Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242802 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
eee tam, mka incognito jest na wknd poza swoim terenem to jasne, ze wyluzowana, spokojna i lagodna :)
aaaale poczekajcie na relacje z pokazu muzycznego ;)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline m_lena

• uzależniony
No właśnie wciąż czekamy ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ale z tym wypadem mieliście pomysł  :D :D :D :D

zazdroszczę masażu tego pana  :P :P :P a przynajmniej był przystojny?? hehe  :D :D :D :D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Super weekend mka, ten masaż i basen! :)
A udało Wam się chociaż poopalać czy ta parka cały czas okupowała łóżko? :)
Nasz synek:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marta ty szalona kobieto  ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
oohhh post Gigant wkońcu przeczytany :mdleje:

Widzę tutaj podteksty "erotyczne" :p :p

Foty bardzo ładne... ;)

zazdroszczę takiego masażu :zdziwko:  ;D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
i się wczoraj nie doczekaliśmy :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Witam wtorkowo  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

i się wczoraj nie doczekaliśmy :P

Wiem...ale @ mam i łep mi pękał wczoraj  :diabel_3: ..miałam parę podejść i siedziałam trochę na forum ale weny na pisanie brakowało ::) A nie chciałam brać tabsa bo w sumie nikomu nie wadziło to, że nie funkcjonuję :D :D :D

Dzisiaj w końcu dodzwoniłam się do dyra i jutro idę na spotkanie ..oby pomyślne :ok: Jednak jutro też mam wizytę w „pupie” i mam nadzieję, że niczego głupiego mi tam nie wymyślą! :o Oczywiście jak złożę wniosek o staż to ze 2 tyg będę w próżni ..tzn. będę czekać na kasę ..a jak to nie nadejdzie to  :Kill: roz....  ten urząd 8) 8) 8) Ten szczeciński rynek pracy to dno totalne ..gdyby nie ta b.dobra praca Roberta i ziemia którą tu mamy...too ..no ale co tu gdybać ;) ;) ;)

Co ja miałam ..a teraz będzie sobota ;D Wy wiecie, że my nawet czasu na robienie fotek nie mieliśmy ..może też dlatego, że byliśmy już tam drugi raz, a nad morzem w tym miejscu, któryś tam z kolei...no i co tam fotografować? :D :D :D :D Mewy i kaczki będą na pewno... :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No to dawaj te mewy i kaczki  ;D
Pooglądamy  :D :D :D

Offline m_lena

• uzależniony
Nooo to czekam na relację sobotnią ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta ale mi narobiłaś ochoty tym opowiadaniem na taki wyjazd  ;D ;D chyba muszę namówić mojego PM na taki relaksujący weekendowy wypoczynek  ;D Czekamy na dalszą cześć relacji  ;D ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj bidulka :przytul: ale na mewy i kaczki czekamy ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..no to czekamy! ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Uśmiałam się  :skacza: Twoja opowieścią o masażyście. Twój PM czyta czasem co Ty tu wypisujesz?? No i rozumiem, czemu Twój nie chciał by go facet masował;)
Widzę,że niejedna zazdrości Ci weekendu,  :beczy:ja tez bym chętnie sie wybrała nataki wypad, tylko MÓJ zawsze jest w pracy i to daleko stad :beczy:

A masz zdjęcie masażysty, bo pewnie każda chce zobaczyć winowajce zdarzenia :skacza:

Marta, stwierdzam,że masz dar opisywania banalnych, zwykłych zdarzeń w humorystyczny, ciekawy sposób :taktak: :taktak: :taktak:. Marnujesz się laska!!! Może poszukaj pracy w jakimś wydawnictwie??

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Sobota urodziny kota  :los: :los: :los:

....Oj wstaliśmy trochę późno i jak zawsze z każdego posiłku i ze śniadania wyszliśmy ostatni... :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Po śniadanku chwila wytchnienia i jazda na basen  :wanna: ...siedzieliśmy 2 godziny....Robert miał dłonie jak shar-pei  :los: .... jakoś jemu marszczą się bardziej niż mi... :brewki: :brewki: :brewki:

Jak byliśmy w tym ośrodku 1,5 roku temu to mieliśmy sposobność zobaczyć zaskakującą rzecz ::)
...Jak wiadomo takie miejsca oblegane są przez Niemców na emeryturze! :D :D

------opowieści z zeszłego pobytu------
Siedzieliśmy sobie z PMem w jacuzzi, kiedy dołączyła do nas pewna starszawa Niemka  :Hitler: ...my już czołgi odpaliliśmy i granaty na nią szykowaliśmy  :Kill: (wszystko przez naszego świadka który zawsze się zbroi jak widzi Niemca ;D )...no ale Pani spokojna tylko się uśmiechała....posiedziała z nami jakieś 10 min.. po czym ku naszej uciesze  :hopsa: wylazła z bąbelków (wiadomo w takich miejscach najfajniej siedzi się we dwójkę  :calus: :uscisk: ) i podeszła do zaraz stojących obok leżaków po swój ręcznik....

Jakie było nasze zdziwienie  :szczeka: :szczeka: kiedy owa  :frajer: Pani, zsunęła górną część swojego jednoczęściowego stroju  :|| ...i naszym oczom ukazał się widok wiszącego niemieckiego biustu  :mdleje: ...Pani bez skrępowania (dalej w części basenowej!!)..zaczęła wycierać  :boje_sie: :bredzisz: owe dwa wiszące granaty yyy znaczy się cycki ..no! :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:
Nie muszę chyba zaznaczać, że do szatni było blisko... ::) ::) ::)

----obecny wyjazd------
Bogu dzięki było delikatniej ::) ..aczkolwiek ..hahah też za mocno  :glowa_w_mur: ...tym razem widzieliśmy mocno geriatryczne poślady Niemca! :cegly: :cegly: :cegly:
A no było to tak...szatnia męska jest trochę bardziej na widoku aniżeli damska...a Pan miał akurat kluczyk do szafki na przeciwko wejścia na basen  :mdleje: :mdleje: :mdleje: ..o czym chyba zapomniał ..bo podszedł do szafki i bez skrępowania opuścił gacie  :szczeka: i latał na golasa...a wszystko było widać z basenu..!! Roberto jak to on ..musiał mi pokazać co odkrył  :D :D ...ooo matko, ale się śmiałam  :hahaha: ..ale w momentach kiedy pan przekręcał się bokiem ..nie mogłam patrzeć i szybko zamykałam oczy... :taktak: :taktak: :taktak:

Ja wiem, że często w szatniach ludzie bez skrępowania latają na golasa ..ale czasem szlag mnie trafia jak baby z bobrem łonowym latają na wierzchu ...i żeby nie było jestem wrażliwa na piękno i sztukę!! :hopsa: :hopsa: :hopsa:

W między czasie wyskoczyłam na chwilkę z basenu i poszłam zadzwonić do NS!!!! ;D ;D ;D
Zastałam Pana w sklepie i trochę nie ogarniał ;) ale powiedział, że dzisiaj czyli w sobotę nie da rady się spotkać bo jedzie na nagranie, ale możemy jutro i żeby zadzwoniła koło 10 to on mi powie gdzie dokładnie się spotkamy i o której 8) Więc ja ucieszona poszłam pływać dalej.. ::) ::) ::)

Po basenie szybki obiadek, w samochód  :auto: i do Kołobrzegu!!! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Tuta macie ciocię Martę w różnych wiatrowych pozach  ::)..widać jaka nieogarnięta byłam po tym basenie.. tego dnia 3 razy myłam włosy!! Ale już bez układania  O0 bo bym z łazienki nie wyszła! :D :D :D

Ja  :luzak: przeplatana kaczkami i mewami  :Kurczak: :

Ja ;D

Kaczki ;D

Ja :D

Mewy i Kaczki ;D

Widok na wschód ::)

Widok na zachód ::)

Oczywiście ja na spacerek inteligentnie ubrałam kozaczki na obcasie  :mdleje: :mdleje: ..tak więc dłuższy spacer po molo nie był możliwy, gdyż wpadałam w każdą dziurę pomiędzy deskami, niemiłosiernie podskakując i strasząc sama siebie i PMa :brewki: :mdleje: :hahahaha:

Tak więc został szybki spacer po promenadzie...czego oni tam nawet zimą nie sprzedają!!! :o Oczywiście PM zapytał tylko raz: „Chcesz coś z bursztynem?.... dlatego tylko raz, bo ja zawszę mówię, że coś chcę a potem...a nie może nie, tu nie, tam nie  :drapanie: :drapanie: :drapanie: ..i PM się wkurza :Maruda: A ja bursztyn uwielbiam ..ale nic ciekawego nie było..oczywiście ::) ::) ::)

Na latarnie nie chciało nam się iść bo w sumie to wiaterek pizgał ..a morze takie spokojne było... :P :P :P

Poszliśmy na gofry!!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Ja z bitą śmietana, owocami i polewą czekoladowa a PM tak samo tylko bez owocków. Do tego po kawce  :kawa: ja macchiato, a Roberto irlandzkiej z whisky ;D A pamiętacie, że ja kawy nie piję ! Okazjonalnie tylko!! :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

W sumie nie było co robić w Kołobrzegu więc zabraliśmy się z powrotem z myślą, że jeszcze na basen pójdziemy  :wanna: ...a tu chwile po naszym przyjściu telefon z recepcji, że możemy iść na kąpiel w algach.. ;D ;D ;D Roberto chciał w piwie, ale w sumie nie wiem czemu to nie wyszło.. ::) ::) ::)

Więc najpierw ja :D ..uff temperatura wody miała tylko 34 stopnie ::) ..bo jak potem Roberto brał kąpiel to w 38 miał...matko jak tam z nim siedziałam jak było gorąco!! :okularnik:
Niby tylko 4 stopnie różnicy... 8) 8) 8) No ale kolacja nam zeszła się w czasie z tymi algami więc, poszłam na nią sam i zrobiłam PMowi kanapki „na wynos” :D Na koniec dołączył do mnie ale zdążył tylko herbatkę wypić ::)

Po kolacji.. znowu basen  :wanna: ..piszę znowu, bo już naprawdę byłam padnięta no ale Roberto jeszcze chciał więc poszliśmy na godzinkę! :brewki: :brewki: :brewki: Było full ludzi...i nagle wszystkim zachciało się rowerki w wodzie robić  :mdleje: :mdleje: :mdleje: i chlapali na pływających ..echh...ja jednaka nie nadaję się do miejsc wielkiego spędu.. ::)

No a potem już Małyszokinooko i łóżeczko!! :uscisk:

No została niedziela, która będzie dużo krótsza ale za to naszpikowana informacjami na temat NS! >:( No i poodpowiadm trochę na wasze posty :D :D :D

Jak ktoś przeczytał całość to gratuluję  :Daje_kwiatka: i obiecuję poprawę :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
o matko Ty jesteś prawdziwą rekordzistką ;D
Niemców nie zazdroszczę ;D

a gofry ale smaka robisz ;D
i czekam na relacyjkę niedzielną ;D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
sie mi udało przeczytac  :luzak: zawsze zagladam do Ciebie na samym koncu,bo tyle produkujesz,ze musze sie bardziej skupic  :skacza: :luzak:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Dotrwałam  ;)
Było trochę tego...  :hopsa:

Baby z bobrem łonowym wymiatają  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
Jestem  ;D

Dziękuję.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Też przeczytałam całość :D :D :D
Nie zazdroszczę Niemców...!
I nie strasz tutaj goframi, kobieto, na diecie jestem i uwielbiam gofry! :P :P :P

Offline m_lena

• uzależniony
 :skacza: aparatka z Ciebie :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
ufff przeczytałam mmm gofry ale żeś smaka narobiła  ::) a co do pośladków niemca to jestem w szoku :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
chociaż oni to właśnie tacy są zero skrępowania hehe

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
baby z bobrem łonowym latają na wierzchu...hahaha ;D
a fuuuj...oblesna niemka i niemiec :-\

mniam ale smaka narobilas na gofra ;D zazdroszcze kapieli w algach i pobuty nad morzem...tez bym tak chciala :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Marta krejzolko!! przez ciebie musiałam wycierac monitor z jogurtu jogobelli truskawka...i to w pracy!...kolega obok teraz to juz NA BANK myśli że jestem stuknięta!! ::) ;D ;D ;D
...bobry łonowce..taka nowa rasa...!! uwielbiam takie nowe "gatunki"!! ;D

..ale mnie też zabiły "dwa wiszące granaty"....i moje pytanie - z zawleczkami? ;) ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Piszesz o NS tak jakby coś poszło nie tak, już się boję...

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Nie źle, Ci Niemcy się nie krepują, ale dla nich to norma, tyle że by mogli być młodsi a nie wiek emerytalny! ;)
Ale widzę udany pobyt, czekamy na opis o NS. :)
Nasz synek:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Kochana Ty to potrafisz opisywać :taktak: :ok: na szczęście dotrwałam... :hahahaha:

... :frajer:z bobrem łonowym.... a to dobre... :hahaha:

Marta ty to jesteś "aparatka" ;D ;) ;D ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja tez jestem ciekawa relacji z NS ja tez wywnioskowałam że coś jest nie halo :(

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
heh ciekawie piszesz :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
uffff  ;D