Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245404 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Znam, znam. Dobre!

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Mka i co z włosami??
Jakie postanowienia??

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
taa widzialam juz ten filmik pare razy dobry jest  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nadrobiłam po dłuższej nieobecności :) Od Twoich gigantycznych postów rozbolały mnie oczy :P :P :P ;) Ale byłam dzielna, i nadrobiłam! :)
Fajnie, że podpisaliście w końcu umowę z zespołem :)
Gratuluję pani inspektor ;) :)
Fajna skóra, też szukałam jakiejś dla siebie ale jakoś nic mi nie przypasowało ::)
Dobry filmik ;)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Znam filmik..też mnie rozwala!!..mucha nie siada! ;) ;D ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
Łaaaaaaaaaaaaaaaa :) tez chce info na priva i strasznie sie ciesze :) i zlota strzala tez, ze ja bedziesz regularnie wyprowadzac :) hihi, jupi.
extra. nic tylko na zakupy isc ;D hehe

wlosy bym farbowala, ale nie 1 kolorem, tylko cieniutkie pasemka :)daj znac jak poszlo :)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
A cóż to za praca. ja też ja też chce wiedzieć  :skacza:

Filmik mega :hopsa:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Tez widzialam ten filmik ... hahha :D.

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Nadrobiłam :jupi:  i co z tymi włoskami? :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
no Marta gdzie się zapodziałaś nam ??? ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehehe to sobie muszka polatała  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Heloł witam Was w ten kolejny smutny dzień.... :'(

Zacznę może od tego co się stało....

W sobotę rano (przed 10) jak zawsze pierwsze co odpaliłam kompa.. ale coś „było inaczej” bo myślę „aa odpalę tv zobaczę co ciekawego w ddtvn bo dawno nie oglądałam).

Włączyłam tv na kanał nr 6...ale pokazał mi się prezenter z tv24...myślę co jest...przez 5 minut oglądałam tv i nic do mnie nie docierało

B. Tadla łamiącym się głosem coś mówiła „że nie wierzy, że czekają na potwierdzone info” . Nie zaczaiłam o co chodzi ..myślę aa coś z tymi obchodami zbrodni w Katyniu ..no ale gapię się w ten ekran i widzę czarno-białe zdjęcie pary prezydenckiej, pokazywali miejsce w którym miały być obchody ..ludzi modlących się po polsku i ?płaczących? (co jest?? ja rozumiem, że Katyń ale żeby tak wszyscy jak jeden mąż płakali?)...
Prezenterzy zaczęli coś mówić o jakiejś katastrofie...oo fuck..i wtedy do mnie „wstępnie dotarło” (bo tak na prawdę to nie dociera nadal)...

No i się zaczęło...a raczej dla wielu skończyło...

Podobnie jak pamiętam dokładnie dzień kiedy samoloty walnęły w WTC, podobnie jak pamiętam dzień śmierci papieża JP II, tak i zapamiętam ten dzień...

Nie ukrywałam nigdy swojej niechęci do braci Kaczyńskich, ale to tragedia przede wszystkim ludzka...

Planowałam w wyborach prezydenckich zagłosować na Szmajdzińskiego...teraz już niestety nie zagłosuję...

Karpiniuk.. podobno zginął w tym samym wieku co jego matka...

Putra i jego wąsy...

Wassermann i jego wanna...

Szkoda mi kobiet, które naprawdę wyróżniały się w polityce w ostatnim czasie.. Izabela Jaruga-Nowacka walcząca o równouprawnienie kobiet i mężczyzn...Maria Kaczyńska (ostatnimi czasy bardzo ją polubiłam, na początku- przyznaję naśmiewałam się z niej i Kaczyńskiego)- nie chciała zaostrzeń w ustawie antyaborcyjnej, popierała in vitro i broniła Rospudy...

Te młodziutkie stewardessy....

Funkcjonariusze BOR-u..jeden był mężem Jonny Racewicz...mam nawet jego zdjęcie.
Parę la temu jak byliśmy z PMem w Zakopcu - L.Kaczyński przyjechał na jakąś uroczystość,.. zrobiliśmy parę fotek, nakręciliśmy filmik...

Wojskowi, księża...

:'( :'( :'(

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Tylu ludzi, otóż to... :'(  [']

Ja też się dowiedziałam z TV, akurat ok. 9.30 wstaliśmy, ja byłam w łazience i mój PM krzyczy, chyba Kaczyński nie żyje...wyleciałam, patrzę pokazują Katyń, płaczących ludzi (też mnie to trochę zdziwiło, że tak wszyscy płaczą), i jak do głąba mówię, co Ty za głupoty gadasz, przecież to obchody w Katyniu, a tu nagle czarno-białe zdjęcie Kaczyńskiego, za chwilę jego i żony, słowa katastrofa, nikt nie przeżył...i aż przysiadłam, też nie mogłam uwierzyć...Dokładnie tak jak w WTC i śmierć JP II.. :'(

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Dowiedziałam się w ten sam sposób, też nie dowierzałam, też najpierw myślałam "co jest grane" i "to niemożliwe".
Tata wczoraj uświadomił mi, że Papież umarł dzień przed niedzielą Miłosierdzia Bożego. 10 kwietnia 2010 to też dzień przed niedzielą Miłosierdzia Bożego. Tata zwraca na to uwagę, bo u nas w dzień MB jest odpust w kościele. Do tego jeszcze 70 lecie tak wielkiego historycznego wydarzenia jakim jest Katyń...
Zbieżność losu, znak? Sama nie wiem, co o tym myśleć! Jestem osobą która nigdy nie brała takich zbieżności losu, przesądów itp pod uwagę.
Tata powiedział, ze jest to jakiś znak z góry, byśmy wszyscy wreszcie się opamiętali i zwrócili uwagę na kruchość życia... Docenili, to co mamy i zaczęli żyć godnie.
Ale ile w tym prawdy, kto to wie?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Madzia, Twója Tata pięknie to zinterpretował...
Zgadzam się :tak_2:

Offline m_lena

• uzależniony
tak to jest, nikt nie wie kiedy na niego przyjdzie kolej...
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja do tej pory w to nie wierzę...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ciężko w to wszystko uwierzyć (*)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
ehh.. tragedia ludzka :'( nie ważne są już teraz przekonania polityczne..

Offline ada1988

• Chuck Norris
dokładnie ja do polityków szacunku nie mam ale do tego co się stało mam ogromny i ja tez ogladałam DDTVN i tak się własnie dowiedziałam

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Tragedia, tylu ludzi zginęło i to w taki dzień. My się dowiedzieliśmy przed 10, jak mój tato do nas zadzwonił, powiedzieć to. Wtedy dopiero włączyliśmy TV. Szok, ciarki mnie przeszły!!
Nasz synek:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Marta, daj znać co u Ciebie...
Coś ostatnio żadnych nowych wieści nie ma...  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
nikmat nam ciarki też przeszły tzn mi i mojej teściowej

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Buziaki Martucha!! :) :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
marta co nowego?

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Co slychac?

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
dawno mnie tu nie było... :( ale gratuluje dostania pracy i życzę powodzenia ;D

a co do tego co stało się 10.04. to do mnie tez to nie docierało, patrzałam w ten tv i czułam się jak w jakimś filmie.... a potem zaczęli podawać coraz więcej tych nazwisk szok...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Marta, teraz Ty pierogi lepisz?  :brewki:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Agulec_102 , hahahhahaha, jakaś żaluzja??

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Marta, teraz Ty pierogi lepisz?  :brewki:

Niet :terefere: :terefere: :terefere:

Mam podły nastrój i tyle...nie zrozumcie mnie źle, ale tak już trochę dosyć mam tej „śmierci” krzyczącej do mnie z tv i z netu... ::) ::) ::)

Jak wiecie w lutym zmarł mi wujek i tak już trochę mam dosyć tych „śmiertelnych” tematów :mdleje: :mdleje: :mdleje:

O Wawelu napisze tyko tyle ..jak ta biedna Marta będzie „obchodzić” 1 listopad? ::) ::)
Ale decyzja podobno rodziny ..tylko zdaje się, że bardziej Jarosława niż córki ::) ::) ::)

A w ogóle to  za wszystko obrywa się Robertowi... :D :D :D :D

Mieliśmy w sobotę załatwiać ważną rzecz ale ten wypadek pokrzyżował nam plany bo innym też się plany pokrzyżowały i tak nic nie załatwiliśmy  :obrazony: :obrazony: :obrazony:

W pt. przed tragedią byliśmy w kinie na Shutter Island (wyspa tajemnic). ;D

No i padłam ..film zrobił na mnie mega wrażenie, a Leo od czasów Titanica nie zagrał tak dobrej roli...Świetny film! :ok: :ok: :ok: :ok:
A jeszcze przed filmem PM wymyślił sobie  :Mcdonalds: :Mcdonalds: :Mcdonalds: :Mcdonalds: Gdzie my raczej do takich przybytków (+kfc) raczej nie chodzimy ::) ::) ::)
Ja wciągnęłam tortillę PM coś tam innego..no i jeszcze „szejka” waniliowego....a nie piłam go chyba od liceum...no i myślałam, że się porzygam  :|| ...był paskudny....sam aromat waniliowy  :Naciaga: ..nie to co kiedyś ::)

W sobotę postanowiliśmy, że skoro z naszych planów nici to spotkamy się ze znajomymi ..mieliśmy dużo do obgadania bo u nich jak i u nas się pozmieniało :jupi: :jupi: :jupi:
Wyszliśmy od znajomych dobrze po 22, a PM"to co"? ;D ;D ;D ;D
Hahaha się chłopak napalił :D :D :D poszliśmy na coś dobrego i na mcflurry(nauczona żeby „szejka” nie brać) no i lody jak zawsze smakowały :p :p

A potem jeszcze chyba do 1 oglądaliśmy tv... ::) ::) ::)

Niedziela full rodzinny obiad :obiad: :obiad: :obiad:

No i w sumie tak zleciało, że mamy środę :D :D :D
Jutro lecę na brewki... ;D

Aaaaa nie napisałam Wam co z włosami?  O0
No więc jest baranek...ja tam uwielbiam loki... O0 O0 O0 O0

Postanowiłyśmy z fryzjerką koleżanką, że teraz kręcimy (trzeba jakoś wyglądać w końcu od poniedziałku staż) :D :D
Włosy przez rok po woli (bo u mnie to po woli idzie) w końcu odrosną ..regularne podcinanie (aczkolwiek nie za wielkie) :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
No a przecież na sam ślub to ona i tak mi wymodeluje tak, że będzie cacy... :los:
Co do kolorku to mi powiedziała, że zrobimy jakimś delikatnym szamponem, żeby wyrównać kolor, albo jakieś rozświetlające pasemka...zobaczy się wszytko po nowym roku...tzn. w jakiej kondycji będą włosy...no i na próbę zrobimy już coś w styczniu/lutym, żeby „w razie W” kolorek się sprał :P :P :P
Echh...tak to wygląda 8) 8) 8)
Na razie się „kręcę” i włosów  :frajer: jeszcze nie myłam..  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
To plus trwałej, ze włosy tak szybko się nie przetłuszczają :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:
Rano wstaję, 3 „gnioty” rękami i fryzura gotowa :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Coś tam miałam jeszcze napisać.. aa ze mam stresa przed poniedziałkiem ::) ::) ::) ::)

Jestem na etapie wmawiania sobie, ze ochrona środowiska to jest coś czym chciałam się zajmować całe życie :P :P :P
Hehehe...no nie jest tak źle, będę się strać i takie tam, przez pół roku „muszę” się wciągnąć...właśnie studiuję ustawy z tego zakresy, szczególnie o ochronie przyrody ;D ;D ;D
Jednak dużo mi ze studiów z głowy wyleciało :glupek: :glupek: :glupek:
A tak poza tym to mam stresa bo wchodzę  w jakieś zgrane środowisko ludzi i wiadomo, że to tak ciężko...jeszcze dzień po pogrzebie pary prezydenckiej.. wszyscy będą o tym gadać, a ja jak 5 koło u wozu próbujące ogarnąć „inne tematy” :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie:
Roberto już za tydzień aparat zakłada... :o :o :o :o
A ja za 2 tyg...ale kurde nie obgadałam z rodzicami tak do końca finansowania tej całej imprezy...bo w sumie 5tyś piechotą nie chodzi ;) ;) ;)

Ale ja mam problemy  :cegly: ...powinnam się cieszyć z tego co mam bo inni mają gorzej :glaszcze: ..ehh... ::) ::) ::)

Buźka i miłego końca tygodnia :-* :-* :-*