Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242926 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Kolejna nie udziela się, chociaż Ty mka dałaś znać, że żyjesz! ;D
Nasz synek:

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
wieczór nastał a Ciebie dalej nie ma ??? hallooooo :P

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
to ja buziaczka zostawie  :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
dawaj fotki  >:( ;D

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
no nie... cóż za rozczarowanie  :dno: :nerwus: :obrazony:
Taki krótki post??? O nie... chora czy jak? Dalek skrob liścik bo moja rolka w myszce zaśniedzieje

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
zostawiam niedzielne  :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale tu pusto no! Dawaj jakąś długaśną wiadomość :P

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Też czekam na fociaki. Długo głowę myjesz ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Obiecałaś, że wieczorem będzie wpis a tu pusto...
Nieładnie! Obietnic się dotrzymuje  :'( :'( :'(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Oj tam, oj tam...dacie radę beze mnie ;D ;D

Przez weekend nie miałam weny i czasu... a teraz mam stresa...zawsze coś!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: zawsze k.u.r.w.a coś (jakby powiedziała mucha) :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Oj wiecie, że Was nie zostawię :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Trzymajcie kciuki od 7.30 ::) ::) ::)

Post gigant na bank się pojawi, kochane jesteście, że tu do mnie wpadacie :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

Dobranocka  :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Kciuki zaciśnięte!  :)
Trzymamy za słowo, co do posta giganta  :obrazony:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Trzymam kciukasy !

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ja już nie śpię, więc mogę też mogę trzymać ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Powodzenia Martuś!
Nie daj się!  ;D ;D ;D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Powodzenia ;D ;D ;D
Na pewno się odnajdziesz w nowym miejscu. ;D
Nasz synek:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Tak tak nie daj się  ;D ;D Trzymam kciuki  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Trzyma kciuki i ja!! Powodzonka :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Na pewno dasz sobie radę!! ;D
buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No to zaciskam kciuki ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Trzymam kciukasy, choć Ty i tak nie potrzebujesz  :P Ciekawa jestem jak w pracy idzie, czy choć częściowo spełniać będzie Twoje oczekiwania...W piękny dzień zaczęłaś  :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj tamgładziutko Ci dziś pójdzie  ;D ;D ;D
Ale,żeby nie było to trzymam kciuki  :ok: :ok: :ok:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
to i ja zaciskam mocno kciuki  ;D choć wiem,że Tobie potrzebne nie będą bo sobie bez problemu poradzisz  :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja trzymam kciuki  :ok: i czekam na posta giganta  :hopsa:

Offline ada1988

• Chuck Norris
no kciuki zaciśnięte!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Prosiły :blagam: prosiły  :blagam: i wyprosiły  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Gdzie tam się zatrzymałam ostatnio?? :D :D :D :D

Aaaa jakoś na środzie? ::) ::) ::)

W czwartek nie pamiętam już co było...mmhmm... :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie:

A, odwołali mi zajęcia na uczelni...i nie byłam z tego powodu zadowolona bo tak by mi zostały 3 zjazdy, a tak mam jeszcze ciągle 4 przed sobą ::) ::) ::).....a w maju rozpoczyna się sezon na jeziorko  :pijaki: , a ja będę musiała zostawać na weekend w domq... :nie: :obrazony:

W piątek...pojechałam po chrześniaka do przedszkola i zabrałam go na rajd  :auto: złotą strzałą po Szczecinie :D :D :D
Przewiozłam go po swoją pracą na co on: „Blisko od mojego przedszkola, tu się jedzie, potem prosto prosto prosto przez !!skrzyżowanie!! i już”. :P :P :P

Pojechałam wykupić sobie abonament na strefę płatnego parkowania (bo w okolicach miejsca stażu jest mały sajgonik z parkowaniem) ;D ;D ;D
I powiem szczerze, że nie wiedziałam, że jest to takie tanie  ::) ::) ...za 3 miesiące (na razie nie kupowałam na więcej bo ja wiem co będzie później  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: ) wyniósł mnie 100zł za strefę B i C.. Szczecinianki wiedzą o czym mówię ;) ;) ;)

Potem obiadek z Robertosem w Mandarynie i nic nie robienie ;D ;D ;D ;D
A nie oglądaliśmy film na 1 czy 2 ..zdaje się, że Czas honoru ::) ::) ::)....Oj trochę się uśmiałam... :los:

Leży parka pod drzewem... ::) ::) ::)
Ona: Gorąco mi....- i uwaga!! ;D Z pod sukienki ściąga wielgachne barchany, składa je i kładzie obok... :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Ona mówi, że chciałaby stracić cnotę :los: : -Wolę to zrobić z tobą niż z jakimś chamem!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Dochodzi do czegoś, ale nie było widać do czego ::) ::)....Tzn. on leży na niej...skórka góra dół i....... :p :p :p
On: Przepraszam, nie wytrzymałem.......... :Mdleje_1: :Mdleje_1:   3 ruchy i suchy! :hopsa: :hopsa: :hopsa:
!
Ale brechtaliśmy z Robertem :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Wracając do tematu.... umówiliśmy się wreszcie na sobotę ze świadkiem i jego nową dziewczyną :brawo: :brawo: :brawo:

W sobotę szybkie sprzątanko i dawaj na 14.30 na pizze...  :obiad: :obiad: :obiad:

Dziewczyna świadka bardzo miła, widać, że jeszcze trochę skrępowana naszymi głupimi żartami ::) ::) ::) (bo my zawsze w trójkę bezpośrednio ze sobą rozmawiamy ;) ;) ).
Oczywiście czekamy na kolejne spotkania bo jeśli ten związek przetrwa rok, tzn. do naszego ślubu to musimy się zgrać, w końcu świadek będzie siedział koło pary młodej (nas) no, a obok niego jego partnerka, więc chciałabym, żeby to nie była „obca osoba” ::) ::) ::) ::)
Po jedzonku pojechaliśmy na Jasne Błonia se pospacerować ;D ;D poszliśmy na lody do Caste...tzn..tylko ja jadłam loda  :terefere: :terefere: :terefere: ...potem spacerek do Teatru Letniego, posiedzieliśmy na ławkach pogadaliśmy...a tu już 19 się zrobiła ::) ::) ::)...hmm..no to jeszcze do galaxy do coffee heaven :mdleje: :mdleje:
No i pękła 20...przed snem oglądaliśmy z Robertosem Dzień świra...już zapomniałam jaki mocny jest ten film :p :p :p

Niedziela.. szybkie zakupy z mamą...uff.. obkupiłam się w camaieu: spodnie, bluzka, nowy pasek do spodni... ::) ::) ::)
I uwaga :hopsa: :hopsa: :hopsa:...marszobiegiem z mamą wpadłyśmy do empiku i kupiłam książkę z dietą Dukana....spróbuję dojrzeć do myśli o diecie, aczkolwiek boję się paru rzeczy ::) ::) ::) :

-słodycze pójdą precz (a ja jestem czekoladomanką)  :brewki:
-owoce pójdą precz ( a w tej chwili otworzyłam sobie słoik wiśni i wcinam), a zaraz się zacznie sezon ::) ::) ::)
-strasznie boję się efektu jo-jo  :boje_sie:
- boję się tego, że nawet jeśli teraz schudnę, powiedzmy że w listopadzie zamówię suknię to na kolejnych poprawkach trzeba będzie poszerzać (o ile się da!) no i wiadomo ..efekt sukni już nie ten sam... ::) ::)
-do tej pory fitnessem potrafiłam zrzucić 7 kg...Tylko teraz weny na fitness za wielkiej nie mam (same wiecie, najgorzej jest zacząć, tylko że ja wtedy chodziłam na zajęcia prawie codziennie, teraz pewnie przez staż nie będzie mi się chciało) ::) ::) ::)
-ja chcę żeby moje cycki zostały moim cyckami!!! :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga: I tak już widzę, że po odstawieniu tabsów troszku zmalały (a przez 6 lat myślałam, że to moje własne) :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
-boję się monotonii w jedzeniu mięcha...kanapka bez pomidorka/sałaty czy ogórka jest kanapką straconą! Nie jadam takich...zawszę muszę mieć „coś mokrego”-mhmm..a jak już jest kiszony ogóras to pychotka  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

No więc książka leży od niedzieli i po woli obrasta kurzem ..na razie czekam na @ (a cycki jeszcze nie bolą? pewnie przez te stresy znowu jakaś obsuwa będzie :mdleje: ) jeśli już podejmę się dietowania to na bank po @ (gdzie w ciągu dnia jem głównie słodycze) :p

No i dzisiaj...a dzisiaj.. pobudka o nieludzkiej porze 6.30.. :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:
Łazienex, malowanie, ubierania i jazda.... :auto:

Dziękuję za kciuki, przydały się no i oczywiście te forumkowe były najlepsze:

ada1988 :Daje_kwiatka:
ciriness :Daje_kwiatka:
JolaM85 :Daje_kwiatka:
patrycja_4r :Daje_kwiatka:
Agulec_102 :Daje_kwiatka:
madzia_n :Daje_kwiatka:
Agulek79 :Daje_kwiatka:
aagatkaa :Daje_kwiatka:
kacha8609 :Daje_kwiatka:
nikmat :Daje_kwiatka:
justys0101 :Daje_kwiatka:
Nemezis :Daje_kwiatka:
agulla1919 :Daje_kwiatka:
malavi :Daje_kwiatka:

Oraz buziaczki dla całej reszty podglądających forumek  :i_love_you: :uscisk:  :-* :-* :-*

....Stres mega, ale oczywiście niepotrzebnie bo wszyscy bardzo mili :D :D :D :D

Zostałam przedstawiona w każdym pokoju (co mnie miło zaskoczyło bo „tam gdzie byłam wcześniej” to olewka) :D
Dzisiaj trochę poczytałam takich tam ustaw, jutro też mnie to czeka- ale za to puścili mnie wcześniej ::) ::) ::)
W środę wraca mój „opiekun” i ustali co będę konkretnie robić i już będę siedziała normalnie do końca ;) ;)
Już widać, że pracy jest dużo bo wszyscy jak jeden mąż od 7.30 pracowali, a nie 2 godziny jedli śniadanie (jak to było „tam gdzie byłam wcześniej”). Potem miłe zaskoczenie bo „dział” jada śniadania wspólnie w kuchni , a nie tak jak „tam gdzie byłam....” ::) ::) ::) ::)
No i na razie tyle...trochę ma do ogarnięcia tego materiału, głównie z zakresu ich działalności - a jest tego sporo! :mdleje:
No i w pokoju zdaje się jest jedna panna młoda 2010..więc jak się rozkręcę (bo dzisiaj mało gadałam tylko ślinę łykałam :D :D :D :D) to będzie o czym gadać 8) 8) 8) 8) 8)
No i muszę się dowiedzieć gdzie leżą spinacze... :!: :!: :!: :!:  :D :D :D :D
I na szczęście jest trochę facetów  :brewki: bo faceci jak wiecie rozluźniają atmosferę w pracy :fajka: :blant: :los:

Długo głowę myjesz ;)

Chyba długo nie myłam ::) ::) ::) ..no ale jak to po trwałej, trzeba włosy „przechodzić” :D :D :D
Już są umyte...fotex później bo nie mogę Was tak rozpieszczać bo potem sobie nie poradzicie jak „będę mieć więcej obowiązków = rzadziej będę na forum (nie jestem super Morgan! :uscisk: :uscisk:  )

Aaaaa ważna rzecz...policzyłam różne tam takie finanse swoje, pogadałam z rodzicami i doszłam do wniosku, że być może od października trzeba będzie „nową podyplomówkę robić” :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
No i wydatków trochę jest tzn. trzeba zbierać na wydatki ślubne ::) ::) dom ::) ::) ::) (trzeba w końcu projekt wybrać  :glupek: :glupek: )  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
No i ja na razie zrezygnuje z aparatu (buuu.....).  :buu: :buu: :buu: :buu: :buu:
Robert robi jutro, ale on ma dużo gorsze zęby i nie ma na co czekać... ::) ::) ::)
Nie powiem, jest mi przykro trochę (PM się stawia i mówi, że mi sam zasponosruje aparat-ale nie w tym rzecz)...no ale w gruncie rzeczy, będziemy z innymi sprawami do przodu o 5 koła-hahaha :D :D :D :D

Robert wymyślił, że może kupić dobrego  :ekxpert: laptopa  za 500zł nówka sztuka...ja nie wiem skąd Ci informatycy mają takie możliwości... ::) ::) ::) ::)
No i chce mi go kupić już na urodzinki  :urodziny: :urodziny: :urodziny: ...w pierwszym momencie oczywiście, powiedziałam, że chcę ;D ;D ;D ...ale teraz tak przemyślałam sprawę...i po cholerę nam dwa kompy  :glupek: :glowa_w_mur: (oczywiście w domu informatyka musi być stacjonarny komputer) ::) ::) ::)
Póki, będziemy mieszkać w wynajętym mieszkaniu (chcemy 2 pokojowe, ale może skończyć się na kawalerce ::) ), to nic tylko będziemy się potykać o sprzęty rtv :P :P :P.....trochę bez sensu ..mój Robert i tak w weekendy głównie korzysta z kompa bo jak wraca z pracy w ciągu tygodnia to ma już dosyć monitorów wszelakich...No i ja pewnie nie będę już tyle siedzieć co teraz... ::) ::) ::)

Mamy do załatwienia jeszcze jedną ważną ślubną sprawę...i nie wiem kiedy to załatwimy :obrazony:
Na razie w dalszym ciągu cicho-sza! :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:

No to macie pościka...  ;D ;D ;D teraz ja zabieram się za nadrabianie waszych wątków :hopsa: :hopsa: :hopsa:

A no i jaki tort polecacie z czekoladowej  :drapanie: :drapanie: :drapanie: (tylko taki którego jeszcze nie jadam  :los: ) bo na środę  :urodziny: muszę coś wymyślić :D :D :D

:-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
No to dowaliłaś!!!!!!!! Takiego tasiemca jeszcze nie widziałam!!!
Co do Dukana to mimo że ja spadłam 10 kg na nim, to mam mieszane uczucia, nudny bardzo, niezdrowy niestety raczej i osłabiający, ale efekty są, ja właśnie się stabilizuję. No cycki niestety mnie pożegnały razem z tłuszczykiem :(
Co do sukienki, to może jak już Ci ja zmniejszą to będziesz miała motywację, żeby nie tyć?

Offline ada1988

• Chuck Norris
Mka i jej powrót w wielkim stylu post giganta ;D
cieszę się bardzo że tak fajnie trafiłaś z tym stażem!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja tam bym poczekala z dieta jeszcze.  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Noooo i takie posty to ja lubię  :D :D :D

Super, że w pracy jest miło... Wiadomo atmosfera najważniejsza  ;)
Dieta Dukana, dla mnie nie jest... ja ogólnie nie umiem trzymać się diety... Wolę mniej jeść wszystkiego niż w 100% coś jednego ograniczać  ;) Ale trzymam kciuki!!!

Czekam na zdjęcie  ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
no ej, ja tez trzymalam kciuki, non stop od rana, bo wstalam, jak zaczynalas. ale podem zjadly mnie listy gosci i sie zrobila 16  :mdleje:
ale super, ze jest okej :D..
  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :skacza:
oby tak dalej :D

i sie nie wygadaj z forum u kolezanki 2010 zbyt szybko, bo Cie szybciej pozna lepiej, niz Ty ja :P hihi
pa :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.