Mam nadzieje , ze wieczorem będzie lepiej i wyciągnę mojego na jakieś zakupy przedświąteczne, najwyższy czas kupić prezenty a ja wcale nie mam pomysłu - może pomożecie???
hmm... ja mam co roku ten sam problem...
PM - ja kupuję w tym roku perfumy bo sam sobie nie kupi... kilka upatrzonych mam

, w poprzednich latach dostał skórzany portfel, miniaturowy model jego ukochanego samochodu (kupiłam go tego samego dnia, w którym on sprzedał swój więc ma do niego słabość.. nawet kolor jest ten sam), gry komputerowe i zestawy kosmetyków
mama- w tym roku biżuteria ale inne sprawdzone... ładny szal, dvd (zależy co lubi... opery, programy dokumentalne czy koncert ulubionego artysty, albo jakiś film np.: mamma mia), książki (teraz popularna jest seria nad rozlewiskiem), album ze zdjęciami rodzinnymi, ramka cyfrowa (można wgrać zdjęcia rodzinne od razu

)
tata - ja zawsze ojcu kupuję komplety dvd ze zwierzętami lub podróżnicze (polecam makrokosmos i mikrokosmos lub coś o oceanach bo to prawie zawsze się sprawdza

)
brat - zależy od wieku

może płytę z ulubioną muzą lub książkę albo jakiś zestaw kosmetyków
bratowa - jak wyżej albo może jakiś wspólny prezent? tabliczka na drzwi albo jakiś fajny obraz do domu? zależy ile mają lat
bratanek 9 lat - może nakładki na klucze? mała rzecz a będzie wspominał ciocię przez kolejny rok bo koledzy będą pękać z zazdrości

sprawdzone

bratanek -roczek - tu już nie pomogę... nie mam takich maluchów w rodzinie

ale chyba leppiej zapytać rodziców co aktualnie małemu potrzebne