Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245302 razy)

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
fajne cwiczenie - ja delfiny odkrylam po 5 minutach :P szkoda ,ze dziewczyn juz nie zobaczylam ale spotkanko musialo byc ekstra...rowieniz trzymam kciuki i czekam na tego niusa ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Marta zdradź nam za co miałyśmy trzymać kciuki my tu czekamy ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Ja też trzymam mocno mocno mocno mocno mocno mocno mocno mocno kciuki  ;D ;D ;D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
również przyłączam się do trzymania kciuków... może wkrótce dowiem się za co ;) :razz:

Offline m_lena

• uzależniony
Tylko żeby nam palce nie popuchły od trzymania :P
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Powiedziałabyś w końcu za co tak uparcie trzymamy kciuki?  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ej Mka, no co jest? Ja już drugi dzień nic nie robię bo trzymam te kciuki i co? Z pracy mnie wywalą  :P
Uszczknij choć rąbka tajemnicy...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Pewnie jest szansa na pracę?! ;)
Trzymam więc kochana, trzymam!! :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Obiecuję wieczorkiem napisać co u mnie... ;) ;) ;) ;)
Ale kciuki to tak jeszcze z tydzień mogłybyście potrzymać... ::) ::) ::) ::)
No a ja nie chcąc zapeszać nie mogę nic powiedzieć  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:

Do wieczora :uscisk: :uscisk: :uscisk:
Buzi  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
No dobra, jakoś wytrzymamy, choć ciężko będzie...to trzymam dalej

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Az tydzien trzymac kciuki?Jeju ciekawe czy damy rade  :D :D :D.Jak ja pójde do pracy  :D :D.No zartuje sobie  ;).

Bedziemy dlaej trzymac  :).

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Dobrze, że nie miesiąc  :D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no sporo trzeba je trzymać, paluchy będą nas boleć ;D ale co tam :P mam nadzieję że warto :P

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
oj... emeczka trzyma w nie pewności  ::) i ja zaciskam  :ok: :ok:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Tak więc trzymamy kciuki przez najbliższy tydzień  ;D ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Kciuki zaciśnięte

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No i wredotka się wieczorkiem nie pojawiła!! :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
NOOOOO doooobra !! jeszcze potrzymam kciuki!! ;) ;D ;D
..ale coś tutaj pisz!! a nie "amba-fatima i emki ni ma!! ;) ;D ;D ;D

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
przyłaczam sie do trzymania kciuków.ja tam moge trzymać przez tydzien,ważne zeby sie udało ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
emeczko, jak Ty to mówisz "buzi fruzi"  ;D :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

:hello: :hello: :hello: :hello:
..ale coś tutaj pisz!! a nie "amba-fatima i emki ni ma!! ;) ;D ;D ;D
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
No jestem, mam chwilkę acz nie za długą więc posta giganta nie będzie :p :p :p
:mdleje: :mdleje: :taktak: :taktak:

Dzisiaj będzie zwięźle i na temat :taktak: :taktak: :taktak: :taktak:

Marta zdradź nam za co miałyśmy trzymać kciuki my tu czekamy ;D

Zacznę od komentarza PMa „I tak im pewnie szybciej napiszesz...” ::) :p :brewki: :los:
No i tyle w tej kwestii... :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Kurde dzisiejsza noc to jakaś masakra  :mdleje: tak mnie brzuch bolał  :Placz_1: (coś a la moje nerwobóle- ale wiem, że nie jesteście tak na maxa wtajemniczone to też nie wiecie o czym tak dokładnie mówię (ale nie będę tu smutów pisać :P )). W każdym razie myślałam, że już umieram  :pogrzeb: ale jak się okazuje to jeszcze nie teraz ....ufff... :skacza:

Pies mnie obudził przed 10 robiąc peeling moich łokci  :Ganja: :glupek: :bredzisz: :los: ...Co się okazało...chciał pić ..bo on tak ma, że jak ma świeżą wodę w misce to się napije jeden raz z niej ..a potem to już tylko z prysznica  :prysznic: :prysznic: :prysznic:  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
A ostatnio mi jabłko przyniósł z balkonu  :cegly: ...mam fotki ale jakieś takie mega niewyraźne bo ciągle tylko to jabłko podrzucał :D :D

W sobotę jedziemy po teściową...no i nasi rodzice spotkają się pierwszy raz od ustalenia daty...może jakieś konkrety finansowe polecą...ale ze mnie materialistka :terefere:
Ale mam nadzieję omówić parę szczegółów, żeby wszyscy wiedzieli, że to ja jestem główną organizatorką...no Roberto też - niech będzie :jupi: :jupi: :jupi:
Ślubne sprawy stoją w miejscu bo co ja tak wcześnie załatwię... ::) ::) ::)
Aczkolwiek musimy jeszcze z PMem omówić parę kwestii...m.in. samochodu  :auto: którym pojedziemy...bo jest kilka opcji:
1)   Wypożyczamy normalnie w jakiejś firmie  ;)
2)   Nasz kolega (niepijący) obiecuje (można na facecie polegać), że załatwi nam autko jakieś wypasione (ale mówimy tu o nowoczesnych samochodach) i zawiezie nas tam gdzie chcemy i dużo kasy nie będzie trzeba za to płacić... :D
3)   Jedziemy dużą terenówką taty :D
4)   Złota strzała- to raczej w formie żartu ..jest po prostu za mała :D :D :D
5)   Mamy innego kolegę który ma nowiutkiego sportowego mercedesa ..cudo ..ale niski ten samochód ..i obawiam się, że w sukni ciężko mi się będzie wsiadać i wysiadać ::) ::) ::)
6)   Moja dobra koleżanka (jeszcze nie pytałam ale pewnie jak poproszę to by mi nie odmówiła) ma cabrioleta...dylemat ten sam co w pkt. 5 ::) ::) ::)

Musimy najpierw zdecydować czy chcemy jechać retro czy modern... :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie:
A ani ja ani Roberto nie mamy żadnych preferencji... :biala_flaga:
Nie - w jednym się zgadzamy, że raczej nie chcemy limuzyny...raczej... ;D ;D ;D

Aaaa odnośnie samochodów ..wiecie czy może gdzieś na allegro jest jakaś firma która robi naklejki na samochód? :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie:
Tzn. chciałabym zamówić napis „Złota Strzała” i nakleić go gdzieś z tyłu... :auto: :los: :los: :los:

Jak przygotowania świąteczne? :obiad: :obiad: :obiad:
Ja właśnie gotuję mięso (różnej maści) na paszczet... :obiad:
Ser na sernik już kupiony- moja mama to jest niereformowalna :glowa_w_mur:
Ona zawsze musi mieć na sernik prawdziwy twaróg, który mieli 3 razy....załamka..a teraz są przecież gotowe serki twarogowe zmielone już i równie smaczne.. ::) ::) ::)
Ale ta moja mama lubi sobie robotę robić (podobnie jest z makiem do makowca...są gotowe masy...nie...ona gotuje mak na mleku, potem mieli... :mdleje: :mdleje: :mdleje: )
Czy ja też taka będę?? :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
Przerażające jest to, że już dostrzegam u siebie cechy mojej mamy, które niekoniecznie chciałam przejąć a się już zaraziłam i tak mam :hahaha: :p :p :p

Hop hop, gdzie jesteś????? Chyba nie narozrabiałaś aż tak w PUP, żeby Cię mieli zamknąć?  ;)
..heheheh znajac Martę - to wszystko możliwe! ;D ;D ;D ;)
Agulek, dokładnie, gdybym zobaczyła akcję ujęcia Marty w Kronice, nie byłabym absolutnie zaskoczona...  ;D

Dzięki, że we mnie wierzycie, że rozróbę potrafię zrobić... ;D ;D ;D
Robert zawsze się za mnie wstydzi...bo ja często nie omieszkam powiedzieć „pewnych rzeczy na głos”... ;D ;D

Dziękuję za kciuki

Agulek79  :Daje_kwiatka:
Agulec_102 :Daje_kwiatka:
Mysikróliczek :Daje_kwiatka:
justys0101 :Daje_kwiatka:
m_lena :Daje_kwiatka:
mkarolinka :Daje_kwiatka:
kasia22 :Daje_kwiatka:
agulla1919 :Daje_kwiatka:
galaretka :Daje_kwiatka:
ada1988 :Daje_kwiatka:
ciriness :Daje_kwiatka:
wiśniowa :Daje_kwiatka:
Anjuszka :Daje_kwiatka:
Nikmat :Daje_kwiatka:
Lolalola :Daje_kwiatka:
Ninka :Daje_kwiatka:
Aagatkaa :Daje_kwiatka:
Paula___ :Daje_kwiatka:
ania222 :Daje_kwiatka:
kacha8609 :Daje_kwiatka:
Nemezis :Daje_kwiatka:
werka23 :Daje_kwiatka:
JolaM85 :Daje_kwiatka:
misia241
:Daje_kwiatka:

OMG! Ale cudowny odzew, czy ja już mówiłam, że :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:
Ech...żaden facet tej miłości nie zrozumie ::) ::) ::) ::)

Właśnie mi PM napisał, że po świętach musi wyjechać z pacy na drugi koniec PL na 2 tyg...zajebiście... :protestuje: :protestuje: :protestuje:
Jego praca nie wiąże się z takimi wyjazdami więc dla nas to nowość i ogólnie :Kill: :Kill: :Kill:
Już mam nerwa.. a mieliśmy załatwić jeszcze jedną ważną rzecz ślubną... :klnie: :klnie: :klnie:

No co sie tak niecierpliwicie??  :drapanie: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Aaaa za co są te kciuki  :drapanie: :drapanie: :drapanie: :brewki: ....kciuki powinniście trzymać od 6-16 kwietnia ..ale........
No dobra od początku:

Jak wiecie składałam papiery stażowe (staż na 6 miesięcy w jednostce związanej z ochroną środowiska) ;) ;) ;)
We wtorek powiesili w necie wyniki „konkursu” ::)
Oczywiście nie po nazwisku a „po instytucjach”  ;)
No i w mojej instytucji jeden wniosek przeszedł jeden odrzucili...jeden był składany 9 marca a drugi 12.. :boje_sie:
Oczywiście mi się ubzdurało, że ja wniosek składałam 12.03 i że mój nie przeszedł ..aleee mówię zajrzę na forum bo na bank Wam pisałam...i co??  ;D ;D ;D
I 9.03 składałam swój wniosek czyli to mój przeszedł :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Tzn. nie chwalmy dnia przed zachodem słońca :luzak: :luzak: :luzak: :luzak:

Jestem pewna, że swój składałam we wtorek bo nawet z mamą gadałam i sobie przypomniałyśmy, że tego dnia siedziałam rano z moim chorym chrześniakiem, a potem podrzuciłam go do mamy, która miała wtedy urlop (rano była u fryzjera), a sama pojechałam odebrać dokumenty od kadrowej i zawieść je do PUPu... ::) ::) ::)

Dzwoniłam do urzędu ale są na etapie wypisywania umów dla stażodawców i teraz nie mogą podać mi takich informacji (tzn. czy na bank mam ten staż)..a informować będą stażystów od 6 do 16 kwietnia....czyli jeszcze full czekania, a wszystkie staże zaczynają się 19 kwietnia... :p :p :p :p
Oczywiście nie muszę wspominać, że ponad 100 wniosków odrzucili, a najwięcej pkt. dostały te wnioski kierowane z WUP... :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:
No i co Wy na to??  :jupi: :jupi: :jupi:
Wniosek dostał 32pkt czyli ledwo co, bo od 0-30 odrzucają... :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
Nosz kurde sama nie wiem czy już się cieszyć czy nie.. ale nie ukrywam, że już trochę się pocieszyłam tylko nie wiem czy już mogę tak na 100%... :drapanie: :drapanie: :drapanie:
Ale jeśli.. to ojj wielkie zmiany w życiu mnie czekają.... :los: :los: :los: :los:

Jeszce jedna rzecz..moja teściowa robi m.in zdjęcia rentgenowskie.. :Fotograf:
I PM dzwoni do niej wczoraj i pyta, czy jak przyjedziemy w sobotę to czy strzeli mu fotkę kręgosłupa bo coś go boli już od miesiąca i jak pójdzie do ortopedy to go na bank na zdjęcie od razu wyśle.. ::) ::) ::)
A ona mówi, że nie bo to silne napromieniowanie i lepiej niech najpierw lekarz zdecyduje bo jak o dziecko się staramy to.....Zyta WRÓĆ!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje:
O jakie dziecko????????????? Chyba ktoś coś  :blant: :Ganja:
I tak się dowiedziałam, że o dziecko się staramy i dlatego teściowa fotki Robertowi nie zrobi... :glowa_w_mur: :glupek: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A PM właśnie napisał prima aprilis...no niech go...dzwonie do niego ale chyba łobuz jeden gadać nie może  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

No to było tytułem wstępu ..zaraz reszta posta :terefere: :terefere: :terefere:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Heheh, fajny prima aprilis  ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Bo takim poście gigant ciężko już cokolwiek napisać :glupek:
 a jaki sernik?? ja kocham sernik gotowany, z herbatnikami i budyniem :brewki: :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Tytułem wstępu  :szczeka:

Łooo, to jak długie bedzie rozwinięcie  :brewki: :drapanie:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo maj gad!! :o "zaraz reszta postu" ??!!! :o Wariatko nasza kochana! ;D ale pisz pisz! boo... I LOVE IT!!! ;D :-* :uscisk:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Teraz to chyba ona nam robi prima aprillis :D

Morgan
  • Gość
mnie tez moj maz dzisiaj w konia zrobil  >:(

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jejuu , ale sie rozpisalas  :D.
Czytalam , czytalam i w koncu doczytalam  :D.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
ty to masz wenę....do pisania "krótkich postów"!! ;) ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Dzięki MKA za posta, od razu mi się humor poprawił  :hopsa: , bo już w tej pracy taki kołchoz miałam...

Jeśli idzie o robotne mamy, to moja ma tak samo, uwielbia sobie dodawać niepotrzebnych zajęć, a potem nie ma na nic czasu itp.... I powiem Ci że ja tak samo, zawsze sobie powtarzałam że absolutnie nigdy TAKA  nie będę...i co? Mój PM niedawno stwierdził, że sporo mam cech po mamie, niekoniecznie tych fajnych...  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: NNIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

Ach, wiedziałam wiedziałam że coś w tym PUP wywalczysz, co prawda w Kronice nie mówili, ale jednak... ;D Super, żeby nie zapeszyć nie będę jeszcze się oficjalnie cieszyć, ale tak po ciuchu  :skacza: i dalej trzymam kciuki! Superowo, widzisz jak to się życie ładnie układa, mówiłyśmy Ci z dziewczynkami że będzie dobrze i jest, tzn. BĘDZIE  :tak_2:

Wiesz, picie wody spod prysznica i tak jest całkiem w porządku w porównaniu z popijaniem z toalety (o czym się słyszy). Szkoda że fotki Twojego Foresta nie wyszły, jak coś ja czekam na jakieś  :) :Tuptup:

Ja też bym stawiała na albo retro albo modern (choć raczej retro), bo limuzynki już takie oklepane jakby... ::) co najmniej tak piszę, jakbym do pracy limo jeździła  :glupek:

A z mamą Ł. to bosko wyszło,  :skacza: staracie się o dzieci a nam nic nie powiedziałaś...taaaa, od teściowych można się różnych ciekawych rzeczy dowiedzieć  :P no ja też od swojej usłyszałam, że lepiej abym nie szukała innej pracy, bo przecież w nowymi miejscu nie pójdę od razu na macierzyńskie... :glupek: :glupek: