Autor Wątek: Chcę być z Tobą przez cale zycie 4.09.2010  (Przeczytany 44759 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
Odp: Chcę być z Tobą przez cale zycie 4.09.2010
« Odpowiedź #330 dnia: 14 Stycznia 2010, 14:39 »
jestem

wow ale pospałam dziś ;D wstałam o 12 :D  ale dziś idę na noc do pracy wiec nadrabiałam brak snu ;)

zdjęciu w sukni już pisałam , że niestety nie mam bo zapomniałam zrobić :glupek: :glupek: , dopiero po pierwszej przymiarce w czerwcu może znów nie zapomnę to Wam zrobię ;D

wybór sukni - cholernie ciężkie zjawisko , tym bardziej , ze po kilku mierzeniach ja już sama nie wiedziałam czego chce. Chciałam cos koronkowego , później zmieniło mi się na te księżiczkowate tiulowe , później zaś stwierdziłam ze może jednak koronka bo te tiulowe to za bardzo księżniczkowate ehhhh mętlik w głowie miałam nieziemski.....................

reszta później  ;D ;D ;D ;D   idę na obiadek

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #331 dnia: 14 Stycznia 2010, 19:29 »
Szczerze mowiac myslalm ze suknia jest duzo drozsza bo prezentuje sie rewelacyjnie!!

Swietny wybor!

opowiedz jak to bylo z tym wyborem sukni  :D ja zgadzam sie ze to nie lada wyczyn zdecydowac sie na ta jedna jedyna

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #332 dnia: 14 Stycznia 2010, 23:30 »
AnekPiekarek ja właśnie mam identycznie z sukniami!! już sama nie wiem czego chcę! ::)
Mam nadzieję, że również znajdę takie cudo jak Twoje ;)
Pozdrawiam :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #333 dnia: 15 Stycznia 2010, 00:18 »
nie podobają mi się tego typu suknie ale Twoja jest przepiękna...... baaaardzo ładna :) świetny wybór  :ok: :ok: :ok:

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #334 dnia: 15 Stycznia 2010, 09:04 »
Ładna suknie :) W rzeczywistości wygląda pewnie jeszcze piękniej  ::) Będziesz prześliczną Panną Młodą- przyszły Mąż pewnie nie będzie wiedział co powiedzieć jak Cię zobaczy  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #335 dnia: 15 Stycznia 2010, 09:35 »
Suknia piękna  :D

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #336 dnia: 15 Stycznia 2010, 20:42 »
:(

i usunęli mi jedno zdjęcie :glowa_w_mur:

dziękuje forumki za kolejne miłe opinie na temat sukni- hehe ja też z dnia na dzień jestem w niej coraz bardziej zakochana - ehh szkoda , ze aż do czerwca muszę czekać by znów ja przymierzyć :( :(

tak tak wybór sukni - ciężki - i ciesze się ogromnie , że wybór sukni mam już za sobą :hopsa: :hopsa:

jak wiecie na bieżąco pierwsze wyścigi po salonach - bardziej w formie rozejrzenia się zrobiłyśmy z moja psiapsióła już w czerwcu zeszłego roku- ale tak jak mówię w formie rozejrzenia się i zorientowania co mniej więcej nam się podoba, było kilka typów które w późniejszym czasie uległy jednak negatywnemu rozpatrzeniu, a przymierzanie na dobre zaczęłam jakoś koło grudnia -  i wtedy się zaczęło ;D ;D ;D

salony w sosnowcu odpadły - nie no kompletnie nie moje typy sukni . więc poszukiwania przeniosły się na Katowice - i tak kobitki w salonach zrobiły mi z głowy mętlik - pierwszym moim typem była suknia moon zdjęcie już wklejałam ( ten typ Wam również średnio przypadł do gustu ;) )
a później przymierzałam już " co leciało" by tylko zorientować się w czym czuje się najlepiej - jeden z salonu w Kato świetnie wyposażony co z tego jak kobitka wyprowadziła mnie z równowagi - mówiąc , ze przydałoby się abym do Ślubu schudła koło 10 kg wtedy w każdej sukni bym się prezentowała "świetnie" - obiecałam sobie , że więcej tam nie wrócę - ale zrobiłam drugie podejście gdyż na necie wyczaiłam kilka modeli wartych uwagi i przymiarki :D no ale cóż kobitka popełniła znów ten sam błąd na dzień dobry mi powiedziała , ze mam bardzo szerokie biodra ( wiem , że mam i nie musi mi nikt tego w kółko powtarzać :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: ) i wybór sukni będzie dla mnie ciężki - myślałam , ze ja zabije :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: i w końcu jest w tym salonie od tego aby tak dobrać mi model sukni żeby leżał idealnie - no cóż - nie nadawała się do tego kompletnie - ale ja przymierzałam u nich :-\ w końcu nie wytrzymałam i jej powiedziałam żeby odwaliła się od moich bioder ;D ;D ;D chciała mi wcisnąć suknie z wyprzedaży twierdząc ze leży idealnie i jest przepiękna ( tak wielka żółta plama na środku- ale odda sie do czyszczenia i będzie git :twisted: ) ze spuści mi tysiąc zloty itd o nieeee przeszła już samą siebie . nagadałam jej trochę i powiedziałam ,  że więcej moja noga u nich w salonie nie stanie.

narazie tyle jak zdążę przed praca to zasypię Was dalej opowieścią o szukaniu tej jedynej- o ile będzie Wam się chciało czytać to co już napisałam ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ohoho jakiej weny dostałam - sama jestem w szoku :mrgreen: :mrgreen:

hmm zainteresowania brak :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony:

więc idę do pracy :id_juz: :id_juz: :id_juz: :id_juz: :id_juz:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #337 dnia: 15 Stycznia 2010, 21:39 »
Aniu co za baba z salonu  :o :nerwus:  a w którym to salonie jeśli możesz napisać?
A wogóle to mamy zlocik Aniu będziesz?14:30 DG Pomnik w Centrum 23 stycznia 2010

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #338 dnia: 17 Sierpnia 2001, 01:13 »
o nieeee.... co za Baba!!!  :Kill:
Ja idę w poniedziałek na poszukiwania tej jedynej, najważniejszej sukni i jak przeczytałam o tej Babie to się trochę przestraszyłam, że też mogę na coś podobnego natrafić. A to przecież suknia ma się dopasować do Ciebie, a nie Ty do sukni i Panie w salonie mają w tym pomóc jak tylko potrafią!!! W każdym razie fajnie, że znalazłaś już tę wymarzoną  :brawo_2:

Udanej soboty  :-*  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #339 dnia: 17 Sierpnia 2001, 01:26 »
I bardzo dobrze, że jej nagadałaś  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Wredna małpa   :ckm:

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #340 dnia: 17 Sierpnia 2001, 01:34 »
Mam kilka kg więcej pod  biustem i  też w bioderkach ale  nigdy nie usłyszałam w salonie takiego tekstu.
Nawet wręcz przeciwnie to ja mówiłam że trzebabybyło zrzucić parę kg to babeczki mówiły że  napewno się trochę pozbędę.
Ale fakt nie jeździłam do Katowic za sukienką.Może tylko tam wredne małpy.

Aniu kiedy mogę wpaść po płytkę.Może na spotkanku jak będziesz?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #341 dnia: 17 Stycznia 2010, 00:59 »
kobitka wyprowadziła mnie z równowagi - mówiąc , ze przydałoby się abym do Ślubu schudła koło 10 kg wtedy w każdej sukni bym się prezentowała "świetnie"

na dzień dobry mi powiedziała , ze mam bardzo szerokie biodra  i wybór sukni będzie dla mnie ciężki

Co za kretynka  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Naprawdę mnie zatkało  :o

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #342 dnia: 17 Stycznia 2010, 11:50 »
Pamiętam jak dziś, ten dzień kiedy pojechałyśmy tam z Anią pierwszy raz! Zatkało nas, bo ten babsztyl pojechał nam obu, że przydałoby się schudnąć  :boks1: Niestety nie każdy musi się mieścić w suknie o rozmiarze 36, które akurat bardzo chciały nam wcisnąć  :Kill: :Kill: :Kill:

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #343 dnia: 17 Stycznia 2010, 22:25 »
a moze to taki sposob na odstraszenie klienta  ;) tej Pani nie zalezy aby zarabiac kase bo nie lubi swojego szefa  >:(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #344 dnia: 18 Stycznia 2010, 14:23 »
Podaj nazwę i adres salonu, żeby dziewczyny wiedziały gdzie nie chodzić!!!No co za babszytl.... :klnie: :klnie: :klnie: :ckm: :ckm:

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #345 dnia: 18 Stycznia 2010, 18:17 »
witajcie forumki moje ;D

powróciłam - troszkę połamana  ;) ;) ;) ale o tym za chwilkę ;)

Aniu
A w ogóle to mamy zlocik Aniu będziesz?14:30 DG Pomnik w Centrum 23 stycznia 2010

niestety nie dam rady :( chciałam bardzo .............ale niestety po pierwsze będę po nocce w pracy a po drugie mamy spotkanie rodziców i muszę coś przyszykować do jedzonka więc niestety nie dam rady :(

o nieeee.... co za Baba!!!  :Kill:
Ja idę w poniedziałek na poszukiwania tej jedynej, najważniejszej sukni i jak przeczytałam o tej Babie to się trochę przestraszyłam, że też mogę na coś podobnego natrafić. A to przecież suknia ma się dopasować do Ciebie, a nie Ty do sukni i Panie w salonie mają w tym pomóc jak tylko potrafią!!! W każdym razie fajnie, że znalazłaś już tę wymarzoną  :brawo_2:

i jak poszukiwania tej wymarzonej?? upatrzyłaś coś dla siebie. co do tej baby to mam nadzieję , że nie traficie tak źle - ta to jakiś ewenement wśród doradców w salonach, też właśnie jestem tego zdania , ze one w tych salonach właśnie od tego są aby dopasować taka suknie na poszczególną osobę aby czuć się rewelacyjnie - a nie wciskać byle co byleby pozbyć się z salonu..

Aniu kiedy mogę wpaść po płytkę.Może na spotkanku jak będziesz?
Amika niestety nie będzie mnie na spotkaniu :( teraz mam cały tydzień nocek - ale napisz mi jak Ty pracujesz albo jak jesteś w domku to przywiozę Ci płytkę -  ;D przepraszam , ze tak długo ją trzymam ale nie umiałam się na patrzeć i dalej ja podglądam w wolnej chwili :P :P :P

suknie o rozmiarze 36,

haha no może bym się wcisła w suknie w takim rozmiarze ale w czasach jak chodziłam do podstawówki  :hahaha: :hahaha: :glupek: :glupek: :hahaha: :hahaha:

a może to taki sposób na odstraszenie klienta  ;) tej Pani nie zalezy aby zarabiac kase bo nie lubi swojego szefa  >:(

ojj no sposób na odstrasznie klienta znalazła wręcz wyśmienity :brawo:

Podaj nazwę i adres salonu, żeby dziewczyny wiedziały gdzie nie chodzić!!!No co za babszytl.... :klnie: :klnie: :klnie: :ckm: :ckm:

Katowice ul. Chopina samo centrum- taki większy salon - na pewno będziecie wiedziały gdzie ;D
[/b][/i]

ciąg dalszy związany ze zmaganiami związanymi z  poszukiwaniem sukni- niebawem ;)

sprawy bieżące

Moj PM wyciągnął mnie wczoraj na narty ( miał gorączkę , źle się czuł itd - ale nart sobie nie odmówił  :glupek:)  miałam narty trzeci raz na nogach hehe więc wyobraźcie sobie  :Olaboga: :Olaboga:  ale obiecałam mu i sobie , że będę się uczyć ;) ;) wszystko pięknie i ładnie wjechaliśmy na górę , ujechałam 10 m i gleba - nie wiem co zrobiłam nogi mi się poplątały :hmmm: i leże i ten .......ból zrobiłam coś w kolano - ale chciałam być twarda - pierwsze kilka zjazdów nie kręciło mnie wcale ale później było już coraz lepiej -  hmmm sama z siebie dumna jestem - nawet PM mnie pochwalił , że całkiem nieźle jak na pierwsze razy- pochwalił i........................ znów gleba z połowy góry to się zsunęłam aucccccccccccc bolało całą w śniegu ale nie poddałam się , po 3 h jazdy mieliśmy już dość i stwierdziliśmy , że jak na początek koniec - pojechaliśmy na pyyyyszny obiadek i wróciliśmy do domku- zmęczona wróciłam strasznie o 20 już padałam i............... znów ten ból kolana - potukłam chyba i to strasznie każdy ruch nogi nawet w nocy i mnie bolało :Mdleje_1: a dziś ledwo chodzę - boli strasznie smaruje maściami i mam nadzieje , ze szybko przejdzie ;) ;) ;) no i sobie narobiłam

nie wspomnę już o bólu łydek hehe tak to jest jak człowiek ma mało ruchu - wystarczy jeden wypad na narty i człowiek cały obolały a tu jeszcze dziś do pracy :mdleje: :mdleje: :mdleje:

no to tak w skrócie. za Chwilkę do Was wrócę idę wysmarować moje kolanko :roll: :roll:

nie zanudzam Was chyba ??? ;D ;D

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #346 dnia: 18 Stycznia 2010, 20:13 »
Spokojnie Aniu pracuje teraz na śmieszne różne zmiany,ale czwartek mam wolny i wybieram się w Twoje okolice do  cioteczki.To jak sie wyśpisz po nocce to sie zdzwonimy. :) :)
Nie cierpię zakwasów a tych po nartach to juz w ogóle Wtedy całe ciało mnie boli ;D
Narty świetna sprawa ale nie dla mnie.Mój Mariusz uwielbia i pewnie by pojechał w lutym z Klaudka pojedzić
Ale u nas  mała zmiana planów  ;D ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #347 dnia: 19 Stycznia 2010, 09:41 »
Aniu szkoda,że Cię nie będzie a co do nart to pewnie załatwiłabym się tak samo bo ostatni raz narty miałam na nogach w wieku 15,16 lat hehe....Co do salonu juz wiem który to i będe unikać jak ognia,a tak wogóle według zdjęcia w avatarze jakoś nie widzę,żebyś miała za dużo tu i ówdzie  ;)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #348 dnia: 19 Stycznia 2010, 09:48 »
ostatni raz miałam narty na nogach jakieś... 15 lat temu  ;D Więc gratuluję zawzięcia i odwagi- mnie ciągle nie mogą przekonać, żebym znów spróbowała. Pewnie skończyłoby się to tak jak u Ciebie, a może gorzej  :P

jak poszukiwania tej wymarzonej?? upatrzyłaś coś dla siebie.

Tak, znalazłam tą jedyną :D szczegóły w moim odliczanku. Ale też doświadczyłam "miłej Pani", która próbowała wcisnąć mi suknię, w której źle się czułam (nie wspominając o cenie  :o ) słowami: "jak chce się ładnie wyglądać to trzeba się trochę pomęczyć..." na co odpowiedziałam: "a to nie chodzi o to żeby wybrać taką sukienkę w której nie trzeba będzie się męczyć?" Nie odpowiedziała  ;D No niestety nie wszyscy są mili i wyrozumiali i chcą szczerze doradzić. Dobrze, że mamy spory wybór salonów i nie musimy się z takimi męczyć  ;)

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #349 dnia: 19 Stycznia 2010, 15:43 »
witajcie wtorkowo ;D

dobili mnie w pracy :mdleje: coś im się ostatnio porobiło z głowami gonią strasznie nawet na 1 minute nie można usiąść ehh w ogóle brak słów :( ale nie będę pisać o pracy bo już załamana jestem :sad:

Ale u nas  mała zmiana planów  ;D ;D
    :hopsa: :hopsa: :hopsa:

według zdjęcia w avatarze jakoś nie widzę,żebyś miała za dużo tu i ówdzie  ;)
ehhh  to zdjęcie bylo robione 2 lata temu , od tego czasu przybyło trooszkę za dużo zbędnego tłuszczyku i za cholerę nie potrafię się z nim rozprawić :Kill: :Kill: :Kill: :Kill:

ehhh chyba szybko nie zdążę Wam opowiedzieć o dalszych zmaganiach z wyborem sukni- wiecznie w biegu.

dziś mój PM ma imieninki  :cancan: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

i nawet pochwalę się Wam co mu kupiłam

uwielbia tworzyć różne drinki - więc mam nadzieję , że prezent się mu spodoba :hopsa: :hopsa:

tak więc uciekam dziewczynki , idę się wyszykować i jadę do mojego , a później do pracy :dno: :dno:
[/b][/i]

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
« Odpowiedź #350 dnia: 20 Stycznia 2010, 11:18 »
Jeżeli lubi robić drinki to napewno mu sie spodoba :Uu: :drinkuje: pozdrawiam

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 20 Stycznia 2010, 12:16 »
Aaale super książka!! muszę mojemu też kupić, bo na poprzednie święta dostał ode mnie barek, więc takie przepisy będą jak znalazł! :D
Pozdrawiam! :-*

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #352 dnia: 20 Stycznia 2010, 15:09 »
a co tutaj tak spokojnie????? ;D ;D ;D ;D ;D

to ja WAs zasypuje informacjami a tu cisza :obrazony: :obrazony: :obrazony: :obrazony:

no to strajk :biala_flaga:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
« Odpowiedź #353 dnia: 20 Stycznia 2010, 15:22 »
Ja oczywiście jestem :taktak: :uscisk: :uscisk:

Offline amika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #354 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:42 »
No Aniu na mnie tez sie nie gniewaj ale pracowałam wczoraj i dziś na 13 do 22

Mój tez miał wczoraj imieninki ale ten uparciuch nie chce ich obchodzić .Stwierdził że jak dam mu jakis upominek to sie wkurzy .
Książeczka ciekawa  ;D

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #355 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:58 »
ksiazka rzeczywiscie swietna, ja uwielbiam kolorowe drinki wiec sama musze o takiej pomyslec :)

my cierpliwie czekamy na opowiesc o wyborze sukni  ;)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #356 dnia: 20 Stycznia 2010, 23:50 »
Fajna książka. Zawsze chciałam nauczyć się robić kolorowe drinki... może sobie taką sprawię  :brewki:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #357 dnia: 20 Stycznia 2010, 23:55 »
mam nadzieję, że z Twoim kolanem już lepiej.. sama ostatnio trochę się potłukłam więc wiem jak to boli :)
książeczka super.... jak podobała się PM?

a co do babki w salonie to szkoda słów... teraz jest taki wybór sukni, że naprawdę da się coś dopasować jeśli tylko się chce (wiem bo sama jestem biodrzasta) i babki powinny latać wokół Ciebie a nie dobijać... niestety sporo jest takich sprzedawczyń, nie tylko w salonach ślubnych  ::) ostatnio w jakimś sklepie poprosiłam o elkę i Pani głośno jęknęła uuuuuuu elek to my nie mamy... ręce mi opadły  :shock:

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #358 dnia: 21 Stycznia 2010, 18:06 »
jestem ;)

książka się podobała ;D ;D już nie mogę się  doczekać degustacji  :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :hopsa: :hopsa: tylko kiedy jak ja wiecznie w pracy :(

ostatnio w jakimś sklepie poprosiłam o elkę i Pani głośno jęknęła uuuuuuu elek to my nie mamy... ręce mi opadły  :shock:
no nieeeee najlepiej niech szyją same XXXS na "wieszaki" ehhhh i jak tu nie mieć kompleksów??????????? >:(

a teraz wracam do dalszego ciągu opowieści o poszukiwaniach sukni  i kończymy - czas zając się sprawami aktualnymi - które powoli zaczynają mi spędzać sen z powiek :Olaboga: :Olaboga:

............... ten koszmarny salon omijałam już szerokim łukiem  :D   ale dalej pozostajemy w Kato ;) na necie upatrzalam suknie sincerity - tą co Wam pokazywałam - ala księżniczka z tą kokardką,  tiulowa - podreptałyśmy z mamcią tam - przymierzam - hmmm szok suknia tiulowa - o jakiej wczesniej wcale bym nie pomyślała a tu prezentuje się pięknie , do tego jeszcze dopasowały mi koronkowe bolerko hmmm - ubrały kompletnie z welonem - super wszystko razem wyglądało pięknie ..... ale jednak nie byłam przekonana na 100% - nie powiem myślałam o niej chyba przez tydzień. I .......

Poszukiwania trwały dalej z.adreptałam jeszcze do 2- salonów w Kato - ale babki mnie spławiły mówiąc , że nowej kolekcji jeszcze nie ma , ze jeszcze dużo  czasu , żebym przyszła kolo stycznia. No i czekałam na nowa kolekcje, aż....................zrobił się styczeń i poszukiwania zaczęłam na nowo,  znów trafiłam do kato do tych 2 salonów ale kolekcji jak nie było tak nie ma dalej :-\ :-\ :-\    czekać już nie chciałam.

w Między czasie otworzyli nowy salon w sosnowcu na POgoni - pojechałam - suknie bardzo ładne - jedna nawet mnie tak zauroczyła , ze byłam skłonna ja zamówić, tylko , ze coś mi się nie podobało - babka jakaś dziwna coś kręciła , ze zamawiać to już trzeba bo na czerwiec zamówień już nie przyjmują bo już maja tyle , ze się nie wyrobią ( a salon otwarty tydzień) a to wrzesień wiec 7 miesięcy to leciutko , ze  najlepiej jak zamówię dziś  to ona mi jeszcze zrobi promocje bo na następny dzień będzie szefowa a ona mi promocji nie da - hmm i włączyło mi si myślenie - salon jest tydzień zamówień nie przyjmują bo zaduzo hmmm , na drugi dzień zabrałam mamę :D   jak sama mówi córka krawcowej więc coś tam się zna , wchodzimy do salonu a tu ta babka która mnie obsługiwała dzień wcześniej i szła w zaparte , ze na drugi dzień już jej nie będzie i znów ta sama gadka , ze trzeba już zamawiać bo nie wiedza czy się wyrobią bo 1 krawcowa się zwolniła itd itd hmmm mama obejrzała sukienkę i już nawet nie chciała żebym ja przymierzała- nie powiem trochę się wściekłam - specjalnie ja zabrałam żeby jej pokazać co i jak a ona się upiera , ze mam nie przymierzać i wyciągła mnie z tego salonu ehh kompletnie nie wiedziałam już o co biega , jak sama później mówiła ze suknie nie wykończone jakieś pętelki nie pozakańaczane itd i że nie wiadomo jak to by wszytko wyglądało jakbym zamówiła i zrobiła to celowo zebym nie była rozczarowana na kilka dni przed ślubem przy odbiorze sukni.   dziś mogę jej tylko dziękować :blagam: :blagam: :blagam:

cd za chwilkę czas na kawkę....
[/b][/i]
jestem z powrotem popijając kawkę

no to ciąg dalszy............

we wtorek byłam umówiona z moja chrzestna , ze pojedziemy do Tąpkowic( ja niestety prawka nie posiadam - więc musiałam liczyć na uprzejmość innych :D :D- do salonu zadzwoniłam umówiłam się na mierzenie - wszystko pięknie- ładnie już nie mogłam się doczekać a tu godzinę przed wyjazdem dzwoni moja chrzestna i mówi , ze nie pojedziemy bo pada śnieg :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: załamka..

dzień spisałam na straty >:( >:(

........choć pojawiła się nadzieja _ Daga - i już za godzinkę jechałyśmy  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Salon dość mały - szczerze to nie zrobił na mnie bardzo dobrego wrażenia - kilka sukni na manekinach , a cała reszta na wieszakach ojoj był tego ogroooooooooom nie przesadzając ale z 200 modeli to leciutko z różnych kolekcji.   

Pierwsza przymiarka - moja upatrzona moon - o której wciąż myślałam a w żadnym salonie nie była dostępna - wkładamy i............ rozczarowanie - ładna ale ...... za prosta ( po mierzeniu księżniczek - byłam nastawiona na coś szerszego), kolejna o nieeeeeeee   z tafty , jakaś taka bez wyrazu , mówię że chce szerszą i ................ zaczyna się przeprawa :D :D
Babeczki w salonie już zorientowały się co mi się podoba i w czym czuję się najlepiej, pierwsza suknia ( właśnie ta moja jedyna) przymierzamy ślicznie, lekka wszystko leży ok , pokazuje się mamie a mama................... Świeczki w oczach  :Co_jest: :Co_jest:

a babeczki już stoją z następna - cała tiulowa , gorset wyszywany kryształkami z bordową kokardą też śliczna ...  jestem w szoku...
za chwile następna gorset wyszywany , spódnica tiulowa a dól wyszywany tak jak gorset - też śliczna
kolejna- gorset wyszywany do tego szelka na szyjkę z koronki , dól tiulowy a do tego jasno zielona kokarda - ładna ale hmmm z tym dołem cos jest nie tak
później włożyły na mnie kolejnych 5 a w głowie miałam taki mętlik , ze sama nie wiedziałam co sie dzieje :D :D :D
jeszcze jedna i następna w końcu mówię no nie ja już nic z tego nie wiem a te przynosiły następne ;D ;D zakręciły mnie juz całkiem  :Olaboga:
:Olaboga:
przyniosły kolejną - już nie wiem ale koło 20 to na pewno gorset wyszywany , dól tiulowy wykańczany kryształkami a na spódnicy taka jakby narzutka z delikatnego tiulu albo i nie tiulu ::) sama nie wiem bo bokach chwytana przez takie pasy co się mieniły na srebrno i po tym mierzeniu mowie koniec ja już nic więcej nie chce bo zgłupiałam całkiem :glupek: :glupek: :glupek:

Dziewczyny - nie wiedziałam już kompletnie nic - tak się sama zakręciłam , ze stałam tak jak ciele ;D ;D ;D ;D wiedziałam , tylko , tyle ze musi być koronka, szeroka, dobrze by było gdyby była tiulowa i z trenem ;) ;) patrze na moje dziewczynki ( mamcie i Dage- a one , ze swój typ maja ale mi nie powiedzą :biala_flaga: spojrzałam na wytypowane przeze mnie suknie - 3 stanęły w finale  ta z bordowa kokarda ta z tym czymś zwisającym i ta moja . No to mierzymy od nowa :D :D ( te kobitki już się śmiały ) pierwsza odpadła ta z bordowa wstążką za bardzo księżniczkowata, no i teraz rozprawa miedzy Tymi dwoma - jeju jak ja nie lubię wybierać :buu: :buu:    po dluuuuuuuuuższej chwili zastanowienia odpadła ta z tym zwisającym bo stwierdziłam , ze jakoś tak dziwnie ;) ;)

Przymierzyłam moja, popatrzałam jeszcze na siebie w samotności i wiedziałam już , że to to :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

no i to tyle dziewczynki - mam nadzieję , ze Was nie zanudziłam ?????????????????

tymczasem uciekam na  :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: z koleżanką , nie widziałyśmy się z rok ojoj  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

hmmm już czuje , że jutro będę nie w formie :glupek: :glupek: :glupek:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #359 dnia: 21 Stycznia 2010, 18:38 »
ale mialas przeprawe :)
trfilas do swietnego salonu :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA