Autor Wątek: "Miłość to jest to, co pozostaje gdy zabrane jest już wszytko...nawet nadzieja."  (Przeczytany 10798 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
Gratulacje dla dziadka!!!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Przepięknie :)

Super, że tata przemowę trzasnął :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Oj tak, z pewnością. Wesele bez dzieci to po prostu już nie to samo ;)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
wszystko wygląda na idealne i na pewno tak było  :) a może zobaczymy kiedyś filmik z pierwszego tańca, bo jestem strasznie ciekawa i jeszcze pochwała od kuzyna no no  ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Frezyjko, mnie tez zaintrygował Wasz taniec.. i Twój strój do tego tańca, jaka była reakcja gosci na zmiane sukni? Na pewno byli w szoku.. :)
A tatusia.. zazdroszcze po prostu  :Wzruszony:

Offline agu-s

• Chuck Norris
ale mieliście rewelacyjne wesele :o :D widać, że wszystko było dopracowane idealnie ;D

Offline shamrock
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.05.2010
Frezyjko, piękne zdjecia ze ślubu u wesela!!! Widać ze się swietnie bawliście.  Czy możemy liczyć na wiecej zdjęć?
Chciałabym Cię także poprosić i namiary na DJ'a i barmana na PW.

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Halo halo, czekamy na ciąg dalszy :-)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
rumba mmmm to jest cos co zawsze mnie zachwyca :D
ahhh :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ale mieliście atrakcji :)  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Dziewczynki!!!
Dziękuję za gratulacje - przekażę Dziadkowi przy najbliższej okazji!!!
Co do rumby - cóż jak dostanę jakieś filmiki od znajomych, którzy coś nagrali to wrzucę - jak się tego wrzucania nauczę!!!
Lecę dalej z relacyjką bo jak tak dalej pójdzie to Wielkanoc nas zasatnie.
Po szynce był dłuższy czas z muzyką - parkiet był cały czas pełen, bardzo nas to cieszyło - tańczyli młodzi i starsi!!! Mieliśmy też trochę czasu na rozmowy z Gośćmi. Wybiła północ - oczepiny czas zacząć. Oczepiny były krótkie - tylko rzucanie podwiązką i muchą - stwierdziliśmy, że było (i jeszcze będzie) tyle atrakcji, że nie ma sensu przesadzać!!!
Z oczepinami wiąże się krótka historia - rzucałam "historyczną" podwiązką tj, podwiązką, którą złapałam na ślubie przyjaciela L. 6 lat temu i jako sentymentalistka zachowałam ją - poza tym to był pierwszy ślub na którym byliśmy razem z L. Do podwiązki dołączyliśmy dwie karteczki, jedną: z imionami i nazwiskami, datą ślubu i miejscem ślubu przyjaciela L, a drugą taką samą tylko z naszymi "danymi". Przed rzucaniem opowiedziałam historię tej podwiązki, przyjacielowi L. i jego żonie było bardzo miło. Zaznaczyłam, że podwiązka nie gwarantuje wyjścia za mąż w ciągu roku - bo w końcu 6 lat temu ją złapałam ;)

Tu odczytujemy napisy na podwiązce:

Opowiadam historię podwiązki:

A to Panny (jeszcze):

I nastąpił rzut:

A tu ustawili się Panowie:

Dali czadu tańczyli jak prawdziwi striptizerzy hihihi, Panie krzyczały: jeszcze, jeszcze nawet koszule zostały zdjęte (zdjęcia nie nadają się do publikacji - hihihi)

Nowa Para Młoda - kuzyn L. i jego... narzeczona, oświadczyli, że biorą ślub w czerwcu przyszłego roku!!! Ale otrzymali brawa - wiedzieli tylko ich rodzice!!! Taki przypadek nam się trafił!!! Dj włączył Boys, boys Sabriny jako ich "pierwszy taniec" - fajnie to wypadło:

Po tych krótkich oczepinach Dj zaprosił Gości do sali głównej na słodką niespodziankę, którą był tort - tort pojednania. Ślub był poznańsko -szczeciński, na weselu było dużo kibiców piłkarskich, postanowiliśmy zrobić ukłon w ich stronę (poza tym mam kuzyna - byłego piłkarza Pogoni Szczecin), (a drużyny ze Szczecina i Poznania - nie przepadają za sobą) - tort pojednania był w kształcie boiska piłkarskiego, z logo Lecha Poznań i Pogoni Szczecin, a my z L. założyliśmy szaliki tych drużyn L. jako Poznaniak - szalik szczeciński, a jako Szczecinianka - szalik poznański. Dj. włączył "ole, ole, ole nie damy się!!!" Wyszło super!!!

Jeden z kibiców sprawdza autentyczność szalika:

Zbliżenie:

I moje ulubione:

Goście ze Szczecina musieli ustawić się po tort do części poznańskiej i odwrotnie - było tyle śmiechu i zabawy, niektórzy buntowali się ;)

Zasiedliśmy do jedzenia tortu i w tym czasie zrobiliśmy krótkie podziękowania dla Rodziców. Dj powiedział, że Państwo Młodzi złożą życzenia Rodzicom, nie chcieliśmy takich oficjalnych ze względu na moją teściową, dj włączył Wonderfull world L. Amstronga, a z sufitu za naszym plecami zjechał mały ekran i były pokazywane nasze zdjęcia od ślubu naszych Rodziców do naszego ślubu:

Rodzice dostali kwiaty i coś nad czym pracowaliśmy całe wakacje -  drzewa genealogiczne naszych rodzin, które my połączyliśmy - grafik zrobił cudo, L. dotarł aż do 1795 roku!!! Moi Rodzice byli wzruszeni:

Drzewa zwinęliśmy w rulon, bo mają długość prawie 2 m!!!
Do teściów nie podeszłam - uznałam, że tak będzie lepiej.
Podziękowaliśmy też Chrzestnym, Panie dostały bo bukiecie, a Panowie po butelce dobrego wina:

L. ze swoją Cherzstną:

Za nimi widać jak kwiaty, które przynieśli nam Goście (te jednakowe) były idealnym uzupełnieniem dekoracji.

Ja ze swoim chrzestnym (Pani Agnieszka zadbała nawet o fioletowe torebki na wino!!!):

Wyszło to bardzo fajnie - Goście nie słyszeli tego co mówiliśmy Rodzicom - była to taka nasza intymna chwila - byli zajęci oglądaniem zdjęć, które "wyszły z sufitu". Potem chwilkę omawialiśmy poszczególne zdjęcia, było dużo śmiechu - bo na zdjęciach byli niektórzy Goście a zdjęcia staraliśmy wybrać się "z przymrużeniem oka".  Dla mnie to była najfajniejsza część wesela.
cdn.

Przepraszam, że u Was nic nie piszę ale czytam Was - urwanie głowy mam od jakiegoś czasu!!!
Buziaki Wam zostawiam.
 :-*  :-*  :-*

« Ostatnia zmiana: 16 Listopada 2009, 21:26 wysłana przez frezyjka81 »

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
No tort wymiata!  ;D Świetnie, że się nie niego zdecydowaliście! Na pewno został wspaniale przyjęty! :-)

A drzewa genealogiczne to byś pokazała kochana, bardzo jestem ich ciekawa, nie masz może jakichś zdjęć? To pewnie bardzo wciągające zajęcie, też kiedyś załapałam bakcyla, ale jakoś przeszło bokiem  ;D. Może kiedyś zrobimy swoje drzewko :-)
Ale rodzice pewnie byli zachwyceni, ja bym była  ;D

Bardzo fajnie zorganizowane podziękowania, fajnie, że wyszło, tak jak chcieliście :-)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
kurcze mnostwo tych atrakcji, a wszystkie swietnie dobrane i wykonane. super.  :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
no i proszę a nie spodziewałam się dzisiaj następnej części  ;)
mam nadzieję, że tort był przepyszny bo wizualnie super i pytanie za 100 punktów: kibic której z drużyn sprawdza autentyczność szczecińskiego szalika :?:  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
świetny ten tort.... fantastycznie to wyszło :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
O kurcze... rewelacja :)

Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale Twoja relacyjka będzie moja inspiracją do własnego wesela (oczywiście jeśli pozwolisz) :)

Pomysł z drzewem genealogicznym BOMBA!  :o

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Kochane!!!
Ja się na nic nie obrażam - jeśli komuś coś się z mojego wesela podoba - niech wykorzysta to na swoim :) Będzi mi bardzo miło!!! Przecież ja też czerpałam z forum różne informacje.
Zdjęcie drzewa zrobię, mam je co prawada w całości na meilu ale jest tam za dużo danych, żeby tak w całości je udostępniac publicznie. Mialam jeszcze jeden pomysł na prezent (podobnu zrobiła selenka) - rodzinna księga, polegająca też na drzewie geneologicznym ale z opisami poszczególnych osób, historyjkami o nich, ich powiedzonkami zdjęciami itp. - niestety czas mi na to nie pozwilił ale mam plan żeby moim Rodzicom zrobić coś takiego na 35 rocznicę ślubu.
Buziaki wtorkowe dla Was
 :-*  :-*  :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Ale super musiało byc wasze wesele tyle niespodzianek
i ten tort  :szczeka: bomba ,super mieliście pomysł  :D :D
[/url]
[/url]

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
rewelacyjnie Wam wszystko wyszło  :) a ten tort fiu fiu  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pięne to Wasze wesele  ;)

Super pomysł z tą rumba, świetna ta sukienka czerwona  ;)

Offline aneta.dg
  • forumowicz
  • data ślubu: cywliny 19.12.2009, Kościelny 23.10.2010
mmmm... ciesze się , że wesele było tak udane, z takimi atrakcjami.
Super pomysł. Gratulacje, że wszystko poszło po Waszej myśli.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
cudownie wszystko wyszło :)
powiem Ci u mnie tez jest podobnie z tymi kibicami :):):):) dwie rodziny, dwa kluby itp :)
super pomysl z tym tortem i szalikami :D

podziekowanie dla rodzicow- genialne!

Morgan
  • Gość
ja wrocilam i pewnie juz bede na biezaco! :)
ale super torta mieliscie! ;) chociaz jak dla mnie to lepiej zeby tam byl Ruch Chorzów hihihi :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
drzewa genealogiczne, no, no! To naprawdę super prezent :) Tez chcialabym zobaczyć jak wygląda :)

Offline andzelika

• Chuck Norris
czekamy na dalszy ciąg  :tupot: :tupot:
[/url]
[/url]

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
pomysł z tortem super, pamiętam jak pisałaś o tym w odliczanku :)
a co teściowa na to, ze do niej nie podeszłaś? :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
fajniutki pomysł z tortem ;D a że ja dopiero pomalutku nadrabiam relacyjki to napisze że ślicznie wyglądałaś ;D

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
mieliscie przecudne wesele drzewa genealogiczne, tort, rumba... :brawo_2: :brawo_2:

Offline andzelika

• Chuck Norris
mieliscie przecudne wesele drzewa genealogiczne, tort, rumba... :brawo_2: :brawo_2:
ale czekamy na dalszy ciąg  ;)
[/url]
[/url]