Autor Wątek: Pod moim sercem, inne serce bije...czyli oczekiwanie na najpiekniejsze lato :)  (Przeczytany 125548 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
hallo Ilona co tam u was słychać?
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Witam poweekendowo. Poprzedni tydzień miałam trochę zalatany, mąż ze względu na pogodę miał wolne więc musiałam wykorzystać jego obecność ;) Roiliśmy małe porządki i uznaliśmy, że nie możemy zwlekać z remontem, bo grzyb nas zje  >:( Wychodzi nam strasznie na jednym oknie, tzn. dookoła okna i to z południowej strony. Nie wiem co jest tego przyczyną, jedyne co mi do głowy przychodzi to to, że akurat pod tym oknem nie ma grzejnika. Mąż na razie chce podziałać steropianem, zobaczymy jekie będą efekty.

Pojeździliśmy też po sklepach meblowych, upatrzyliśmy komplet wypoczynkowy- kanapa rozkładana +2 fotele z ciemno czerwonej dermy i meble w kolorze wenge +orzech. Teraz dumamy nad kolorem ścian i niestety każdy pomysł nam się zły wydaje :-\

Bal się udał. Wytańczyłam się i pojadłam pyszności, ale wywoływałam tam niemałe poruszenie wśród reszty bawiących się. I nie było to wcale miłe. Może przewrażliwiona jestem ale odniosłam wrażenie, że wg nich to powinnam siedzieć w domu i nawet na krok sie z tamtąd nie ruszać. Stare babki lumpowały mnie od góry do dołu i z powrotem. Do domu wróciliśmy o 3 z mega okropnym bólem pleców w moim przypadku i kacem w przypadku męża. Całą niedziele leżałam i cierpiałam przy zmianie pozycji. Dziś już na szczęście dobrze. Zaraz wrzucę jakieś zaległe foteczki.

A i jeszcze sie nie chwaliłam, że tatuś ostatnio poczuł swoją dzidzię, teraz jak tylko może to trzyma rękę na brzuchu i czeka na ponownego kopa. Ale nie ma nic na zawołanie, o nie...

Offline ada1988

• Chuck Norris
no bez przesady  ::) ::) ::) przecież ciąża to nie choroba... matko... ale najważniejsze że się wybawiliście za wszystkie czasy a będziesz miała jakąś fotkę z tej imprezy... ???

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
A proszę bardzo foteczki, bo od ostatniego zdjęcia brzuszek urósł, chociaż jak ja na niego patrzę z góry to taki mały mi sie wydaje  ;) No i wieczorem zdecydowanie większy niż rano przed śniadaniem :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
jaki fajny brzucholek :) i jak ładnie wyglądasz :)
 ja tez tak mam wieczorem jest zawsze o kilka cm większy, bo jest najedzony :P

Offline anusiah
  • Chuck Norris
mamusia bardzo elegancka! Naprawdę ładnie ...
Gadaniem to w ogóle nie ma się co przejmować! Najlepiej by było pewnie ubrać się w wór i leżeć plackiem ....
Super wyglądasz i niech sobie gadają

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Pięknie wyglądałaś! Brzucholek już na duuży wygląda na zdjęciu :) A takie baby to olać, to pewnie z zazdrości bo swoje ciąże w piżamie w domu przesiedziały :p Mnie też ostatnio kuzynka pytała po co mi te dwie pary spodni ciążowych, żebym sobie lepiej dres kupiła a ja nie zamierzam chodzić w worku tylko dlatego, że jestem w ciąży...

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
ale superancki :)

Offline kitki82

• uzależniony
ooo brzunio rośnie rośnie :) ślicznie wyglądasz
nie ma co się przejmować gadaniem jakiś bab jak możesz się bawić to baw się póki jest na to czas bo jak przyjdzie dzidziunia to już tak dobrze nie bedzie :)

Offline anusiah
  • Chuck Norris
Mnie też ostatnio kuzynka pytała po co mi te dwie pary spodni ciążowych, żebym sobie lepiej dres kupiła a ja nie zamierzam chodzić w worku tylko dlatego, że jestem w ciąży...

:D :D :D :D :D
Mnie też pytały pewne osoby z rodziny po co tyle kasy na ciążowe ciuchy wydaję ( kupiłam 3 pary spodni i kilka tunik - te spokojnie można po ciąży nosić - nie są typowo ciążowe )... Po co? Bo chcę i lubię ładnie wyglądać, bo nasze ciężarówkowe samopoczucie jest bardzo ważne... O ile lepiej jest mieć dobrze skrojone spodnie ciążowe, niż zastanawiać się czy jest w szafie coś, w co jeszcze się dopnę....

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Ilonko ślicznie wyglądasz :)

A stare baby zazdroszczą bo one podczas ciąży chodziły w workowatych łachmanach :)

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
  • data ślubu: 12 07 2008
Ślicznie wyglagasz, brzusio naprawde spory, ale wydaje mi się że to tez zasługa sukienki  ;)
Stare baby zawsze muszą sobie kogoś znaleść do obgadania

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Jeszcze tylko zapomniałam dopisać, że mi mój brzuszek do końca ciąży wydawał się maleńki jak na niego patrzyłam z góry ;)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
bardzo elagancka ciężaróweczka z Ciebie ;)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Świetnie wyglądasz, a gadaniem głupot się nie przejmuj ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
no pięknie wyglądasz, a jakie masz zgrabne nogi:)

a brzuszek masz słodki:)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Dziekujemy za wszystkie komplementy :-* Faktycznie w tej sukience może wyjątkowo duży się wydawał, bo odcinana pod biustem. Ale zauważyłam, że jak na zdjęciu jest cała sylwetka to wtedy się większy wydaje, a jak sam brzuszek wycięty to już mniejszy.

Izuś zgrabne to nie bardzo, bo strasznie chude. Przynajmniej mąż tak twierdzi, dla mnie tam są normalne ;D

Wczoraj wieczorem nam się dzidziuś rozszalał, nawet tatus dwa razy kopa dostał. Czułam już z każdej strony brzuch, bo wcześniej tylko w lewym boku były puknięcia, a wczoraj to się chyba przekręcał :D Oczywiście się rozczuliłam :Wzruszony: :Wzruszony: przy takiej dłuższej serii i jak mąż gadał do "synka", że już się go nie może doczekać i że jak będzie wracał z pracy to tylko on się będzie nim zajmował :Wzruszony:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Nic, tylko w ciąży możesz chodzić  :hopsa: :hopsa: :hopsa: Wygladasz pięknie!! ;D

Offline anusiah
  • Chuck Norris
 ;D no kopniaczki się rozkręcą ... mąż też gada do córuni, chyba jej się to podoba, bo kopie wtedy jeszcze mocniej

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no slicznie wygladasz ;D
 :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja już się nie mogę tych kopniaczków doczekać :skacza:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Ale u mnie sypie :o :o Chyba jeszcze takiej zawiejji to nie było w tym roku, a miałam nadzieję, że nas ominie.
A ja chcę już wiosnę... żebym mogła brzuszkiem się chwalić na spacerkach, bo kurtka zimowa to wszystko kamufluje :D

Offline anusiah
  • Chuck Norris
 ;D wiem wiem, u mnie też w kurtce nic nie widać ... ale na wiosnę poszaleje ;D

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
Ilonka cudny brzusio i faktycznie sporawy się wydaję a Ty pięknie wygladałaś w tej kiecuni  :)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
Oh.. dziewczyny zazdroszcze Wam tego że na wiosnę jeszcze bedziecie mogły się brzuszkami pochwalic  ;D ja nie to że długo nic nie było widac potem L4 i w domku a niedługo urodzę i nawet nie było jak się tym brzuszkiem pochwalic  ::) :P

A Ty Ilonko wyglądasz ślicznie  ;D brzuszek bardzo ładny i pięknie się prezentuje w tej sukience  :)
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Ilona a myślicie już nad wózkiem? A może już wybraliście? Bo my nadal jesteśmy w kropce :(
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Właśnie dziewczyny, co z wózkami? Macie już typy?

Gabiś
  • Gość
Ilonka wyglądasz cudownie!!!!  :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
co tam Kochana u Ciebie ???

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
halo halo nie znikaj nam :D