Selena niby wiem, naczytalam sie wszelkie blogi itp ale wiesz... jsk dziecko ma kolki, gazy i wzdecia to mimo ze wiesz ze nie ma diety dla mamy karmiacej ale swiadomosc ze jest tylko na teoim mleku powoduje ze... nie jadlam schabowego juz 3 tyg.
Chyba moj rekord hahaha
Ale teskni mi sie oj teskni

Choc poki co nie zjem jeszcze z dwa tygodnie. A za dwa tyg ide do knajpy na 30 przyjaciolki narzeczonego i wiem ze tam będzie schab na obiad- wtedy zgrzesze :

Andzela nie wyświetla się:(
Karola wyszlo!
Inspirowalam sie piersia z kurczaka ze szpinakiem i feta z ks.
I tak- pokroilam male piersi w tzw kieszonke.
Sol pieprz oregano i slodka papryka.
Na patelni udusilam na wodzie 2 kostki mrozonego szpinaku z zabkiem czosnku. DodalM lyzke smietanki 18% plus sol i pieprz.
Na drugiej udusilam pieczarki.
Srodek piersi posmarowalam szpunakiem i na niego polozylam pieczarki a na to plaster sera.
Piers tak napakowana owinelam w ciasto francuskie. Robisz paski i takim warkoczem oplatasz.
Musza byc szczeliny co by ciasto roslo i para odchodzila. Pieklam 30min w 200st.
Wyszlo chrupiace i soczyste w srodku.
Nie rozmemlalo sie - pewnie dlatego ze pieczarki nie pyscily soku i szpinak byl w piersi schowany.
Polecam. Bardzo dobre syte.
Podalam z pomidorem z cebula w smietanie mezowi. Choc surowka z winegretem tez by pasowala