Autor Wątek: Nasz mały CUD- czyli 9 miesięcy Gosi( Jessiki) i jej Fasolci.  (Przeczytany 54998 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: Nasz mały CUD- czyli 9 miesięcy Gosi( Jessiki) i jej Fasolci.
« Odpowiedź #240 dnia: 28 Grudnia 2010, 22:02 »
Dziękuję dziewczynom za to że stanęłyście w mojej obronie :) Cieszę się, że jesteście :)
A na ten temat nie chcę się już wypowiadać - nie chce czytać, że jestem czemuś współwinna i że niby to że coś pozmieniałam(avatar i suwaczek), może świadczyć o tym że ściemniam czy coś ::) Avatarka nie zmienię, bo nie widzę w nim nic złego.
Wypowiedziałam się w sprawie i temat zostawiam. Wytłumaczyłam Wam wszystko co mogłam wytłumaczyć i powiedziałam, ile wiem. Może zmienię zdanie, pokaże to czas. Może jestem naiwna, jeśli tak jest, to przekonam się o tym na własnej skórze. Nic nie uczy lepiej niż własne błędy. 
Powód do przeniesienia wątku do archiwum miałam i podałam go adminom, był to powód ważny dla mnie i to tez napisałam, bo miałam przez wątek nieprzyjemności. Zresztą, nie będę się tłumaczyć.
Swoją drogą, napisałam, bo zostałam wywołana do odpowiedzi jako tako przez Was, więc proszę nie zarzucajcie mi(mowa o małgosiak) że się zaczęłam tłumaczyć skoro same chciałyście bym się wypowiedziała ::)
Z forum znikać nie zamierzam, bo nic złego nie zrobiłam, ale też tutaj wypowiadać się już raczej nie będę. Cieszę się, że są dziewczyny które wiedzą, że ja to ja i za to Wam kochane dziękuję  :-* Nie zamierzam tracić nerwów przez sprawę która jako tako mnie nie dotyczy(bo ja tylko napisałam co o Gosi i sprawie wiem, a wplątana w nią nie jestem). To nie moja sprawa, ja przedstawiłam tylko swój punkt widzenia. I żeby nie było że się tłumaczę ::) - piszę to po to, by nie zostawić wszystkich bez odpowiedzi, bo chcę być w porządku.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #241 dnia: 28 Grudnia 2010, 22:05 »
Ja też jestem w szoku.przebrnęłam przez wątek igraszki i normalnie szczena mi opadła do ziemi. szczerze to ja bym się jej bała i na spotkanie z nią nie szła na pewno.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #242 dnia: 29 Grudnia 2010, 09:40 »
Spoko jak będziesz u niej na tej kawce to zrób Wam razem zdjęcie ok :) to uwierzę :) i najlepiej na tle kalendarza aby było autentyczne zdjęcie :)

Ela, uwielbiam Cie, ty nasz Detektywie  ;D Widać, ze duzo filmow kryminalnych ogladasz ;D ;D ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #243 dnia: 29 Grudnia 2010, 09:56 »
Madza, czyli rozumiem, ze konczysz temat?
nie napiszesz nam juz jak bedziesz po spotkaniu z Gosia?

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #244 dnia: 29 Grudnia 2010, 10:30 »
Jestem zszokowana tym wszystkim, co do Madzi, to ja u mnie w odliczanku się udzielała i jestem przekonana że nie jest związana z Jessiki.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #245 dnia: 29 Grudnia 2010, 11:00 »
Nie wydaje mi się że z Madzią jest coś nie tak .Fajna młodziutka dziewczyna(chociaż się nie znamy)
A że zamnknęła wątki no cóż sama ja doskonale rozumiem .Zrobiłam to samo w zeszłym roku.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #246 dnia: 29 Grudnia 2010, 12:50 »
Ja też bym chciała stanąć w obronie madzi, długo uczestniczyłam w jej wątku, jak wiecie że na forum też już jest dłuższy czas.
To że została wciągnięta w intrygę i chce się spotkać z Gosią i to wyjaśnić to tylko jej sprawa, tak samo jak każdej z was która miała kontakt z tą dziewczyną i czuje się oszukana i nikt nie jest obowiązany dzielić się z tym co się dowie, bo to każdy musi we własnym sumieniu przewartościować. Nie dziwie się madzi że chce poznać odpowiedzi i spojrzeć koleżance z którą ją coś wewnętrznie łączy w oczy. Niektórzy potrafią wyrzucić kawałek swojego życia i zamknąć drzwi, inni potrzebują odpowiedzi żeby się z czymś uporać. 
Sama przeżyłam podobną historię i wiem jak ludzie reagują dlatego chciałam napisać, że madzia jestem z Tobą. Dasz sobie radę, bo nie wiek często decyduje o dojrzałości. To że ktoś jest naiwny w sensie zbyt dobry to nie zawsze wynika z młodości tylko z wielkiego serducha.
Ja tam pamiętam kiedy madzia zamknęła wątek (przed wypłynięciem historii jessie) i nie widzę w tym nic podejrzanego, rozmawiałyśmy wtedy.

Prawdopodobnie jessie nie pojawi się w tej postaci na forum i nic wam nigdy nie wyjasni a nawet jeśli to czy uwierzycie po tym wszystkim w cokolwiek?
A admini będą czuwać aby nie pojawiła się nigdy i chyba warto zamknąć ten temat.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #247 dnia: 29 Grudnia 2010, 12:52 »
Chciałam jeszcze dodać że ten wątek tylko służy nakręcaniu się i panice, bo tak jak wtedy tak i teraz na pewno nie poznacie odpowiedzi.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #248 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:02 »
a dla mnie watek nie służy panice ani nakrecaniu sie..
może było tak w przypadku Igraszki.. a teraz hmm. mysle, ze chce rozwiac moje watpliwosci co do Madzi..
Gosia jest dla mnie chora psychicznie, także na jej wyjaśnienia nie licze :P
Ja jej naprawde zaczełam współczuc, biedna laska .. musi miec wielki problem ze swoim zyciem..

Szkoda, ze admini, czy moderatorzy ..  nie dali wczesniej znac, ze obserwuja Jessike .. może Madzia by sie nie nadziała (chociaz pewnie mieli w tym jakis interes)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #249 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:26 »

A admini będą czuwać aby nie pojawiła się nigdy i chyba warto zamknąć ten temat.
przecież jak ktoś nie chce tu zaglądać i czytać ,to nikt go nie zmusza
są dziewczyny, które chcą sobie poczytać i wylac swój żal, to niech mają prawo do pisania
Ja w tym niczego złego nie widzę
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #250 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:32 »
Ola, jako nowicjusz bardzo wczułas sie w temat .. ;)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #251 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:36 »
aaa, już czaję ;)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #252 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:38 »
Ola tyś to "cwana bestia"  ;D ;D  ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #253 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:42 »

Offline aneta_81

• Chuck Norris

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 29 Grudnia 2010, 13:48 »
a jeszcze kilka słów do Madzi..
jesli nie chcesz to przeciez nie musisz nic wyjasniac.. nie ma sprawy.
zmusic i tak Cie nie zmusimy  ;)

ale jakbyc chciała, to bedziemy czekac :brewki:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #257 dnia: 29 Grudnia 2010, 14:22 »
Ja się kiedyś dałam nabrać Igraszce... aż dziw mnie bierze...dziewczyna przez telefon miła, życzliwa, uczuciowa... Wkręciłyśmy się razem z Antalis... najdziwniejsze jest to, iż pomimo, iż nie jestem bezgranicznie ufna tak łatwo dalam się podejść.,.. dzieki jednak tamtej "aferze" wyczuliłam się jeszcze bardziej...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 29 Grudnia 2010, 14:27 »
no ale co robic, jak laska pisze, ze poroniła.. ja jak czytam cos takiego to z całego serca wspolczuje..

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #259 dnia: 29 Grudnia 2010, 14:34 »
Dokladnie, tym bardziej ze są takie osoby ktore przezywaja rozne tragedie i czasem chcą porozmawiac z osobami ktore rowniez to przezyly, wiec i wtedy nawiazują sie jakies tam relacje , gdzie ufas sie tej drugiej osobie , a tu taki zonk

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #260 dnia: 29 Grudnia 2010, 14:52 »
No właśnie... Zonk jak cholera...

Ja również z tych "oszukanych". Pisywałyśmy jako tako. Po jej poronieniach smsy... A jak wyszła ta afera to rozmawiałam z nią przez telefon... Mi powiedziała, że to dziecko jest jeszcze w szpitalu i może na nowy rok będą mogli wziąć Małą...

Ale jak widziałam teraz te zdjęcia: Igraszki i Jessie to faktycznie, no jak byk ta sama osoba...

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
« Odpowiedź #261 dnia: 29 Grudnia 2010, 17:09 »
eh jak tylko asia otworzyła wątek, to przeczytałam go i posty Jessi i od razu napisałam do asi priva w tej sprawie. No niestety ja też byłam ofiarą przed 3-ma laty i też później Igraszka mi się tłumaczyła, przysyłała smsy że to nie ona że się ktoś podszył, że to jej siostra. Fakt trochę się teraz pośmiałam, bo stwierdziłam że pomimo bardzo rozwiniętej wyobraźni w kreowaniu swojego świata pełnego nieszczęść dalej te historie dotyczyły tej samej sprawy. Nie zmieniała nawet swojego imienia, męża, dziecka, daty ślubu, wieku itd itd.

Brr koszmary z przeszłości wróciły...

A tak swoją drogą to czego może szukać na forum ślubnym osoba która jest 3 lata po ślubie?  przecież to że nasze forum jest tak rozbudowane w wątki żonkowe, ciążowe i maluszkowe wynika z tego, że każda z nas po ślubie tu została, a nie że trafiła przez przypadek na wątek np. staraczkowy, których w internecie jest mnóstwo, i być może są bardziej fachowe bo dotyczą te fora tylko dzieci.

Współczuję dziewczynom, które dały się podejść tak jak ja przed laty. Wiem co czujecie. Trzeba być czujnym!
z Tobą odeszły anioły...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #262 dnia: 29 Grudnia 2010, 18:42 »
Takkkk jestem detektywem i hahaah powiem że wyjątkowo łatwo przychodzi mi odnajdywanie prawdy itd ;) macie problem piszcie ;) hehe

Ja jestem już ponad 5 lat po ślubie a 6 na forum wiec jestem troche nie tego hhehe

Dziewczyny nie przejmujcie się ... laska nie jest niebezpieczna a jedynie chora psychicznie .
Wtedy się przejęłam ale teraz już nie tak bardzo
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #263 dnia: 30 Grudnia 2010, 00:24 »
OMG  :o :o :o!!!

Ostatnio zwrocilam uwage na suwaczek Jessy ze zdjeciem malej dziewczynki.Chociaz nie udzielalam sie u niej w watku,ani ona u mnie --uff i dobrze!
Po co w ogole wypisuje takie rzeczy ta kobieta ?Po co ... ?Aby wzbudzic litosc?

A ja glupia myslalam ze tu na forum sa normalne , szczere dziewczyny...
Az strasz teraz wklejac zdjecia ... :-\

Mysle ze kazda z nas trafila tu na forum , szukajac cos o slubie.Pozniej sie spodobalo, i zostala dalej - tak jak ja.

U Madzi w watku bylam , wklejala duzo zdjec.Mysle ze Ona nie ma z tym nic wspolnego.to mila kobietka ;).

Offline aneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 30 Grudnia 2010, 07:43 »
Agula, to jest internet i kazdy moze tu wchodzic. W sumie to bardziej obawałabym sie innych chorych psychicznie.. niż Gosi.. ona sie chyba zagubiła..

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #265 dnia: 30 Grudnia 2010, 10:42 »
Pozdrawiam Jessi - Igraszkę  :ok:  :ok: ty to masz fantazje kobito, sama bym nie umiala tylu rzeczy wymyslic i jeszcze w miare trzymac to do kupy  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 30 Grudnia 2010, 13:15 »
Teraz tu na forum bedzie troche inaczej przez ta sytuacje ... ::)
Tak wiec , mam male ptanie do Was.

Kiedys przez przypadek trafilam na jakies forum o starankach.W pare watkow moglam wejsc bez zarejestrowania sie , ale na inne nie.Trzeba bylo zalogowac sie i wyslac zaproszenie do wlasciciela watku o przyjecie do grona czytajacych.

Czy mozna cos takiego na tym forum zrobic?Mysle ze wtedy jednak bedziemy bardziej bezpieczne (chodzi mi o ludzi ktorzy podczytuja nas - a my o tym nie wiemy , moze nawet znajomi czytaja nasze wypocinki ... My w koncu piszemy w swoich watkach to co mamy na sercu..Nie koniecznie chcemy aby znajomi o tym wiedzieli ...

Mysle ze wtedy kazda z nas juz nie bedzie przyjmowala do swojego watku kogos kto dopiero sie zarejestrowal.Bedziemy bardziej czujne.

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #267 dnia: 30 Grudnia 2010, 13:23 »
A mnie to tam jakoś już nie rusza ta sytuacja. A w nosie... Dla mnie w forum nic się nie zmienia. Ale może dlatego, że ja tu mam starych znajomych. Gorzej mają nowi bo nie wiedzą co i jak i łatwo się mogą w coś wplątać.

W ogóle... nie zrażajcie się do wszystkich przez taką osóbkę. Na mnie kiedyś bardzo mocno odbiła się sprawa takich właśnie trolli. W największej mojej życiowej tragedii były tu osoby, które mnie również podejrzewały o kłamstwo i zmyślenie mojej historii.... I to zaje....ście zabolało! Więc nie można teraz mierzyć taką samą miarą wszystkich i być mega podejrzliwym do każdego...

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #268 dnia: 30 Grudnia 2010, 13:54 »
Agulla to jest FORUM. Z założenia ogólne... Lubie sobie podczytywać Wasze wątki, ale...

Wiecie, jestem tu starą weteranką. Sama miałam swoje odliczanie do ślubu, tzw "setkę" (bo zakładało się ją na 100 dni przed ślubem- takie były początki :P ) i faktycznie pisało się wówczas o przygotowaniach do ślubu, a prywatnie ewentualnie jakieś drobiazgi. Teraz odliczania, wątki mężatek są tak osobiste, że czasami mnie samą przeraża nieświadomość autorów, że KAŻDY może sobie tu wejść  i poczytać...znajomy- nieznajomy, mąż-narzeczony, mama, koleżanka z pracy- KAŻDY! Tak naprawdę to od nas zależy co o sobie napiszemy, czym się podzielimy i w co w rezultacie się wplączemy. Nie chcę nikogo zrażać do forum, bo lubię sobie podczytywać Wasze zwierzenia, ale dzięki tej całej "aferze" może kilka osób zrozumie, że nie jesteśmy tu anonimowi.
Jeśli chcecie mieć takie swoje "pamiętniki" w necie to proponuję zakłądać blogi. Oczywiście nie będzie tam tylu "fanów" jak tutaj (a wiadomo, że to nas najbarziej "łechce" ;) ) ale wówczas mamy pełną kontrolę nad tym kogo tam zaprosimy :)

Swoją drogą nic mnie ta sprawa nie ruszyła... ot, kolejna zdemaskowana po Igraszcze... okruszku... pszczółce... pamiętacie jeszcze te trole?
BTW te zostały zdemaskowane, a ile jest osób , które koloryzują swój świat uzewnętrzniając się na stronach swoich wątków? też kłamią, też oszukują i "przyjaźnią" się z poszczególnymi userami... Także dziewczyny podchodźcie z rezerwą do tego co czytacie i myślcie o tym CO piszecie, a wszystko będzie ok :)

PS. Zdjęcia opatrujcie np jakimś wyraźnym znalkiem, podpisem, aby trudniej je było wykorzystać w innym serwisie.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #269 dnia: 30 Grudnia 2010, 15:46 »
dokladnie, co da wam przyzwolenie czytania wątków przez nie które wybrane przez was forumki? pewnie 90% z was doałaby jessie vel Igraszkę/ poszczólkę / okruszka/paulinę (czy jak jej tam było), bo przeciez taka tragedia ja spotkala, bo przecież zna magde_n

dodam ze jestem na 200 % pewna ze troll wroci za rok czy dwa ::)

a jeszcze co do prywatnosci... każda z nas rejestrując sie na forum zaakceptowala regulamin i jest swiadoma ze jest to forum publiczne
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień