Autor Wątek: "Miłość to jest to, co pozostaje gdy zabrane jest już wszytko...nawet nadzieja."  (Przeczytany 10893 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Monia, cudnie wyglądałaś, mąż taki elegancki a te aniołeczki... urocze! :aniolek: :aniolek: :aniolek:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
cudnie wyglądaliście :) a pomysł z aniołkami genialny.... to był naprawdę bajkowy ślub :)

Morgan
  • Gość
Przeslicznie wygladaliscie! Wszystko idealne, normalnie szczena opada z wrazenia! A aniolki! Po prostu fenomenalny pomysl!

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
ty moja śliczna :) :-* :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Kochane!!!
Bardzo dziękuję Wam za komplementy  :oops: :oops: :oops:
Jeśli o makijaż chodzi - to wielki ukłony dla Pani Lilii - lubię jej styl, zawsze namawia na coś innego i potrafi wyczarować cuda. Jej makijaże sylwestrowe to prawdziwe dzieła sztuki. Niestety już Pani Lila nie malowała mnie na sesję ślubną i efekt mnie nie zadowolił :(
Mysikróliczku
Z moim PM zobaczyłam się dopiero przed ołtarzem - nie widział, ani makijażu ani fryzury tego dania, a sukienki nie widział wcale. Polecam to wszystkim przyszłym Parom Młodym - zobaczyć takie wzruszenie na twarzy swojego PM to po prostu bezcrenne i niepowtarzalne. W naszych rodzinach nie ma zwyczaju błogosławieństwa, więc nie mieliśmy problemu, żeby nie widzieć się w tym dniu "już po zrobieniu" hihihi.
Z dokumentami bylo tak: świadkowie podpisali je przed mszą, my mieliśmy podpisać je po przysiędze, a tu jak stanęliśmy przed ołtarzem - ksiądz prosi nas o podejście i podpisanie.

Musze tez napisać same superlatywy o mojej agentce slubnej - kazdy szczegół był dopracowany - dziewczynki niosły rozki z kwiatkami, do rożków była przyczepiona taśemka, w kolorze dekoracji kościoła, dekoracja kościoła współgrała z dekoracją sali weselnej, wszytko do siebie pasowało.

Wieczorem ciąg dlaszy ze zdjęciami - postaram się wkleić większe.

Buziaki dla Was
 :-*  :-*  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ale pięknie to wszystko wyglądało!! wzruszyłam się  :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
ja też miałam plan, żeby zobaczyć się przed ołtarzem, ale u nas błogosławieństwo obowiązkowe :) a przebierać się nie chciałam, brak czasu - reakcję i tak zobaczyłam tyle że pod domkiem
Cieszę się że jesteś zadowolona ze ślubu

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Witajcie!!!
Trochę muszę przyspieszyć -  w trakcie mszy miała miejsce śmieszna sytuacja. W trakcie nauk ksiądz informował, że PM będą pić wino z kielich mszalnego - ksiądz żartobliwie uprzedził, że pierwsza do picia dostanie Panna Młoda i ma ona wszystkiego nie wypić tylko zostawić chociaż trochę Panu Młodemu. Obojgu nam przypomniało się to kiedy ksiądz podszedł do nas z kielichem ja opanowałam się przed wypiciem i wypiłam malutki łyczek po czym zaczęłam się śmiać, a mój L. był wtedy w trakcie picia tego wina i widząc moją reakcję również zaczął się śmiać  i w rezultacie zakrztusił się tym winem.  Potem kiedy ksiądz rozdawał komunię pozostałym Gościom nie mogliśmy się opanować pomimo granej przepięknie na flecie Arii na strunie G.

tu ja się śmieję kiedy mój L. pije wino:

a tu oboje próbujemy powstrzymać "głupawkę":

Kiedy msza się skończyła usłyszeliśmy Marsza weselnego i wtedy (nie wiem czyja to była "sprawka") wszyscy Goście wstali i zaczęli nam bić brawo!!! Był to niesamowicie wzruszający moment, wtedy pociekły mi łzy:

Prawie pod koniec naszej drogi stał nasz śpiewak i kazał nam "schować się" za ścianą przy wejściu głównym, żeby Goście mogli wyjść - super to było zorganizowane - bo nie wychodziliśmy z pustego Kościoła, ani nie wyszyliśmy przed pusty Kościół. Za ścianą była chwila dla reporterów - teraz dopiero widzę, że ciągle się śmiałam:

Siostra przyniosła mi płaszczyk i wyszliśmy z Katedry:

Tu nastąpiły życzenia od Gości będących tylko w Kościele, a pozostali wsiedli do wynajętego autobusu  - polecam Goście bardzo to chwalili - autobus był podstawiony pod hotelem dla Gości przyjezdnych i zawiózł ich do Kościoła a potem zabrał także tych szczecińskich - wszyscy dotarli do Hotelu po mszy o jednakowej porze. Poza tym zaczęło trochę wiać.

Jeszcze parę fotek z Kościoła:
mój tren:

świadkowa miała trochę pracy:

dekoracja ołtarza:

wiązanka mojej siostry, będąca miniaturką mojej, obie były pięknie wykończone - na każdej łodydze były wbite szpilki z dużymi łebkami w kolorze zielonym, fioletowym i zielonym - mam nadzieję, że to widać (to też zasługa agentki ślubnej):

Po Kościele ruszyliśmy naszym samochodzikiem, zatrzymaliśmy się na Wałach Chrobrego (jedno z najbardziej urokliwych miejsc w Szczecinie), na krótką sesję, było zimno jak diabli:

a tu razem z siostrą jej narzeczonym i naszym przyjacielem, który dojechał na ślub w ostatniej chwili - był  w Amsterdamie i trochę mu się droga przedłużyła:

Na Wałach obcy ludzie podchodzili, składali nam życzenia, robili zdjęcia!!!

Chyba przesadziłam z tą ilością zdjęć!!!
Buziaki dla Was
 :-*  :-*  :-*

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
A co to za nabijanie się z lubego  ? ;)  :P
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline agu-s

• Chuck Norris
spokojnie, nie przesadziłaś ;D ;D
aleeee miałaś tren :o :D
pięknie wyglądałaś :D :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Wcale nie przesadziłaś! :) Piękne zdjęcia :)
Suknia PRZEPIĘKNA! Ten makijaż to nie za każdym razem powala :)
Czekam na jeszcze!  :)

Zawsze zastanawiałam się właśnie jak to jest.. Para Młoda wychodzi pierwsza z kościoła i czeka na gości, którzy dopiero wtedy sypią ryżem itp? Czy zawsze jest tak jak u Ciebie, że chowają się z boku i najpierw goście wychodzą?  ;D  :glupek: serio nie mam pojęcia jak to jest rozwiązane :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
wcale, ale to wcale nie przesadzasz z ilością zdjęć ;D makijaż tak jak dziewczyny pisały boski. Pięknie wszystko wyglądało, a aniołeczki słodziutkie :) na wszystkich weselach jakich byłam PM ostatnia wychodzi za gośćmi.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
slicznie monia wcale nie za duzo, dawaj jeszcze!!u mnie smiesznie bylo, bo ksiadz kazal nam pokleczec zeby ludzie wyszli, a ludzie czekali az my wyjdziemy, az kiwnelam glowa bratu on wyszedl a za nim reszta dopiero.  :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Czyli najpierw wychodzą goście z kościoła?  :mdleje: No to widać ja już nic nie wiem, tak dawno nie byłam na żadnym ślubie, że już nie pamiętam, ale wydawało mi się, że goście ruszają właśnie za Parą Młodą... Oj trzeba będzie się dokształcić  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
u mnie wychodzili goscie, ktos musial przywitac Pare Młoda przed kosciolem :)

przepieknie wygladalas!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Pieknie wygładałas a twoj tren  :szczeka: :szczeka: suuper
ze zdjeciami nie przesadziłaś my uwielbiamy oglądać fotki  ;) ;)
u mnie goscie tez wyszli pierwsi z kościoła musiał ktoś sypnąć ryżem i pieniążkami
[/url]
[/url]

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Śliczne zdjęcia, na wszystkich jestes rozpromieniona :)
mozna jeszcze?

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Monia, wspaniale się uśmiechasz! To widzę, że też miałaś chwile śmiechu podczas Mszy :-) Ciężko opanować głupawkę, prawda?:D
Wspaniały ten Twój tren, czekamy na więcej zdjęć!  :D

Morgan
  • Gość
hahah zdjecia w kosciele super! rewelacja!!! normalnie szczena opada!!! :)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Ja uważam, że zdjęć jest wręcz za mało!

Co do gości, to na ślubach na jakich byłam, najczęściej część gości wychodziła, a część zostawała. Wychodzili ci, którzy przygotowali się z ryżem i pieniążkami, a reszta zostawała bić brawo i wychodzić za młodymi.

frezyjka81 ja również jestem zachwycona Twoim makijażem. Jeżeli będziesz miała chwilkę czasu to napisz mi na priv. jakieś namiary do Pani Lilii oraz koszty takiego makijażu. Jestem też bardzo ciekawa jakie są koszty wynajęcia takiej pani, która zajmuje się organizacją. Będę bardzo wdzięczna.

Nie mogę się juz doczekać dalszej części  :tupot:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wow pięknie wygladaliście   ;) niepowtarzalnie wręcz  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Monika macie niezwykle urokliwe zdjęcia a to na Wałach jak stoicie sami przy samochodzie jest kapitalne, nie mogę się wprost napatrzeć  ;D
(nie gniewaj się, że Cię zaniedbuję ale kompletnie nie mam czasu  :-*)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Piękne zdjęcia! A Twój tren robił ogromne wrażenie! :) Masz jeszcze jakieś, na którym go tak ładnie widać? Tylko jeśli można prosić większe ;D

Mysikróliczku u nas było tak, że po błogosławieństwie itd, wiadomo, zawsze się klęka na koniec mszy i modli. Tak zrobiliśmy też my. Tylko klęczeliśmy trochę dłużej, dzięki czemu goście już sobie wychodzili,robiąc nam szpaler. Część stała już na zewnątrz i posypała pieniążkami :) Idź do kościoła gdzie będziecie ślubować na jakiś ślub i zobacz jak to jest :)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
cudne zdjecia :-* :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
milego weekendu! :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale pięknie wyglądałaś... ten tren rzuca na kolana... cudeńko :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
Tren uroczy, w kościele to mało widać - poproszę większą fotkę :) i na Wałach super na schodkach. Wały miałam okazję zobaczyć osobiście w lipcu podczas wizyty w Szczecinie :)
U nas goście wyszli najpierw, potem my - ale o szczegółach w mojej relacji

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Potwierdzam makijaz byl zjawiskowy  :D :D :D :D :D
moj proboszcz dawał Wam slub  :D

u nas tez bylo tak z goscmi czekali az my wyjdziemy pozniej my stanelismy w przedsonku ( tzw chwila dla reportera ) i wtedy goscie wychodzili i jak my ruszylismy to wiekszosc byla na zewnatrz  ;D

ps. nawet zalapalam sie na fotke ;-)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaki  :-* :-* :-* zostawiam

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
zdjęcie gdzie próbujecie opanować głupawkę - super! ;)