Autor Wątek: Nasz mały CUD- czyli 9 miesięcy Gosi( Jessiki) i jej Fasolci.  (Przeczytany 54866 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: Nasz mały CUD- czyli 9 miesięcy Gosi( Jessiki) i jej Fasolci.
« Odpowiedź #150 dnia: 27 Grudnia 2010, 16:24 »
jestem w polowie tamtego watku i szczena na podlodze lezy od godziny, dobrze, ze dziecko fika w kolysce i sie samo bawi. wielki come back Pauliny czy Gosi czy kogos tam jeszcze po 3 latach, tylko po co? kolejne osoby nabierac, poszukiwania litosci? ja sie nabralam, i juz chcialam jej bronic, myslalam wlasnie, ze moze adopcja, ciazy nie zauwazylam, myslalam, czemu te dziewczyny tak natretnie chca wyciagnac prywatne informacje skoro "Gosia" nie chce pisac.
smutna ta historia i ktos tu potrzebuje opieki lekarza. bo to nie jest normalne, zeby wymyslac coraz to nowe historie.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #151 dnia: 27 Grudnia 2010, 17:33 »
Madzia .. sorki, ale jesli Ty wierzysz tej dziewczynie , to ja juz nie mam pytan.. ::)
Gosia lubi skomplikowane sytuacje i sama pisze sobie takie scenariusze, że włos sie na glowie jeży..

5-cioro dzieci, wypadek, siostra bliźniaczka co sie pod nia podszywa.. wierzysz jej w to?
czy tamto było kłamstwem a teraz Jessie pisze sama prawde? smiech na sali...

Gosia dla mnie jest chora psychicznie
Potrzebuje zainteresowania wokol swojej osoby, może ma satysfakcje, ze wszyscy sie nia interesuja.. nie wiem, psychologiem nie jestem.

Jesli Gosia ma choc troszke honoru, to niech napisze o co w tym chodzi.. chociaz watpie, ze napisze prawde(jesli cokolwiek napisze)..
 w kazdym razie Madzia ja bym na nia uwazała.. ::)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #152 dnia: 27 Grudnia 2010, 17:39 »
Noi dziwna sprawa ze ma dwie corki o tym samym imieniu Emilka, jedna niby urodzona w 2007 a druga teraz  ???

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 27 Grudnia 2010, 17:43 »
zawsze znajdzie sie ktos kto jej uwierzy i bedzie bronil, pewnie dlatego, ze to sie w glowie nie miesci.
teraz zostala zdemaskowana dzieki czujnosci starszych forumek, bo nowe nie znajac historii sprzed paru lat daja sie nabrac, za pare lat znowu sie zaloguje i nabierze kolejne nowe dziewczyny. jaki ona ma w tym cel? co chce osiagnac? to nie jest normalne, to jest przerazajace i tacy ludzie chorzy sa nieobliczalni, ja bym sie bala z nia spotykac.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #154 dnia: 27 Grudnia 2010, 17:47 »
poczekajmy, co teraz wymyśli Gosia  ;D
albo powie, że nie może opowiadac o swoim zyciu..
albo wymysli taka historie, że nam szczeny opadna..
Madzia, w kazdym razie przekaz jej pozdrowienia od całego forum!!! ja osobiscie uwielbiam kłamczuchy!!!
(sorry za sarkazm, ale krew mnie zalewa)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #155 dnia: 27 Grudnia 2010, 18:23 »
długo nie trzeba było czekać na Igraszkę
dobrze,że stare forumki czuwają
nieźle nas wtedy oszukała
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #156 dnia: 27 Grudnia 2010, 18:29 »
no więc dziewczynom, którym nie chce się czytać wątku Igraszki pozwolę sobie zacytować jeden jej post z tamtęgo wątku

Był marzec obie z siostra byłyśmy w tym samym czasie w ciaży. tzn ja 29 tydzień siostra 28.obie wiedziałyśmy ze mamy bliźniaki, Z tym że ja nie znałam płci drugiego brzdąca wiedziałam ze będzie jedna dziewczynka, a drugie nam sie schowało.
Siostra była wtedy z Facetem który był dla niej okropny poniewierał ją, eh PO  PROSTU OKROPNY. Pewnego pięknego dnia przyjechał do niej i zrobił jej awanturę, że te dzieci nie są jego że on nie będzie ich wychowywał ze to ze tamto , a ona W kółko mu powtarzała że to jego itd. Dodam że był po alkoholu.wkurzył się siła ja prawie wsadził w 28 tyg na motor i kazał jechać na badania coby stwierdziły na 100% że to jego.Ja byłam wtedy w szpitalu bo coś zaczęłam mieć skurcze i plamiłam wiec co sie działo w domu to dopiero z opowiadań rodziców się dowiedziałam. Tacie mojemu nawet sie oberwało od niego, i biedak stracił przytomność(chciał ją z tego motoru ściągnąć) i odejchali na tym motorze. Za godzine ze szpitala telefon ,że Siostra jest na intensywnej terapii. Co sie okazało , żę ten de...il wjechał w drzewo i jemu głupiemu sie nic nie stało a siostra doznała urazu głowy i nie da się jej uratować ale podtrzymują ją i czekają na rodziców coby zgodę na cesarkę podpisali bo dzieci żyły Jakim cudem tego do dziś nikt nie wie. Ja jak sie dowiedziałam,że siostra nie żyje dostałam takich skurczy,że musieli moje brzdące  wyciągnąć i takim zbiegiem losu moje dziewczynki rodziły się 30 minut po Tymoteuszu i Emilii. Nazywają się Patrycja i Zosia.
Po tym wszystkim Zadecydowaliśmy, że powiemy temu d...jak wytrzeźwiał że dzieci tez nie żyją. w rubryce ojciec maja niestety nieznany, ale to już się zmieniło:)
Tak więc. Mieliśmy 4 ślicznych dzieci. Walczyliśmy długo co  by wszystkie do domu wróciły. A mieliśmy już do czego. Szybko zaczęliśmy załałwiać papiery i już oficjalnie dzieci noszą nasze nazwisko. Rodzice nam pomagają często bliźniaki zabierają.
aż pewnego  dnia W naszym życiu pojawił się Mateusz. Napiszę tylko że jego rodzice zginęli w wypadku samochodowym a on był w tym czasie z Babcia(mama mojej Kuzynki Kasi). Tak więc w telegraficznym skrócie wygląda historia naszej małej Familii. Nic wcześniej nie pisałam o reszcie dzieci bo jakoś tak mi było głupio i trochę dziwnie. Ale one są i tego Faktu nikt nie zmieni.

powiedzcie czy trzeba dodać coś jeszcze,żeby pokrótce opisać umysł i wyobraźnię jej autora?

a przypomniała mi się jeszcze jedna historia, ale nie mogę jej znaleźc(ale,że jestem tu na forum od 6 lat i pamięc mam dobrą,zacytuję ją z pamięci)
Igraszka zimą na mrozie znalazła rzekomo noworodka w śmietniku w reklamówce.I oczywiście go uratowała i nowi rodzice go zaadoptowali i nadali mu imię na jej cześć a ją wzięli na chrzestną....

tzreba dodawać coś ponadto...?
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:01 »
a jeszcze przypomniało mi się,czym zajmowała się nasza Igraszka

a ja skończyłam tech.kosmetyk , mgr Grafik komputerowy a teraz kończę lic.Kosmetologię!
i potem zrobiła jeszcze doktorat z kosmetologii

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:10 »
probowalam wyslac priva i wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika, chyba sie juz do nas nie odezwie kobieta o wielu tozsamosciach :D

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:21 »
ma dziewczyna wyobraznie.. ta 1 historie pamietam.. ale ta z dzieckiem w reklamówce.. nie.. matko..
ale najsmieszniejsze jest to, że laska tu wraca mimo, że dokladnie wiemy, jak wyglada..  ::)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:25 »

a ja skończyłam tech.kosmetyk , mgr Grafik komputerowy a teraz kończę lic.Kosmetologię!

...i jeszcze mąż Igraszki wybudował dom bez jej wiedzy ...  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:26 »
Ja wlasnie tak z glupia zaczelam czytac tamten watek i patrze a tu zdjęcie naszej Jessie  :o, co mnie bardzo zdziwilo , bo ja jestem wzrokowcem i to zdjecie przykulo moja uwage , doskonale pamietam jak Gosia wklejala tu na tym watku swoje zdjecia  ;).

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:31 »
a bo Wy dziewczyny nie rozumiecie..
okazało sie, że Gosia jest adoptowana i ma kolejna siostre.. ktora tez ma na imie Gosia
Ta siostra była w ciazy z chlopakiem, który nie chciał jej dziecka, tak wiec nasza Gosia zaopiekowała sie Emilką :)
stad nasza Gosia ma swoja córkę Emilkę i córkę siostry Gosi też Emilkę .. jasne ? ;D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #163 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:33 »
Ika3w, tak jak mówiłam moderatorki kuż od dłuższego czasu obserwowały Jessie. Mamy swoje sposoby, których nie mogę i nie chcę zdradzać.
Ale mogę powiedzieć tylko tyle, że Gosia w tych swoich kłamstwach tak naprawdę jest bardzo... nie wiem jak to nazwać... naiwna? mało ostrożna? Bo sama sobie wiele razy zaprzeczała i można się było domyśleć, że jest z nią coś nie tak.
Była obserwowana ale nie chciałyśmy jej "wyrzucać" bo forum jest dla wszystkich. My nie jesteśmy bez serca (chociaż pewnie nie zawsze łatwo w to uwierzyć  :P) i póki dziewczyna nie mąciła - my się nie wtrącałyśmy. Suwaczek jednak bardzo mnie zirytował i pozwoliłam sobie na prywatę - otworzyłam wątek i poprosiłam Jessie o napisanie kilku słów. Gdyby się normalnie odezwała a nie wysyłała mi priva z kolejną chorą historią (w którą pewnie bym uwierzyła gdybym wcześniej nie słyszała podobnej w jej wykonaniu) to nadal byłaby z nami na forum zapewne. Ale widzicie - sama uciekła... i pewnie za kolejne 3-4 lata się pojawi...

Anetko, myślę że ona wraca bo tutaj jest fajna atmosfera, nowe osoby przyjmuje się chętnie, z otwartymi rękoma. A jak jeszcze pojawiają się jakieś problemy to wiele forumek chce pomóc, interesuje się, wspomaga dobrym słowem... Myślę, że Gosia tego potrzebuje. I nie wątpię, że może być przesympatyczną osobą, tak jak ją widzi Magda. Tyle tylko, że nawet przesympatyczne osoby potrafię bardzo kłamać, niestety.

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #164 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:35 »
a bo Wy dziewczyny nie rozumiecie..
okazało sie, że Gosia jest adoptowana i ma kolejna siostre.. ktora tez ma na imie Gosia
Ta siostra była w ciazy z chlopakiem, który nie chciał jej dziecka, tak wiec nasza Gosia zaopiekowała sie Emilką :)
stad nasza Gosia ma swoja córkę Emilkę i córkę siostry Gosi też Emilkę .. jasne ? ;D
i siodma pare blizniakow ;D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 27 Grudnia 2010, 19:41 »
I jeszcze jedno - bardzo bym chciała aby to co teraz się dzieje w tym wątku posłużyło jednemu - abyście bardziej uważały.
Pozwolę sobie zacytować słowa naszej Ani (Dziubasa), z którym zgadzam się w 100% i podpisuję się pod nimi obiema rękoma:

"Trolli jest sporo w sieci... przykre jest to, że po raz kolejny ktoś się z nią "związał" emocjonalnie... Igraszka też kilka dziewczyn owinęła wokól palca...rozmawiała przez tel, wysylała prezenty... eh szkoda pisać. Nie znam madzia_n, ale nie zdziwie się, że jest jedną z tych osób właśnie, która miała za zadanie potwierdzić wersję Gosi vel Igraszki vel Jessie i bronić jej w przypadku wpadki... Mam nadzieję, że Gosia po raz kolejny otworzy oczy niektórym z nas i pokaże, że należy z większą dozą nieufności podchodzić do osób poznanych w sieci i w ogóle do tego co się o sobie pisze...."

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 27 Grudnia 2010, 20:15 »
ma dziewczyna wyobraznie.. ta 1 historie pamietam.. ale ta z dzieckiem w reklamówce.. nie.. matko..
ale najsmieszniejsze jest to, że laska tu wraca mimo, że dokladnie wiemy, jak wyglada..  ::)
no więc zacytuję Ci, bo znalazłam jednak
Dobrze przynajmniej ze ją zostawiła w szpitalu a nie na śmietniku! OPowiem Wam moja historie która sięniedaawno mi przydażyła. Otóż studiowałam jeszcze w krakowie i wracałam wieczorem z zajec z kolegą. Nagle  przechodząć kolo smietników usłyszeliśmy "miałczenie" płacz ale  nieprzypominało to płaczu dziecka a myśleliśmy ze to jakiśkociak się gdzieś zaplątał w krzaki. Kolega podchodzi i szuka znajduje ciemnąreklamówkęa w niej małe niespełna paru godzinne (jak się później okazało) dzieciatko Dziewczynka. No to my w te pędy po karetke było po 5 minutach .Okryliśmy ja kurtkami i swetrami to co mieliśmy na sobie i tuliliśmy mała siętrochę uspokoiła, Była brudna zimna i głodna a na dodatek miała pępowine jeszcze nie obciętą.Ale zawiązaną gumką.Gdyby nie to mała by się wykrwawiła. Pogotowie ją zabrało spisało nasze namiary i podiziękowało nam. Bo jeszcze troche a mała by umarła z zimna i z głodu. OTO cholerna matka przeciesz trąbi sie mówi że są nawet w krakowie okno Gdzie można bez żadnych konsekfencji zostawić dziecko ale tak na śmetniku skazując je na śmierć. A teraz wiemy że mała ma siędobrze trafiła w dobre ręce młodego małżenśtwa i mamy z nią kontakt. Bardzo się zżyłam z Tą mała i jej rodzicami. Ma na imięMałorzata Marta czyli po CIoci  (po mnie) Jestemjej mamą chrzestną. Historia jak z ze słego snu ale na szcześćie ma swój dobry FInał szcześliwy. EH Z tak amatka to ja jak bym ją dorwała to bym.........JAK MOŻNA! 

tu jest link, gzie o tym pisała
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=3197.msg114829#msg114829

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 27 Grudnia 2010, 20:22 »
tak pamiętam te  historie, i tą z domem niespodzianką również :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #168 dnia: 27 Grudnia 2010, 20:46 »

Qrcze, a to nie ona studiowała zaocznie medycyne ??? ;D coś mi tak świta ???

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #169 dnia: 27 Grudnia 2010, 20:58 »
Jeśli chodzi o historię Igraszki to wtedy na forum mnie nie było, przeczytałam wątek wczoraj i fakt, mam parę pytań które na pewno zadam Gosi osobiście jak tylko się spotkamy.

Może się czepiam słówek, ale dopiero dziś padł nick Igraszki ::)

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #170 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:10 »
O ja Cię nie pikolę!

Z ciekawości podczytywałam wątek Jessiki, nowy wątek w tym dziale itd. A potem doszedł wątek Igraszki...
Jakaś masakra na maksa, bo inaczej tego nie umiem opisać! A cała historia coraz bardziej mnie intryguje i jestem ciekawa, czy będzie jakieś rozwiązanie, czy nie.
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #171 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:30 »
I jeszcze jedno - bardzo bym chciała aby to co teraz się dzieje w tym wątku posłużyło jednemu - abyście bardziej uważały.
Pozwolę sobie zacytować słowa naszej Ani (Dziubasa), z którym zgadzam się w 100% i podpisuję się pod nimi obiema rękoma:

"Trolli jest sporo w sieci... przykre jest to, że po raz kolejny ktoś się z nią "związał" emocjonalnie... Igraszka też kilka dziewczyn owinęła wokól palca...rozmawiała przez tel, wysylała prezenty... eh szkoda pisać. Nie znam madzia_n, ale nie zdziwie się, że jest jedną z tych osób właśnie, która miała za zadanie potwierdzić wersję Gosi vel Igraszki vel Jessie i bronić jej w przypadku wpadki... Mam nadzieję, że Gosia po raz kolejny otworzy oczy niektórym z nas i pokaże, że należy z większą dozą nieufności podchodzić do osób poznanych w sieci i w ogóle do tego co się o sobie pisze...."

Ania podpisuje się i ja!

Jejku a ja coś kiedyś już czytałam o Pani Igraszce... ::) Ale już wtedy przestałam czytać bo się pogubiłam :D :D :D A teraz??? Jezuuuu!!! Ja bym zabiła za takie bujdy!!! BO SĄ TU TAKIE KTÓRE NAPRAWDĘ PRZEŻYŁY DRAMATY ŻYCIOWE!!!!!!!!!!! Ale tam... szkoda się produkować moim zdaniem. Może ją to cieszy, że wszyscy się tym interesują?  ::) CHORA osoba jeśli naprawdę wszystko zmyśla i tylko wystarczy tylko współczuć.

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #172 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:31 »
Ja nie dałam rady przeczytać całego wątku...... Za bardzo się denerwowałam, że dałam się nabrać Jessie. Nie wiem, czy jej obecna sytuacja z dzieckiem jest prawdziwa czy wymyślona. Dziś dzwoniła do mnie i brzmiała bardzo przekonywająco. Jednego na pewno jestem pewna - nie chcę utrzymywać z nią kontaktu. Napisałam jej w smsie, co o tym wszystkim myślę i uprzedziłam, że jeśli kiedykolwiek znajdę w internecie zdjęcie mojej córki (czytała mój wątek i mogła coś skopiować do kolejnych niewiarygodnych historii) to udam się do prawnika, a tych w mojej rodzinie nie brakuje.

Szkoda, że jedna osoba może obrzydzić Forum.....

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:38 »
...rozumiesz już teraz mojego priva Japcio?...

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #174 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:40 »
Aniu podzielisz sie? to cos waznego.... co mialabys do powiedzenia?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #175 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:41 »
Japcio, nie Ty jedna dałas się nabrać kochana  :przytul: Ale trzeba się pocieszyć, że na naszym forum zdecydowana większość forumek jest The Best  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #176 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:44 »
Tak, teraz rozumiem...... wrrrrrrrr

Mam dziś s.pieprzony dzień przez tą historię :(

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:46 »
Aniu podzielisz sie? to cos waznego.... co mialabys do powiedzenia?

...o to samo miałam zapytać...

jestem totalnie zniesmaczona całą sytuacją >:( w moim wątku też się dziewczyna udzielała...

odechciewa się cokolwiek pisać i wklejać foty...

mam swoją teorię odnosnie Jessie...Igraszki czy jak jej tam ::)
dziewczyna chyba stworzyła sobie jakiś wyimaginowany świat na forum i chciała w niego wierzyć...że istnieje naprawdę...może faktycznie straciła kiedyś dziecko...i tak to przeżyła, że zagubiła się totalnie...

nie chce Jej bronić szukam jedynie odpowiedzi na pytanie Dlaczego ???

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #178 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:53 »
Ewiszko masz rację... może i tak było ale wiesz co? Są tez ludzie tzw "bajkopisarze" Ja miałam koleżankę... bardzo sympatyczną, mądrą dziewczynę, lubianą itp... Ale miała jedną straszną wadę. Jak cokolwiek opowiadała to straszliwie koloryzowała... Do każdego zdania dopisywała ze 3 ::) Jak miała gdzieś jechać np 4 godziny to ona dojechała w godzinę co jest zwyczajnie niemożliwe bo to było o dojeździe od nas do Krakowa.... (spod Warszawy do Krakowa)... No i mnóstwo ludzi przez to odpychała od siebie. Ja z nią też przestałam utrzymywac kontakty bo już nie wiedziałam czasem czy mówi prawdę czy nie. I nie wiem po co ona tak mówiła. Do mnie zazwyczaj mówiła normalnie ale jak już był ktoś obcy z nami to gadała od rzeczy  ::) no i mi to przeszkadzało strasznie :-\ No i czemu? Nie wiem, taka była

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline nikola/23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #179 dnia: 27 Grudnia 2010, 21:58 »
Oj i ja znam tez taką osobe  :-\ takze jest ich wiecej niz przypuszczam, ale uwierzcie mi ze wszystko zawsze wychodzi na wierzch!
Niestety najgorsze w tym wszystkim nie jest to co ta osoba pisala tylko jak nabierala osoby,wykorzystywala, dlatego bądzcie czujni , i nie ufajcie bezgranicznie, niestety mamy takie czasy jakie mamy, a ludzie potrafią byc bezwzgledni.