Autor Wątek: "Miłość to jest to, co pozostaje gdy zabrane jest już wszytko...nawet nadzieja."  (Przeczytany 10854 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Można jeszcze dołączyć? :)  Makijaż bomba!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Monia wygladalas przecudnie!!!

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Jestem jestem, w końcu! Ale miałaś bombowy makijaż, cudnie Ci w nim! Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć i ciąg dalszy opowieści!  :D

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Makijaz rewelacyjny!

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Frezyjko.. tak wypatrywałam Twojej relacji, że o mały włos bym ja przegapiła :)

Piękny makijaż! Bardzo oryginalny ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa!

Ciekawa jestem reszty zdjęć, mam nadzieję, że nie będziesz długo kazała nam czekać :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaki niedzielne  :-* :-* :-*

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Można dołączyć?

Pozdrawiam

Morgan
  • Gość
co nowego?:)

Offline pamela

• Chuck Norris
monia gdzie ucieklas? strasznie jestem ciekawa waszego pierwszego tanca, czy wyszlo tak jak na kursach, bo z tego co pamietam mialas sie do rumby przebrac :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Frezyjko wracaj.... tylko nam zaostrzyłaś apetyty :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
i ja się melduję ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
hooooop hoooop
[/url]
[/url]

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
i co dalej? :)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Dołączam się i ja :)

Morgan
  • Gość
zniknela  :-\

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Dziewczynki!!!
Przepraszam nie zniknęłam ale mam teraz totalne urwanie głowy - powrót do pracy totalnie zawalone biurko i parę innych mało przyjemnych spraw. Jestem już i kontynuuję...
Kiedy znaleźliśmy się pod Katedrą - moja siostra udała się do księdza, żeby podpisać protokół, sprawdzić czy wszystko w Kościele jest ok, oraz czy mój PM się zjawił - hihihi. Ja natomiast spokojnie czekałam w samochodzie, a Pan kierowca był w szoku, że mam taki spokój w sobie, i że wypytuję go jak w tym samochodzie zmienia się biegi - hihi.
Powoli zjawiali się Gości - część podchodziła od razu do mnie - była nasza Forumka Tylunia, której za obecność bardzo dziękuję, zjawiły się i obfotografowały mnie moje koleżanki z ogólnika i z pracy - jedna nawet (kochana Pani Ewa) popłakała się i mówiła w kółko jak ładnie wyglądam. Cały czas się śmiałam, w ogóle nie czułam strachu ani stresu. Śmiesznie też było, bo kiedy siedziałam w tym samochodziku pojawiła się jakaś wycieczka niemiecka i zaczęli robić sobie zdjęcia wyciągając mnie prawie siłą z samochodu ;) ale było mi bardzo miło, bo życzyli wszystkiego dobrego!!! Potem zjawiły się moje aniołki:

oraz agentka ślubna, która stwierdziła, że jest za 10 piąta i to już czas na wejście do Kościoła.

Weszłam do Katedry, a tam stado "paparazzich" na czele z moją babcią:

Tam właśnie małe Dziewczynki wyciągnęły swoje skrzydełka (o których do końca nie wiedzieliśmy - to miała być niespodzianka dla nas, miały tez na sobie sukienki komunijne - kilka osób podchodziło robiło im zdjęcia). Byłam zauroczona. Pojawił się tez mój Tata, człowiek który delikatnie rzecz ujmując potrafi ze wszystkiego stroić sobie żarty i usłyszałam: Masz takie wysokie buty, ciekawe co się stanie jak się wywalisz. Jak zwykle mogłam na mojego Tatę liczyć - hihihi!!!
Pani Agnieszka - ustawiła dziewczynki - dostały rożki z płatkami kwiatów - dostały nakaz, ruszenia gdy zaczną grać organy (już 0d 16 55 - grały skrzypce). I nagle usłyszałam swoje ukochane Dla Elizy - Dziewczynki powoli ruszyły i wtedy nogi się pode mną ugięły, że to już, siostra poprawiła szybko tren i my powoli z moim tatą ruszyliśmy a za mną moja siostra - świadkowa...
Cdn - może jeszcze dziś, kiedy mój małżonek wróci z pracy z resztą zdjęć - hihihi
« Ostatnia zmiana: 27 Października 2009, 20:04 wysłana przez frezyjka81 »

Offline pamela

• Chuck Norris
ojoj juz zacieram rece na reszte bo to co widze baaaardzo mi sie podoba.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pięknie wyglądałaś, ta druga fotka - cudownie wyszłaś! :) I ten Twój uśmiech... :)
No i dziewczynki w tych strojach z pewnością były wspaniałym zaskoczeniem! :)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
ślicznie wyglądałaś :-* :-*

Offline agu-s

• Chuck Norris
ślicznie wyglądałaś :D :D :D

Offline selena

• Chuck Norris
No jesteś wreszcie Frezyjko!  :D

Zgodzę się z dziewczynami, bajecznie wyglądałaś :-) Więcej zdjęć!

Dobrze, że się nie denerwowałaś, miałam to samo, aż do ruszenia za księdzem :D Ciekawa jestem bardzo, jak to dalej u Ciebie było :-)

Offline svene

• zapaleniec
  • MAMA ANIOŁKĄ [*] 03-06-09
  • data ślubu: 07-07-07
wow az mnie zatkalo..super ten  makijaz ;D

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Kochane!!!
Z wrażenia zapomniałam przywitać wszystkie nowe Podczytywaczki dla Was wielki Hello:  :hello:

I ruszyliśmy z moim Tatą przed nami aniołki za nami moja siostra:

Tu chyba wyraźniej widać skrzydełka, podobno zostały wypożyczone z jakiegoś przedszkola specjalnie na tę okazję:

Kiedy szłam i widziałam zadowolonych uśmiechających się przyjaciół, znajomych i rodzinę, zrobiło mi się jakoś tak ciepło na sercu ale pamiętam tylko pierwsze takty muzyki - potem niestety pamiętam tylko obrazy tj. wystrój, poszczególne osoby np. że moja koleżanka miała łzy w oczach i jeden wielki błysk fleszy aparatów.
Szliśmy te 92 metry a tam czekał na mnie Leszek z moim bukietem, tu nastąpiło przekazanie mojej ręki oczywiście z żartobliwym komentarzem mojego Taty do Leszka: Ja już swoje zrobiłem teraz Ty się martw - rozluźniło to atmosferę:

mój PM szepnął tylko jest bosko!

Potem nastąpiło podpisanie dokumentów, co mnie zaskoczyło, bo miało się to odbyć na końcu mszy, ksiądz z nas się śmiał bo powiedział, że zanim dwóch prawników podpisze to najpierw pewnie przeczytają a potem skonsultują z innymi prawnikami:

I rozpoczęła się msza - ksiądz mówił pięknie, mieliśmy dwa czytania jedno ze Starego Testamentu - o stworzeniu kobiety i oczywiście Hymn o Miłości dotyczyło odpowiedzialności, wzajemnego szacunku; Ksiądz podarował nam Biblię. W trakcie mszy mieliśmy też jedno pozytywne zaskoczenie - mieliśmy zespół składający się ze skrzypka, flecistki, śpiewaczki i śpiewaka, z tymże ten ostatni miał pojawić się na końcu mszy, a pojawił się przed złożeniem przysięgi i zaśpiewał przepięknie: "O stworzycielu, Duchu przyjdź":

Potem ksiądz przystąpił do przysięgi, kiedy ksiądz zaczął zadawać nam pytania mój L. ciągle na mnie zerkał jakby szukał potwierdzał. W końcu ksiądz poprosił nas do siebie, i nastąpiła przysięga - popsuł się mikrofon, więc musieliśmy mówić bardzo głośno. Jest to taki moment, którego nie da się z niczym porównać - patrzyliśmy na siebie, tak jakby nikogo wokół nas nie było, liczyliśmy się tylko MY. Oboje mieliśmy łzy w oczach, pomyślałam sobie wtedy, że chyba ponownie zakochałam się w swoim L. :

tuż po przysiędze:

po Św. Komunii:

odebraliśmy prezent od księdza:

moja wiązanka ślubna:

organy katedralne i w środku nasz "zespół":

Cdn - dobrej nocy Kochane!!!
Buziaki dla WAS
 :-*  :-*  :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
cudnie wyglądałaś :) a jeszcze z tymi aniołkami z przodu...uroczo

Offline agu-s

• Chuck Norris
ślicznie :D :D
no i Katedra...och powracają wspomnienia ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pięknie :) Ale wy do siebie pasujecie! :) Pięknie uchwycony moment gdy ukochany całuje Cię w rękę :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Pięknie!!! No cudownie wyglądałaś, prześliczna panna młoda!

Frezyjko wrzucaj ciut większe te fotki jeśli możesz, bo aż chce się chłonąć każdy szczegół :)

Rozumiem, że PM zobaczył Cie dopiero przy ołtarzu? A jak załatwiliście sprawę podpisania papierów? To się chyba przed mszą robi?  :drapanie:

Offline selena

• Chuck Norris
Zgadzam się z tym, że wspaniale do siebie pasujecie!

Pięknie to wszystko opisujesz!

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Wzruszyłam się  :Wzruszony:
Pięknie

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Monia pięknie wyglądałaś, wszytskie dodatki idealnie dobrane( nawet mąż ;)), naprawdę cudnie  :) Z niecierpliwością czekam na cd  ;)