Dziękuję dziewczynom za to że stanęłyście w mojej obronie

Cieszę się, że jesteście

A na ten temat nie chcę się już wypowiadać - nie chce czytać, że jestem czemuś współwinna i że niby to że coś pozmieniałam(avatar i suwaczek), może świadczyć o tym że ściemniam czy coś

Avatarka nie zmienię, bo nie widzę w nim nic złego.
Wypowiedziałam się w sprawie i temat zostawiam. Wytłumaczyłam Wam wszystko co mogłam wytłumaczyć i powiedziałam, ile wiem. Może zmienię zdanie, pokaże to czas. Może jestem naiwna, jeśli tak jest, to przekonam się o tym na własnej skórze. Nic nie uczy lepiej niż własne błędy.
Powód do przeniesienia wątku do archiwum miałam i podałam go adminom, był to powód ważny dla mnie i to tez napisałam, bo miałam przez wątek nieprzyjemności. Zresztą, nie będę się tłumaczyć.
Swoją drogą, napisałam, bo zostałam wywołana do odpowiedzi jako tako przez Was, więc proszę nie zarzucajcie mi(mowa o małgosiak) że się zaczęłam tłumaczyć skoro same chciałyście bym się wypowiedziała

Z forum znikać nie zamierzam, bo nic złego nie zrobiłam, ale też tutaj wypowiadać się już raczej nie będę. Cieszę się, że są dziewczyny które wiedzą, że ja to ja i za to Wam kochane dziękuję

Nie zamierzam tracić nerwów przez sprawę która jako tako mnie nie dotyczy(bo ja tylko napisałam co o Gosi i sprawie wiem, a wplątana w nią nie jestem). To nie moja sprawa, ja przedstawiłam tylko swój punkt widzenia. I żeby nie było że się tłumaczę

- piszę to po to, by nie zostawić wszystkich bez odpowiedzi, bo chcę być w porządku.