Autor Wątek: Pod moim sercem, inne serce bije...czyli oczekiwanie na najpiekniejsze lato :)  (Przeczytany 120695 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Bardzo dziękuje za wszystkie życzenia. Święta nam minęły szybko...wigilia w miłej atmosferze, spotkałam się z kuzynką która też jest w ciąży a termin ma na 4.08. Rodzina się cieszy że kolejny rok będzie obfitował w imprezy :D Pierwszy dzień się objadłam jak tylko mogłam, za to drgi odpoczywałam w łóżeczku.
Dziś mąż mi wybył na ryby, a takie u mnie ładne słoneczko świeci i chyba sama się na spacerek wybiorę :)

vonka miło, że zajrzałaś  :-* :-*

Lili jaki suwaczek! opowiadaj szybciutko nam co się u Ciebie działo jak Cię nie było ;) Może wąteczek odliczeniowy?

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
No wreszcie... przez godzine próbowałam wejśc na forum i w ogóle strona mi sie nie chciała załadowac >:( Ale już jest OK. W miedzy czasie czytałam co tam u dzidzi w 17 tygodniu i dotarło do mnie, że zaczął się już 5 miesiąc :o :) :o

Pisałam wczoraj, że mam piękną pogode. Świeciło słoneczko i czułam sie jakby to marzec już był. Za to dzisiaj za oknem mam totalną zime. Tyle śniegu to jeszcze w tym roku u mnie nie było i cały czas sypie. Pięknie jest :) tylko żebym nie musiała nigdzie jechac samochodem, bo raczej nie wyjadę z garażu :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja też miałam problemy z wejściem na forum :-X

A w Szczecinie pogoda na roztopy wskazuje...fajnie, że u Ciebie śnieży..biały Sylwester się zapowiada ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
U nas też dziś śnieg sypał.......ale nie ma po nim śladu wrrrrrrr  Do bani z taką zimą :(

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Ilonka może i się na wąteczek skuszę...
Ale trochę mam obawy:P
A u mnie remont...
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline BETI

• maniak
To fakt,pogoda wczoraj była superaśka,a dziś snieżyło cały czas. Mam nadzieję,że mimi to dzionek zaliczyłaś do udanych  :)

Offline kobietka
  • maniak
Dotarłam i ja, wreszcie!! 8)
Ilona, bede podczytywac regularnie bo od ciebie( twoich postó) zawsze bije taka pozytywna energia bije:)
Poprosze więcej fotek szczęlsiwie oczekującej rodzinki ;)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
cieszę się że z dzidzią wszystko ok  :)

słodki brzuszek  :D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
kobietko a jak tam Wasze staranka, bo na moment pojawiłaś się w staraczkach i zniknęłaś mi znowu z oczu ;D Foteczki będą jeśli mi się internet nie zbuntuje :)

Asiu nawet nie wiesz jak my się z tego cieszymy :)

Lilli to ja czekam i będę szukac wąteczku. Strasznie ciekawa jestem jak to wszystko poukładałaś i jaką suknie wybrałaś :)

Chyba wam nie pisałam, że w święta samochód odmówił nam posłuszeństwa? Dziś już mamy odebrac, ale wczoraj pół dnia jeździliśmy w poszukiwaniu części. Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze i to tylko to było.

A żeby nie było kolorowo to wczoraj siostra R. rozstała się z mężem :-\ Po pół roku małżeństwa... Nie wiem czy to tak się zakończy czy jeszcze się pogodzą, ale strasznie mi jej szkoda. Nie wyobrażam sobie co ona teraz czuje i nie mam pojęcia jak jej pomóc... Ehh.

Nie wiem jak to będzie z moim dostępem do forum, bo zmieniam operatora. Jutro kończy się umowa a nowy się jeszcze nie zainstalował i nie wiem kiedy to zrobi  :) Mam nadzieję że jak najszybciej. Już się nie mogę doczekac jak będę miała internet na swoim lapku, bo na razie korzystam z kompa siostry.

Offline madziulek

• Chuck Norris
Przykro mi z powodu siostry... zzalezy wszystko od tego czemu się rozstali... on ją zostawił? zdradził? wiesz naprawde czasem lepiej sie rozstać na poczatku niz zmarnować komuś zycie i potem skrzywdzić na maxa .... może to i ostre słowa ..ale wierz mi że sama przez to przechodziłam ...i nie żałuje ... teraz jestem szczęśliwa :)

jak się czujecie?? kiedy zobaczymy jakies fotki?? kiedy macie jakąś wizyte??
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
madziulek zdradził ją... i wogóle ostatnio kasy w ogóle jej nie dawał na nic. Szkoda gadac, bo człowiek się bardzo zmienił po ślubie. Też uważam że lepiej teraz póki Kasia jest młoda i dzieci z tego nie ma niż później. Też myślę, że będzie kiedyś szczęśliwa, ma dopiero 20 lat. Ale że teraz ją to wszystko boli to nie da się ukryć...
Czujemy się dobrze, wymioty mi już nie dokuczają. Czasem tylko zdarzą się skurcze czy kłucia gdzieś tam w środku ale lekarz nie kazał się nimi przejmowac dopóki są sporadyczne (czasem raz dziennie, potem dwa dni cisza). Następna wizyta 20 stycznia i na niej umówi mnie na połówkowe USG. Już się nie mogę doczekać :)

Obiecane foteczki:

Wczorajsze porównanie brzuszka ( na moje oko to wcale po świętach nie urósł)

I świąteczny brzuszek w ubraniu  ;)

Offline kobietka
  • maniak
Przykra sprawa z tym rozstaniem siostry, ale może to tylko przejściowe kłopoty, przemyslą sobie wszytsko, zatęsknią do siebie i znó będa super para?? szkoda tak krótkiego stażu w małżeństwie ::)
U nas starania jakby są, ale niestety bez oczekiwanego rezultatu. Tzn. jakoś specjalnie sie nie nastawiamy, ale każde liczy, ze już teraz, udało się i znowu @. Dajemy sobie jeszcze trochę czasu a potem się zobaczy... może zdecydujemy się na monitorownaie cyklu, w styczniu wybieram sie do lekarza, coby może jakoś rozsądnie pokierował tymi naszymi staraniami ;D
W wątku staraczek raczej podczytuję i trochę się zaczynam stresować tymi problemami i staraniami dziewczyn... dlatego raczej łypnę okiem niż aktywnie sie udzielam :)

Offline kobietka
  • maniak
Wcięło mi posta... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Brzuszek prezentuje się przepieknie a i ty Ilonko kwitniesz:)
Zdrada to powazna sprawa, może faktycznie lepiej by każde z nich było szczęlsiwe osobno niż męczyć się w takim związku w ciągłym braku zaufania i strachu, co ten facet nawywija??
Trudno też uwierzyć, ze człowiek jest sie w stanie tak bardzo zmienić po slubie... może to magia papierka tak działą na niektórych, ze już sa tak pewni swojego i postepują głupio, nierozsądnie, krzywdzą drugą osobę. Myślę, że siostra sama musi to przetrwaić, zdecydować co robić dalej a Wy ją wspierajcie w tych trudnych chwilach :przytul:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Pięknie!!!!!!Brzusio w ubranku wydaje się większy niż bez ;) :D Ale może dlatego, że widać że zgrabniutka jesteś i ciąza Ci służy bo bardzo ładnie wyglądasz ;D ::)

Offline madziulek

• Chuck Norris
ładny brzuszek:) Ale Ty chudzina jesteś tylko brzuszek odstaje:)

20 lat to tymbardziej ułoży sobie zycie, nie ma co sobie go marnować z takim typem ... jak ją raz zdradził i to tuż po ślubie to co by było potem ...jakby obaczył że mu wybaczyła robiłby to ciagle ...taki ejest moje przekonanie ...więc jak nie maja dzieci to serduszko poboli a potem napewno przyjdzie szczęście  - takie prawdziwe szczęście :)

no to fajnie że się dobrze czujecie:) na połówkowym już płeć powinnaś poznać :) masz przeczucie na chłopca czy dziewczynkę?
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Lili-liliana

• maniak
Bardzo Ci ładnie w ciąży:)
W ubraniu faktycznie bardziej widać, ale może też wieksze zdjęcie.

Co do męża siostry twojego R. to brak słów.Po co bierze ślub a za pół roku zdradza? Nie rozumiem toku myślenia takich osób.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Ja też jestem zdania, że lepiej się rozstać szybciej niż miałoby się to ciągnąć. Poboli, popłacze i znów ułoży sobie życie.

20 lat to faktycznie młoda jest, także jeszcze całe życie ma przed sobą.

A z Ciebie taka laska jest, że szok :) Jeszcze brzusio malusi, ale rośnie rośnie ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ojejku szkoda, no wlasnie po co sie zenil, jak zaraz potem zdradzil, na takiego faceta nie mozna liczyc, zdradzil raz zdradzi drugi raz, takie moje zdanie, moze za szybko sie pobrali 20 lat to malutko.
a ty wygladasz olsniewajaco w ciazy, rzeczywiscie w calosci brzuszek wyglada na wiekszy a w tym porownaniu to w 17 tc jakby nawet mniejszy niz w 16.
 :-* :-* :-*

Offline kitki82

• uzależniony
śliczniusi brzunio, jaka laseczka z Ciebie  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ilonka gratuluję serdecznie  :brawo_2:

Wygląda na to że czerwiec będzie obfitował w dzieciaczki  ;D Ja mam termin na 10 czerwca wg. OM, ale na USG w 12 tyg. też mi wyszło, że dzidzia młodsza o tydzień   ;)

Będę podczytywać  :D Buźka  :-*

Offline madziulek

• Chuck Norris
Haloo Patrycja jak sie dzisiaj czujecie?
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline mka

• Chuck Norris

W Nowym Roku życzę Wam:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości ;D ;D ;D

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Mozna sie jeszcze przyłaczyc  ;D

Śliczny brzusio  ;)

Życze wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym nowym roku,

Offline kitki82

• uzależniony
Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
Ilonka śliczny brzusio a Ty laseczko wyglądasz pięknie!

:-*

Offline mka

• Chuck Norris
Puk, puk, jak minął Sylwester?Zdrowa jesteś?  :-* :-* :-*

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Melduje, że po Sylwestrze żyję  :) Minął spokojnie w domowej atmosferze. Na nowy rok jakby dzidzia chciała nam prezent zrobic i sie troszkę rozruszała :) Na razie to tylko delikatne bulgotki, ale nie da się ukryc że to nasze maleństwo. Już się nie mogę doczekac wizyty, a to dopiero 20 stycznia :)

Przyszła mi dzisiaj próbka proszku Lovelli, czapeczka i łapki-niedrapki. Jak to wszystko cudnie wygląda :)

Jeszcze z miesiąc i zaczne kompletowac wyprawkę. Tylko, że będę musiała to robic po tajniacku ;D Bo teściowa twierdzi, że wszystko można kupic na tydzień przed porodem, bo to nie te czasy że nic w sklepach nie było. A jeszcze lepszy tekst to, żebym mało kupiła bo i tak mi każdy przyniesie po swoich dzieciach. Tylko, że nikt sie nie oferuje to niby na co mam liczyc. I w ogóle nie mam nikogo takiego. niech się w nos cmoknie i tak zrobie po swojemu.

I chyba Wam jeszcze nie mówiłam, jak zareagowała jak powiedziałam że licytuje używane spodnie dla siebie na allegro? Była wręcz oburzona, że w pierwszej ciąży ja chce ciuchy po kimś nosic. I jeszcze się mojemu mężowi dostało jak on może na to pozwolic ;D No myślałam że padnę jak ją słuchałam. A ja nie dośc że sobie zamierzam takie kupowac to jeszcze jej wnukowi i nic jej do tego :)

Temat siostry R zamknięty. Tzn. miłośc kwitnie jeszcze bardziej niż zaraz po ślubie. Nie wnikam już w ich sprawy bo to dobry harlequin by można napisac. Z tego co zrozumiałam to wcale nie było tak jak to na początku przedstawili. Dobre "ziółka" z nich obojga :)

adusiaxxx jak miło Cie widziec :-* Również bardzo Wam gratuluję. Faktycznie ten czerwiec owocny w forumkowe dzieciaczki będzie. A mój gin mówił mi że dawno nie miał tyle ciężarnych na jeden miesiąc. Także trzeba się nastawic na tłok na porodówkach :)

Aaa dziękuję za komplementy ale chyba nie słuszne są. Mam ciągle podkrążone oczy i bladą twarz :) Mąż twierdzi, że wyglądam gorzej niż on na kacu :D A do zdjęcia wiadomo... ogarnęłam się trochę ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
No to teściową masz niezłą... Ja tam też kupywałam używane i dla siebie i dla Małej i na szczęście nikt nic nie mówił na ten temat. Ceny teraz są takie kosmiczne, że jak ktoś chce mi dać 150 zł na spodnie to proszę bardzo - chętnie wezmę i przyjmę :) hehehe, ale jako że nikogo chętnego nie ma na to więc niech się każdy cmoknie :)

Ty się nie wymiguj że tak wyglądasz :) Bez makijażu to każdy wygląda jak po imprezie :) hehehe

Offline Lili-liliana

• maniak
Teściową się nie przejmuj:P
Co do szwagierki to lepiej sie w małżenstwa nie wtrącać.

A ciąża to przeciez pewne obciązenie dla ornaizmu to nie przejmuj sie ze masz oczy podkązone i ejsteś blada, jak lekarz mówi, że ok to ok.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
o Ja Cie .. teściową to ty się nie przejmuj .... niestety taki ich urok, ze lubią bez sensu gadać :)

A propo spodni - ja tez kupiłam jeansy na allegro ciążowe ale niestety są za małe - może chciałabyś odkupić? cena 40zł + koszt wysyłki - daj znać czy jesteś zainteresowana to podeśle Ci zdjęcia.

Ja też jeszcze słabo czuje ruchy .. dopiero takie łaskotki ... nie mogę się już odczekać tych kopniaków. Ja mam wizytę 19/01
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012