Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245306 razy)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
znowu uciekła  :biczowanie: :biczowanie:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Marta teraz tak mało jest na forum a co dopiero będzie przed samym slubem :P

Offline m_lena

• uzależniony
mko pozdrawiam :-*
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Dzisiaj jestem wcześniej w domq...skorzystałam z okazji, że nie ma Roberta i porobiłam fotki mojemu dużemu pokojowi i szmateksom zakupionym w ostatnim czasie...ale waKUR kabla nie mogę do tele znaleźć po tej przeprowadzce! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Kabel Kabel do mki i to już!
My chcemy zobaczyć zdjęcia :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
jak nie urok to sr.aczka  ;D

Offline netka0003

• maniak
jak nie urok to sr.aczka  ;D

dokładnie ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
No to i ja jestem:)

Offline netka0003

• maniak
witamy witamy :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
A jak tam Wam szły przygotowania?

Ja z moim narzeczonym dopiero tydzień temu zdecydowaliśmy się konkretnie na ślub :)
Ale marzyłam o weselu w jakimkolwiek dniu sierpnia. Wrzesień miał być tylko ewentualnością;)

Niestety. . . sala,która mi straaaasznie podoba ma już zajęty cały sierpień i pierwszy wolny termin mieli właśnie 3 września.
Nie jest najgorzej bo brałam w ostateczności pod uwagę początek września lub końcówkę czerwca.
Najlepiej na moje urodziny,ale niestety 30 czerwca nie przypada za rok w sobotę;)

Na szczęście dałam radę przez tydzień zabukować salę i rozejrzeć się za odpowiednim fotografem i kamerzystą.
Pozostało już tylko poszukanie zespoły,co będzie najgorszym zadaniem:/

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ;D

Offline m_lena

• uzależniony
shar3ware może założysz własne odliczanie? Chętnie Ci potowarzyszę :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
czekamy na te fotki  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
m_lena   nie wiem czy będę w stanie przejąc na siebie tak odpowiedzialne brzemię prowadzenia odliczanka:)

Ale pomyślę nad tym :)

No.no....czekamy na zdjęcia ,właśnie! ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Joł!  ;D ;D ;D

shar3ware  :hello: :hello: :hello: :hello: Witam i podzielam zdanie m_leny - czekamy na odliczanko :D :D :D

Ja w pracy ale mam chwilunię,.,kabla nie znalazłam..podejrzewam, że to niecny plan Robertosa aby mi go ukryć! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Po weekendzie jeszcze poszukam bo dzisiaj jak co weekend jadę na jeziorko się odstresować  :pijaki: :pijaki: :pijaki: ..nie ukrywam ::) ::) ::)

Ostatnio mam formę ponad normę :D :D :D :D Impresski w pt są do białego (dosłownie) rana a w sobotę ile bym nie spała to jestem rześka i wypoczęta  :D :D Ale głupio piszę..wcale nie ma się czym chwalić :glupek: :glupek: :glupek:

shar3ware for you mega skrót, żeby ci do głowy nie przyszło nadrabiać te moje wypociny...my najważniejsze mamy (sala, orkiestra, foto, wideo) ....no kościół został do załatwienia ::) :P :P A myślę że po wakacjach ruszymy z reszta bo na razie nie ma sensu..aczkolwiek co do obrączek nie zmieniłam zdania i mogłabym już teraz je kupić..ale PM nadal kręci nosem  :obrazony: :obrazony: :obrazony: (haha może chce się rozmyślić :D :D :D )

Ahhh wczoraj cioteczka podrzuciła mi parę bluzeczek..jedna mega sexi z mega dekoltem-tak jak lubię :D :D :D

Jeszcze 3 godzinki i w długą...miłego dnia Kochane i koniecznie idźcie na wybory w niedzielę!!! :los: :los: :los:

:-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Mka, a słyszałaś ten dowcip o wyborach???
" 4 lipca idź na wybory, nie pozwól, aby 1 dama sikała do kuwety" :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Koleżanko, a co z parapetówką???

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Parapetówki nie będzie, Marta nas okłamała  :'(

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
jak ja Wam zazdroszczę wyjazdów nad wodę:) a ja muszę w pracy siedzieć:(
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja też zazdroszcze wypadu nad wodę!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
oj mko ty imprezowiczko  :P

Offline mka

• Chuck Norris
Witam forumeczki :hello: :hello: :hello:

Weekend jak zawsze boski i jak zawsze za szybko minął ::) ::)

Zdaje się, że w ten pt załatwimy kościół :jupi: :jupi: :jupi: ...będziemy jechać na działeczkę to po drodze wstąpimy do Maszewa..tylko u księdza się muszę zapowiedzieć- żeby był na miejscu a nie  :Rowerzysta:
O godzinę ślubu mnie nie pytajcie bo już zgłupiałam :drapanie: :drapanie: :drapanie: Podoba mi się 15,16 i najmniej 17..ale każda ma swoje wady i zalety ::) ::) Mam tylko nadzieję, że proboszcz będzie bo już tyle to odwlekamy, więc skoro mamy wenę to niech to już będzie załatwione!

Myślę nad terminem wyjazdu do Świdwina...być może pojadę w sobotę 17.07...zabiorę psiapsiółkę, PMa i w drogę (od nas z działeczki to nie tak daleko) ;D ;D

Jak mam przekonać Roberta to rozpoczęcia zakupów ślubnych? Mam na myśli obrączki ::) ::) Nie daje mi to spać po nocach :los: :los: :los:

Co do parapetówki -  na bank będzie - tylko nie wiem kiedy ;D ;D

Tzn. jak jest pogoda to co weekend lądujemy na działce, więc dlatego na razie nic nie działam w tym kierunku :P :P :P

Kabla dalej nie mam...Robert też wczoraj szukał swojego..i też nie znalazł :mdleje: :mdleje: :mdleje: więc to chyba nie on zabrał mój ::) 8) ;D

No a poza tym to teraz mamy małą wojnę w domu i nastało milczenie owiec... ;) ;) ;) Aszzzz mnie on czasem tak wkurza, że  :protestuje: :protestuje: :protestuje:

A wiecie, że zostało tylko 10 miesięcy i 15 dni do ślubu :boje_sie: :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

Buziam :-* :-* :-*

[/color]

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
milczenie owiec  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A dlaczego on nie chce teraz łazic za obrączkami?  :drapanie: Mój by już nawet kupił,ale narazie brak kasy nas ogranicza  ::)

Offline mka

• Chuck Norris
Cyt: " Za wcześnie"....

:bredzisz: :bredzisz: :czeka: :czeka: :czeka:

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
dla mojego wszytsko jest za wcześnie  :P

Ehh.. milczenie owiec skąd ja to znam  ;D  ;D

Czekamy na szxczęśliwe poszukiwania kabla i na foty  :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No faktycznie  :D :D :D :D A nie przetłumaczysz mu,że jak teraz zamówicie to w jakiś tam sposób koszty sobie rozłożycie?
Ej właśnie a kto u was płaci za obrączki?Razem czy jak?
Coś ostatnio męczą mnie tematy opłat ślubnych  :|| :Co_jest:

Offline mka

• Chuck Norris

Tak mu właśnie tłumaczę, że koszty się rozłożą...to nie, później, może w sierpniu...i to po moich naleganiach :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Jakoś on nie czai bazy..mówi, żebyśmy jeszcze trochę kasy odłożyli i dopiero kupowali ::) ::) Płacimy wspólnie- odkładamy na konto co miesiąc kto ile może.

A no i nie przekonuje go, że teraz jest np. zniżka w kruku -10%...nic go nie przekonuje..może jak zakończy się nasze docieranie to polepszy mu się humor i coś wybierzemy..ale na razie szukam jeszcze jakiś dobrych argumentów :D :D :D

Offline m_lena

• uzależniony
Wg mnie, tak jak wg Twojego Tż jest za wsześnie na obrączki, ale jak bardzo chcesz to wesprzyj się teorią, ze teraz w upał palce inaczej wyglądają, mogą byc opuchnięte i większe prawdopodobieństwo, ze dobeirzecie dobry rozmiar ;) Albo gadaj, że złoto ma podrożeć ;)
Ja jednak uważam, że jakbyście zakupili pod koneic roku albo w styczniu to byłoby ok. Teraz czas na suknię, dodatki do niej, zamówienie kwiaciarni, wymyślenie kwiatów, poszukanie samochodu, zaproszenia....

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mój mówi, że jeszcze nie kupimy obrączek, bo ja będę swoją ciągle mierzyć i na ślubie będzie wyglądała na starą :D

Offline m_lena

• uzależniony
po częsci ma rację Anjuszko ;) macie jeszcze masę czasu :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Mój mówi, że jeszcze nie kupimy obrączek, bo ja będę swoją ciągle mierzyć i na ślubie będzie wyglądała na starą :D
To faktycznie jest agrument  :D Coś w tym jest  ;D

Mka ciężki orzech do zgryzienia ten Twój PM  :D :D :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
No to twarda sztuka z tego Twojego Robercika hehe  ;D
Ja swojego PM-a namówiłam po wakacjach idziemy zamówić obrączki  :hahahaha: :hahahaha: