No właśnie, nam też na zajęciach w SR mówili, że jak płyn z oliwką to już bez mydełka i oliwki po kąpieli, sudokrem też jak już pupa jest odparzona i właśnie zastanawiałam się jaki ten krem do pupy do codziennego stosowania kupić, położna mówiła, że linomag jest też ok, ale że też można zwykłym nawilżającym dla dzieci posmarować, ewentualnie na zmianę z puderkiem.
Zupcia też chciałam kupić ten płyn do kąpieli z oliwką z nivea baby, ale niestety on jest powyżej 1 miesiąca życia, więc na sam początek odpada

Wogóle te kosmetyki z nivea baby albo wogóle nie pachną albo minimalnie, ale to mi akurat pasuje, położna mówiła że im mniej pachnie tym lepiej.
Muszę jeszcze tą ziajkę oblukać, myślałam też o Oilatum, ale na początek może nie potrzeba, no i na hippa też luknę, ale on chyba nie ma płynu z oliwką, w SR mamy cały zestaw tych kosmetyków także poczytam jeszcze
Acha a do buźki jak słoneczko wyjdzie to krem z filtrem, ale jaki i z jak wysokim filtrem??? wczoraj w sklepach nic takiego nie widziałam, może jak się już porządne słońce pojawi to się pokażą

nivea baby ma w ofercie z krem z filtrem 30 ale czy to nie za duży jak na wyjście w czerwcu

bo ten kremik na niepogodę widziałam że nie ma filtra

kurde zgłupiałam już