzucanie welonem/krawatem i „zbieranie na wózek”? ;)

Czy po takich krótkich oczepinach robić jeszcze konkursy? ::)

Od razu mówię, że jestem zwolenniczką umiarkowanej ilość zabaw i gier weselnych :brewki:

Aaaa tort będzie po obiedzie jakieś 2 godzinki ;) ;) ;)

Uwaga macie czas do 17 :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Cmok :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Wiewiór boski :D

Ja chcę aby oczepiny trwały max 30 min., w tym rzucanie welonem i krawatem oraz zbieranie na wózek i jakiś konkursik dla nas pary młodej, co by goście się mogli pośmiać :P a w trakcie wesela chciałabym z 2 jakieś konkursy dla gości, niech też się zabawią, ale max 2, żeby ci mniej zaangażowani się nie zanudzili :)
wg mnie zespół powinien nie robić za często przerw, żeby ludzie mogli się bawić, np. wiem, że moja rodzina idzie głownie się tam wytańczyć, więc niech grają, a napić się zdążą :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Przez przypadek tu weszłam, oczywiście będę zaglądać ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Ja uwielbiam zabawy dlatego będzie ich pełno u nas co jakis czas tzn co kilkanascie piosenek,przerwy tylko na obiad i inne posiłky tak nie bedzie zadnych przerw chyba ze o taka poprosimy

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja to nie wiem, jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, ale napewno będzie karaoke  :Mikrofon:bo tak sobie zażyczyli goście, którzy byli już na weselu, na którym mój zespół grał  ;D

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
 :Co_jest: :Co_jest: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: ale się rozbawiłam tym wiewiórem  ;D, co do zabaw to myślę że góra 3, bo goście zaczną sięnudzić jak będzie się to ciągło w nieskończoność, rzucanie welonem, test zgodności i kareta???

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dziewczynki, moim zdaniem nie jesteśmy w stanie zaplanować przerw i określić ich długości... ja to zostawiam zespołowi... mam nadzieje, że się sprawdzą  :) A sama jak wiecie mam organizacyjnego świra  :los:

Plan wesela jak najbardziej, godzinowa rozpiska - na pewno nie :)

A krecik fajowy :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
U mnie też max 3 konkursy... Myślę, że tyle wystarczy, żeby się pośmiać i urozmaicić wesele...
W międzyczasie jakieś wężyki, pociąg, lambady i inne takie  :D :D :D
Powinno wystraczyć, żeby nie zanadzać gości  ;)
U mnie lubią tańczyć, niech więc sobie tańczą skoro będą mieć okazję  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja mialam w umowie napisane, ze przerwy max 12 min. zabawy byly 3 oprocz rzucania welonem - marynarki, taniec w parach, i calowanie w roznych przebraniach maskach. bylo smiesznie i bez przesady. nie byly tylko po oczepinach a w trakcie calego wesela, bodajze jedna na poczatek, i po oczepinach i jedna troche pozniej. a co do zbierania na wozek, to koniecznie to chcesz? ta zabawa budzi wiele kontrowersji, nawet jest tu watek na forum na ten temat, ja osobiscie jestem przeciwna. tort to dobry pomysl po obiedzie, coraz czesciej tak jest.
milego weekendu  :-* :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
wiewiór ekstra ;D
my też będziemy mieć krótkie oczepiny, ale jeszcze nie wiem co w nich chcemy mieć, to miesiąc przed weselem będziemy ustalać. :)
Nasz synek:

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
wiewiór wymiata  :)
my też planujemy tort po obiedzie :)

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
my mielismy tort ok 9tej

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
U nas też bedą maksymalnie 3konkursy ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No właśnie, Mysikróliczek ma racje, nam też zespół powiedział że możemy się umówić 3-4 piosenki (15-20min) i przerwa maks 10 minut ale podczas wesela to różnie wychodzi, rozumiem że wam chodzi o to żeby przestoju nie było etc. ale jak macie taki dobry zespół to nie ma co się martwić, oni mają doświadczenie i wszystko poprowadzą :)
Co do konkursów ja ich nie lubię, też tylko oczepiny chcemy i może ten taniec za grosik i dwa może jakieś konkursy dla gości bo się pewnie będą domagać, ale jeszcze nic nie ustaliliśmy także czytam i zbieram pomysły.

Myśmy myśleli o tym walcu i świeczkach dla gości, no zobaczymy!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ja bym powiedziała, ze ten wiewiór to mrówkojad  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ekstra!!!!  :brawo:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Ja też nie lubie konkursów - chciałabym raz dwa rzucanie welonem i musznikiem, potem zbieranie na wozek. I moze cos jeszcze. Jakis konkurs z marynarkami czy cos;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
My też chcemy krótkie oczepiny... rzucanie, jakaś zabawa dla młodych i z dwie zabawy dla gości... i tyle.
Nie będziemy zbierać na wózek itp.... nie lubię takich zabaw...  ::) ::)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
My również nie będziemy mieli dużo konkursów, bo wiemy po sobie, że nie każdy je lubi :P
Ja osobiście nie znoszę! >:( :P więc u nas max 3 konkursy i wsio! :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
mka jak po wizycie u PM?  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
Marta ja cierpliwie czekam na relacje z NS ;D mam nadzieje ze sie wszystko udalo!!!!!
a the sims 3 ;D ja uwielbiam tą grę teraz mam akurat manie na wymarzone podróże wspaniale mi się gra!

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja też jestem maniaczką Simsów :brewki: :brewki: :brewki: mój PM dba o mój wolny czas i co chwile kupuje dodatki do gry :skacza:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Mka, no co jest, minęła niedziela i co??????????? dawaj newsy w sprawie NS! bo inaczej pogadamy :bicz:

Czekamy czekamy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Marta, co z NS? Przecież wiesz, jak na to czekam.... :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Coś Marta nie zagląda tu do siebie  ::) ::) ::) ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Dla zniecierpliwionych tematem zespołu New Stars z Kołobrzegu powiem tyle....

:nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:
 :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:
:protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje: :protestuje:
 :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mi to wystarczy, w takim razie umawiam się z Muzykantami :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
No nie żartuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To już przesada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:

Nie cierpię takiego podejścia do klienta  :biczowanie: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill:
Szczerze współczuję  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: