0 użytkowników i 11 Gości przegląda ten wątek.
Ciekawie brzmi ten kurczak zapiekany w nalesnikach. Masz jakis przepis?
Cytat: sylwusia085 w 4 Marca 2014, 00:24Marta a moze ten przepis?Tylko ja nie robilam z tego przepisu. Do tej pory tylko smazylam w platkach kukurydzianych.http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/04/stripsy-kfc.html?m=1zrobiłam wczoraj te stripsy.pierwsze za mocno był rozgrzany tłuszcz i były brzydkie ale smacznekolejne partie smazylam w bardzo mocno rozgrzanym tłuszczu ale na minimalnym ogniu i wyszly identyczne jak wkfc..chru[iace soczyste pikantne. rewelacyjne! zaluje ze nie zeobilam fotki.........Ania pisala ze nie były tak chrupiące jak w kfc moje byłyale nie wiem czy nie miało na to wpływu to ze ja mam w pojemniku koncowke maki i były pomieszane dwie typ 550 i 750-chlebowa radze tylko stosować się scisle do sposobu wykonania.tego przekładania stripsow szczypcami żeby nie przyklepać maki
Marta a moze ten przepis?Tylko ja nie robilam z tego przepisu. Do tej pory tylko smazylam w platkach kukurydzianych.http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/04/stripsy-kfc.html?m=1