Autor Wątek: Ten Pan i Ta Pani..są już zaślubowani!! - Agulek relacjonuje...  (Przeczytany 35594 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Odp: Ten Pan i Ta Pani..są już zaślubowani!! - Agulek relacjonuje...
« Odpowiedź #600 dnia: 5 Listopada 2009, 22:20 »
Nareszcie  :skacza: :skacza:

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #601 dnia: 6 Listopada 2009, 07:33 »
no tak samo mysle jak Mysia :skacza:

Offline COCADA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.09
« Odpowiedź #602 dnia: 13 Stycznia 2010, 12:05 »
Cytat: Agulek79 link=topic=16843. msg969632#msg969632 date=1247740742
Ja bym Tobie radziła iść pod koniec roku, tak w grudniu.  Bo ceny sa niższe - salony beda sie wyzbywac starych kolekcji. . a skąd wiesz, może coś z 2009 wpadnie Tobie w oko?
Ja tak zrobiłam.  Pochodziłam w grudniu po salonach, poprzymierzałam (m. in.  swoja w której od razu się zakochałam!) a potem poszłam w kwietniu żeby sprawdzić NOWĄ kolekcję. . i wybrałam suknie ze "STAREJ" kolekcji 2008.  Cena tez była niższa niż tych z nowej kolekcji.  ;D
Iza. . na Warzywnej kiedys tak było. . ale teraz ludzie się poodgradzali. . wiec nie ma juz tych wałęsajacych sie psów.  na warzywnej sa dwa salony. . ja polecam jak juz napisałam wczesniej - po schodach. . . Wybór na prawde duży - większy niz w niejednym salonie w Szczecinie (a byłam w kilku!) ;D
Gajerek kupiliśmy w Szczecinie na Piłsudkiego w Nikol.  Polecam.  ;D

TAK! wygladasz PRZESLICZNIE!Jak ksiezniczka!  ja tez tam wypozyczalam i moja siostra tez(po schodka do gory).  I nawet byl spory wybor ( a nosze duzy rozmiar), bezproblemowo! Ubrano mnie kompleksowo i nie musialam niczego wiecej szukac.  Objechalam caly Szczecin i Stargard, nawet poza wojewodztwo i nic ladnego na moj rozmiar nie bylo, o ile .  Wiecie, zwylke powyzej 44 nie ma o czym mowic, a ja mialam wiecej, hihihi. . .