Autor Wątek: Chcę być z Tobą przez cale zycie 4.09.2010  (Przeczytany 44741 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Odp: Chcę być z Tobą przez cale zycie 4.09.2010
« Odpowiedź #480 dnia: 22 Lutego 2010, 10:59 »
Zdrówka życzę  :-*

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #481 dnia: 22 Lutego 2010, 18:05 »
Witam :) Mogę jeszcze dołączyć?  :brewki:
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #482 dnia: 22 Lutego 2010, 18:07 »
m_lena  oczywiście  ;D

zapraszam serdecznie :hello:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #483 dnia: 22 Lutego 2010, 18:37 »
 ;D :-*
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #484 dnia: 22 Lutego 2010, 20:26 »
ehh dziewczynki cały dzień przesiedziałam w domu :(

nadal kiepsko się czuję , boli mnie głowa , jest słabo, boli żołądek- nie wiem już co mi jest ( na-szczęście nie mam już gorączki.

a przede mną jeszcze nocka w pracy:( zbieram się powoli

miłego wieczorku :-* :-*

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
« Odpowiedź #485 dnia: 22 Lutego 2010, 21:06 »
zdrówka życze ;)

Offline misiagesia

• forumowicz
  • data ślubu: 10.07.2010 r.
« Odpowiedź #486 dnia: 22 Lutego 2010, 21:40 »
Dzień dobry dziewczynki :-* :-* :-*

sprawa pracy wyjaśniona do końca :Placz_1: :Placz_1:

od 1marca przechodzę do ZAbrza :( mam nockę 28 lutego i już na tą nockę idę do Zabrza, dojazdy mnie dobijają :( będę miała co prawda bus z centrum Sosnowca ale na niego też muszę dojechać a na rano iść na nogach bo niczym nie dojadę, bus odjeżdża o 5 rano więc będę musiała na centrum dostać się na nogach ( nie wyobrażam sobie :spaceru po 4 rano na centrum :( :( i pobudki  przed 4 ( przecież to środek nocy  :mdleje: :mdleje: :mdleje:). jestem troszkę załamana, boję się strasznie przechodzimy co prawda wszyscy razem, ale tam jest inna organizacja pracy ( tu przyzwyczajona do pracy na maszynach , tylko w swoim gronie , a tam nowe osoby , kamery, pełno inspektorów- którzy patrzą Ci na ręce  , wielki gmach 4razy taki jak auchan blaszak, w zimie na hali jest tylko 8 stopni ciepła, latem podobno idzie sie zagotować- ehh jak pomyśle to mi się chce płakać :Placz_1: :Placz_1:

chciałam zmienić pracę - ale większość ofert na umowę zlecenie - co mnie wcale nie interesuje , u siebie mam umowę na czas nieokreślony i pewność , że mnie tak szybko nie zwolnią ( patrząc na to , że chcemy niebawem maleństwo - nie mogę pozwolić sobie na to by być bez pracy- tutaj wiem , że przez cała ciąże będzie zawsze jakiś grosz wpadał , i na macierzyńskim też) a pewności w nowej pracy po tym jak się dowiedzą , że jestem w ciąży , ze mnie nie zwolnią nie mam żadnej bo po co im kolejna laska w ciąży  :( :(

tak więc ostatni tydzień pracuje na starych śmieciach - szczerze to do mnie do końca jeszcze nie dociera , że to już koniec, że jeszcze tylko tydzień :( :(

Kochana Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...
Do wstawania o tak wczesnej porze jak przed 5 rano to idzie się przyzwyczaić :) pracuje tak od maja. Wstaje o 4 z groszami, zazwyczał o 4.30 żeby wyrobić się na 5.30 na autobus, pracuje od 7 (niedawno pracowałam od 7.30) i jak tak wcześniej byłam w pracy to wcześniej nie mogłam wyjść, niestety. Wracam do domu teraz ok. 16.40, a wracałam około 18. Zjeść trzeba było coś i po 20 do kąpieli, i o 21 do spania. Ale teraz to szczerze przyzwyczajona, idę nawet po 23. Prawko mam, w pracy dużo jeżdżę, ale niestety dojazdy zabiłyby mnie :( Najlepsze jest to, że czy ode mnie czy z Rudy Śląskiej mam tyle samo do pracy!! Ode mnie jadę 2 - 2,5 h od mojego G jadę 1 - 1,5 h. Też myśle o zmianie pracy, ale w moim zawodzie będzie bardzo ciężko cokolwiek znaleźć :(

Czy ten Wasz zajazd buduje się przy DK 86?? Przy Szafranowym Dworze?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam czytając cały Twój wątek :)

Offline listek

• entuzjasta
« Odpowiedź #487 dnia: 23 Lutego 2010, 08:05 »
jeśli chodzi o nieszczęsne dojazdy do pracy to powiem wam, że mam autko i też mam kawał drogi kupe kasy płace za paliwo, ale nie planuje przesiąść się do busa.... jak jadę i widzę ludzi, którzy marzną na przystanku a ja zmniejszam dmuchawę bo jest mi za gorąco to wtedy zdaje sobie sprawę z tego, że dam każdą kasę na benzynę :P
Ciągle czegoś brak...

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #488 dnia: 24 Lutego 2010, 18:31 »
 :-* zostawiam
współczuję zmiany miejsca pracy  :przytul:

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #489 dnia: 24 Lutego 2010, 20:53 »
anek tak sobie myślę czy nie ma czasem jakiegoś pociągu do zabrza od nas z sosnowca?może to jakieś wyjście ???albo szukać kogoś z pracy kto też mieszka tu gdzieś w okolicy i jeździ autem, na pewno też będzie mu na rękę jak się koszty benzyny rozłożą :kierowca:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #490 dnia: 25 Lutego 2010, 10:26 »
I jak zdrówko? lepiej już?
Pozdrawiam :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #491 dnia: 25 Lutego 2010, 12:17 »
Podpinam się pod pytanie Agatki  ;D

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #492 dnia: 25 Lutego 2010, 12:54 »
już jestem moje forumeczki.

Chciałam już tyle razy Wam odpisać , ale co miałam wolną chwilkę to były jakieś problemy z forum. :(

Na szczęście dzis się udało ;D

misiagesia  wiem wiem , ze do wstawania tak wcześnie idzie się przyzwyczaić  ;D tylko , że ja pracuje na 3 zmiany i jest na przykład tak , że po 4 nockach mam później 2 rana i organizm już fiksuje mi całkiem ;) jakoś będę musiała walczyć -jak będę miała na rano - najgorszy będzie ten spacer na centrum o 4.30, ponieważ o 5 odjeżdża bus a tak wcześnie nic nie jedzie na centrum więc będę musiała iść na nóżkach :o

elemelka Kochana pociąg pewnie jakiś jest tyle, że z dworca w Zabrzu do mnie na halę jeszcze nic nie jeździ bo to jest istne zadupie ;D pozostaje z dworca również spacer przez jakieś pola 40 min ;D  a autkiem było by pewnie miło tylko , że jest tylko 1 koleżanka co ma autko i prawko - a u nas ze względu , że mamy prace na zmianę nie wiadomo czy będziemy miały tak samo zmiany przez cały miesiąc  :(

wszystko wyjaśni się kochane już  niedziele - 1 raz w Zabrzu- trochę się boję ale idę ze swoimi dziewczynkami idzie nas ponad 100 osób więc nie może być źle, czas pokaże jak będzie.

misiagesia wracając jeszcze do Twojego pytania- nie nie nasz zajazd jest koło Oberży w Czeladzi - jakbyś jechała z Będzina do Czeladzi po prawej stronie jest M1 a troszkę dalej po lewej Oberża i NASZ ZAJAZD :hopsa: :hopsa: :hopsa:

aagatka i justys0101 dziękuje , że choć WY martwicie się o moje zdrówko :-* :-* :-*

z tym moim zdrówkiem różnie bywa- nie jest już tak źle jak było w weekend- jakoś funkcjonuję , pobolewa mnie żołądek i głowa cały czas- ale wnioskuję , że ten żołądek to z nerwów, jak się tylko zdenerwuję to od razu ból się nasila - muszę się trochę uspokoić bo nerwus ostatnio zrobiłam się straszny :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:

idę dziewczynki podszykować jakiś obiadek i wrócę do WAs bo mam Troskę pytań do Was  ;) ;) ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #493 dnia: 25 Lutego 2010, 13:04 »
Pytaj, pytaj... pomożemy  ;)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #494 dnia: 25 Lutego 2010, 14:10 »
Też ze mnie ostatnio okropny nerwus  ;D ;D ;D

A co tam dziś gotujesz dobrego?  ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #495 dnia: 25 Lutego 2010, 16:10 »
...na nerwy weź persen...podobno dobry.. ;) ;) szkoda nerwów :przytul:

...pytaj...pytaj a my napewno Ci pomożemy ;D ;) ;)

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #496 dnia: 25 Lutego 2010, 16:35 »
ale mnie leń ogarnął :glupek: :glupek:

taka śliczna pogoda za oknem a ja siedzę i plaszczę tyłek w domu :( bo ruszyć mi się nie chce,

muszę znów zacząć śmigać na Vacu - czekałam aż zrobi się cieplej , zrobiło się a ja dalej się zmobilizować nie mogę ;) ;)

amika Kochana robiłam zapiekankę z makaronu na obiadek :Kucharz:

dziewczynki od 2 tygodni poszukujemy z PM jakiś ciekawych wczasów na podróż poślubną i szczerze powiedziawszy im dłużej szukamy tym mniej wiemy.
Dlatego mam do WAs gorącą prośbę może macie jakieś sprawdzone przez siebie albo znajomych hoteliki, miejsca w których spędzimy niezapomnianą podróż poślubną ;D

Przejrzeliśmy już troszkę ofert ale nic nam aż tak bardzo nie przypadło do gustu - prawdopodobnie zdecydujemy się na Turcję- słyszałam wiele pozytywnych opinii, chcielibyśmy wczasy na 2 tygodnie z all inclusive i za rozsądną cenę. marzyły nam sie jakieś Wyspy Kanaryjskie ale niestety finansowo  nas nie stać, a Turcja właśnie wychodzi w miarę najtaniej

ehh co chwile czegoś szukamy i już nic nie wiemy muszę podreptać do mojego sprawdzonego biura może tam kobitki mi coś wynajdą ciekawego

idę poszperać może przez neta wyszperam jakiś fajny hotelik

:-* :-* :-* :-*

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #497 dnia: 25 Lutego 2010, 16:57 »
Nie leń się tylko teraz Ty do mnie  na kawę przyjeżdżaj  ;D A wczasy na pewno wybierzecie i będą super. Buziaki  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #498 dnia: 26 Lutego 2010, 13:09 »
A może Cypr? My byliśmy i było świetnie! ;D
albo Hiszpania? chyba, że wolicie bardziej upalne klimaty?
Trzymam kciuki za dobrą decyzję! ;)
Miłego weekendu kochana! :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #499 dnia: 26 Lutego 2010, 21:27 »
anek a nie możecie poprosić szefostwo żebyście z tą koleżanką pracowały na jednych zmianach, może się uda, spróbować nie zaszkodzi a Wam byłoby łatwiej :)a gdzie chodzisz na Vacu, byłaś kiedyś na ciasnej , bo chyba masz bliziutko z Piastów ;)bo ja się zbieram ale jakoś nie mogę tam dotrzeć :P

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #500 dnia: 26 Lutego 2010, 21:43 »
no własnie gdzie chodzisz na Vacu?
Buziaki :-*

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #501 dnia: 27 Lutego 2010, 16:46 »
MOje Kochane

odpisze  na Wasze posty już jutro ;D

teraz odszykowana , wymalowana uciekam na IMPREZĘ POŻEGNALNA z pracy.

:disco: :disco:

Bedzie nas prawie 40 osób na pewno będą łzy, wspomnienia i mam nadzieję , że dobra zabawa :pijaki: :pijaki: :piwko: :piwko:

mam tylko nadzieję , że nie będzie mega kaca jutro ;D ;D

miłej soboty Kochane :-* :-* :-* :-*

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #502 dnia: 27 Lutego 2010, 18:23 »
Udanej pożegnalnej imprezki ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #503 dnia: 27 Lutego 2010, 22:48 »
Udanaje imprezki  :pijaki:

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
« Odpowiedź #504 dnia: 27 Lutego 2010, 22:56 »
 :koncert: :cancan:   napisz jak było ja juz dojdziesz do siebie  :D zostawiam buźki  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #505 dnia: 28 Lutego 2010, 22:47 »
I jak udała się dżampreza? 8) 8) 8)

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #506 dnia: 1 Marca 2010, 16:42 »
Dziewczynki jak tylko wstane to Wam wszytsko napisze

właśnie wróciłam z pierwszej nocki w Zabrzu- jestem załamana :( na sama myśl , ze dziś tez tam mam jechać chce mi się płakać

jednym słowem ----- to jest obóz pracy :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

a co tu taka cisza?????

jeszcze żyję dziewczynki, ale co to za życie :(

ale od początku....

IMPREZKA... rozpoczęłyśmy o 18 ;) zjawiło się ponad 30 osób, mieliśmy osobną salę więc nikt " obcy " nam się nie plątał. Wszystko powolutku się rozkręcało, a że nasza ekipa Katowicka do smutasów nie należy - to było wesoło ;D ;D  były oczywiście tańce , wygłupy i troszkę ... za dużo alkoholu ;) cześć ekipy wykruszyła się już po 22  cała reszta kolo 1 ( niestety większość z nas byłą po nocce  i przed) wiec na zabawę do rana nie można było sobie pozwolić, a na pożegnanie oczywiście morze łez :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: oj ciężko , bardzo ciężko rozstawać się z ludźmi z którymi przepracowało się kilka dobrych lat i było naprawdę zżytym :(

wczoraj 28 luty mieliśmy z miśiakiem 1 rocznicę ZARĘCZYN :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: chciałam abyśmy spędzili ten dzień we dwoje , pojechali na jakiś dobry obiad gdzieś do knajpki i pobyli tylko we dwoje. Niestety zwlec się z łóżka nie mogłam, głowa myślałam , że mi odpadnie ogólnie ledwo żyłam :klnie: :klnie: pojechaliśmy do teściów zawieść babcie i mieliśmy jechać gdzieś na obiad , ale ja wymiękłam, ledwo żyłam, w efekcie przesiedzieliśmy pól dnia z teściami :( byłam na siebie tak wściekła , że przezemnie cały NASZ dzień zawaliłam :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:
a wieczorkiem stres przed praca dal się tak we znaki, ze siedziałam i ryczałam z nerwów a mój Kochany miś już nawet nie wiedział jak mnie pocieszać :Placz_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1:

a dziś po pracy wiem , że dobrze nie będzie - tam się nie da pracować, wróciłam do domu o 7 rano pospałam do 15 a o 18 muszę znów wychodzić bo dziś pracuje od 20 do 6 rano, jestem załamana , ale nie będę Wam tu smęcić , jak nerwowo się nie wykończę szybko to postaram się niebawem zajrzeć

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #507 dnia: 1 Marca 2010, 17:31 »
Kochana  :przytul: :przytul: Liczę na to, że wszystko się rozkręci w nowym miejscu pracy i że będziesz zadowolona. Początki niestety zawsze są ciężkie ze względu na nowych ludzi, nowe miejsce, nowe zasady itp. Będę mocno trzymać kciuki za to, żebyś po tej nocce wróciła zadowolona, żeby było lepiej. Ściskam Cię baaaaaardzo mocno  :-*

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #508 dnia: 1 Marca 2010, 20:33 »
Tak jak Julka napisała wczesniej że początki zawsze są ciężkie ale dasz radę Kochana :)
Trzymamy za Ciebie  tu moooocno kciuki :)

a co do imprezki to fajnie że się pobawiliście superkowo  ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #509 dnia: 2 Marca 2010, 08:46 »
 :przytul:
Trzymam kciuki, żeby było lepiej  :-*